Blijf weg van de narcist, zelfde advies als afkickkliniek

Als het gaat om herstel van narcistisch misbruik, moet je het absoluut behandelen alsof je in een afkickkliniek bent om te ontgiften van drugs of alcohol. ⁣⁣⁣⁠
⁣⁣Elke verslavingsspecialist zou u adviseren om weg te blijven van elke plaats, persoon of situatie die ervoor kan zorgen dat u terugvalt. ⁣⁣⁣⁠Kortum blijf weg van de narcist.

Je kunt geen vrienden blijven, ze online stalken, in dezelfde gedeelde vriendenkring blijven, naar dezelfde sportschool of dezelfde kerk blijven gaan, of iets anders dat je zou kunnen triggeren. ⁣⁣⁣⁠
⁣⁣⁣⁠
Is het je opgevallen dat veel verslavingscentra programma’s aanbieden voor herstel van gewelddadige relaties? Dit is de reden waarom je geen enkele scheur open kunt laten, het opnieuw kunt bezoeken en verwachten vooruit te gaan of te genezen zonder totale onthechting.

blijf weg narcist
@zelfzorgHelp

Iemand volledig accepteren?

We geloven graag dat van een ander houden betekent dat je ze volledig accepteert, zelfs met al hun fouten; dat we van mensen moeten houden om wie ze zijn, niet om wie we willen dat ze zijn. ⁠Maar wat gebeurt er als er een grote kloof is tussen wie die persoon werkelijk kan zijn, d.w.z., en wie hij in de huidige tijd is?⁠

Bij narcisten is de kloof echt groot.

De onbeheerste empathische persoon zegt onbewust: “genees ze.” ⁠Maar als iemand niet wil veranderen, dan is nee zeggen en verder gaan misschien wel het enige gezonde wat je kunt doen. Je gaat dikwijls tegen jezelf zeggen: “Blijf weg van de narcist!”

Als je zachte begeleiding wilt om je kracht terug te krijgen van de narcist, bezoek dan de links in het menu.

Tot slot

Ik hoop dat je ook voelt. Het is behoorlijk diep. Maar dit is de waarheid van de zaak en het is waarom je hoofd niet in staat is geweest om te genezen en waarom in je lichaam komen is eigenlijk hoe je echt geneest.

Het is moeilijk uit te leggen op een andere manier dan ik het heb uitgelegd, maar de beste manier om het te begrijpen is door het echt te ervaren. Dus voor iedereen die nog nooit een van een Quanta Freedom Healing heeft ervaren, wat het proces is dat deze lichaamsverschuiving creëert, wil ik je uitnodigen om naar de 1-dag workshop voor slechts 35 euro.

De workshop is een online-evenement (Engelstalig). Daar kun je dit proces waar ik het eigenlijk met je over heb persoonlijk ervaren. Dus je gaat het in je lichaam voelen en hoe het je verandert, als je het volgt.

Je moet dit direct in je lichaam ervaren om het echt te begrijpen. Echt, alleen woorden zijn niet genoeg om het uit te leggen. Ik wil dat je het zelf voelt.

Het innerlijk werk doen

Voor degenen onder jullie die volledig resoneren, en misschien zo’n quantum freedom healing hebben gevolgd en je begrijpt dit, maar wellicht je hebt je niet gerealiseerd hoe belangrijk het is om dit innerlijke werk te doen.

Ik kan NARP niet genoeg aanbevelen als een systeem dat zo compleet is en je de mogelijkheid zal geven om dit te doen en het is hoe ikzelf en duizenden mensen van over de hele wereld, onze ziel, onze geestelijke gezondheid en ons leven teruggewonnen op een betere manier dan we ons ooit konden voorstellen als een resultaat van het doen van dit innerlijke werk. Dus bekijk het eens. Nogmaals, de links naar onze programma’s kun je ook vinden in het menu.

Ik hoop dat dit logisch voor je is geweest als je je nu realiseert waarom de oude paradigma’s van niet-genezing je vast hebben gehouden, omdat het trauma nog steeds in je lichaam wordt gemaakt. Je hebt geprobeerd alleen de symptomen te behandelen in plaats van daadwerkelijk te genezen bij de wortel. Dat (genezen bij de wortel) is wat je echt gaat bevrijden en je een bloeiend leven zal geven.

Ik kijk erg uit naar uw opmerkingen en uw vragen over onze artikels en programma’s.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alle artikelen over traumaherstel op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees