Weiger te geloven dat het niet gaat lukken. +video

Weiger te geloven dat het niet gaat lukken. +video

Geef nooit op!

Als ik terug kon gaan en mijn jongere zelf maar een advies kon geven, wat zou dat dan zijn?

Geef nooit op. Als ik iemand maar een advies kon geven, wat zou dat zijn? Geef nooit op! Het is zo triest om te zien dat zoveel mensen het leven dat ze willen leven opgeven, alleen vanwege de noodzaak om in te passen. Doen wat je ouders vinden, je vrienden volgen, na-apen wat hype in de maatschappij is.

Te bang om te dromen over hoe geweldig het leven kan zijn omdat het leven en anderen veel voorbeelden hebben geboden van wat er mis zou kunnen gaan. Veel voorbeelden van hoe moeilijk het leven is. Hoeveel van een strijd het leven is.

geloof
Groeitaken voor niet-opgevers!

Wel dat koop ik niet.

Ik geloof dat iedereen in staat is het leven te scheppen dat ze willen.

Ik weiger te geloven dat we vastzitten.

Ik weiger te geloven in beperkingen.

We zijn in staat om alles te doen als – alleen als – we dat geloven.

Omdat met geloof actie komt.

Met geloof komen er mogelijkheden.

Met overtuiging staan ​​we open voor kansen.

Wanneer we weigeren onze droom op te geven wel, dan is alles mogelijk. Als we proberen voorbeelden te vinden van degenen die het leven hebben bereikt dat ze willen, wel, dan is alles mogelijk. Wanneer we willen leren hoe we elke dag stappen kunnen zetten wel, dan is alles mogelijk. Wanneer we openstaan ​​om meer te leren wel, dan is alles mogelijk. Wanneer we bereid zijn om ervoor te werken, wel, dan is alles mogelijk.

Als we onze intuïtie vertrouwen en ons hart volgen, wel, dan is alles mogelijk. Wanneer we de moed hebben om het universum te vertrouwen en naar de hemel te reiken wel, dan is alles mogelijk. Als je het gelooft, kun je het bereiken! Wanneer je het kunt dromen, is er geen twijfel dat je het kunt zijn.

Geloof in jezelf.

Shakespeare zei: “Onze twijfels zijn verraders en doen ons het goede verliezen dat we vaak zouden kunnen winnen door te vrezen te proberen”.

Kijk, de meeste mensen vrezen falen zo erg dat ze het niet eens proberen, daarom mislukken ze standaard.

Het bereiken van iets belangrijk in het leven zal nooit gemakkelijk zijn. Maar de enige manier waarop je kunt garanderen dat je niets bereikt, is als je het nooit probeert in de eerste plaats.

Je weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Alles kan gebeuren als je in jezelf gelooft en bereid bent om te leren hoe je het kunt laten gebeuren.

Het gebeurt misschien niet meteen. Het kan langer duren dan verwacht. Maar als u toegewijd bent en vasthoudt aan het geloof dat u uiteindelijk het gewenste resultaat zult bereiken, bereikt u het gewenste resultaat. Geef nooit op! Geef nooit op!

Ik geloof dat ik mijn eigen realiteit kan maken, omdat het een sterk geloof is om aan vast te houden.

Omdat als ik me goed voel, er meer goede dingen komen. Als ik me laag voel, komen er meer lage momenten.

Als je niet gelooft dat je je eigen realiteit schept, ben je overgeleverd aan de genade van je omstandigheden, aan de genade van wat er met je gebeurt.

Ik kon niet veel ergere manieren bedenken om te leven dan altijd te reageren alsof het leven iets tegen me heeft.

Het leven is een uitdaging voor ons allemaal.

Wanneer we alle dingen accepteren die niet zo goed of slecht aankomen, maar als onderdeel van onze reis, kunnen we op alle dingen reageren met karakter en aanwezigheid in plaats van te reageren in haat of woede.

Als we weten dat het leven niet iets persoonlijks vasthoudt, maar het eerder als een uitdaging voor de sterke zien, kunnen we er beter mee omgaan. Geef nooit op! Geef nooit op!

Ben je het beu om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees