Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
voorbeeldfunctie

Het niet normale gedrag bij bedrog: Signalen van bedriegen +Video

Buitenechtelijke affaires worden consequent genoemd als één van de belangrijkste redenen waarom vrouwen een echtscheiding willen.

Ontrouw is een verraad van het hart. Bovendien kan de pijn doorheen je snijden als een mes. Als je er voor kiest om te groeien naar een meer volwassen, zelfstandig leven kan een echtscheiding ook een leerervaring zijn. Maar voor zover het komt dienen we eerst het niet normale gedrag bij bedrog doorzien.

Soms is de moeilijkste les in het leven de les die ons dwingt om uit te breken uit onze box en een beslissing te nemen. Je kunt leren van de pijn of je kunt worden vernietigd door de pijn. Alles hangt af vanwaar je gedachten bij vertoeven. Controleer wat je denkt en je zult je leven beter beheersen.

@zelfzorgHelp

Hier zijn 7 tekenen dat je echtgenoot je mogelijk bedriegt:

1. Besteed je man meer aandacht aan zijn uiterlijk?

Draagt hij nieuwe kleren en zorgt hij er kortgeleden voor dat zijn haar gekamd is? Als dit niet zijn normale gedrag is, dan zou dit een enorme teken kunnen zijn dat je man een affaire heeft.

2. Is hij kritisch over je? Zoekt hij ruzie de laatste tijd?

Dit is een ander groot signaal. Doet hij chagrijnig en kun je niet begrijpen waarom hij zo boos is? Mogelijks dat hij vreemd gaat. Hij kan een ruzie voorbereiden. Eerst trekt hij nieuwe kleren aan, poetst zijn schoenen en tanden en dan gaat hij wat afwerken op de computer. Dan zegt hij: Dus je bent niet van plan om tijd met me door te brengen, omdat je je er niet komt bijzitten? Goed, dan ben ik weg en ga ik naar het huis van mijn vriend.

Denk dan maar echt dat dat vreemd is. Plots staat hij op en vertrekt. Hij lokte een zogenaamde ruzie uit, om een excuus te hebben om het huis te verlaten.

3. Is hij plotseling ook aardig tegen je? 

Als dit niet zijn normale gedrag is, dan kan hij proberen om zijn eigen knagende schuldgevoel te sussen.

4. Hij wil niet dat je met zijn mobiele telefoon telefoneert, is het niet normale gedrag bij bedrog.

Vraag je man als je zijn mobile kan gebruiken. Let op zijn reactie. Wil hij absoluut vermijden dat je zijn gsm ziet, door bijvoorbeeld gewelddadig te worden als je hem niet teruggeeft, dan is dat om te vermijden dat je de oproepen naar zijn geliefde zou ontdekken.

5. Blijft hij laat op om te surfen op het web tot in de vroege uren van de nacht?

Hij kan cyberseks hebben, kijken naar pornografie, of instantmessaging naar zijn geliefde, chatten, skypen met zijn geliefde.

Als je computerkundige bent, kun je erachter komen waar je man op het internet surft.  De meeste internet browsers hebben een “geschiedenis” functie die elke pagina die hij bezocht gedurende een bepaalde periode zal laten zien. Als deze lijst kortgeleden is “gewist”, dan zou dat een ander teken kunnen zijn.

Er zijn ook programma’s die u op uw computer kunt installeren om de activiteit te controleren en erachter te komen wat er in werkelijkheid aan de hand is.

6. Een hernieuwde belangstelling voor zijn vrienden is het niet normale gedrag bij bedrog.

Is hij gewoon begonnen met een nieuwe hobby of lid geworden van de sportschool? Is hij bepaalde avonden van de week weg? Misschien wil je hem discreet volgen op een avond en zien waar hij echt naartoe gaat, of gebruikmaken van een Gps-track.

https://videos.files.wordpress.com/DQBVTS3s/is_jouw_relatie_gebaseerd_op_angst.mp4

Als uw man een paar keer per week met een van zijn vriend/en uitgaat, waar hij hen vroeger alleen eens in de paar maanden zag, dan weet je dat er iets aan de hand is. Misschien ontdek je dat dat vriendje zijn nieuwe vriendin is.

7. Het niet normale gedrag uit zich in het niet langer geïnteresseerd in het hebben van Seks?

Wilde hij altijd bij je zijn in het verleden, maar heeft hij nu weinig belangstelling? Dit is een ander groot signaal. Dit is het schuldige man syndroom. Soms kan ook het tegenovergestelde gebeuren. Misschien wil hij intiem met je zijn, zelfs al krijgt hij het nu ergens anders ook!

In de ochtend bij u, ‘s avonds bij de minnares. Hij brengt uw gezondheid daardoor ook wel in gevaar. En heeft een duidelijk plan om u te gebruiken. Heb ik hier nog enkele signalen vergeten, laat het me weten in de commentaren.

Lees meer

knop naar meer info

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees