radicale acceptatie

Radicale acceptatie van de narcistische persoon.

Je kunt geen gezonde, functionele relatie hebben met iemand die niet in staat is om een ​​gezonde, functionele relatie te hebben.

Als je te maken hebt met een gestoord persoon, is het niet eens aan jou! Het ligt niet binnen jouw macht om de persoonlijkheid van een andere volwassene te veranderen.⁠ Overweeg ja dan radicale acceptatie?

Narcistisch misbruik is een veelvoorkomend gevolg van het proberen gedurende een lange tijd een gezonde, functionele relatie te hebben met een persoon met een persoonlijkheidsstoornis.

Het is de reactie van een gestoord persoon op het hebben van een hechte relatie. Een van de eerste stappen in herstel is ‘radicale acceptatie’ van de realiteit van de situatie. Dit betekent niet “radicaal accepteren” dat je voor altijd de emotionele bokszak of de stortplaats van giftig afval van iemand anders zult zijn.

Het betekent niet “radicaal accepteren” dat je beter moet worden in op eieren lopen.

Het betekent “radicaal accepteren” dat de persoon met wie je dicht bij bent is zoals hij of zij is; dat hij of zij een praktisch ongeneeslijke persoonlijkheidsstoornis kan hebben; dat hij of zij waarschijnlijk nooit zal veranderen; dat de relatie waarschijnlijk nooit zal verbeteren en in de loop van de tijd erger kan worden; en dat het aan JOU is om te beslissen wat JIJ gaat doen in (of buiten) de relatie.⁠

Het ‘radicaal accepteren’ van de realiteit van uw situatie kan de eerste stap zijn op uw reis naar herstel van narcistisch misbruik.

Wat je daarna kiest, is JOUW keuze – en weten dat dit misschien wel de belangrijkste genezingsstap van allemaal is.

radicale acceptatie
@narcismeHelp

Tot slot

Als dit echt met je resoneert, en je voelt die roeping in je, dat je ware zelf en je ware leven erop wacht om losgelaten te worden, dan zou ik je graag helpen om dit op de meest krachtige en organische manier mogelijk te maken.

Daarom bestaat Thrive. Het is zo’n praktisch Engelstalig programma om je echt te helpen uit dat Valse Zelf, het valse leven, naar het Ware Zelf, het ware leven te gaan.

Misbruikherstelprogramma

Je krijgt nu de mogelijkheid om 10 weken nauw met Melanie en haar team samen te werken in dit misbruikherstelprogramma, dat tot nu toe het meest praktische is dat we ooit hebben gedaan.

Het zal je helpen je barrières te vinden en te ontsluiten om snel en krachtig je ware leven binnen te komen, waar je niet worstelt, en ijs op de poep probeert te leggen, maar waar je echt gedijt.

Dus klik hier, zodat je je kunt inschrijven voordat de plaatsen voor dit evenement, omdat dit programma vol loopt.

Ik zou graag willen dat je eraan herinnert net voordat ik afsluit om niet te vergeten om dit artikel leuk te vinden, als je ervan houdt. Abonneer en deel met iemand als je weet dat het hen kan helpen.

En zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en uw vragen hieronder.

Wanneer is radicale acceptatie in uw relatie de volgende stap?

Geef je radicale vergeving aan jezelf voor je relatie met een narcist? video

Liefdesverslaving: Methoden om ervan af te komen.

geef me de informatie button

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees