Bewijs van bedrog van de narcist! +video

Bewijs van bedrog van de narcist! +video

Ik wil dit vandaag echt benadrukken: als je in een giftige relatie zit, in plaats van te wachten tot het absolute bewijs van bedrog verschijnt, wil ik dat je jezelf sterker maakt door deze waarheden in je op te nemen.

Met betrekking tot iemand die integriteit en zorg voor anderen mist – een toxische relatie hebben betekent dat jouw rechten, waarden en ‘zelf’ voortdurend ongeldig worden gemaakt.

Als de narcist achterdochtig en beschuldigend is jegens jou dan is dit beledigend en zal je veel leed en pijn bezorgen.

Een pathologisch jaloers persoon kan niet worden gerustgesteld.

Samen zijn met iemand die seksverslaving vertoont – dit is een persoon die niet in jou als ‘persoon’ geïnteresseerd zal zijn.

Als iemand niet verbonden is met je gevoelens of ziel, is dit een zeer oppervlakkige en zeer onbevredigende relatie.

Wat betreft het trianguleren van jou met iemand anders – als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt, ben ik het er volledig mee eens dat je onderzoekt en de waarheid ontdekt, in plaats van het woord van de narcist ervoor te accepteren.

https://videos.files.wordpress.com/DQBVTS3s/is_jouw_relatie_gebaseerd_op_angst.mp4

Als iemand oprecht is, zal hij of zij uw zoektocht naar de waarheid ondersteunen en je er niet uit praten.

Als ze dat doen, of ze je de toegang weigeren om de waarheid te ontdekken, dan heb je je antwoord.

Indien je een relatie hebt met iemand die ontrouw gedrag vertoont, is dit onaanvaardbaar.

Ik wil echt dat je weet dat je geen relatie moet hebben met iemand die helemaal niet om je gevoelens geeft. Ik weet het, zo velen van ons zijn de hele tijd met iemand verbonden gebleven om hun ontrouw te ontdekken, of zelfs door te gaan met relaties nadat we het ontdekten!

Maar echt, de waarheid is dat we voldoende aan onszelf moeten werken om geen enkele relatie met narcistische mensen voort te zetten die gewoon niet de middelen hebben voor echte liefde.

Lijden aan iemand die je bedriegt, is een van de pijnlijkste trauma’s die je ooit zou kunnen meemaken.

Als je aan één van bovenstaande lijdt, of nog steeds het trauma hebt van een giftige relatie, weet ik hoeveel de groeitaken je zal helpen dit trauma los te laten en te genezen, zodat je kunt loslaten, verder kunt gaan en een veel gezondere relatie in je toekomst hebben. Je vindt ze in het menu.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees