Jezelf onvoorwaardelijk graag zien om te genezen van narcistisch misbruik.

 

Ontsnap je aan de pijn van het single zijn door een soort zelfpartnerschap te beginnen?

Probeert u overdreven onafhankelijk te zijn en relaties op te geven om een ​​eiland voor uzelf te zijn? Dat eindigt in isolatie. Dat kan toch niet de bedoeling zijn van een bloeiend leven? 

Zelfpartnering is natuurlijk veel meer.

Het is een essentiële sleutel tot het bereiken van een gezonde relatie met zichzelf, het leven en anderen.

Zelfpartnerschap is enorm belangrijk voor iedereen, om veilig en gezond in ons eigen lichaam te zijn, vrij van misbruik en misbruikpatronen te kunnen leven, en echt het leven en de liefde te genereren waarvoor we zijn geboren om te leven.

Meer en meer mensen beginnen zelfpartnerschap te begrijpen en te onderzoeken hoe persoonlijk het bevredigend en gezond is.

Als je gaat zelfpartneren, kun je ook gezonder van anderen gaan houden. Je zult slagen als je het innerlijke proces doet.

Het is heel belangrijk om te weten dat je het waard bent dit innerlijke werk te doen.

U vindt in dit artikel 2 lijsten en u kunt ze gebruiken als veiligheidscontroles, de do’s en de don’ts. Wanneer je onder druk staat, is het erg handig om deze handleidingen te hebben. Dus lees aandachtig verder.

Dit artikel is duidelijk, beknopt en je kunt het onmiddellijk begrijpen. Het is zo belangrijk voor u om te begrijpen om narcistisch misbruik te overwinnen.

Zorg ervoor dat als je dit artikel leuk vindt, je het een duim omhoog geeft en het deelt met je vrienden.

Onthoud dat wanneer je het innerlijke werk met Narp doet, dit je heel veel zal helpen, hoewel het meer dan 3 maanden kan duren om een ​​doorbraak in je patronen te zien. Hoe dan ook, als je het werk doet, word je minder getriggerd, ben je rustiger.

Dat betekent niet dat je meteen volledig nieuwe vrienden hebt, het kan soms heel eenzaam zijn. Het kan moeilijk zijn om jouw verlangen niet in dwang te veranderen en je kunt terug ten onder gaan als je ongezonde patronen ontdekt in de andere persoon.

Beginnen met zelfpartner zijn is een game-wisselaar en zelfs uw kinderen zullen ervan profiteren.

Heb je nog steeds dat resterende onderliggende verdriet dat fluistert:

“Waarom kon liefde niet gewoon op natuurlijke wijze zijn gebeurd zonder al dit werk aan jezelf?” Waarom is die specifieke ‘liefde’ niet uitgekomen? ‘

Dit kan worden beantwoord met de Quantum Waarheid van alle REALITEIT:
Er is daar GEEN’ Liefde ‘. ALLE LIEFDE IS VAN BINNEN. Alle liefde komt van de bron, het universum, God, Allah, Jezus.

Dus wat leek op een dood voor ons geluk in de ontmoeting  met de narcist was echt een antwoord op onze bevinding dat WARE LIEFDE niet buiten ons ligt. Degene die van binnenuit is.

Om die liefde te voelen, moet je het onvermijdelijke werk doen om alle pijn, de onwaardigheid, al het verdriet van het verliezen van tijd, energie en uiteindelijk je kinderen, los te laten.

Als je aan het einde genoeg innerlijk werk doet, is er Ware Eeuwige Vreugde onuitsprekelijk en is er vervulling van glorie.

Het kost echt tijd om alles af te leren dat ons ervan weerhield te weten dat we hier niet zijn om te leren hoe we van onszelf kunnen houden, maar van onszelf.

Het innerlijke werk doen zal resulteren in:

Breng graag tijd met jezelf door.
In staat zijn om alleen plezier te hebben.
Stralend zijn in jouw leven.
Je eigen grootste supporter zijn.
Met liefde tegen jezelf praten.
Je gevoelens valideren in tijden van nood.
Tijd besteden aan het zijn met en werken aan jezelf.
Je eigen fopspeen en genezer zijn als dat nodig is.
Je eigen beste vriend, metgezel en minnaar zijn.
Toegewijd zijn aan je innerlijke wezen is je hoogste prioriteit.

Ik ben enthousiast over wat elke dag met zich meebrengt en de toekomst ziet er goed uit voor iedereen die het NARP-werk doet. N

ooit meer op zoek naar de kruimels van het koekje en het verlagen van uw grenzen en behoeften die passen bij de levensstijl van iemand anders. Zoals we zeggen: je moet alles riskeren om het allemaal te krijgen en dit is zo heel, heel waar.

Hoe we allemaal werden geleerd om niet met onszelf samen te werken?

Onze wereld, gemeenschappen en voorouders hebben ons het tegenovergestelde van zelfpartnerschap geleerd. De berichten die we ontvingen, waren dat bepaalde emoties die we ervaren onverteerbaar zijn en we moesten proberen ze te vermijden en koste wat kost te stoppen.

In tijden van emotionele nood, wat altijd een signaal is om naar binnen te keren en iets van binnen te begrijpen en te helen, werd ons geleerd precies het tegenovergestelde te doen.

Wat we in plaats daarvan hebben gedaan in tijden van emotionele nood is proberen te verdoven – zelfmedicatie door iemand of iets anders te grijpen om te proberen vast te stellen hoe we ons voelen. Of onze innerlijke pijn projecteren op iemand of iets anders om te proberen er verlichting van te krijgen.

Geen van deze dingen is nuttig of gezond gebleken. In feite zijn ze net zo rampzalig als het zou zijn om een ​​lekkend dak te negeren en te denken dat onze bezittingen en meubels niet nat worden, of de startmotor van onze auto en denken dat we gewoon kunnen blijven rijden.

Zelfpartnerschap is het samenkomen met ons ware innerlijke wezen en onze emoties kunnen verwerken in de richting van onze eigen gezonde zelfintegratie.

Zelfvermijdend, zelfmedicatie en fake zelfvertrouwen laten ons niet toe om met onszelf te integreren. Integendeel, het creëert verder desintegratie met ons innerlijk wezen, dat de kern is van hoe ons hele leven verloopt.

Zelfscheiding is een match met narcisten.

Als we geen zelfpartner zijn, zijn we net zo vatbaar voor misbruikers als een gewonde gazelle op de rand van een roedel is voor een roofdier. We zijn niet solide, empowered en heel.

Omdat we onze innerlijke breuken niet hebben verwerkt – onze pijnlijke overtuigingen, trauma’s en emoties tot heelheid, zijn we vatbaar voor een misbruiker die in ons leven komt en zich voordoet als de redder van de gebroken delen van onszelf.

Dit is waar narcisten bekend om staan ​​en vaardig in zijn in het doen – het uitkiezen van mensen die geen zelfpartnerschap hebben, als voedsel en voedsel.

En als we geen zelpartner zijn, zullen we ons vastklampen aan narcistische mensen om hen proberen te dwingen om gezond met ons samen te werken zelfs als ze niet de middelen hebben om dat te doen.

En als we gezonde partners vinden en er contact mee maken, dan is er een enorme druk die we kunnen uitoefenen op hen die proberen onze emotionele vereisten voor ons te vervullen, in plaats van ruimte te geven aan de relatie om te ademen, zodat deze heel en gezond kan zijn.

Echt geen zelfpartner zijn is de definitie van co-afhankelijkheid – de eis dat iemand buiten ons om ons geeft, in plaats van ons naar binnen te keren en onszelf te helen tot heelheid.

 

Vergis je niet, narcisten zijn ook wanhopig mede-afhankelijk.

Ze vereisen dat mensen hen voeden om betekenis en narcistisch aanbod te krijgen om de pijn van hun zelfvernietigende en ernstig beschadigde Innerlijke Wezen te voorkomen.

De mythen over zelfpartnerschap.

Mensen denken misschien dat zelfpartnerschap betekent dat je een eiland voor jezelf bent en dat je niemand anders in je leven nodig hebt.

Dit is een complete misvatting, maar ik begrijp dat omdat ik het zelf geloofde.

Ik beloof je met heel mijn hart dat als je het essentiële werk doet om zelfpartner te worden, in je eigen lichaam, op deze planeet, dit betekent dat je relaties op ongekende manieren zullen verbeteren.

De reden is dat je als geheel, gezond persoon het essentiële innerlijke werk aan jezelf hebt gedaan om trauma los te laten en thuis te komen bij jezelf. Dit betekent dat je op een heel andere manier verschijnt tegenover een ander die veel gezonder is dan vroeger.

Wat je zult ontdekken is dat het negatieve zelf-praten wegsmelt en alle wrok, spijt en woede van je verleden wegsmelt. Diepe dankbaarheid, vreugde en opwinding voor je leven begint, en dit is ongeacht wat je hebt meegemaakt of geleden in je persoonlijke geschiedenis.

Je hebt geen goedkeuring nodig. Dit komt omdat je een bron van liefde en goedkeuring voor jezelf bent geworden. Nu kun je de tijd nemen om mensen te leren kennen, en je energie wordt niet gek of wanhopig als je bij anderen bent.

Het betekent ook dat wanneer dingen “onsmakelijk” beginnen te voelen of niet helemaal goed zijn, je moeilijke gesprekken kunt voeren en grenzen kunt stellen om te zien of mensen de middelen hebben om op te treden en je te ontmoeten op een gezond, veilig niveau van relatie.

En als ze dat niet doen, zul je niet langer vasthouden als een persoon aan de rand van een zinkende boot, denkend dat deze persoon verplicht is om je veilig en heel te doen voelen.

 

Je bent al veilig en heel.

Wat je ook zult ontdekken, is dat de mensen die wel in je leven komen meer van je innerlijke zelfpartner-heelheid gaan reflecteren.

Dus zo binnen, zo buiten, je trekt hetzelfde aan.

We bevinden ons in een volledig vibrerend universum waarbij de mensen en situaties die wel in ons leven komen de perfecte overeenkomsten zijn voor de staat van ons Innerlijk Wezen.

Wanneer we het integrale werk aan ons Innerlijk Wezen doen, ontdekken we middelen en mensen die echt op een gezonde manier ons zullen ondersteunen en integreren, in zicht komen.

We beginnen ons aangetrokken te voelen tot deze situaties en mensen, terwijl ze voorheen onzichtbaar waren voor ons.

En we verliezen de aantrekkingskracht op de mensen en situaties die de vorige representaties waren van onze innerlijke gebroken delen.

Mijn ervaring met zelfpartnerschap is de manifestatie van mooie en vreugdevolle relaties. Ik heb veel eerlijker kunnen zijn in mijn relaties. Ik ben meer duidelijk in mijn relaties.

Ik heb de meest ongelooflijke mensen ontmoet en me verbonden met prachtige zielen en harten als een persoon met een eigen partner.

Ik ervaar diepe intieme relaties op een niveau van eerlijkheid, vertrouwen en vriendelijkheid dat ver verwijderd is van mijn eerdere gevechten met gewonden terwijl ik probeerde mijn eigen wonden te overleven.

Ik ben zo enthousiast over mensen die begrijpen dat zelfpartnerschap de basis is voor alle relaties die je in het leven zult hebben.

 

 

Zelfpartnerschap, het pad naar zelfliefde.

Natuurlijk zijn we grootgebracht om te proberen liefde buiten onszelf te krijgen, omdat we dachten dat de enige manier waarop we liefde konden ZIJN, was om liefde te krijgen.

We wisten niet dat we al pure liefde zijn wanneer we ons naar binnen keren met eigen toewijding, mededogen en vriendelijkheid, in plaats van de zelfvernietigende kritiek en voorwaardelijke liefde waarvan we dachten dat ze nodig waren om te proberen onszelf in vorm te dwingen om op de een of andere manier liefde te verdienen .

Dit is waar ik zo dol op ben aan de bloeien-processen om te genezen – door naar binnen te keren, ons innerlijk wezen te ontmoeten met de intentie onszelf te helen tot heelheid, en met het gebruik van diepgaande Quantum-tools, kunnen we onze trauma’s laden, vrijgeven en breng Bron in om ze te vervangen.

Dit is de liefde van onze hogere macht, ons hogere zelf en ons bovenbewuste, dat zijn wij. Het is wie we echt zijn. Deze krachten zijn ook onze hoogste en beste integratie met het leven en anderen.

Ik weet dat ik met mijn vorige interne trauma’s altijd worstelde en vocht om de manier te vinden om van mezelf te houden. Ik zou naar seminars gaan en ik zou boeken lezen en ik zou elke dag affirmaties en allerlei spirituele oefeningen doen, maar al deze dingen waren gewoon processen die ik in mijn gedachten probeerde te doen om mezelf te leren van mezelf te houden. Kortom het verwerken van nieuwe informatie, maar dat betekende niet noodzakelijk een transformatie.

Wanneer we zelfpartner worden en onvoorwaardelijk onze innerlijke Wezen ontmoeten en bij ons zijn, met de volledige intentie om alle valse overtuigingen, trauma’s en leugens die ons zijn verteld op te graven en vrij te geven, en blijven narbuiten brengen wie we echt zijn, dan weten we de waarheid. Zelfliefde is niet iets dat we leren, en het is niet iets dat veel moeite kost om te blijven versterken en herinneren.

We kunnen zelfliefde niet ‘doen’.

Zelfliefde is wie we zijn en ons organische wezen wanneer we de trauma’s en valse overtuigingen verliezen die ons van ons essentiële wezen hebben losgekoppeld.

Wanneer we terugkeren naar ons Ware Zelf, als mensen die van zichzelf houden, vindt er een enorme verandering plaats. We worden aangetrokken om het leven te accepteren en te genereren met gezonde middelen en mensen. We stoppen met proberen kruimels in koekjes te veranderen, omdat we ons zo leeg en alleen voelen. Een deel van onze organische verschuiving naar zelfpartnerschap is dat we ons realiseren dat we in ons gecodeerde DNA weten dat we nooit gescheiden zijn van het geheel.

Op het subatomaire niveau weten we nu wetenschappelijk dat alles en iedereen onderling verbonden is, er is geen scheiding.

Wanneer we dit ervaren als een gecodeerd weten, als een emotie diep in ons Innerlijke Wezen die gewoon is, zijn we niet langer buiten de boel en proberen te doen wat nodig is om bemind en geaccepteerd te worden. Dit heeft ons helaas zeer vatbaar gemaakt voor misbruikers, en ook om bij hen blijven, zelfs wanneer het misbruik vreselijk is.

Ons oude levensmodel bevatte valse overtuigingen, zoals dat het narcistisch en verkeerd is om aandacht en genezing op jezelf te richten om liefde te worden omdat het zelf wordt geabsorbeerd. Dit heeft ertoe geleid dat gebroken mensen blijven kiezen en deelnemen aan gebroken relaties, en zichzelf en anderen pijn doen.

We dachten dat het liefdevol was om zichzelf op te offeren en onszelf pijn te doen in het streven om anderen te helpen en lief te hebben. Niets is verder van de waarheid verwijderd.

 

Als we niet van onszelf houden, is er een onmogelijkheid om liefdevolle relaties met anderen te genereren en anderen te inspireren om een ​​leven met jou te creëren dat liefdevol is.

Als je het ermee eens bent, wil ik dat je deze video pauzeert en hieronder schrijft: ‘Ik ga zelfpartner worden zodat ik mezelf en anderen gezonder kan gaan liefhebben!’

 

Wat is zelfpartnerschap?

Simpel gezegd, zelfpartnerschap is het ZIJN met onszelf (onze emoties) onvoorwaardelijk … problemen en alles.

Vanaf daar is de diepere, nog evolutionairere manier om zelf-partner te worden, het uw grootste missie te maken om uzelf te bevrijden door alle leugens en valse overtuigingen die u zijn geleerd af te leren.

Je kunt dit doen door je trauma te verschuiven, zodat je uitbarst in het wezen dat je echt bent – iemand die de ervaring heeft van het leven en de liefde die goed verloopt.

Geen van deze toestanden zijn mogelijk als u niet bereid bent zelfpartner te worden.

In schril contrast met zelfpartnering heb je codependentie.

Je houdt niet van tijd alleen doorbrengen.
Je voelt je niet blij als je alleen bent.
Je voelt je bang om te verbinden met en buiten te zijn in het leven.
Je eist meer van jezelf.
Je bekritiseert jezelf en schaam jezelf.
Je zoekt zelfmedicatie om pijnlijke gevoelens te voorkomen.
Je stimuleert uiterlijke stimulans en mensen om zich beter te voelen.
Je bent zelfverlaten in tijden van emotionele nood.
Je bent je eigen ergste vijand.
U sluit zich af en zorgt niet voor uw eigen welzijn.
Je maakt contact met beledigende mensen die hen proberen te dwingen van je te houden.

Ik hoop echt dat dit artikel je heeft geïnspireerd om precies te begrijpen waarom zelfpartnerschap niet alleen de voorkeur verdient, maar het enige is om te beginnen met het genereren van het leven van je dromen.

Als het tijd is om zelfpartner te worden, word dan lid van NARP, NARP zal je precies laten zien hoe je dit kunt doen door op deze link te klikken.

 

En zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Liefs,

 

Annemie Persyn Declercq

orthopedagoge

1 Feedback on “Jezelf onvoorwaardelijk graag zien om te genezen van narcistisch misbruik.”

  1. De narcist overtuigde me ervan dat ik teveel aandacht aan mezelf schonk. Ik voelde me schuldig en egoïstisch als ik met mezelf bezig wilde zijn. De schuldgevoelens zijn helemaal verdwenen en ik kom zo graag thuis bij mezelf. Dit vind ik een prachtige beschrijving van het geweldig innerlijk proces! Bedankt!

Laat een reactie, vraag of antwoord achter.