Voor de meesten van ons is het een feit.

Na een tijdsverloop van genezing gaan we overwegen om de mogelijkheid van liefde te onderzoeken … ware liefde … met iemand die een vriendelijk, empathisch hart heeft … is het dat waard?  Ga je dan die vraag stellen:  Wat als het toch waar was? Absoluut. Er zijn mensen met een hoge mate aan integriteit ook al heb je narcistisch misbruik meegemaakt, waarmee je je kan verbinden.

Grijp die kans, neem dat risico … het meest trieste van de wereld zou iemand geweldig missen zijn en zich altijd afvragen: Wat als het toch waar was?

Wat als het toch waar was?

Dit zijn mijn observaties samen met de kennis die ik heb opgedaan van psychiaters, psychologen en therapeuten, veel boeken, internet en artikelen die ik heb gelezen.

De typische kenmerken van een persoon met een narcistische persoonlijkheidsstoornis werken vaak op manieren die elke definitie van normaliteit tarten.

Ze overtreden regelmatig de regels, vertellen leugens, breken beloftes af, degraderen, beledigen, vertonen onrechtvaardig, agressief en beledigend gedrag dat ongepast, kinderachtig, zonder spijt en totaal onmenselijk is.

Voor de buitenwereld lijken ze heel vriendelijk, charmant, attent, zorgzaam, behulpzaam en ondersteunend. Personen zonder enige mate van integriteit bestaan.

Narcistisch misbruik.

Het is zeer waarschijnlijk dat u, als u narcistisch misbruik hebt gehad, een hoge mate van integriteit hebt. Het is waarschijnlijk dat u bekend staat als een persoon die het juiste doet. Je hebt een geweten, en omdat je dat doet, ben je bewust van je omgeving en andere mensen.

Daarom zal je verbijsterd zijn, en zelfs regelmatig boos worden door het onvermogen van de narcist om zich passend te gedragen, of zich te houden aan de diepgaande menselijke moraal en fatsoen.

Het is waarschijnlijk dat je vecht voor fatsoen en moraliteit.

Het duurde niet lang voordat je merkt dat je lezingen geeft en ‘correct gedrag’ voorschrijft, alsof je met een 5-jarige praat.

Jij handelt verantwoordelijk en handhaaft je hoge mate van integriteit, daarom, waarom zouden ze dat niet doen? Het leven met een narcist is als een zak vol trucs en een doos chocolaatjes.

klik voor meer info

Je weet nooit wat uit de lucht zal vliegen, of je kunt het daarna uitpakken. Je bent voortdurend op scherp, “loopt over eierschalen”, en lijdt aan hoge niveaus van angst.

Het is begrijpelijk dat u wilt dat de instabiliteit en waanzin stoppen.

Dwingen van verantwoordelijkheid, logica lijkt het antwoord, dus de gekke gevoelens en angst kunnen eindigen. Helaas wordt uw hoge mate van integriteit tegen u gebruikt. Sommigen zullen zelfs uw christelijke waarden (vergeven) en huwelijksbeloften tegen u gebruiken.

Het is buitengewoon belangrijk om te weten welke sterke punten je bezit – uw hoge mate van integriteit. Het is in feite één van de grootste wapens die de narcist tegen je gebruikt.

In de eerste plaats begrijpt u dat de narcist doelgericht is op mensen met een hoge mate van integriteit.

Engelstalig Narp programma

Door je aandacht te vestigen op je behoefte aan een hoge mate van integriteit, heeft de narcist je ertoe gebracht om je verstand te verliezen.

Hoe meer hij of zij de basis van u aanvalt en plundert als gevolg van uw hoge van integriteit – hoe meer u zult proberen de narcist rechtvaardig te dwingen verantwoording af te leggen.

In feite mag je je uiterste best doen om een ​​punt te bewijzen, en ‘het goede doen’, om het goede voorbeeld te geven, in de hoop dat de narcist het zal leren en zich zal gaan gedragen als een fatsoenlijk persoon.

De narcist door de definitie zelf van wat een narcist is, wil geen verantwoording afleggen, wil niet ‘eerlijk spelen’, wil niet conformeren en wil niet ‘het goede doen’. Wat als het toch waar was? Dat hij of zij nooit zal veranderen.

Conclusie dat jij gaat veranderen, ten goede of ten slechte. Kies voor leven, en dat je beter verdient. Je bent het waard.

In this paperback e-book audiobook you will find Melanie’s method of recovery that we highly recommend. After all, we have applied that blooming method to ourselves. For that reason, many personal experiences are the result of the daily use of Melanie’s method that we describe in our texts.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze privégroep zelfgenezing VKoN. Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen. Alle links vind je in het menu!

Ondersteuning vragen – vertel anderen die begrijpen wat je doormaakt wat er is gebeurd en laat ze bepalen wat ze vinden van deze gebeurtenis.

Vertel ons eerst wat je hebt meegemaakt aan narcisme!

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!