Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Pas deze drie methodes toe en elke narcist laat je met rust! +video

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

narcist laat je met rust
@zelfzorghelp

Het gebruik van mannelijke voornaamwoorden wordt ondersteund door decennia van onderzoek waaruit blijkt dat huiselijk geweld, aanranding, verkrachting, massale schietpartijen, pedofilie en andere daden van “valse macht” niet sekse neutraal zijn. 

Integendeel, ze zijn geworteld in een rigide naleving van gendergerelateerde normen die het recht maken, die “giftige mannelijkheid” voor mannen (en “giftige vrouwelijkheid” voor vrouwen) idealiseren. 

Deze normen idealiseren ook geweld en intimidatie als middelen om superioriteit en mannelijke rechten te vestigen (ten opzichte van vrouwen en anderen, d.w.z. “zwakke” mannen). 

Hoewel er minder in aantal zijn, bestaan ​​er wel degelijk narcistes, maar ze identificeren zich te strikt met giftige mannelijkheidsnormen. 

Het is belangrijk op te merken dat vrouwen vaak ten onrechte als narcisten worden bestempeld. Dit kan een direct gevolg van lastercampagnes van een narcist zijn. Of ze kunnen verzorgende handlangers zijn (verzorgend om de belangen van een narcist te dienen, een vorm van narcistisch misbruik).

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees