Categorieën
narcist video

Fictieve personage zonder inhoud, heeft steeds aandacht nodig. video

Alle narcisten hebben aandacht nodig om te overleven. Zelfs de meer ‘verlegen fictieve personage zonder inhoud gaat stil weg als ze niet in de schijnwerpers komen te staan.

De waarheid is dat het fictieve personage zonder inhoud de belangrijkste moet zijn om een ​​narcistische voorraad te krijgen. Simpel gezegd, narcistische toevoer is energie – het is aandacht. Het is het weten: “Als ik de aandacht van je kan trekken, kan ik weten dat ik besta.”

Dit lijkt raar – maar als we ons kunnen voorstellen dat het Ware Zelf volledig verstoten is en overgenomen is door een fictief personage zonder echte inhoud, dan kunnen we ons voorstellen hoe de narcist zich voelt.

Ik had narcisten in mijn leven toen ik jaren geleden met NLP aan hen probeerde te werken.

Deze narcisten zeiden dat ze zich levenloos voelden. Dit gebeurde in zeldzame gevallen van narcistische verwonding – toen de schok zo ernstig was dat hun ego even was afgebrokkeld. Ze hadden het gevoel dat hun innerlijk een enorm zwart leeg gapend gat was.

Wist je dat de mythe van vampiers is gemodelleerd naar narcisten!

Het gaat over de “niet-dode” – wezens die niet dood zijn, maar zeker niet in leven, en die het levensbloed van mensen moeten zuigen om te kunnen bestaan. Ik weet dat het griezelig is, maar dat is precies wat narcisten zijn – ze moeten energie en aandacht van mensen opzuigen om zich in welke hoedanigheid dan ook levend te voelen.

De schijnwerpers grijpen is een manier om dit te doen. Om te stoppen met het verstrekken van narcistische voorraad, claim je je kracht terug en richt je zelf de schijnwerpers op jezelf en je genezing.

Als je zoekt op narcisme.blog taken, groeitaken brengt je dat naar mijn beste bronnen.

Open brief aan een narcist. Laat je behandelen. Deel 3

Voorbeelden van narcistische moeder – gedrag. Dl 2

De grote leugen dat de narcist van zijn nieuwe vlam houdt!

Waar je je aandacht op zet daar gaat je energie naar toe.

The Vampire’s Bite: Victims of Narcissists Speak Out!

Jekyll en Hyde karakter van de narcist.

Free materials MTE narcisme.blog

Hoe het narcisme van uw kind aanpakken?

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren