Zelfgenezers groeien in enthousiaste zelfliefde & naastenliefde!

Ook als je een tekort hebt aan zelfliefde kun je terecht bij de zelfgenezers van VKoN. Lees eerst de info volledig voor uw aanvraag te doen. De link vind je in het menu.

Hersenmist is wat veel mensen overkomt na narcistisch misbruik, en de kans is groot dat als je dit leest, je precies weet waar ik het over heb.
Nu is je doel vooral zelf zoveel mogelijk van je trauma te verwerken in onze online gemeenschap, dat sluit niet uit dat je in therapie of coaching gaat en dat je je medisch laat adviseren.

Velen die dit meemaken starten een zoektocht om erachter te komen wat er in vredesnaam met hen aan de hand is.

Toen Johan hardloper was begon hij alles te bestuderen over voeding, bewustzijn, slaap, darmgezondheid, beweging en epigenetica. Toen hij een overval meemaakte en ook het misbruik dat hij in een relatie meemaakte kon hij die kennis gebruiken om zijn geest en lichaam in evenwicht te brengen.

Toen Johan Annemie leerde kennen en ook de kennis orthopedagogie en ervaringen als armoede consulent die Annemie opdeed haar kennis deelde met hem werd het duidelijk dat gemeenschapsvorming een speciale dynamiek heeft aan het verwerking -en bewustzijnsproces na trauma.

Het is de bedoeling dat we in VKoN die ervaringen delen en er verder mee aan de slag gaan om zoveel mogelijk aan onze zelfgenezing te werken en de zelfgenezers te steunen.

Natuurlijk verwijzen we door als die vraag wordt gesteld. Zoals: Kent iemand een goede advocaat, therapeut, coach in die buurt van …?
Natuurlijk dien je regelmatig een medische check-up te doen.
Maar de nadruk in VKoN ligt op toepassen van werktuigen die helpen bij je zelfgenezing en eventueel in de tussenperiodes van de therapiesessies of in de periode pré-therapie of post-therapie.

We hebben het streven om een bloeiend en gelukkig leven te leiden en anderen daarin te ondersteunen door het delen van onze groeiervaring.
Wellicht heb je zin in zelfgenezing? Misschien pas je “iets” toe wat je helpt buiten je therapie of coaching?
Als dit zo is dan is VKoN voor jou. Link vind je hier in het menu en meer hierover als je de zoekfunctie gebruikt en VKoN intikt.

Dit is PRECIES waar we het in VKoN dankzij “narcisme.blog” over hebben. We bespreken met u wat er ECHT met ons is gebeurd en waarom onze zielen zo ziek zijn geworden.
En we leggen ook uit hoe hier een echte groei oplossing voor is, die ikzelf en zoveel anderen hebben ondernomen.

Als je dat soort trauma’s hebt meegemaakt en als je zelfgenezers op zielsniveau wilt ontmoeten, dan is VKoN iets voor jou.

Dus als je niet een spirituele dimensie waarneemt naast een wetenschappelijke dan is deze groep niet voor jou.

VKoN is geen forum voor extreme politieke opvattingen, racisten, complot theoretici, klimaatontkenners en autoritairen. De meesten onder ons hebben ondertussen wel door dat extreme organisaties door narcisten worden geleid.
Wie dat niet beseft die maakt waarschijnlijk geen kans om nu met “zelfgenezing” resultaat te boeken.

Participeren met zelfgenezers

We willen een gemeenschap creëren van zelfgenezers, zodat het lid zijn van VKoN hiervan de moeite waard is. U kunt persoonlijke en privéberichten creëren die u helpen om meer betrokkenheid van groepsleden te krijgen rond zelfgenezing.

VKoN is de plek waar jij en ik je extra waarde geven aan de leden. Je krijgt directe toegang tot elkaar in de commentaren. Posten kun je na goedkeuring door de moderators. Dit is een forum waar je strategieën kunt delen met andere leden en een open gesprek hebben over “zelfgenezing”.

VKoN is dus geen platform waar we promotie maken voor therapie of coaching.

We stellen via een online groep je in staat om zelf jouw persoonlijk sociaal leiderschap, drive, motivatie en mindfulness te bekrachtigen.

Online Beperking

Hoewel VKoN een online gemeenschap is, denk ik dat het ook belangrijk is dat je de beperking daarvan inziet. Gezien je geen persoonlijk contact hebt, kan het nog altijd dat je je door iemand laat oplichten. We hebben het zelf voor gehad met iemand waarmee we jaren online bevriend waren.
Mensen die trauma hebben meegemaakt in de vroege kinderjaren kunnen een persoonlijkheidsstoornis ontwikkelen.
Dus als iemand je ooit vraagt om geld of welke waarde ook te lenen met welk argument ook vanuit de groep, doe het niet en weet het me te melden.
Dus als iemand je ooit de hemel op aarde belooft vanuit de groep, ga er niet op in en weet het me te melden.
Je kunt met ons contact nemen via het menu op onze website en in de bio op IG @persynjohan.

Bekijk ook onze disclaimer, algemene en juridische disclaimer die ook van toepassing is op VKoN, die vind je ook in het menu op narcisme.blog .

Voor sommige producten maken we promotie, omdat we ze zelf gebruiken en ze uitstekend vinden voor zelfgenezers.

We hebben daar een kleine commissie aan. We gebruiken die voor het onderhouden van alle sociale media.
Het spreekt van zelf dat wie ons werk apprecieert die we al een paar jaar leveren ons steunt.
Natuurlijk kun je een boek aanbevelen die je geholpen heeft bij je genezing. Links naar andere websites zijn niet toegelaten en directe promotie is niet toegelaten.

Je mag natuurlijk alle teksten die je vindt delen of gebruiken.

In VKoN is voor ons de zelfgenezers boodschap het belangrijkst.

We willen echter wel dat deze online gemeenschap van zelfgenezers kwalitatief kan groeien. Je bent natuurlijk zonder enige vraag van ons vrij deze groep te verlaten.

We vinden voor het vormen van een online gemeenschap van zelfgenezers dat participerende zelfgenezer – leden beter is dan het aantal leden.