Het niet normale gedrag bij bedrog: Signalen van bedriegen

 

Buitenechtelijke affaires worden consequent genoemd als één van de belangrijkste redenen waarom vrouwen een echtscheiding willen.

Ontrouw is een verraad van het hart. Bovendien kan de pijn doorheen je snijden als een mes. Als je er voor kiest om te groeien naar een meer volwassen, zelfstandig leven kan een echtscheiding ook een leerervaring zijn. Maar voor zover het komt dienen we eerst het niet normale gedrag bij bedrog doorzien.

Soms is de moeilijkste les in het leven de les die ons dwingt om uit te breken uit onze box en een beslissing te nemen. U kunt leren van de pijn of u kunt worden vernietigd door de pijn.

Alles hangt af van waar je gedachten bij vertoeven — controleer wat je denkt en je zult je leven beter beheersen.

 

Hier zijn 7 tekenen dat uw echtgenoot u mogelijk bedriegt:

 

1. Besteed je man meer aandacht aan zijn uiterlijk?

 

Draagt hij nieuwe kleren en zorgt hij er kortgeleden voor dat zijn haar gekamd is? Als dit niet zijn normale gedrag is, dan zou dit een enorme teken kunnen zijn dat je man een affaire heeft.

 

2. Is hij kritisch over jou? Zoekt hij ruzie de laatste tijd?

 

Dit is een ander groot signaal. Doet hij chagrijnig en kun je niet begrijpen waarom hij zo boos is? Mogelijks dat hij vreemd gaat.

Hij kan een ruzie voorbereiden. Eerst trekt hij nieuwe kleren aan, poetst zijn schoenen en tanden en dan gaat hij wat afwerken op de computer. Dan zegt hij: Dus je bent niet van plan om tijd met mij door te brengen, omdat je je er niet komt bijzitten? Goed, dan ben ik weg en ga ik naar het huis van mijn vriend.

Denk dan maar echt dat dat vreemd is. Plots staat hij op en vertrekt. Hij lokte een zogenaamde ruzie uit, om een excuus te hebben om het huis te verlaten.

 

3. Is hij plotseling ook aardig tegen je? 

 

Als dit niet zijn normale gedrag is, dan kan hij proberen om zijn eigen knagende schuldgevoel te sussen.

photo of person holding iphone, het niet normale gedrag bij bedrog
Photo by Designecologist

4. Hij wil niet dat je met zijn mobiele telefoon telefoneert is het niet normale gedrag bij bedrog.

 

Vraag je man als je zijn mobile kan gebruiken. Let op zijn reactie. Wil hij absoluut vermijden dat je zijn gsm ziet, door bijvoorbeeld gewelddadig te worden als je hem niet teruggeeft, dan is dat om te vermijden dat je de oproepen naar zijn geliefde zou ontdekken.

 

5. Blijft hij laat op om te surfen op het web tot in de vroege uren van de nacht?

 

Hij kan cyberseks hebben, kijken naar pornografie, of instantmessaging naar zijn geliefde, chatten, skypen met zijn geliefde.

Als je computerkundige bent, kun je erachter komen waar uw man op het internet surft.  De meeste internet browsers hebben een “geschiedenis” functie die elke pagina die hij bezocht gedurende een bepaalde periode zal laten zien. Als deze lijst kortgeleden is “gewist”, dan zou dat een ander teken kunnen zijn.

Er zijn ook programma’s die u op uw computer kunt installeren om de activiteit te controleren en erachter te komen wat er in werkelijkheid aan de hand is.

 

6. Een hernieuwde belangstelling voor zijn vrienden is het niet normale gedrag bij bedrog.

 

Is hij gewoon begonnen met een nieuwe hobby of lid geworden van de sportschool? Is hij bepaalde avonden van de week weg? Misschien wilt u hem discreet volgen op een avond en zien waar hij echt naartoe gaat, of gebruik maken van een Gps-track.

Als uw man een paar keer per week met een van zijn vriend/en uitgaat, waar hij hen vroeger alleen eens in de paar maanden zag, dan weet je dat er iets aan de hand is. Wellicht ontdek je dat dat vriendje zijn nieuwe vriendin is.

 

7. Het niet normale gedrag bij bedrag uit zich in het niet langer geïnteresseerd in het hebben van Seks?

 

Wilde hij altijd bij je zijn in het verleden, maar heeft hij nu weinig belangstelling? Dit is een ander groot signaal. Dit is het schuldige man syndroom. Soms kan ook het tegenovergestelde gebeuren. Misschien wil hij intiem met u zijn, zelfs al krijgt hij het nu ergens anders ook!

In de ochtend bij u, ’s avonds bij de minnares. Hij brengt uw gezondheid daardoor ook wel in gevaar. En heeft een duidelijk plan om u te gebruiken. Heb ik hier nog enkele signalen vergeten, laat het me weten in de commentaren.

 

 

Aanverwante teksten.

 

foto cover Bedrieg mij EBOOK Tooltip Wanneer Het Overspel Van Je Vrouw Opwindend Wordt

Bedrieg mij E-book. Wanneer Het Overspel Van Je Vrouw Opwindend Wordt.

 

foto cover Pokerface EBOOK Tooltip ik steel, lieg en bedrieg

Pokerface E-book Ik steel, lieg en bedrieg.

 

cover boek verliefd verloofd verlaten

Verliefd, verloofd, verlaten. Bedrieg Je Je Nieuwe Liefde Als Je Met Je Ex-vriend Slaapt?

 

foto cover boek List en leugen de psychologie van bedriegen en bedrogen worden

List en leugen de psychologie van bedriegen en bedrogen worden.

 

foto cover van boek de kunst van het bedriegen

De Kunst Van Het Bedriegen van beroep cabaretier.

Quantum Healing Starter Pack

 

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.