Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

3 methodes zodat de narcist je met rust laat. Deel 2 +Video

We voelen een diepere kracht en aanwezigheid die in ons opkomt die van toepassing is op al het leven zelf.

Dit is dat er een welwillende, solide, liefhebbende kracht is die gepositioneerd is om te ontvouwen wat goed, waar en gezond is als we begrijpen hoe al het leven werkt. Als we zelfpartnerschap toepassen, volgt al het leven en laat de narcist je uiteindelijk met rust.

Door onszelf te bevrijden van onze innerlijke trauma’s en angsten, weten we hoe te verschijnen.

We stoppen met onszelf te verminderen. We stoppen met veilig te spelen. Stop met onze macht weg te geven door te proberen narcisten te sussen, zodat ze ophouden ons pijn te doen.
In plaats daarvan staan ​​we op. Voor andere mensen zijn we niet langer bang.

We zijn bereid alles te verliezen om het allemaal te krijgen.

Leven buiten onze eigen persoonlijke integriteit gaat nooit goed. En we weten dat wanneer we ons afstemmen op persoonlijke integriteit en zijn wat we van het leven willen ontvangen, we onze krachtigste en complete resultaten produceren.

De verschuiving is wonderbaarlijk.

Dit op integriteit gerichte leven is zo authentiek en krachtig dat het effect op een narcist even vernietigend is als een helder licht dat op een vampier schijnt. De narcist als een vals zelf kan alleen in de schaduw opereren.

Ze kunnen alleen doen wat ze doen als ze je angst, hartzeer, schuldgevoel en onzekerheden tegen je gebruiken. Wanneer je solide, zelfverzekerde, krachtige en onemotioneel feiten tot uitdrukking brengt, zonder dat een van de voorgaande trauma’s je emotioneel ontspoort, dan hebben narcisten gedaan.

Hier is het feit dat je moet weten:

Als een narcist emotioneel en energetisch niet de overhand kan hebben en je niet langer emotioneel kan ontsporen, dan hebben ze het gevecht verloren. Zonder dat je handelt vanuit je trauma wordt de narcist zich pijnlijk bewust van zijn eigen. (trauma)

Dit is wanneer het tijd is voor de narcist om het toneel te verlaten.

Het maakt dan plots niet uit de kosten die hij of zij moet maken om hun wanordelijke zelf naar een andere omgeving te brengen, waardoor ze de narcistische toevoer en betekenis weer kunnen extraheren.

Sinds ik werk om mensen te helpen empowerment te krijgen tegen narcisten, ben ik regelmatig verbaasd en opgewonden om eerder meedogenloze narcisten te zien, zich te onderwerpen, te capituleren en te overhandigen wat nodig is om uit het leven te komen van mensen die krachtig verschijnen zonder angst.

Narcisten zijn gebroken kinderen in het lichaam van volwassenen die proberen hun positie te verkrijgen door intimidatie. Ze zijn geen partij voor iemand die krachtig is gegroeid in een volwassen lichaam.

Nummer # 3 – Energetische Detox.

Dit is de onderbouwing hiervan. De krachtigste manier om een ​​narcist uit je leven te halen en je helemaal met rust te laten, is door hem of haar uit elk spoor van je innerlijke wezen te ontgiften.

Dit komt door de absolute kwantumwet – dus zo binnen in je innerlijk, zo gaat het zich manifesteren in je uiterlijke leven.
Wanneer deze persoon niet echt voor je bestaat, echt emotioneel, zal deze persoon niet voor je bestaan.

Kun je je voorstellen hoe het zal zijn als je niet eens aan deze persoon denkt?

Hoe het zou zijn als iemand zijn naam ter sprake zou brengen en je helemaal geen emotionele reactie had en het onderwerp iets is waar je niet eens om geeft?

de narcist je met rust laat
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Kun je je voorstellen dat je deze persoon tegenkomt en je voelt helemaal niets.

Tegen de tijd dat je de weg bent overgestoken, denkt je geest na over alle dingen die je vandaag moet doen.

Ik kan je verzekeren, hoe verstrikt je je voelt in de gedachten van de narcist. Zelfs als dit al jaren of zelfs decennia aan de gang is kun je je helemaal bevrijden. Wanneer je 100% je innerlijke werk doet om jezelf te ontgiften van een narcist, dan ga je je helemaal bevrijden.

Mensen vragen me de hele tijd in ongeloof: ‘Hoe kun je niet denken aan de ex-narcisten in je leven?’

Mijn antwoord is dit: “Ik heb het innerlijke werk gedaan. Ik laadde het allemaal op. Liet los en verving en verschoof elk ding over die mensen die me pijn deden of waar ik geobsedeerd over was. Dat is hoe je dat innerlijk werk doet.

Toen bestond er niets meer over hen.

Je denkt dat dit niet mogelijk is totdat je dit werk begint te doen. Dan ontdekt hoe mogelijk het is.

Je denkt dat als je co-ouderschap hebt dat het niet mogelijk om die persoon uit je ervaring te halen. Of je denkt als dat je een bedrijf hebt met de narcist of als dit een narcistisch familielid is dat dit onmogelijk is.
Maar ongeacht de situatie, wanneer je deze persoon uit je innerlijke wezen ontgift, zul je ontdekken hoe deze persoon uit je ervaring zal oplossen.

De narcist maakt zich los. Hij gaat weg. Krijgt een andere baan. De narcist wordt berecht en stopt met lastig vallen. Dit terwijl hij of zij ouderschap heeft.
“Noem maar op, het is mogelijk.”

Het leven heeft onbeperkte manieren om te beginnen met het afstemmen van je innerlijke wezen.

Ik hoop dus dat dit artikel de drie krachtigste manieren heeft uitgelegd waarop een narcist je met rust laat.

Minder is meer – minder de narcist bestrijden en meer het gevoel zelf doen en kracht geven.

Begrijp je dat? Als je dat doet, schrijf dan hieronder: “Je krijgt minder van mij, en mijn innerlijke wezen krijgt meer!” Ben je klaar om een narcist uit je leven te halen? Als dat zo is, ga dan mee op je ongelooflijke reis van jezelf door het Engelstalige starterspakket te klikken onderaan de pagina.

Deel deze informatie ook met je kennissen en groepen, vooral die mensen die diep verstrikt zijn en vastzitten in het trauma met narcisten die hen niet met rust laten. Zoals altijd kijk ik ernaar uit om contact met je op te nemen in je opmerkingen en vragen hieronder.

Lees meer

communicatie
online programma's van Melanie Tonia Evans

Reacties

2 reacties op “3 methodes zodat de narcist je met rust laat. Deel 2 +Video”

 1. Rachida van den Brink avatar
  Rachida van den Brink

  Hai ! Ik ben “opgegroeid” in een narcistische omgeving. Mijn vader is een “open” narcist en mijn moeder een “verborgen” narcist. Beide zijn ze emotioneel onbereikbaar. Ik heb 2 x een zeer destructieve en slopende relatie gehad met narcisten. Ik was tot ong. 2 jaar geleden niet bekend met deze ernstige persoonlijkheidsstoornis. Ik heb ruim 30 jaar de schuld bij mijzelf gezocht, zonder dat ik wist wat ik dan verkeerd had gedaan. Door mijn vergaarde kennis hieromtrent, is het mij gelukt mij los te rukken uit mijn relatie van ruim 8 jaar. Echter, wel met het gevolg dit bijna te bekopen met mijn leven. Mijn ex heeft mij letterlijk bijna doodgeslagen en bedreigd en gesneden met een mes. Inmiddels is mijn letsel “zo goed als” genezen, maar ik ben nog steeds zwaar getraumatiseerd.
  Ik wil niet dood, deze overtuiging overwon mijn angst en ik deed aangifte. Hetgeen wat mij nu ontzettend wanhopig maakt is dat de politie ( rechercheur) ook narcist is, althans zware narcistische trekken vertoond. Ten eerst wakkert ze hierdoor mijn trauma steeds aan en daarnaast krijg ik nu geen eerlijke rechtszaak. Nadat ik een klacht tegen haar indiende is een belangerijke verklaring die mijn aangifte ondersteund ineens “kwijt”. Deze situatie maakt me helemaal koekoek!
  Ook als ik nieuwe contacten maak, lijken ze vaak narcistisch. Theoretisch begrijp ik het nu wel grotendeels, maar in de praktijk lijk ik het wel aan te trekken ofzo ?! Kunt u mij vertellen waar dit aan ligt ? En wat ik eraan kan doen ?
  Het maakt me echt wanhopig door steeds dezelfde types in mijn leven te hebben en ik wil dit HEEL GRAAG veranderen. Ik hoop dat u mij kunt helpen.

  Met Vriendelijke Groet, Rachida

 2. johanpersyn avatar

  Daarvoor begin je met stap voor stap de “groeitaak” uit te voeren, dit vind je met deze link: https://narcisme.blog/category/groeitaak/ en dan voer je die uit, in babystapjes. Vooral kijken naar een taak die je kunt volhouden. Als je die een paar weken kunt volgen houden doe je er een taak bij die je kunt volhouden. Ik weet bijvoorbeeld niet of je nu elke dag wandelt, maar als je dat niet doet, doe je dat bijvoorbeeld elke dag 20 min. Ook als je één of andere pijn hebt dien je dringend met je huisarts te praten daarover. En blijven lezen in de sectie groeitaken.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees