Personen met hoge mate van integriteit: Wat als het toch waar was ?

Voor de meesten van ons is het een feit.

Na een tijdsverloop van genezing gaan we overwegen om de mogelijkheid van liefde te onderzoeken … ware liefde … met iemand die een vriendelijk, empathisch hart heeft … is het dat waard?  Ga je dan die vraag stellen:  Wat als het toch waar was? Absoluut. Er zijn mensen met een hoge mate aan integriteit ook al heb je narcistisch misbruik meegemaakt, waarmee je je kan verbinden.

Grijp die kans, neem dat risico … het meest trieste van de wereld zou iemand geweldig missen zijn en zich altijd afvragen: Wat als het toch waar was?

Wat als het toch waar was?

Dit zijn mijn observaties samen met de kennis die ik heb opgedaan van psychiaters, psychologen en therapeuten, veel boeken, internet en artikelen die ik heb gelezen.

De typische kenmerken van een persoon met een narcistische persoonlijkheidsstoornis werken vaak op manieren die elke definitie van normaliteit tarten.

Ze overtreden regelmatig de regels, vertellen leugens, breken beloftes af, degraderen, beledigen, vertonen onrechtvaardig, agressief en beledigend gedrag dat ongepast, kinderachtig, zonder spijt en totaal onmenselijk is.

Voor de buitenwereld lijken ze heel vriendelijk, charmant, attent, zorgzaam, behulpzaam en ondersteunend. Personen zonder enige mate van integriteit bestaan.

Narcistisch misbruik.

Het is zeer waarschijnlijk dat u, als u narcistisch misbruik hebt gehad, een hoge mate van integriteit hebt. Het is waarschijnlijk dat u bekend staat als een persoon die het juiste doet. Je hebt een geweten, en omdat je dat doet, ben je bewust van je omgeving en andere mensen.

Daarom zal je verbijsterd zijn, en zelfs regelmatig boos worden door het onvermogen van de narcist om zich passend te gedragen, of zich te houden aan de diepgaande menselijke moraal en fatsoen.

Het is waarschijnlijk dat je vecht voor fatsoen en moraliteit.

Het duurde niet lang voordat je merkt dat je lezingen geeft en ‘correct gedrag’ voorschrijft, alsof je met een 5-jarige praat.

Jij handelt verantwoordelijk en handhaaft je hoge mate van integriteit, daarom, waarom zouden ze dat niet doen? Het leven met een narcist is als een zak vol trucs en een doos chocolaatjes.

klik voor meer info

Je weet nooit wat uit de lucht zal vliegen, of je kunt het daarna uitpakken. Je bent voortdurend op scherp, “loopt over eierschalen”, en lijdt aan hoge niveaus van angst.

Het is begrijpelijk dat u wilt dat de instabiliteit en waanzin stoppen.

Dwingen van verantwoordelijkheid, logica lijkt het antwoord, dus de gekke gevoelens en angst kunnen eindigen. Helaas wordt uw hoge mate van integriteit tegen u gebruikt. Sommigen zullen zelfs uw christelijke waarden (vergeven) en huwelijksbeloften tegen u gebruiken.

Het is buitengewoon belangrijk om te weten welke sterke punten je bezit – uw hoge mate van integriteit. Het is in feite één van de grootste wapens die de narcist tegen je gebruikt.

In de eerste plaats begrijpt u dat de narcist doelgericht is op mensen met een hoge mate van integriteit.

Engelstalig Narp programma

Door je aandacht te vestigen op je behoefte aan een hoge mate van integriteit, heeft de narcist je ertoe gebracht om je verstand te verliezen.

Hoe meer hij of zij de basis van u aanvalt en plundert als gevolg van uw hoge van integriteit – hoe meer u zult proberen de narcist rechtvaardig te dwingen verantwoording af te leggen.

In feite mag je je uiterste best doen om een ​​punt te bewijzen, en ‘het goede doen’, om het goede voorbeeld te geven, in de hoop dat de narcist het zal leren en zich zal gaan gedragen als een fatsoenlijk persoon.

De narcist door de definitie zelf van wat een narcist is, wil geen verantwoording afleggen, wil niet ‘eerlijk spelen’, wil niet conformeren en wil niet ‘het goede doen’. Wat als het toch waar was? Dat hij of zij nooit zal veranderen.

Conclusie dat jij gaat veranderen, ten goede of ten slechte. Kies voor leven, en dat je beter verdient. Je bent het waard.

In dit Engelstalig e-book  luisterboek paperback vind je de methode van Melanie om te herstellen die we heel sterk aanbevelen.

Immers die bloeien methode hebben wijzelf op ons toegepast. Om die reden zijn veel persoonlijke ervaringen het gevolg van het dagelijks gebruik van Melanie’s methode die we in onze teksten beschrijven.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Ondersteuning vragen – vertel anderen die begrijpen wat je doormaakt wat er is gebeurd en laat ze bepalen wat ze vinden van deze gebeurtenis.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze prive Support group VKoN. Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Vertel ons eerst wat je hebt meegemaakt aan narcisme!

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%