Het niet normale gedrag bij bedrog: Signalen van bedriegen

Buitenechtelijke affaires worden consequent genoemd als één van de belangrijkste redenen waarom vrouwen een echtscheiding willen.

Ontrouw is een verraad van het hart. Bovendien kan de pijn doorheen je snijden als een mes. Als je er voor kiest om te groeien naar een meer volwassen, zelfstandig leven kan een echtscheiding ook een leerervaring zijn. Maar voor zover het komt dienen we eerst het niet normale gedrag bij bedrog doorzien.

Soms is de moeilijkste les in het leven de les die ons dwingt om uit te breken uit onze box en een beslissing te nemen. U kunt leren van de pijn of u kunt worden vernietigd door de pijn.

Alles hangt af van waar je gedachten bij vertoeven — controleer wat je denkt en je zult je leven beter beheersen.

Hier zijn 7 tekenen dat uw echtgenoot u mogelijk bedriegt:

1. Besteed je man meer aandacht aan zijn uiterlijk?

Draagt hij nieuwe kleren en zorgt hij er kortgeleden voor dat zijn haar gekamd is? Als dit niet zijn normale gedrag is, dan zou dit een enorme teken kunnen zijn dat je man een affaire heeft.

2. Is hij kritisch over jou? Zoekt hij ruzie de laatste tijd?

Dit is een ander groot signaal. Doet hij chagrijnig en kun je niet begrijpen waarom hij zo boos is? Mogelijks dat hij vreemd gaat.

Hij kan een ruzie voorbereiden. Eerst trekt hij nieuwe kleren aan, poetst zijn schoenen en tanden en dan gaat hij wat afwerken op de computer. Dan zegt hij: Dus je bent niet van plan om tijd met mij door te brengen, omdat je je er niet komt bijzitten? Goed, dan ben ik weg en ga ik naar het huis van mijn vriend.

Denk dan maar echt dat dat vreemd is. Plots staat hij op en vertrekt. Hij lokte een zogenaamde ruzie uit, om een excuus te hebben om het huis te verlaten.

3. Is hij plotseling ook aardig tegen je? 

Als dit niet zijn normale gedrag is, dan kan hij proberen om zijn eigen knagende schuldgevoel te sussen.

photo of person holding iphone, het niet normale gedrag bij bedrog
Photo by Designecologist

4. Hij wil niet dat je met zijn mobiele telefoon telefoneert is het niet normale gedrag bij bedrog.

Vraag je man als je zijn mobile kan gebruiken. Let op zijn reactie. Wil hij absoluut vermijden dat je zijn gsm ziet, door bijvoorbeeld gewelddadig te worden als je hem niet teruggeeft, dan is dat om te vermijden dat je de oproepen naar zijn geliefde zou ontdekken.

5. Blijft hij laat op om te surfen op het web tot in de vroege uren van de nacht?

Hij kan cyberseks hebben, kijken naar pornografie, of instantmessaging naar zijn geliefde, chatten, skypen met zijn geliefde.

Als je computerkundige bent, kun je erachter komen waar uw man op het internet surft.  De meeste internet browsers hebben een “geschiedenis” functie die elke pagina die hij bezocht gedurende een bepaalde periode zal laten zien. Als deze lijst kortgeleden is “gewist”, dan zou dat een ander teken kunnen zijn.

Er zijn ook programma’s die u op uw computer kunt installeren om de activiteit te controleren en erachter te komen wat er in werkelijkheid aan de hand is.

6. Een hernieuwde belangstelling voor zijn vrienden is het niet normale gedrag bij bedrog.

Is hij gewoon begonnen met een nieuwe hobby of lid geworden van de sportschool? Is hij bepaalde avonden van de week weg? Misschien wilt u hem discreet volgen op een avond en zien waar hij echt naartoe gaat, of gebruik maken van een Gps-track.

Als uw man een paar keer per week met een van zijn vriend/en uitgaat, waar hij hen vroeger alleen eens in de paar maanden zag, dan weet je dat er iets aan de hand is. Wellicht ontdek je dat dat vriendje zijn nieuwe vriendin is.

7. Het niet normale gedrag bij bedrag uit zich in het niet langer geïnteresseerd in het hebben van Seks?

Wilde hij altijd bij je zijn in het verleden, maar heeft hij nu weinig belangstelling? Dit is een ander groot signaal. Dit is het schuldige man syndroom. Soms kan ook het tegenovergestelde gebeuren. Misschien wil hij intiem met u zijn, zelfs al krijgt hij het nu ergens anders ook!

In de ochtend bij u, ‘s avonds bij de minnares. Hij brengt uw gezondheid daardoor ook wel in gevaar. En heeft een duidelijk plan om u te gebruiken. Heb ik hier nog enkele signalen vergeten, laat het me weten in de commentaren.

Aanverwante teksten.

foto cover Bedrieg mij EBOOK Tooltip Wanneer Het Overspel Van Je Vrouw Opwindend Wordt
klik op de foto

Bedrieg mij E-book. Wanneer Het Overspel Van Je Vrouw Opwindend Wordt.

foto cover Pokerface EBOOK Tooltip ik steel, lieg en bedrieg
klik op de foto

Pokerface E-book Ik steel, lieg en bedrieg.

cover boek verliefd verloofd verlaten
klik op de foto

Verliefd, verloofd, verlaten. Bedrieg Je Je Nieuwe Liefde Als Je Met Je Ex-vriend Slaapt?

 

foto cover boek List en leugen de psychologie van bedriegen en bedrogen worden
klik op de foto

List en leugen de psychologie van bedriegen en bedrogen worden.

foto cover van boek de kunst van het bedriegen
klik op de foto

De Kunst Van Het Bedriegen van beroep cabaretier.

Quantum Healing Starter Pack

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.