Waarom gaat de narcist op zoek naar jou?

Waarom gaat de narcist op zoek naar jou?

Waarom doen narcisten wat ze doen?

Vandaag, wil ik je helpen met de beste informatie die ik op dit moment heb, wil ik je helpen diep te begrijpen waarom narcisten doen wat ze doen en hoe dat je raakt en beïnvloedt. Een belangrijke vraag is: “Naar wat is de narcist op zoek?”

Het is volledig te begrijpen dat wanneer we geconfronteerd worden met narcistisch gedrag vanuit ons “menselijke” model, we het als: obsceen, zeer complex, totaal irrationeel en diep persoonlijk en verwoestend ervaren.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/01/waarom-gaat-de-narcist-op-zoek-naar-jou.mp4
info over onze programma’s

We zijn in shock en ongeloof. “Hoe zou je dat in godsnaam kunnen doen en zo iemand zijn?” “Bedoelen de acties van de narcist echt wat ik denk dat ze doen – dat je niet om me geeft?”

Je hebt je echter wel of misschien niet beseft dat narcisten vaak hetzelfde gedrag vertonen. Als je commentaren op mijn artikelen hebt gelezen, of via andere forums, zul je je gerealiseerd hebben dat bijna iedereen identieke verhalen over de plotse, wrede en gewetenloze handelingen van hun narcist rapporteert.

De waarheid is dat narcisten ongelooflijk eenvoudig, kinderachtig en primitief zijn. Dit wordt heel duidelijk als we begrijpen waarom ze doen wat ze doen; en dat ze het allemaal doen om dezelfde reden, want de narcist is op zoek naar hetzelfde. Dus wat is het belangrijkste ding dat een narcist motiveert om te doen wat hij doet?

Antwoord: narcistische levering.

Als je iets over een narcistische persoonlijkheidsstoornis leert, ben je misschien een term tegengekomen die ‘narcistische levering’ wordt genoemd.

Zoals alle informatie kan het verwarrend zijn om je hoofd rond te krijgen, omdat dit betekent dat je moet begrijpen dat de drug die de narcist kiest onzichtbaar is; het gaat over de “aandacht” en “betekenis” die de narcist voedt.

Meestal wordt narcistische levering vaak gewonnen uit het huidige misbruikslachtoffer. En dat is verwoestend.

Zelfs als je denkt dat je van de narcist af bent, kan hij of zij je nog steeds nodig hebben als een soort medicijn. Bovendien, als je eenmaal begrijpt hoe narcistisch aanbod gebeurt, en vooral hoe je kunt stoppen met het verstrekken ervan, zal de narcist veel minder geïnteresseerd zijn in misbruik.

Dus neem alsjeblieft een paar minuten de tijd om deze video te bekijken, want het is belangrijk dat je het doet.

Hoe kunnen we beslissen om geen narcistische levering meer te geven?

Wat als we in staat zijn om onze voorwaarde van het overhandigen van narcistische levering om te keren? Dat is echter niet een eenvoudig. Het is niet iets wat we gewoon rechtlijnig kunnen “beslissen” om te doen. Niet als we heel veel pijn, angst en mishandeling hebben in ons hele systeem.

Ik zou graag zien dat je leert wat nodig is om energetisch te ontkoppelen en niet langer de bron van narcistische levering te zijn.

Ik behandel dit specifieke onderwerp tot in detail in komende video’s. Zodat je tot succes komt na narcistisch misbruik.

De bedoeling is je los te maken van de narcist en een leven op te bouwen om te bloeien.

Ik hoop dat deze informatie je heeft geholpen jezelf van hun menu te halen, zodat je niet langer de ‘snack’ of het ‘hoofdgerecht’ bent die je eens was van een narcist.

Weet alsjeblieft dat er ZO veel betere manieren zijn om te leven. Er zijn manier om je energie terug te krijgen.  Deel jouw ervaringen zoals wij  met mensen en situaties die levensbevestiging zijn en NIET leegzuigend.

We gaan je helpen om daar absoluut te komen. Blijf sterk – u kunt dit doen. Suggesties, vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. Sharing is caring!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alles artikels met symptomen van een stoornis op narcisme.blog