Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Fictieve personage zonder inhoud, heeft steeds aandacht nodig. +video

Alle narcisten hebben aandacht nodig om te overleven. Zelfs de meer ‘verlegen fictieve personage zonder inhoud gaat stil weg als ze niet in de schijnwerpers komen te staan.

De waarheid is dat het fictieve personage zonder inhoud de belangrijkste moet zijn om een ​​narcistische voorraad te krijgen. Simpel gezegd, narcistische toevoer is energie – het is aandacht. Het is het weten: “Als ik de aandacht van je kan trekken, kan ik weten dat ik besta.”

Dit lijkt raar – maar als we ons kunnen voorstellen dat het Ware Zelf volledig verstoten is en overgenomen is door een fictief personage zonder echte inhoud, dan kunnen we ons voorstellen hoe de narcist zich voelt.

fictieve personage zonder inhoud
Groeitaken voor zelfgenezing

Ik had narcisten in mijn leven toen ik jaren geleden met NLP aan hen probeerde te werken.

Deze narcisten zeiden dat ze zich levenloos voelden. Dit gebeurde in zeldzame gevallen van narcistische verwonding – toen de schok zo ernstig was dat hun ego even was afgebrokkeld. Ze hadden het gevoel dat hun innerlijk een enorm zwart leeg gapend gat was.

Wist je dat de mythe van vampiers is gemodelleerd naar narcisten!

Het gaat over de “niet-dode” – wezens die niet dood zijn, maar zeker niet in leven, en die het levensbloed van mensen moeten zuigen om te kunnen bestaan. Ik weet dat het griezelig is, maar dat is precies wat narcisten zijn – ze moeten energie en aandacht van mensen opzuigen om zich in welke hoedanigheid dan ook levend te voelen.

De schijnwerpers grijpen is een manier om dit te doen. Om te stoppen met het verstrekken van narcistische voorraad, claim je je kracht terug en richt je zelf de schijnwerpers op jezelf en je genezing.

Als je zoekt op narcisme.blog taken, groeitaken brengt je dat naar mijn beste bronnen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Open brief aan een narcist. Laat je behandelen. Deel 3

Voorbeelden van narcistische moeder – gedrag. Dl 2

De grote leugen dat de narcist van zijn nieuwe vlam houdt!

The Vampire’s Bite: Victims of Narcissists Speak Out!

Jekyll en Hyde karakter van de narcist.

kenmerken toxische persoon

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees