Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Een hoog sensitieve persoon – gevoelig voor andere mensen? +video

De kans is groot dat als je deze video bekijkt, je misschien wel hoogsensitief bent of een hoog sensitieve personen, soms afgekort als HSP.

En als je een ‘gevoelig’ iemand bent wat de meeste mensen zijn die geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling en spiritualiteit, weet je dat je de energie van anderen oppikt, en dat als je niet voorzichtig bent, het je aanzienlijk kan beïnvloeden.

Het is een mooie eigenschap om bewust te zijn van anderen en mededogend en goed te zijn voor de behoeften van andere mensen.

Er is echter een kleine grens tussen bewustwording van je omgeving en volledig verzwolgen door je omgeving.

Helaas, als je een hoog sensitieve persoon bent die goed is afgestemd op de behoeften van anderen, dan is het waarschijnlijk dat je afstemt op ‘de buitenkant’ in plaats van je leven van ‘de binnenkant’ te navigeren.

Als een resultaat wordt de hoog sensitieve persoon uit je “Bron van Jezelf” getrokken en verlies je je ware scheppende kracht in de energie van anderen.

Ik zal je een voorbeeld geven van hoe dit kan gebeuren.

Als ik nadenk over hoe je me ontvangt, verlies ik mezelf.

Stel je voor dat je een presentatie zou geven voor een groep mensen.

Stel je voor dat je naar de voorkant van de kamer loopt en de energie en het gevoel beoordeelt in de mensen in de kamer.

hoog sensitieve persoon
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Laten we zeggen dat een paar mensen in de kamer zich vervelen, alsof ze liever ergens anders zijn dan bij deze presentatie.

Als je deze energie opneemt en je presentatie hierover maakt, begin je angstig te worden en begin je verhalen in je hoofd te draaien over angsten (valse overtuigingen) die je over jezelf en het leven hebt gecreëerd door deze eerdere ervaring. 

Valse overtuigingen van een hoog sensitieve persoon kunnen zijn: 

Mensen zijn niet geïnteresseerd in wat ik te zeggen heb.
Mensen nemen geen notitie van mij.
Ik ben niet duidelijk genoeg voor mensen om me te ‘begrepen’.
Mensen kunnen me vervolgen, belachelijk maken en beoordelen.
Ik ben niet goed genoeg om dit te laten werken.

En natuurlijk allerlei overtuigingen die je energie leegmaken.

Deze overtuigingen maken je bang om jezelf te zijn.

Nu is de druk erop  en je probeert deze druk aan te pakken vanuit een positie waarin je niet in je eigen persoonlijke kracht bent. 

Je bent nu de energie geworden van:

ik moet zijn wat andere mensen willen dat ik ben. Ben ik overtuigend genoeg om hun verveling te overwinnen?  Ben ik overtuigend genoeg om in deze situatie succes en vervulling te hebben?

In deze toestand ben je niet jezelf.

En wanneer we niet onszelf zijn, stromen we niet.

Dan zijn we niet krachtig en niet op ons gemak.

We komen uit het geloof dat we ons beperkt en klein voelen.

We komen uit het geloof: “Mijn authentieke zelf is misschien niet acceptabel, dus ik moet ME transformeren in een versie die aanvaardbaar is”.

Stop met het lezen van de energie van anderen. 

Er is maar één manier om jezelf te zijn. 

Dat is om uit de energie van anderen te komen en een krachtige Energetische Waarheid te realiseren die is:

In je Creatie van Energie en Je Volledige Ervaring is er alleen JIJ!

Er is maar één plek om je op te concentreren en dat is:

Je authentieke zelf zijn.

Andere mensen in jouw ervaring reageren altijd helemaal op Jouw Energie.

In het bovenstaande voorbeeld is je energie angstig en reageert deze op de waargenomen desinteresse van je publiek.

Beeld je in dat je nooit naar de analyse van de energie van anderen in deze situatie bent gegaan. 

Stel je voor dat je vol en tevreden was in je eigen energie. Visualiseer dat je in de vreugde om je Authentieke Zelf bent en in de passie van je creatie.

Stel je voor dat je de Ware Jij bent. Je hebt helemaal geen aandacht voor de mogelijkheid dat iemand je beoordeelt, je onderzoekt of veroordeelt.

Wie jou veroordeelt, is niet in zijn energetische waarheid, en dat zullen ze alleen doen als JIJ dit ZELF DOET …

Wat denk je dat het antwoord zou zijn van deze energieke ruimte?

Kun je voelen dat ongeacht hoe vervelend iemand was toen ze de kamer binnenkwamen, dat jouw Pure en Ware Energie hen zou boeien?

Kun je weten dat je passie, overtuiging en echte levering meer van dat kan aantrekken.

Je hebt helemaal gelijk dat het dat zou doen! 

Het authentieke zelf.

Niet alleen is uw Authentieke Zelf voordelig in een dergelijke omgeving, het is krachtig voordelig op elk gebied van uw leven!

Te veel mensen geloven dat als ze zich losmaken van de energie van mensen en leren omgaan met hun hoog sensitiviteit en stoppen met lezen van anderen dat ze onverschillig zullen worden.

Ik beloof je dat dit flauwekul is! Een hoog sensitieve persoon die daarmee leert omgaan is zelfs op lange termijn tot meer solidariteit in staat.

Wanneer je je van je eigen energiebewust wordt, word je minder mede-afhankelijk. Wat nooit gezond is voor iemand. Je wordt minder storend, en je begrijpt de gouden regel om anderen te helpen, wat is:

Geven als je de behoefte voelt, maar stap er niet in of mee of neem geen verantwoordelijkheid voor anderen die geen verantwoordelijkheid voor zichzelf nemen.

Stop daarnaast met het proberen de stemming van mensen te veranderen, zodat u zich beter voelt over uzelf.

Realiseer je bovendien dat als mensen een probleem met je hebben, het hun verantwoordelijkheid is om dat uit te drukken en te bespreken.

Totdat ze dat doen, is er ABSOLUUT geen reden voor een hoog sensitieve persoon om hun spullen op te nemen, om hen te redden en je uitgelijnde vibratie te verliezen.

In je eigen energie zijn, geeft mensen MEER  niet minder.

Zou je een onattente, vreselijke en zelfzuchtige persoon worden als je je één voelt, zalig en vervuld, en één met het leven? Zich één voelen is het bijproduct van voor jezelf te zorgen?

Nee, dat doe je niet! 

Op een gezonde manier delen.

Als je reageert vanuit je eigen persoon zul je je  je zo goed voelen dat je op een gezonde manier met anderen zult delen. Bovendien zul je je anderen inspireren. Zelfs al ben je hoog sensitief dan nog kun je anderen raken met wijsheid. Je zult ze oproepen naar je krachtige en gezonde vibratie.

Het is mogelijk dat je niet langer elke dag een vis naar iemand blijven gooien, en hen afhankelijk houden van jou en jou. Je gooit ze een visvoer en inspireert ze om voor zichzelf te creëren. Begrijp alsjeblieft dat het hoogste niveau van liefde anderen toestaat en aanmoedigt om je niet nodig te hebben.

Dat het hoogste niveau van liefde voor jezelf geen vibratie van iemand anders nodig heeft om een ​​bepaalde manier te zijn waarop je trouw aan jezelf bent.

Dit is hoe je op authentieke manier van jezelf en anderen houdt …

Ik hoop dat deze video je helpt te begrijpen hoe je kunt stoppen met verstrikt te raken in andermans energie en trouw te blijven aan de jouwe.

Wanneer je je toewijdt aan je vibratie, dien je al het leven op win / win manieren te vervullen.

Waarom? Omdat alles en iedereen in jouw ervaring met jou verbonden is.

We hopen dat ik je ergens diep in je ziel heb geïnspireerd met deze video. Dat je begint te geloven dat er een weg is door de puinhoop die we bij narcisten hebben beleefd om echte liefde te bereiken. We beloven je dat als wij dit kunnen doen, na wat we hebben ervaren, jij dat ook kunt. 

Naar anderen gaan. 

Oké, dus, als diep in je ziel je weet dat er liefde voor jou is en je wilt er eerst veilig en krachtig contact mee maken, en dan als een gezonde, vriendelijke en krachtige uitstroom naar anderen gaan  – op een manier waar je nooit hoeft opnieuw door misbruik te gaan – dan wil ik je graag helpen dit te bereiken.

En deel dit alsjeblieft met anderen, zodat ze kunnen leren hoe ze echt liefdevolle relaties kunnen creëren. We zien uit naar uw opmerkingen en vragen hieronder.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikels over zelfzorg

Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees