Jezelf onvoorwaardelijk graag zien +video

Jezelf onvoorwaardelijk graag zien +video

Ontsnap je aan de pijn van het single zijn door een soort zelf-partnerschap te beginnen?

Probeert u overdreven onafhankelijk te zijn en relaties op te geven om een ​​eiland voor uzelf te zijn? Dat eindigt in isolatie. Dat kan toch niet de bedoeling zijn van een bloeiend leven? Jezelf onvoorwaardelijk graag zien is toch belangrijk, zo niet het belangrijkste.

Zelfpartnering is natuurlijk veel meer.

Het is een essentiële sleutel tot het bereiken van een gezonde relatie met zichzelf, het leven en anderen.

Zelfpartnerschap is enorm belangrijk voor iedereen, om veilig en gezond in ons eigen lichaam te zijn, vrij van misbruik en misbruikpatronen te kunnen leven, en echt het leven en de liefde te maken waarvoor we zijn geboren om te leven.

Meer en meer mensen beginnen zelfpartnerschap te begrijpen en te onderzoeken hoe persoonlijk het bevredigend en gezond is.

Als je gaat zelfpartneren, kun je ook gezonder van anderen gaan houden. Je zult slagen als je het innerlijke proces doet.

Het is heel belangrijk om te weten dat je het waard bent dit innerlijke werk te doen.

U vindt in dit artikel 2 lijsten en u kunt ze gebruiken als veiligheidscontroles, de do’s en de don’ts. Wanneer je onder druk staat, is het erg handig om deze handleidingen te hebben. Dus lees aandachtig verder.

Dit artikel is duidelijk, beknopt en je kunt het onmiddellijk begrijpen. Het is zo belangrijk voor u om te begrijpen om narcistisch misbruik te overwinnen.

Zorg ervoor dat als je dit artikel leuk vindt, je het een duim omhoog geeft en het deelt met je vrienden.

Onthoud dat wanneer je het innerlijke werk met Narp doet, dit je heel veel zal helpen. Hoewel het meer dan 3 maanden kan duren om een ​​doorbraak in je patronen te zien.

Hoe dan ook, als je het werk doet, word je minder getriggerd, ben je rustiger.

Dat betekent niet dat je meteen volledig nieuwe vrienden hebt, het kan soms heel eenzaam zijn.

Het kan moeilijk zijn om jouw verlangen niet in dwang te veranderen en je kunt terug ten onder gaan als je ongezonde patronen ontdekt in de andere persoon.

Beginnen met zelfpartner zijn is een game-wisselaar en zelfs uw kinderen zullen ervan profiteren.

Heb je nog steeds dat resterende onderliggende verdriet dat fluistert:

“Waarom kon liefde niet gewoon op natuurlijke manier zijn gebeurd zonder al dit werk aan jezelf?” Waarom is die specifieke ‘liefde’ niet uitgekomen? ‘

Dit kan worden beantwoord met de Quantum Waarheid van alle REALITEIT:
Er is daar GEEN’ Liefde ‘. ALLE LIEFDE IS VAN BINNEN.

Alle liefde komt van de bron, het universum, God, Allah, Jezus.

Dus wat leek op een dood voor ons persoonlijk geluk met de ontmoeting met de narcist was echt een antwoord op onze bevinding dat WARE LIEFDE niet buiten ons ligt.

Om die liefde te voelen, moet je het onvermijdelijke werk doen om alle pijn, de onwaardigheid, al het verdriet van het verliezen van tijd, energie en uiteindelijk je kinderen, los te laten.

Als je aan het einde genoeg innerlijk werk doet, is je Ware Eeuwige Vreugde onuitsprekelijk. Dan is er vervulling van glorie.

Het kost echt tijd om alles af te leren dat ons ervan weerhield dat we hier niet zijn om te leren hoe we van onszelf kunnen houden en in de plaats wel te leren van onszelf te houden.

Het innerlijke werk doen zal resulteren in:

Breng graag tijd met jezelf door.
In staat zijn om alleen plezier te hebben.
Stralend zijn in jouw leven.
Je eigen grootste supporter zijn.
Met liefde tegen jezelf praten.
Je gevoelens valideren in tijden van nood.
Tijd besteden aan het zijn met en werken aan jezelf.
Je eigen fopspeen en genezer zijn als dat nodig is.
Je eigen beste vriend, metgezel en minnaar zijn.
Toegewijd zijn aan je innerlijke wezen is je hoogste prioriteit.

Ik ben enthousiast over wat elke dag met zich meebrengt. De toekomst ziet er goed uit voor iedereen die het NARP-werk doet.

Nooit meer op zoek naar de kruimels van het koekje. Ook nooit meer het verlagen van uw grenzen en behoeften die passen bij de levensstijl van iemand anders. Zoals we zeggen: je moet alles riskeren om het allemaal te krijgen. Dit is zo heel, heel waar.

Hoe we allemaal werden geleerd om niet met onszelf samen te werken?

Onze wereld, gemeenschappen en voorouders hebben ons het tegenovergestelde van zelfpartnerschap geleerd. De berichten die we ontvingen, waren dat bepaalde emoties die we ervaren onverteerbaar zijn. We moesten proberen ze te vermijden en koste wat kost te stoppen.

In tijden van emotionele nood, wat altijd een signaal is om naar binnen te keren en iets van binnen te begrijpen en te helen, werd ons geleerd precies het tegenovergestelde te doen.

Wat we in plaats daarvan hebben gedaan in tijden van emotionele nood is proberen te verdoven.

Zelfmedicatie door iemand of iets anders te grijpen om te proberen vast te stellen hoe we ons voelen. Of onze innerlijke pijn projecteren op iemand. Of iets anders doen om te proberen verlichting te krijgen.

Geen van deze dingen is nuttig of gezond gebleken. In feite zijn ze net zo rampzalig als het zou zijn om een ​​lekkend dak te negeren en te denken dat onze bezittingen en meubels niet nat worden. Het is net zo rampzalig als de startmotor van onze auto defect is en denken dat we gewoon kunnen blijven rijden.

Zelfpartnerschap is het samenkomen met ons ware innerlijke wezen.

Onze emoties kunnen we dan in de richting van onze eigen gezonde zelf-integratie verwerken. Zelfvermijdend, zelfmedicatie en fake zelfvertrouwen laten ons niet toe om met onszelf te integreren. Integendeel, het creëert verder desintegratie met ons innerlijk wezen, dat de kern is van hoe ons hele leven verloopt.

Zelfscheiding is een match met narcisten.

Als we geen zelfpartner zijn, zijn we net zo vatbaar voor misbruikers als een gewonde gazelle op de rand van een roedel is voor een roofdier. We zijn niet solide, empowered en heel.

Omdat we onze innerlijke breuken niet hebben verwerkt zijn we vatbaar voor een misbruiker die in ons leven komt en zich voordoet als de redder van de gebroken delen van onszelf. Dit is even waar voor onze pijnlijke overtuigingen, trauma’s en emoties tot heelheid.

Dit is waar narcisten bekend om staan ​​en vaardig in zijn in het doen: Het uitkiezen van mensen die geen zelf-partnerschap hebben, als voedsel en voedsel.

En als we geen zelf-partner zijn, zullen we ons vastklampen aan narcistische mensen om hen proberen te dwingen om gezond met ons samen te werken zelfs als ze niet de middelen hebben om dat te doen.

En als we gezonde partners vinden en er contact meemaken, dan is er een enorme druk die we kunnen uitoefenen op hen. We proberen dat ze onze emotionele vereisten voor ons vervullen, in plaats van ruimte te geven aan de relatie om te ademen, zodat deze heel en gezond kan zijn.

Echt geen zelf-partner zijn is de definitie van co-afhankelijkheid. Dat is de eis dat iemand buiten ons om ons geeft, in plaats van ons naar binnen te keren en onszelf te helen tot heelheid.

Vergis je niet, narcisten zijn ook wanhopig mede-afhankelijk.

Ze vereisen dat mensen hen voeden om betekenis en narcistisch aanbod te krijgen om de pijn van hun zelfvernietigende en ernstig beschadigde Innerlijke Wezen te voorkomen.

jezelf onvoorwaardelijk graag zien
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

De mythen over zelfpartnerschap

Mensen denken misschien dat zelfpartnerschap betekent dat je een eiland voor jezelf bent en dat je niemand anders in je leven nodig hebt.

Dit is een complete misvatting, maar ik begrijp dat omdat ik het zelf geloofde.

Ik beloof je met heel mijn hart dat als je het essentiële werk doet om zelfpartner te worden, in je eigen lichaam, op deze planeet, dit betekent dat je relaties op ongekende manieren zullen verbeteren.

De reden is dat je als geheel, gezond persoon het essentiële innerlijke werk aan jezelf hebt gedaan om trauma los te laten en thuis te komen bij jezelf.

Dit betekent dat je op een heel andere manier verschijnt tegenover een ander die veel gezonder is dan vroeger.

Wat je zult ontdekken is dat het negatieve zelf-praten wegsmelt en alle wrok, spijt en woede van je verleden wegsmelt. Diepe dankbaarheid, vreugde en opwinding voor je leven begint, en dit is ongeacht wat je hebt meegemaakt of geleden in je persoonlijke geschiedenis.

Je hebt geen goedkeuring nodig.

Dit komt doordat je een bron van liefde en goedkeuring voor jezelf bent geworden. Nu kun je de tijd nemen om mensen te leren kennen, en je energie wordt niet gek of wanhopig als je bij anderen bent.

Het betekent ook dat wanneer dingen “onsmakelijk” beginnen te voelen of niet helemaal goed zijn, je moeilijke gesprekken kunt voeren. Je kunt je grenzen stellen om te zien of mensen de middelen hebben om op te treden en je te ontmoeten op een gezond, veilig niveau van relatie.

En als ze dat niet doen, zul je niet langer vasthouden als een persoon aan de rand van een zinkende boot, denkend dat deze persoon verplicht is om je veilig en heel te doen voelen.

jezelf onvoorwaardelijk graag zien
Recover, Heal & Thrive Masterclass

Je bent al veilig en heel.

Wat je ook zult ontdekken, is dat de mensen die wel in je leven komen meer van je innerlijke zelfpartner-heelheid gaan reflecteren.

Dus zo binnen, zo buiten, je trekt hetzelfde aan.

We bevinden ons in een volledig vibrerend universum waarbij de mensen en situaties die wel in ons leven komen de perfecte overeenkomsten zijn voor de staat van ons Innerlijk Wezen.

Wanneer we het integrale werk aan ons Innerlijk Wezen doen, ontdekken we middelen en mensen die echt op een gezonde manier ons zullen ondersteunen en integreren, in zicht komen.

We beginnen ons aangetrokken te voelen tot deze situaties en mensen, terwijl ze voorheen onzichtbaar waren voor ons.

En we verliezen de aantrekkingskracht op de mensen en situaties die de vorige representaties waren van onze innerlijke gebroken delen.

Mijn ervaring met zelfpartnerschap is de manifestatie van mooie en vreugdevolle relaties.

Ik heb veel eerlijker kunnen zijn in mijn relaties.

Duidelijkheid in mijn relaties is nu troef.

Ik heb de ongelooflijkste mensen ontmoet.

Prachtige zielen en harten zijn met mij verbonden zoals een persoon met een eigen partner.

Ik ervaar diepe intieme relaties op een niveau van eerlijkheid, vertrouwen en vriendelijkheid. Dat is ver verwijderd is van onze eerdere gevechten met gewonden. Toen probeerde ik mijn eigen wonden te overleven. Mensen die begrijpen dat zelf-partnerschap de basis is voor alle relaties die je in het leven zult hebben maken me erg enthousiast.

Zelfpartnerschap, het pad naar zelfliefde.

Natuurlijk zijn we grootgebracht om te proberen liefde buiten onszelf te krijgen. We dachten dat de enige manier was waarop we liefde konden ZIJN, was om liefde te krijgen.

Is zelfvernietigende kritiek en voorwaardelijke liefde nodig om ons te motiveren?

We wisten niet dat we al pure liefde zijn wanneer we ons naar binnen keren met eigen toewijding, mededogen en vriendelijkheid. Dit staat in contrast met de zelfvernietigende kritiek en voorwaardelijke liefde waarvan we dachten dat ze nodig waren om te proberen onszelf in vorm te dwingen om op de één of andere manier liefde te verdienen.

Dit is waar ik zo dol op ben aan de bloeien-processen om te genezen.

Door naar binnen te keren, ons innerlijk wezen te ontmoeten met de intentie onszelf te helen tot heelheid, en met het gebruik van diepgaande Quantum-tools, kunnen we onze trauma’s laden, vrijgeven en de Bron binnenbrengen om de pijn te vervangen.

Dit is de liefde van onze hogere macht, ons hogere zelf en ons bovenbewuste, dat zijn wij.

Het is wie we echt zijn. Deze krachten zijn ook onze hoogste en beste integratie met het leven en anderen.

Ik weet dat ik met mijn vorige interne trauma’s altijd worstelde. Ook vocht ik om de manier te vinden om van mezelf te houden. Ik zou naar seminars gaan. Ik las boeken. Affirmaties doen deed ik dagelijks. Ook paste ik allerlei spirituele oefeningen toe.

jezelf onvoorwaardelijk graag zien
Handbook Narcissism Recovery

Al deze dingen waren gewoon processen die ik in mijn gedachten probeerde te doen om mezelf te leren van mezelf te houden.

Kortom, het verwerken van nieuwe informatie, maar dat betekende niet noodzakelijk een transformatie.

Wanneer we zelf-partner worden dan weten we de waarheid. Als we onvoorwaardelijk onze innerlijke Wezen ontmoeten en bij ons zijn dan weten we de waarheid. We hebben de volledige intentie om alle valse overtuigingen, trauma’s en leugens die ons zijn verteld op te graven en vrij te geven. We blijven naar buiten brengen wie we echt zijn, dan weten we de waarheid.

Zelfliefde is niet iets wat we leren. Het is niet iets wat veel moeite kost om te blijven versterken en herinneren.

We kunnen zelfliefde niet ‘doen’.

Zelfliefde is wie we zijn en is ons organische wezen. Dit is de transformatie wanneer we de trauma’s en valse overtuigingen verliezen die ons van ons essentiële wezen hebben losgekoppeld toepassen.

Wanneer we terugkeren naar ons Ware Zelf, als mensen die van zichzelf houden, vindt er een enorme verandering plaats. We worden aangetrokken om het leven te accepteren en te genereren met gezonde middelen en mensen.

We stoppen met proberen kruimels in koekjes te veranderen, omdat we ons zo leeg en alleen voelen. Een deel van onze organische verschuiving naar zelfpartnerschap is dat we ons realiseren dat we in ons gecodeerde DNA weten dat we nooit gescheiden zijn van het geheel.

Op het subatomaire niveau weten we nu wetenschappelijk dat alles en iedereen onderling verbonden is, er is geen scheiding.

Wanneer we dit ervaren als een gecodeerd weten, als een emotie diep in ons Innerlijke Wezen die gewoon is, zijn we niet langer geneigd te proberen te doen wat nodig is om bemind en geaccepteerd te worden. Dit heeft ons helaas zeer vatbaar gemaakt voor misbruikers, en ook om bij hen blijven, zelfs wanneer het misbruik vreselijk is.

Ons oude levensmodel bevatte valse overtuigingen, zoals dat het narcistisch en verkeerd is om aandacht en genezing op jezelf te richten om liefde te worden omdat het jezelf zou absorberen.

Je zou er egoïstisch door worden. Dit heeft ertoe geleid dat gebroken mensen blijven kiezen en deelnemen aan gebroken relaties, en zichzelf en anderen pijn doen.

We dachten dat het liefdevol was om zichzelf op te offeren en onszelf pijn te doen in het streven om anderen te helpen en lief te hebben.

Niets is verder van de waarheid verwijderd.

Als we niet van onszelf houden, is er een onmogelijkheid om liefdevolle relaties met anderen te genereren en anderen te inspireren om een ​​leven met jou te creëren dat liefdevol is.

Als je het ermee eens bent, wil ik dat je deze video pauzeert en hieronder schrijft: ‘Ik ga zelfpartner worden, zodat ik mezelf en anderen gezonder kan gaan liefhebben!’

Wat is zelfpartnerschap?

Simpel gezegd, zelfpartnerschap is het ZIJN met onszelf (onze emoties) onvoorwaardelijk problemen en alles. Vanaf daar is de diepere, nog evolutionaire manier om zelf-partner te worden, het uw grootste missie te maken om uzelf te bevrijden door alle leugens en valse overtuigingen die u zijn geleerd af te leren. Je kunt dit doen door je trauma te verschuiven, zodat je uitbarst in het wezen dat je echt bent – iemand die de ervaring heeft van het leven en de liefde die goed verloopt. Geen van deze toestanden zijn mogelijk als u niet bereid bent zelfpartner te worden.

In schril contrast met zelfpartnering heb je codependentie.

Tijd doorbrengen alleen daar hou je niet van. Je voelt je niet blij als je alleen bent. Je voelt je bang om te verbinden met en buiten te zijn in het leven. Meer van jezelf eisen is een constante.

Je bekritiseert jezelf en je schaamt je over jezelf. Je zoekt zelfmedicatie om pijnlijke gevoelens te voorkomen doe je aan zelfmedicatie.

Uiterlijke stimulans en mensen om je heen stimuleert je om zich beter te voelen. Je bent zelf-verlaten in tijden van emotionele nood. Je bent je eigen ergste vijand. U sluit zich af en zorgt niet voor uw eigen welzijn. Je maakt contact met beledigende mensen die hen proberen te dwingen van hen te houden.

De enige manier

Ik hoop echt dat dit artikel je heeft geïnspireerd om precies te begrijpen waarom zelfpartnerschap niet alleen de voorkeur verdient, maar het enige is om te beginnen met het genereren van het leven van je dromen.

Als het tijd is om zelf-partner te worden, word dan lid van NARP. NARP zul je precies laten zien hoe je dit kunt doen door op deze link te klikken.

En zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Disclaimer: Dit is een opiniestuk en bevat de ervaringen van één persoon met narcisten in hun leven. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging van een professionele psychiatrische diagnose.

Daarbij dient deze informatie niet te worden opgevat als medisch advies. Medisch advies verkrijg je door een persoonlijk gesprek met een arts. Daarom bezoek regelmatig je huisarts als je onder stress staat.

Laat je regelmatig controleren op gezondheidsrisico’s.

Je dient zeker bewijzen te verzamelen als je partnergeweld ondergaat en er met jouw arts overpraten.

Het ervaren van de liefde en steun van vrienden is enorm belangrijk. Mensen die je zullen helpen wanneer je de moed vindt om te vertrekken is een ongeëvenaard voordeel. Neem contact met mij op Facebook om ondersteuning te krijgen.

Ik weet dat het moeilijk is om een leven lang conditionering af te leren. Uiteindelijk moeten we ergens beginnen en er is nog nooit een betere tijd geweest dan nu.

Disclaimer: Ik ben geen geestelijke gezondheidszorg professional. In plaats daarvan schrijf ik uit eigen ervaring. Mijn artikelen over narcisme zijn bedoeld als ondersteuning, en niet als advies.

Annemie Persyn Declercq is wel orthopedagoge. Het is mijn persoonlijke mening dat hoe meer we leren over misbruik technieken, hoe minder effectief ze zullen zijn. We doen periodieke berichten over narcistisch misbruik. Omdat narcisten erg slecht zijn voor onze gezondheid.

Ik vind het mijn plicht om mensen te waarschuwen voor deze roofdieren. Alle natuurlijke remedies in de wereld onvoldoende om te compenseren voor de voortdurende systematische emotionele mishandeling. Solidariteit is echt nodig. Er zijn handen tekort om te helpen bij het verwerken van de traumatische ervaringen.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

Eén reactie op “Jezelf onvoorwaardelijk graag zien +video”

  1. Christiane avatar
    Christiane

    De narcist overtuigde me ervan dat ik teveel aandacht aan mezelf schonk. Ik voelde me schuldig en egoïstisch als ik met mezelf bezig wilde zijn. De schuldgevoelens zijn helemaal verdwenen en ik kom zo graag thuis bij mezelf. Dit vind ik een prachtige beschrijving van het geweldig innerlijk proces! Bedankt!

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees