Buitenechtelijke affaires worden consequent genoemd als een van de belangrijkste redenen waarom vrouwen een echtscheiding willen.

Ontrouw is een verraad van het hart, en de pijn kan snijden door je heen als een mes. Als je er voor kiest om te groeien naar een meer volwassen, zelfstandig leven kan een echtscheiding ook een leerervaring zijn. Soms is de moeilijkste les in het leven de les die ons dwingt om uit te breken uit onze box en een beslissing te nemen. U kunt leren van de pijn of u kunt worden vernietigd door de pijn.

Alles hangt af van waar je gedachten bij vertoeven – controleer wat je denkt en je zult je leven beter beheersen.

Hier zijn 7 tekenen dat uw echtgenoot u mogelijks bedriegt:

1. Besteed je man meer aandacht aan zijn uiterlijk?

Draagt hij nieuwe kleren en zorgt hij er onlangs voor dat zijn haar gekamd is? Als dit niet zijn normale gedrag is, dan zou dit een enorme teken kunnen zijn dat je man een affaire heeft.

2. Is hij kritisch ten aanzien van jou? Zoekt hij ruzie de laatste tijd?

Dit is een ander groot signaal. Doet hij chagrijnig en kun je niet begrijpen waarom hij zo boos is? Mogelijks dat hij vreemd gaat.

Hij kan een ruzie voorbereiden. Eerst trekt hij nieuwe kleren aan, poetst zijn schoenen en tanden en dan gaat hij wat afwerken op de computer. Dan zegt hij : Dus je bent niet van plan om tijd met mij door te brengen omdat je je er niet komt bijzitten? Goed, dan ben ik weg en ga ik naar het huis van mijn vriend.

Denk dan maar echt dat dat vreemd is. Plots staat hij op en vertrekt. Hij lokte een zogenaamde ruzie uit, om een excuus te hebben om het huis te verlaten.

3. Is hij plotseling ook aardig tegen je? 

Als dit niet zijn normale gedrag is, dan kan hij proberen om zijn eigen knagende schuldgevoel te sussen.

4. Hij wil niet dat je met behulp van zijn mobiele telefoon telefoneert.

Vraag je man als je zijn mobile kan gebruiken. Let op zijn reactie. Wilt hij absoluut vermijden dat je zijn gsm ziet, door bijvoorbeeld gewelddadig te worden als je hem niet teruggeeft, dan is dat om te vermijden dat je de oproepen naar zijn geliefde zou ontdekken.

5. Blijft hij laat op om te surfen op het web tot in de vroege uren van de nacht?

Hij kan cyberseks hebben, kijken naar pornografie, of instant-messaging naar zijn geliefde, chatten, Skypen met zijn geliefde.

Als je computerkundig bent, kun je erachter komen waar uw man op het internet surft De meeste internet browsers hebben een “geschiedenis” functie die elke pagina die hij bezocht gedurende een bepaalde periode zal laten zien. Als deze lijst onlangs is “gewist”, dan zou dat een ander teken kunnen zijn.

Er zijn ook programma’s die u op uw computer kunt installeren om de activiteit te controleren en erachter te komen wat er in werkelijkheid aan de hand is.

6. Heeft uw man een hernieuwde belangstelling voor zijn vrienden?

Is hij gewoon begonnen met een nieuwe hobby of lid geworden van de sportschool? Is hij bepaalde avonden van de week weg? Misschien wilt u hem discreet volgen op een avond en zien waar hij echt naartoe gaat, of gebruik maken van een GPS-tracker.

Als uw man een paar keer per week met een van zijn vriend/en uitgaat, waar hij hen vroeger slechts eens in de paar maanden zag, dan weet je dat er iets aan de hand is. Wellicht ontdek je dat dat vriendje zijn nieuwe vriendin is.

7. Is hij niet langer geïnteresseerd in het hebben van sex?

Wilde hij altijd bij je zijn in het verleden, maar heeft hij nu weinig belangstelling? Dit is een ander groot signaal. Dit is het schuldige man syndroom. Soms kan ook het tegenovergestelde gebeuren. Misschien wil hij intiem met u zijn, zelfs al krijgt hij het nu ergens anders ook!

‘s Ochtens bij u, ‘s avonds bij de minares. Hij brengt uw gezondheid daardoor ook wel in gevaar. En heeft een duidelijk plan om u te gebruiken. Heb ik hier nog enkele signalen vergeten, laat het me weten in de commentaren.

Johan Persyn

Aanverwante teksten

Bedrieg mij EBOOK Wanneer Het Overspel Van Je Vrouw Opwindend Wordt

Pokerface EBOOK ik steel, lieg en bedrieg

Verliefd, Verloofd, Verlaten Bedrieg Je Je Nieuwe Liefde Als Je Met Je Exvriend Slaapt?

List en leugen de psychologie van bedriegen en bedrogen worden

De Kunst Van Het Bedriegen van beroep cabaretier

 

Play
Print Friendly, PDF & Email
Advertisements

Wat betekent deze tekst voor U?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.