Logica lukt niet. Jezelf met licht vullen voor een zielstransformatie wel!

De oude manier om de narcist te bestrijden werkt niet!

We weten allemaal dat narcisten walgelijke dingen doen.

Ze bedriegen. Narcisten liegen. Ze hebben geen geweten. Narcisten beschuldigen je van wat ze doen en ze gaslighten. Narcisten brengen er andere mensen toe om hun leugens te geloven met schijnbare logica. Je logica lukt niet om dit te veranderen.

Ze verdelen en heersen in je gezin en familie. Kinderen worden tegen elkaar opgezet. Het is verschrikkelijk en een kopschroef. Dat is het ergste wat je je waarschijnlijk ooit hebt voorgesteld of ooit hebt meegemaakt.

De omvang van de middelen, methoden en moeite die narcisten gebruiken, om te liegen en mensen tegen je op te zetten, is huiveringwekkend.

logica lukt niet
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Mensen die u vroeger steunden keren zich tegen u.

Ik weet dat het zeer waarschijnlijk is dat u – net als ik – weet hoe verwoestend het is als de mensen die u steunden zich tegen u keren. En hoe meer je probeert de waarheid bloot te leggen, hoe meer mensen je niet geloven.

Toen dit mij overkwam … omdat ik familie, vrienden en collega’s had en zelfs mijn kinderen de kant van de narcist kozen, was ik zo getraumatiseerd. Ik dacht dat ik dood zou gaan. Ik had geen idee hoe ik ooit mijn leven en de sleutelfiguren in mijn leven terug zou winnen.

Misbruik bij volmacht (andere mensen gebruiken om ons te misbruiken) komt zo vaak voor bij narcistisch misbruik, en ik ga je uitleggen hoe je vliegende apen volledig uit je leven kunt uitroeien – net als ikzelf en duizenden anderen bloeiers hebben gedaan.

Je staat er compleet alleen voor en logica lukt niet.

Omdat ik weet hoe vreselijk het is om alleen om te gaan met het verdriet en de terreur van wat een narcist je kan aandoen …, maar om ook handlangers te hebben die je achtervolgen en proberen je neer te halen, is verschrikkelijk.

Het is begrijpelijk dat omdat het trauma van de mensen die narcisten tegen ons hebben ingeschakeld zo buitengewoon kan zijn dat we ons kapot en paranoïde kunnen voelen als we niet weten wat er is gezegd en wat mensen ons hierna kunnen aandoen.

En verwoestend, ongeacht wat we proberen te zeggen of te doen om onszelf te verdedigen, deze mensen zijn ervan overtuigd dat wij de slechte zijn.

Het schokt ons om te zien hoe giftig en heftig de mensen die de narcist tegen ons heeft gedraaid, tegen ons kunnen zijn. Ik snap het – echt waar.

Ik had een hekel aan deze mensen en aan wat ze met me probeerden te doen. Ze werden medevijanden voor mij.

logica lukt niet
Angst overwinnen

Wat ik in het begin probeerde te doen om mezelf te helpen met logica, leidde tot niets.

Gelukkig vond ik een andere manier, een manier om niet alleen te overleven wat de vliegende apen me aandeden, maar ook om elke invloed die ze op mijn leven hadden op te lossen.

Hoe meer je de narcist probeert te bestrijden door hem of haar verantwoordelijk te houden, of hem of haar aan de kaak te stellen, en proberen andere mensen de waarheid te laten zien en terug te vechten hoe erger het wordt.

Dat is meestal wat er gebeurt. Je raakt er dieper in verstrikt.  Mensen geloven je niet. De narcist krijgt energie zoals een haai energie krijgt door bloed. Het wordt alleen maar erger en erger en erger. Wil dit zeggen dat je niet moet werken aan je toekomst en die van (eventueel) je kinderen?

Waarom uw bewustzijnsniveau belangrijk is!

Je hebt je niet gerealiseerd hoe belangrijk je bewustzijnsniveau is.

Je zult niet winnen van een narcist terwijl je in je hoofd zit. Een slachtoffer is in beta-hersengolf en je bent getraumatiseerd.

Vanuit die modus probeer je strategieën te bedenken om de narcist te verslaan of hieruit te komen, of jezelf te redden. Je probeert het schip te redden dat zinkt met al je middelen. Misschien voorkom je dat de narcist je kinderen voor de rechter daagt.

In feite is logica uw vijand. Het is uw vijand. Het lukt niet.

Je moet hier op een contra-intuïtieve manier naar kijken, niet op de manier waarop je normaal zou denken dat je kunt winnen, want narcistisch misbruik veroorzaakt een realiteit achter de realiteit van zo van binnen, dus van buiten.

Dit is een geestelijke oorlog waarin u zich bevindt. Dit is geen logische oorlog, dit is een spirituele oorlog. Als je getraumatiseerd bent, en je bent in angst, of liefdesverdriet, of ongeloof, of emotionele verwarring, dan zal alles wat je vanuit die innerlijke plaats doet, samen met de situatie met de narcist meer angst, verwarring enz. produceren.

Als je in “staat van trauma” verkeert trek je meer trauma aan en logica lukt niet.

Dit is wat er gebeurt in zo’n situatie. Als je in een staat van trauma verkeert en getriggerd wordt en je voelt je machteloos en hulpeloos, en je voelt je in paniek – als je vanuit die plek handelt en dingen probeert te doen, wel dan trek je het gebrek aan steun aan.

Bovendien trek je vanuit die mindset de rechtszaken aan, en zelfs de advocaten, de rechters die je meer traumatisering, en meer machteloosheid en meer angst zullen brengen.

Dit is waardoor ik zo geschokt was om in mijn eigen leven te ervaren.

Toen ik probeerde autoriteiten de waarheid te laten zien terwijl ik zo getraumatiseerd, overstuur was, en huilde en smeekte overkwam het me dat ze dachten dat ik gek was.

De narcist(e) was cool, kalm en beheerst. Hij of zij kon voluit liegen. Alles keerde terug naar me zowel het misbruik bij volmacht (van autoriteiten en vrienden die de narcist beloog en aanzette) als zijn smaadcampagne.  

Alles viel uiteen in mijn leven, ook op professioneel vlak, met de politie, zelfs met familie en vrienden. Ik was de gek volgens hen. 

logica lukt niet
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Dus het punt waar je kunt concluderen is:

Hoe je moet werken met narcistisch misbruik, of het nu op persoonlijk niveau of op collectief niveau is.

Eerst dien je je trauma te verwerken en vanuit die betere staat krijg je de kennis, de kracht en de contacten om je leven op te bouwen en dat van je kinderen.

Het is een roeping om op te stijgen in je ware onbevreesde, soevereine, authentieke zelf in plaats van de narcist voeding te geven door je trauma.

Het “licht” worden in plaats van logica te gebruiken.

Dus dit gaat over het transmuteren van de duisternis, die de angst en het trauma en de pijn in het licht brengen. Dit gaat over het loslaten van de duisternis en het verankeren in het licht. 

Hier ontwaken we tot het besef dat je grootste missie op deze planeet is om jezelf met licht te vullen.

Je vraagt ​​je af ​​wat licht is.

Wel, het is goedheid. Licht is God. Licht is de Bron. Het is de schepping. Het is liefde. Licht is de waarheid. Licht is de ware kracht.

Als je je angst loslaat en doelbewust het innerlijke werk doet om te weten dat je het licht bent, word je ondersteund door licht. Door het innerlijke werk heb je de kracht van licht, en waarheid en authenticiteit die door je heen stromen. Dan besef je hoe krachtig je bent.

Je begrijpt dan de waarheid over de mythe van vampiers. 

Wanneer een vampier in het licht wordt getrokken, verschrompelen ze. Ze schreeuwen, gillen en worden vernietigd door licht. Een narcist kan alleen opereren in je wereld door je angst en je pijn in de schaduw en duisternis.

Als je in je soevereine waarheid staat, dat het licht is, dan kan de narcist je niet langer misbruiken, je door rechtsstelsels slepen en je door het trauma slepen dat ze met je hebben gedaan.

Licht worden, dat is uw beste verdediging.

Wat je dan ontdekt is als het licht. Je ontdekt je ware, authentieke zelf. Dan ben je verbonden met het hele veld. Je hebt jezelf en het licht verbonden. Dan krijg je steun vanuit de wereld en het leven met de juiste mensen, de mensen die de waarheid zien, de juiste advocaat, de juiste rechter, de juiste autoriteiten om met u in het licht te komen.

Het lijkt etherisch, zelfs woo hoo en geen logica.

Wanneer je op deze manier gaat leven, ontdek je dat het niet werkt om de duisternis te bestrijden, terwijl je in angst en pijn bent. En wanneer je een krachtig licht wordt, wetende dat je door het licht wordt ondersteund, dan begin je een nieuwe realiteit te zien ontvouwen. Je beseft hoe machteloos narcisten zijn. Ze kunnen alleen bestaan ​​in de schaduw en in je angst.

Wat ik in mijn leven ontdekte, is toen ik stopte met proberen de narcist rechtstreeks te bestrijden, ik losliet en losliet, dan kwam ik in mijn eigen lichaam om de duisternis los te laten. Ik kon me verankeren en het licht worden, het vaste licht, al zijn trucs en zijn strategieën vielen aan flarden.

Mensen die hem geloofden, draaiden 180 graden, zagen de waarheid en kwamen terug in mijn leven. Alles wat van me was weggerukt en vernietigd, begon terug te stromen met nog meer kansen dan ik had, zelfs vóór het misbruik.

Ik ben zo dankbaar dat ik deze ervaring heb meegemaakt, want mijn leven is geëvolueerd naar een plek van persoonlijke kracht, authenticiteit en licht die ik nooit heb gekend. Dat is hoe ik weet dat dit een oproep is tot een spirituele aanpassing. Het is een spirituele graduatie van de hoogste orde.

Angst overwinnen

Een echte zielstransformatie is een proces dat uit twee delen bestaat.

De eerste is onszelf op een innerlijk niveau veranderen om anders te zijn over een bepaald onderwerp.

Wanneer we het pijnlijke trauma rond een onderwerp loslaten, is er geen pijn meer over het onderwerp. We gaan er anders over denken – omdat de neurobedrading van onze hersenen zichzelf organiseert rond onze onderbewuste innerlijke programma’s – de hersenen volgen het lichaam, altijd.

Dit betekent dat wijsheid, goedkeuring, hoop, inspiratie en zelfs vreugde en opwinding over dit onderwerp de plaats vervangt waar angst, pijn en verwarring heersten.

Dit betekent dat als je eenmaal het juiste innerlijke-werk hebt gedaan, je niet langer zult geloven dat je ‘niet genoeg’ bent, ‘niet in staat om de liefde goed te krijgen’, ‘niet in staat bent om te spreken wanneer dat nodig is’, ‘onveilig in het aangezicht van een giftige andere ‘, en de lijst gaat maar door.

Quantum

Het goede is dat je niets van logica hoefde te LEREN om daar te komen.

Wanneer je de Bron binnenbrengt waar het trauma eens was, verschuif je naar de verandering die je zoekt. Dan kan het echte gebeuren. Dat is wat komen betekent.

Toch is er een tweede onmisbare stap voor een zielstransformatie – om voorbereid te zijn om het onderwerp te behandelen en het in realtime anders te doen.

Het leven is voor altijd genereus en ondersteunt je zielstransformatie volledig en geeft je alles wat je nodig hebt om je steeds verder te groeien, wat toegang is tot het volgende hoogste niveau tot je Ware Zelf en dromen.

Laat me duidelijk met je zijn … Realtime is belangrijk.

Als ik hoor dat mensen overrompeld zijn in het gezelschap van een narcist; niet bereid zijn om te spreken; niet in staat zijn om waarheidsgetrouw te zijn, direct te zijn of de moeilijke gesprekken te voeren en de verantwoordelijkheid te ontlopen om grenzen te stellen en ‘het juiste te doen’ om hun Ware Zelf te eren, dat we vóór de innerlijke verschuiving het bangst voor zijn, dan weet ik dat ze nog niet in de buurt zijn van hun zielstransformatie.

Ondanks dat logica niet werkt, hebben ze nog te weinig hun pijn verschoven en zichzelf gevuld met licht.

Helaas zijn ze gedoemd om keer op keer pijnlijke patronen te blijven leven.

Dit komt doordat het leven je nooit zal opgeven en je zoveel pijn zal schenken als nodig is om je de kans te geven om naar binnen te gaan, trauma te verschuiven, de Bron binnen te brengen en anders te worden en dan in realtime anders te DOEN.

Angst overwinnen

Hoe ziet de zielsverandering realtime eruit?

‘Kom maar op!’

Narcisten die op je pad verschijnen maken je niet meer bang, zodat je volledig jezelf kunt zijn zonder macht weg te geven, te dimmen, je te verbergen, weg te rennen of verslaafd te raken.

Mensen overschrijden je grenzen zo dat u kunt uitspreken en grenzen kunt stellen, en bereid bent alles te verliezen om alles te krijgen.

Het leven duwt je naar het volgende niveau, door niet te verschuiven totdat je de nodige moed hebt getoond en gedaan om wel te verschuiven.

Toon toewijding aan jezelf.

Heb zelfliefde en respect om te leven in lijn met de waarheid en waarden van je ziel, het maakt niet uit wat iemand anders wel of niet doet.

Afhankelijkheden waarvan je dacht dat het je Identiteit was, worden afgebroken, zodat je gedwongen wordt om waarde te hechten aan jezelf en thuis te komen – om je Ware Zelf en Ware Leven krachtig te maken.

Als je weet dat het hele leven je alles schenkt wat je nodig hebt voor je zielstransformatie, dan zul je het met beide handen en een liefdevol dankbaar hart accepteren.

Je zult wakker en opgewonden zijn. Ook vreugdevol bij de resultaten die je bereikt door te verschijnen en te doen wat je het meeste moet doen. Je begint vrij te worden van angst en pijn en in staat bent om volledig jezelf te zijn in het leven.

Wanneer je dit niveau van vreugde en verwondering en groei bereikt, dan zul je precies zien wat het leven je zult schenken – meer vreugde, verwondering en groei – in de verbluffendste overvloed en glorie die je je ooit kunt voorstellen.

Dit is zielsverandering ervaren waar logica niet lukt.

Wanneer je niet langer bang bent om onder ladders te lopen, en alle ladders van je pad verwijderd zullen worden.

De almachtige radertjes van de schepping zelf zeggen: ‘Je bent veranderd, je bent geslaagd, je hebt dat niveau bereikt, nu ben je vrijgelaten in de volgende Hogere stap die gevuld is met overvloed en zegeningen voor je.

‘Wil je dit? Als dat zo is, schrijf dan hieronder: ‘Ik verschuif mijn angst naar buiten en loop NU onder ladders!

Oké, dus het ‘verschuiven’ is wat het doen zoveel gemakkelijker en krachtiger maakt.

Ik zou je graag laten zien hoe dit jouw realiteit kan zijn door te leren over onze werkwijze en de healingtechnieken van Melanie.

U kunt dit doen door op de oefeningen te doen die je vindt met de zoekfunctie als je taken intikt.

En als je dit leuk vond – klik op like. Deel dit ook alstublieft met uw vrienden en kennissen, zodat we mensen kunnen helpen om bewust te worden van deze waarheden. En, zoals altijd, kijk ik er ZO naar uit om hieronder uw opmerkingen en vragen te beantwoorden.

Zoals altijd beantwoord ik graag uw vragen en uw opmerkingen onderaan de pagina.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

steun narcismeblog