Geen zelflimieten door drang naar plezier van de narcist

Narcisten zijn verslaafd aan narcistische voorraad.

Narcistische voorraad verwerven komt voor gevoeligheid, respectvolle grenzen en werketiquette. Alles gaat wijken: geen ethiek, geen moraal, geen waarden, geen zelflimieten enz.

De drang van verslavingen en constante behoefte aan ‘plezier’ betekent dat de narcist geen zelflimieten en zelfrespect heeft.

De narcist heeft dat plezier nodig om in feite de verlichting te verkrijgen van het innerlijke gekwelde zelf door een hit van de ‘drug’ van aandacht te krijgen.

geen zelflimieten
meer info over Narp

Hij of zij respecteert zeker de grenzen en limieten van andere mensen niet.

Mensen op de werkvloer zijn erg vatbaar voor rekrutering in spellen van verdeel en heers (triangulatie) tegen mensen die de narcist een les leert over “Hoe durf je mijn Valse Zelf uit te dagen”.

Men benadert mensen voor seksuele veroveringen, overspelige affaires of langdurige narcistische voorraad (een ‘toegewijde’ relatie).

Wat heel waar is, is: de kern van de wanordelijke persoonlijkheid van de narcist zorgt voor de verraderlijke ongezondheid van de omgeving . Dit veroorzaakt meer ongezondheid. Het wordt voor alle betrokkenen erg ongezond.

Heb je te maken met een narcist ?

Zoek dan ‘narcisme.blog Melanie’ voor een beter begrip van de dynamiek van narcisme en vind de juiste oplossing voor jou of ga donderdag aanstaande op 19 november om 18 uur naar de Masterclass voor herstel.

Hou moed, we zijn er om jou te steunen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

over kenmerken toxisch persoon
knop voor alle groeitaken