Waarom gaat de narcist op zoek naar jou?

Reading Time: 3 minutes

 

Uitgebreid audio formaat: Waarom gaat de narcist op zoek naar jou?

Waarom doen narcisten wat ze doen?

Vandaag, wil ik u helpen met de beste informatie die ik op dit moment heb, wil ik u helpen diep te begrijpen waarom narcisten doen wat zij doen en hoe dat u raakt en beïnvloedt.

Het is volledig te begrijpen dat wanneer we geconfronteerd worden met narcistisch gedrag vanuit ons “menselijke” model, we het als: obsceen, zeer complex, totaal irrationeel en diep persoonlijk en verwoestend ervaren.

We zijn in shock en ongeloof. “Hoe zou je dat in godsnaam kunnen doen en zo iemand zijn?” “Bedoelen de acties van de narcist echt wat ik denk dat ze doen – dat je niet om mij geeft?”

Je hebt je echter wel of misschien niet gerealiseerd dat narcisten vaak hetzelfde gedrag vertonen. Als je commentaren op mijn artikelen hebt gelezen, of via andere forums, zul je je gerealiseerd hebben dat bijna iedereen identieke verhalen over de plotse, wrede en gewetenloze handelingen van hun narcist rapporteert.

De waarheid is dat narcisten ongelooflijk eenvoudig, kinderachtig en primitief zijn. Dit wordt heel duidelijk als we begrijpen waarom ze doen wat ze doen; en dat ze het allemaal doen om dezelfde reden.

Dus wat is het belangrijkste ding dat een narcist motiveert om te doen wat hij doet?

Antwoord: narcistische levering.

Als je iets over een narcistische persoonlijkheidsstoornis leert, ben je misschien een term tegengekomen die ‘narcistische levering’ wordt genoemd.

Zoals alle informatie kan het verwarrend zijn om je hoofd rond te krijgen, omdat dit betekent dat je moet begrijpen dat de drug die de narcist kiest onzichtbaar is; het gaat over de “aandacht” en “betekenis” die de narcist voedt.

Meestal wordt narcistische levering vaak gewonnen uit het huidige misbruikslachtoffer. En dat is verwoestend,

Het is heel belangrijk om te begrijpen dat zelfs als je geen contact meer hebt met de narcist, je voor hem of haar nog steeds de bron van dit medicijn kunt zijn.

Bovendien, als je eenmaal begrijpt hoe narcistisch aanbod gebeurt, en vooral hoe je kunt stoppen met het verstrekken ervan, zal de narcist veel minder geïnteresseerd zijn in misbruik.

Dus neem alsjeblieft een paar minuten de tijd om deze video te bekijken, want het is SUPER belangrijk dat je het doet.

Hoe kunnen beslissen om geen narcistische levering meer te geven?

Wat als we in staat zijn om onze voorwaarde van het overhandigen van narcistische levering om te keren? Dat is echter niet een eenvoudig, rechtlijnig iets dat we gewoon kunnen “beslissen” om te doen. Niet als we heel veel pijn, angst en mishandeling hebben in ons hele systeem.

Ik zou graag zien dat je leert wat nodig is om energetisch te ontkoppelen en niet langer de bron van narcistische levering te zijn. Ik behandel dit specifieke onderwerp tot in detail in komende video’s. Zodat je tot succes komt na narcistisch misbruik.

De bedoeling is je los te maken van de narcist en een leven opbouwen om te bloeien.

Ik hoop dat deze informatie je heeft geholpen jezelf van hun menu te halen, zodat je niet langer de ‘snack’ of het ‘hoofdgerecht’ bent die je eens was van een narcist.

Weet alsjeblieft dat er ZO veel betere manieren zijn om te leven. Er zijn manier om je energie terug te krijgen.  Deel jouw ervaringen zoals wij  met mensen en situaties die levensbevestiging zijn en NIET leegzuigend.

We gaan je helpen om daar te komen … absoluut.

Blijf sterk — u kunt dit doen!

PS Leer ook meer over het volledig Engelstalig programma Narp.

Link Dispelling wetiko.   (paperback)  

Als je dit artikel doorstuurt naar een kennis hier is de link waar ze voor de 21-daags programma om te gaan met narcisme voor slachtoffers van narcisme kunnen onderschrijven.

Liefs xx

Johan en Annemie Persyn Declercq

 

Als je open staat om meer te leren van ons schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en krijg ons 21 — daagse programma “Leren omgaan met narcisme.”

Als je ook open staat om meer te leren van Melanie Tonia Evans, abonneer je dan op haar nieuwsbrief. Krijg toegang tot een video waarin de 4 dingen worden uitgelegd die alles hebben veranderd dat ik wist over herstel. Onderwerpen waar niet eens psychologen, counselors of ondersteuningsgroepen het over hebben.

U krijgt 2 e-boeken die de nodige eerste stappen uitleggen die u moet nemen om uw herstel gestart te krijgen.

U krijgt toegang tot een gratis online seminar (3 uren webinar) over los komen van narcisme waarbij u Melanie’s  genezingsmethode uit eerste hand kunt ervaren.

Bekijk het nieuwe Golden herstelprogramma voor narcisme en lidmaatschap van Melanie of het nieuwe Zilver herstelprogramma. Bekijk ook de andere cursussen van Melanie hier.

Disclaimer Policy Melanie Tonia Evans products on narcisme.blog

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde bij elkaar toe te voegen.