Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Pathologisch liegen een goed geoefend bedrog. +video

Een narcist is een geweldige oplichter. Hij kan constant pathologisch liegen. In het begin zullen ze doen alsof ze een hoge moraal, medeleven, empathie en respect voor je hebben. Laat je niet misleiden. Ze kunnen deze pretentie niet volhouden zolang ze geen van deze kwaliteiten bezitten. De tijd zal onthullen dat dit vanaf het begin een goed geoefend bedrog was.

Donald Trump, een leugenaar? Onze Donald Trump, vroegen de mensen zich ongetwijfeld af, met open mond. Maar hoe zou dat kunnen? Zeker, hij vertelde 13.435 “onwaarheden” tussen 20 januari 2017 en 9 oktober 2019. Ja, hele factchecking-industrieën zijn gebouwd rond zijn neiging om in principe nooit de waarheid te vertellen. Maar liegen tegen Bob Mueller om zichzelf te redden? De Trump die we kennen? Donald J. Trump? Dezelfde die in Queens is geboren en momenteel in het Witte Huis woont? Kijk, we accepteren dat hij in principe geen dag kan gaan zonder een leugen te vertellen, zodat artsen geloven dat dit een essentieel onderdeel is van zijn biologische functioneren, vergelijkbaar met hoe andere mensen lucht in en uit hun longen moeten verplaatsen. En ja, hij liegt over dingen die hij zei in kamers vol mensen met draaiende camera’s, en hertekent kaarten en hoopt dat niemand het merkt, en beweert dat migrantenkaravanen die vanuit Zuid-Amerika reizen, terroristen uit het Midden-Oosten bevatten, en verkondigt dat zijn dochter, Ivanka Trump, 14 miljoen banen gecreëerd. En … goed, zeker, als de feiten op die manier zijn uiteengezet, ja, het lijkt … volledig waarschijnlijk en 150% van karakter dat Trump tegen Mueller loog.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Ted Cruz: Donald Trump is a ‘pathological liar’

YOU’LL NEVER BELIEVE IT BUT TRUMP, A PATHOLOGICAL LIAR, MAY HAVE LIED TO MUELLER

Putin’s persoonlijkheid

Een pad naar groei vinden na emotioneel misbruik: posttraumatische groei

Donald Trump Wilders De Wever symptoom autoritair kiespubliek!

In ‘God Forbid’ zijn Jerry en Becki Falwell de belichaming van evangelische hypocrisie

De pathologie van Trump en deze narcistische symbiose wordt erger.

Autoritarisme? Een universele politieke narcistische doelgroep?

Pathologische leugenaars en Pathologisch liegen door de narcist. dl 2

Narcisten liegen moeiteloos en zijn erg overtuigend.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees