Weiger te geloven dat het niet gaat lukken.

Geef nooit op!

Als ik terug kon gaan en mijn jongere zelf maar een advies kon geven, wat zou dat dan zijn?

Geef nooit op.

Als ik iemand maar een advies kon geven, wat zou dat zijn?

Geef nooit op!

Het is zo triest om te zien dat zoveel mensen het leven dat ze willen leven opgeven, alleen vanwege de noodzaak om in te passen.

Doen wat je ouders vinden, jouw vrienden volgen, na-apen wat hype in de maatschappij is.

Te bang om te dromen over hoe geweldig het leven kan zijn omdat het leven en anderen veel voorbeelden hebben geboden van wat er mis zou kunnen gaan.

Veel voorbeelden van hoe moeilijk het leven is.

Hoeveel van een strijdleven het is.

Wel dat koop ik niet.

Ik geloof dat iedereen in staat is het leven te scheppen dat ze willen.

Ik weiger te geloven dat we vastzitten.

Ik weiger te geloven in beperkingen.

We zijn in staat om alles te doen als — alleen als — we dat geloven.

Omdat met geloof actie komt.

Met geloof komen er mogelijkheden.

Met overtuiging staan ​​we open voor kansen.

Wanneer we weigeren onze droom op te geven wel, dan is alles mogelijk.

Wanneer we proberen voorbeelden te vinden van degenen die het leven hebben bereikt dat ze willen, wel, dan is alles mogelijk.

Wanneer we willen leren hoe we elke dag stappen kunnen zetten wel, dan is alles mogelijk.

Wanneer we openstaan ​​om meer te leren wel, dan is alles mogelijk.

Wanneer we bereid zijn om ervoor te werken, wel, dan is alles mogelijk.

Als we onze intuïtie vertrouwen en ons hart volgen, wel, dan is alles mogelijk.

Als we de moed hebben om het universum te vertrouwen en naar de hemel te reiken wel, dan is alles mogelijk.

Als je het gelooft, kun je het bereiken!

Als je het kunt dromen, is er geen twijfel dat je het kunt zijn.

Geloof in jezelf.

Shakespeare zei: “Onze twijfels zijn verraders en doen ons het goede verliezen dat we vaak zouden kunnen winnen door te vrezen te proberen”.

Kijk, de meeste mensen vrezen falen zo erg dat ze het niet eens proberen, daarom mislukken ze standaard.

Het bereiken van iets van betekenis in het leven zal nooit gemakkelijk zijn.

Maar de enige manier waarop je kunt garanderen dat je niets bereikt, is als je het nooit probeert in de eerste plaats.

Je weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Alles kan gebeuren als je in jezelf gelooft en bereid bent om te leren hoe je het kunt laten gebeuren.

Het gebeurt misschien niet meteen.

Het kan langer duren dan verwacht.

Maar als u toegewijd bent en vasthoudt aan het geloof dat u uiteindelijk het gewenste resultaat zult bereiken, bereikt u het gewenste resultaat.

Geef nooit op! Geef nooit op!

Ik geloof dat ik mijn eigen realiteit kan maken, omdat het een sterk geloof is om aan vast te houden.

Omdat als ik me goed voel, er meer goede dingen komen.

Als ik laag ben, komen er meer lage momenten.

Als je niet gelooft dat je je eigen realiteit schept, ben je overgeleverd aan de genade van je omstandigheden, aan de genade van wat er met je gebeurt.

Ik kon niet veel ergere manieren bedenken om te leven dan altijd te reageren alsof het leven iets tegen me heeft.

Het leven is een uitdaging voor ons allemaal.

Wanneer we alle dingen accepteren die niet zo goed of slecht aankomen, maar als onderdeel van onze reis, kunnen we op alle dingen reageren met karakter en aanwezigheid in plaats van te reageren in haat of woede.

Als we weten dat het leven niet iets persoonlijks vasthoudt, maar het eerder als een uitdaging voor de sterke zien, kunnen we er beter mee omgaan.

Geef nooit op! Geef nooit op!

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%