Categorieën
groeitaak Recent sociale media post

Wat kan er je oordeel vertroebelen?

Zorgen is niet iets wat je zegt. Het is iets wat je doet.

Zonder acties om het te ondersteunen, zijn het slechts woorden. Je wilt weten wie er echt om je geeft. Kijk wie er voor je komt opdagen. Je oordeel vertroebelen door je eigen wensen, je verleden, verleidingstechnieken en manipulatie van de narcist, het is allemaal mogelijk.

Als je echt wilt dat een romantische relatie werkt, is het gemakkelijk om de minder dan verlossende eigenschappen van je partner te negeren.⁣ Als je bent opgegroeid in een huishouden waar chaos was, geen grenzen, gebrek aan emotionele connectie, gebrek aan veiligheid, verlating, ongezonde coping-mechanismen en zelfverraad om liefde te ontvangen.

Wanneer je deze rode vlaggen tegenkomt, kan dit je oordeel vertroebelen.

Rode vlaggen zullen aantrekkingskracht hebben en niet voor de hand liggend zijn, omdat we in onze jeugd hebben geleerd dat liefde gebrek aan veiligheid en voorspelbaarheid betekende. ⁣Dus met je gekwetste logica rechtvaardig je dit als opwindend. Het kan zelfs je zenuwstelsel aanwakkeren. Je geest zal altijd proberen het verleden te herhalen. Als dit gedrag door jouw verzorger naar je is gemodelleerd, is dit jouw comfortzone.

Je onderbewustzijn zal je altijd terugbrengen naar wat je vertrouwd is, omdat dit als ‘veilig’ wordt beschouwd. Uiteindelijk is er een scala aan ongezond gedrag dat kan voorkomen dat relaties ooit slagen. Het is het beste om potentiële problemen vroeg te identificeren en erover te praten, zo open en eerlijk als je kunt.

Onze familie van herkomst (ouders, grootouders, broers en zussen, tantes, ooms, enz.) .

We hoeven eigenlijk niet eens fysiek bij hen in de buurt te zijn om beïnvloed te worden. De beroemde psychiater en gezinstherapeut Murray Bowen beweerde: “het gezin is altijd bij ons.” Het is waar. Ik geloof het en ik zie het. Bij mezelf en bij anderen.

Dus wat betekent dat als je partner actief betrokken is bij een disfunctionele dynamiek met zijn gezin?

Het betekent dat het hun andere belangrijke relaties beïnvloedt. Vooral hun relaties met ons. Alles is verbonden. Alle relaties zijn verbonden. Zelfs als onze partners het niet zien of herkennen, betekent dit niet dat het niet waar is.

En dat geldt ook voor ons! Onze families hebben invloed op hoe we omgaan met onze partners. Vooral met betrekking tot disfunctioneren.

Vraag jezelf niet af “of” jouw gezinsdisfunctie jouw relatie beïnvloedt, vraag “hoe?”

Degenen die je kwaad hebben gedaan, zullen valse verhalen rond je, je ervaringen en je karakter maken. Ze doen dit, want om eerlijk te zijn over wie je bent, moeten ze eerlijk zijn over wat ze hebben gedaan. Hun woorden komen niet overeen met hun daden, en zo ook hun daden niet met hun woorden.

Seks heeft mijn oordeel nooit vertroebeld.

Ik bleef niet bij mijn giftige exen omdat ik verslaafd was. Hun diepe pijnen en bewogen verleden vertroebelden mijn oordeel. Ik zag een man die liefde nodig had en dacht dat ik die leegtes kon opvullen. Ik dacht dat ik hem verliefd op me kon laten worden door zijn genezer te zijn.

Tot slot

Ik wil dat je met heel mijn hart weet dat het omgaan met een narcist die je via andere mensen misbruikt, precies hetzelfde proces is als het omgaan met een narcist die je dit rechtstreeks aandoet.

Onthoud dat een narcist geen eigen macht heeft, en zelfs als ze anderen gebruiken als het “voertuig” om je te misbruiken – wanneer je je losmaakt, keer je naar jezelf toe en genees de delen van jezelf die worden getriggerd tot angst, onzekerheid, woede of machteloosheid en helder, solide en krachtig van binnen worden – de macht van de narcist en hun handlangers begint uit je ervaring te verdwijnen.

Ik verzeker je dat ik dit persoonlijk op diepgaande niveaus heb ervaren.

Ik heb ook, in de afgelopen jaren in deze gemeenschap, mensen gezien die op brute wijze werden misbruikt door de narcist en hun volgelingen, de Thriver Way gebruikten om te genezen en naar binnen te keren door Quanta Freedom Healing te gebruiken om hun interne trauma los te laten en te herprogrammeren.

Mensen trekken zich dan terug, en ze zijn in staat om zichzelf krachtig en kalm te verdedigen met autoriteiten, mensen organisch in hen te laten geloven, en ook alle pogingen van de narcist om hun dierbaren tegen hen te vervreemden, te stoppen of te herstellen.

Weet alsjeblieft wanneer je getriggerd wordt door een significant trauma, DAT is wanneer je ineffectief bent, ontspoord, macht overdraagt ​​en onbewust “meer” van de trigger genereert en manifesteert en de narcist rechtstreeks in de kaart speelt.

Daarom is het zo VITAAL om dit alles terug te draaien.

Dat is waar je kracht echt is.

Ik zou je graag helpen dit te doen door je kennis te laten maken met deze methode via een 1 dag workshop voor slechts 35 euro, waarin diepgaand wordt uitgelegd hoe de narcist je pijn heeft kunnen doen, en wat je moet doen om los te laten en te genezen en te voorkomen dat dit doorgaat.

Als je rechtstreeks of via anderen aanvallen van een narcist hebt gehad, of als deze persoon je ziel, hart en leven heeft verwoest, dan kan ik deze gebeurtenis niet genoeg aanbevelen.

Ik hoop echt dat dit artikel en mijn genezingssuggesties je hebben geholpen hoop te voelen dat er een echte oplossing is voor deze vreselijke puinhoop.

En zoals altijd kijk ik ernaar uit om jouw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren