Categorieën
Recent relax video Werktuigen & tools voor veerkracht weerbaarheid zelfgenezing

Relaxatieoefeningen helpen de meeste mensen met een trauma. video

Je hebt net iets meegemaakt waardoor je overstuur bent.

Is het dan geen tijd om alle spanning los te laten? En de focus te leggen op jezelf. Het is tijd om je gevoeligheid voor de narcist te veranderen door je zelfliefde te vergroten. Hoe anders kan dat, dan met aandacht te besteden aan jezelf?

Hieronder vind je een video die je ongetwijfeld zal helpen om te ontspannen. Het kan dat het raar aanvoelt, omdat ik het over “wit licht” heb in de video. Maar relaxatieoefeningen helpen de meeste mensen met een trauma.

Relaxatieoefeningen doen zal een ouder versterken die zijn kinderen wenst te helpen. Je moet daar niet te veel bij nadenken. Er is niet altijd een verklaring waarom bepaalde dingen goed werken. ‘t Is ook niet nodig om aerodynamica te kennen om een vliegreis te maken!

Wat wel kan dat is dat je een gedeelte van de conditionering en emotionele afhankelijkheid aan de narcist kunt losmaken met deze relaxatieoefening, als je er wilt aan werken natuurlijk.

Als je klaar bent voor deze reis weet dan dat relaxatieoefeningen helpen de meeste mensen met een trauma, waaronder ikzelf.

Als je denkt dat je een probleem in je onbewuste kunt oplossen met denken dan is dat zoals een huis bouwen op slechte funderingen.

Hoe meer de juiste denkpatronen je hebt hoe beter natuurlijk, maar als je de pijn die gestockeerd is in je lichaam kunt wegkrijgen met relaxatieoefeningen waarom zou je dat niet doen?

Immers, je kunt de pijn in je lichaam niet wegkrijgen met te denken. Je kunt de pijn tijdelijk ontkennen. Dan kun je volledig in je hoofd zitten en je band met je lichaam wegdenken, omdat het teveel pijn doet, maar dat is niet gezond.

Dit gaan we nu net niet doen met deze video precies, omdat we deze overtuiging hebben nl. relaxatieoefeningen helpen de meeste mensen met een trauma.

6 therapeutische oefeningen om stress en angst voor ontspanning te bestrijden – video

We gaan de pijn verdrijven met wit licht.

Of dit gaat lukken bij jou? Ik kan dat niet garanderen. Of dit onmiddellijk gaat lukken, ik weet het niet. Gaat het je pas lukken na 21 dagen als je telkens ‘s morgens als je wakker komt en ‘s avonds voor je gaat slapen luistert naar deze video?

Stel je voor dat het wel lukt. Dat je van al je emotionele pijn voorgoed van af bent die ergens in je lichaam is gestockeerd wachtend om je te treffen op een onbewaakt moment.

Het zou jammer zijn mocht je het geen kans geven.

Ik zou me dan afvragen wat je gaat doen met alles wat ik je nog in de toekomst ga publiceren. Wellicht is het belangrijk stap voor je ook andere onderwerpen in je persoonlijke ontwikkeling aanpakt.

Het is pas begonnen! Als je niet aan je zelfgenezing wenst te werken, dan is het beter dat je het me zegt. Zelfgenezing door meditatie, relaxatie, autogene training, mindfulness is algemeen erkend als een belangrijke waarde.

Als je natuurlijk jezelf 0% graag ziet, ga je ook daar niet aan beginnen. Ik hoop echter dat het je zal helpen. Een groot deel hoor je een stem die de tekst voorleest, op het laatste deel dien jezelf te lezen. Laat me weten wat het met je heeft gedaan. Fijn weekeind.

Logica lukt niet. Jezelf met licht vullen wel voor een zielstransformatie

Meditatie kan de narcistische wereld veranderen.

Weiger te geloven dat het niet gaat lukken. video

8 Beste boeken over geest-lichaam genezing

Voordelen van diepe buikademhaling

Leer om in het lichaam te zijn en minder in het hoofd

geef me de informatie

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren