Categorieën
Communicatie met de narcist Echtscheiding van een narcist Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist

Pas deze drie methodes toe en elke narcist laat je met rust!

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Het gebruik van mannelijke voornaamwoorden wordt ondersteund door decennia van onderzoek waaruit blijkt dat huiselijk geweld, aanranding, verkrachting, massale schietpartijen, pedofilie en andere daden van “valse macht” niet sekse neutraal zijn. 

Integendeel, ze zijn geworteld in een rigide naleving van gendergerelateerde normen die het recht maken, die “giftige mannelijkheid” voor mannen (en “giftige vrouwelijkheid” voor vrouwen) idealiseren. 

Deze normen idealiseren ook geweld en intimidatie als middelen om superioriteit en mannelijke rechten te vestigen (ten opzichte van vrouwen en anderen, d.w.z. “zwakke” mannen). 

Hoewel er minder in aantal zijn, bestaan ​​er wel degelijk narcistes, maar ze identificeren zich te strikt met giftige mannelijkheidsnormen. 

Het is belangrijk op te merken dat vrouwen vaak ten onrechte als narcisten worden bestempeld. Dit kan een direct gevolg van lastercampagnes van een narcist zijn. Of ze kunnen verzorgende handlangers zijn (verzorgend om de belangen van een narcist te dienen, een vorm van narcistisch misbruik).

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie.

@narcismeHelp

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren