Waarom gaat de narcist op zoek naar jou?

Uitgebreid audio formaat: Waarom gaat de narcist op zoek naar jou?

Waarom doen narcisten wat ze doen?

Vandaag, wil ik u helpen met de beste informatie die ik op dit moment heb, wil ik u helpen diep te begrijpen waarom narcisten doen wat zij doen en hoe dat u raakt en beïnvloedt.

Het is volledig te begrijpen dat wanneer we geconfronteerd worden met narcistisch gedrag vanuit ons “menselijke” model, we het als: obsceen, zeer complex, totaal irrationeel en diep persoonlijk en verwoestend ervaren.

We zijn in shock en ongeloof. “Hoe zou je dat in godsnaam kunnen doen en zo iemand zijn?” “Bedoelen de acties van de narcist echt wat ik denk dat ze doen — dat je niet om mij geeft?”

 

Je hebt je echter wel of misschien niet gerealiseerd dat narcisten vaak hetzelfde gedrag vertonen. Als je commentaren op mijn artikelen hebt gelezen, of via andere forums, zul je je gerealiseerd hebben dat bijna iedereen identieke verhalen over de plotse, wrede en gewetenloze handelingen van hun narcist rapporteert.

De waarheid is dat narcisten ongelooflijk eenvoudig, kinderachtig en primitief zijn. Dit wordt heel duidelijk als we begrijpen waarom ze doen wat ze doen; en dat ze het allemaal doen om dezelfde reden.

Dus wat is het belangrijkste ding dat een narcist motiveert om te doen wat hij doet?

Antwoord: narcistische levering.

Als je iets over een narcistische persoonlijkheidsstoornis leert, ben je misschien een term tegengekomen die ‘narcistische levering’ wordt genoemd.

Zoals alle informatie kan het verwarrend zijn om je hoofd rond te krijgen, omdat dit betekent dat je moet begrijpen dat de drug die de narcist kiest onzichtbaar is; het gaat over de “aandacht” en “betekenis” die de narcist voedt.

Meestal wordt narcistische levering vaak gewonnen uit het huidige misbruikslachtoffer. En dat is verwoestend,

Het is heel belangrijk om te begrijpen dat zelfs als je geen contact meer hebt met de narcist, je voor hem of haar nog steeds de bron van dit medicijn kunt zijn.

Bovendien, als je eenmaal begrijpt hoe narcistisch aanbod gebeurt, en vooral hoe je kunt stoppen met het verstrekken ervan, zal de narcist veel minder geïnteresseerd zijn in misbruik.

Dus neem alsjeblieft een paar minuten de tijd om deze video te bekijken, want het is SUPER belangrijk dat je het doet.

Hoe kunnen beslissen om geen narcistische levering meer te geven?

Wat als we in staat zijn om onze voorwaarde van het overhandigen van narcistische levering om te keren? Dat is echter niet een eenvoudig, rechtlijnig iets wat we gewoon kunnen “beslissen” om te doen. Niet als we heel veel pijn, angst en mishandeling hebben in ons hele systeem.

 

cover pijn en het brein

Ik zou graag zien dat je leert wat nodig is om energetisch te ontkoppelen en niet langer de bron van narcistische levering te zijn. Ik behandel dit specifieke onderwerp tot in detail in komende video’s. Zodat je tot succes komt na narcistisch misbruik.

De bedoeling is je los te maken van de narcist en een leven opbouwen om te bloeien.

Ik hoop dat deze informatie je heeft geholpen jezelf van hun menu te halen, zodat je niet langer de ‘snack’ of het ‘hoofdgerecht’ bent die je eens was van een narcist.

Weet alsjeblieft dat er ZO veel betere manieren zijn om te leven. Er zijn manier om je energie terug te krijgen.  Deel jouw ervaringen zoals wij  met mensen en situaties die levensbevestiging zijn en NIET leegzuigend.

We gaan je helpen om daar te komen … absoluut.

Blijf sterk — u kunt dit doen!

Link Dispelling wetiko.   (paperback)  

 

Liefs xx

Annemie Persyn Declercq

Orthopedagoge

Wat er gebeurt als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort?

Kun je jezelf radicale vergeving bieden dat je een relatie begon met een narcist?

Een duidelijk pad om narcistisch misbruik te veranderen.

Hoe u zelf uw angst kunt laten verdwijnen als u deze niet langer onder controle kunt houden?

Waarom heeft de narcist niet de middelen om voor jou te zorgen?

Hoe kun je apathisch worden voor een narcistische misbruiker?

Ik weet dat mensen worstelen in machteloosheid.

Een verkeerde diagnose als narcistische persoonlijkheid stoornis NPD

 

 

Geef een reactie, vraag of antwoord.