Hier kun je Loskomen van de narcistische Conditionering.

Dit is een oefening die je dagelijks kunt doen om de narcistische conditionering te doorbreken. Je leert terug wat mensen zonder PTSD doen om problemen te overwinnen op natuurlijke wijze.

Eerst leer je wat je niet meer weet, dan leer je hoe het werkt om te veranderen, door herhaling wordt het een patroon om alle problemen die je in je leven gehad hebt met narcisme op te kuizen.

 

 

Als je een relatie met een narcist of een toxische persoon hebt meegemaakt, heb je ongetwijfeld de ervaring een individu te worden die je niet kent.

Na maanden, jaren of zelfs decennia te hebben doorgebracht met de onderdrukking van je rechten, gevoelens en gedachten, heb je geen andere keuze dan je identiteit, dromen en doelen te laten zinken en te worden wat je maar wilt zijn om te overleven.

Dat is een ernstig gedegradeerde persoon die zijn eigen levenskracht heeft uitgeschakeld.

Zelfs na de afsluiting van de narcistische relatie, als gevolg van het definitief verlaten of omdat je uiteindelijk voorgoed bent weggegooid, heb je nog altijd het gevoel dat je vastzit in een kooi van pijnlijke gevoelens en angsten.

Zelfs als de deur open is, voel je je te doodsbang om deze kooi te verlaten, en de reden is: je weet niet hoe je opnieuw moet leven.

Het intense trauma, hersenspoeling en conditionering die je kreeg door narcistische mishandeling veroorzaakte dit.

Je stem verliezen, je dromen opgeven, geloven dat je gebrekkig was, doodsbang zijn dat elke keer dat je probeerde jezelf te laten gelden dat er een prijs te betalen was, en niet langer wist hoe je je leven moest laten werken, vanwege de verkwansingvan je kracht in een poging om deze persoon te laten stoppen met jou te misbruiken.

De conditionering van de narcist is een aanzienlijk issue.

Het is gebruikelijk. Evenwel is er een herstelproces dat we moeten uitvoeren om het te kunnen herstellen.

Mensen geloven dat er geen herstel komtis na het misbruik door een narcist. Ze denken dat hij/zij in ons wezen is . Daarbij denken we dat onze hersenen zijn geïmplanteerd. Opnieuw zal ik je verzekeren dat dat het geval is. Deze tekst analyseert dit onderwerp.

Als je aandachtig kijkt en leest zullen we de 5 grote trauma-programma’s bekijken die onze innerlijke identiteit opneemt als gevolg van narcistische mishandeling.

Zodra we dit basiswerk grondig hebben bekeken, zal je gedetailleerd begrijpen hoe de narcist erin is geslaagd om je geest, hart en ziel zo ernstig te beïnvloeden. Wanneer je dit begrijpt zal je beseffen waarom het zo moeilijk was om jezelf op te pikken en verder te gaan met je leven. Waarom je er dan hard moet gaat veranderen is duidelijk.

Narcistische mishandeling is langzaam sluipend en sijpelt door in ons innerlijk.

Kneuzingen, wonden en lichamelijk geweld zijn gemakkelijk voor iedereen te zien, maar, zoals velen van ons denken, zijn de resultaten van emotioneel en mentaal misbruik juist zo dodelijk en vragen aandacht en verbetering als we werkelijk verder kunnen gaan.

Dit is wat voorspelbaar is met mensen die hebben geleefd met substantiële narcistische mishandeling.

Ze kunnen niet opkomen voor hun rechten.

Hun meningen en dromen zijn verpletterd.

Ze dimmen hun licht.

Ze mogen hun Ware Zelf niet zijn, omdat hun leven draait om het valse zelf van de narcist.

Hoe kom je daarvan terug? Kun je dat veranderen zodat je je authentieke zelf bent?

Hoe kun je jezelf verbeteren en her-programmeren uit deze emotionele, psychologische boeien?

Weet alstublieft dat de informatie die je hier vindt niet gaat over hoe je een narcist kunt overleven en er beter van kunt worden in je leven. Het gaat erom vrij te komen en je leven terug te nemen.

Afgescheiden zijn van de narcist en “Geen Contact gaan” is absoluut de beste manier om te doen, en emotionele onthechting en herwinning van je zelf en macht kan ook plaatsvinden als je nog altijd samen bent bij een narcist met parallelle opvoeding, of op het werk of via familieverbindingen, enz.

In deze tekst en video laat ik je zien hoe en wat het betekent om vrij te komen van verlamming, onderdrukking en vernedering.

Zelfs als je gedesintegreerd bent. Je gaat de manier ontdekken hoe je dat kunt doen zelfs als je bijna niets hebt in je hele leven. Ook als je gelooft in vorige levens of in meerdere levens bestaat de mogelijkheid om je te herstellen van het misbruik in je geest, hart en ziel.

Heb je nooit de ervaring gekend en erkend van je vrije, krachtige zelf te zijn?

Ben je altijd al geconditioneerd geweest om te onderdrukken, klein te blijven en niet teveel ruimte in te nemen? Als je rond narcisten hebt geleefd, is dit 100% waar, omdat het leven in de omgeving van de narcist alles te maken heeft met de narcist.

De conditionering van een narcist is verraderlijk, hij is krachtig. De hersenspoeling en het trauma zijn zo indrukwekkend dat onze innerlijke wezens zijn veranderd. Mensen geloven dit: de schade is permanent voor onze hersenen en het zenuwstelsel.

Niet iedereen gelooft dat, en voor mij en jou hoeft dat niet zo te zijn.

We kunnen absoluut de macht hebben om dit te veranderen, maar we moeten duidelijk zijn over wat plaatsvindt. Tevens is er grote klaarheid nodig wat je kunt doen om los te komen van de conditionering van de narcist.

Ik wil één voor één een deel van de grootste programmeer schade of narcistische conditionering schade bespreken met jou die we van narcisten ontvangen die schadelijk is voor ons Ware Zelf. Slechts dan zullen we op een moment begrijpen hoe we ons los kunnen maken van die programmering.

Nummer 1: De narcist hoort ons niet en we participeren niet.

Je leven, waarden, dromen en dagelijkse ervaringen zijn helemaal niet relevant voor hem of haar. Voor een narcist zijn zelfs gedachten en gevoelens die niet van hen zijn ongeldig en onbruikbaar.

Als je jezelf met een narcist probeert te delen, zal hij of zij ongeïnteresseerd zijn, je afstemmen, je terechtwijzen en het gesprek voortdurend opnieuw naar zichzelf brengen.

Dit zorgt ervoor dat je krimpt en opgeeft.

Als de narcist ons niet hoort moeten we vechten voor de ademruimte. Dan is eigen identiteit niet de moeite waard om te uiten. Daarentegen leren we ons in te houden, op te kroppen en onze gevoelens te internaliseren, evenals de overtuigingen ‘Ik ben niet interessant,niet hun aandacht om te luisteren waard of genoeg gewaardeerd door anderen om belangrijk te zijn’.

Dan beginnen we te vinden dat zelfs in omgevingen waar de narcist niet is, we gebrek aan vertrouwen hebben. Na een tijdje houden we er niet van om onze ideeën of meningen te verdedigen. We voelen ons verslagen, gepasseerd en buitengesloten wanneer we tijd doorbrengen met anderen.

Nummer 2: Onze dromen zijn verpletterd, we zijn ze volkomen uit het oog verloren.

We leren van narcisten dat, omdat we onbelangrijk zijn, ook onze dromen dat zijn. Volgens de narcist zijn ze ofwel vergezocht, onbelangrijk of zelfzuchtig.

De narcist vertelt hoe verkeerd jouw dromen zijn. De narcist bombardeert je met alle redenen waarom je ze niet kunt doen, niet moet doen of een vreselijk persoon bent om ze te doen.

Je voelt je als een beest dat elke keer dat je probeert op te staan slagen krijgt. De narcist duwt je terug naar beneden.

Als we onze dromen proberen te realiseren, escaleert het misbruik en veroorzaakt zoveel trauma dat we kunnen bezwijken om onze dromen af te zwakken.

Ten slotte leren we geen dromen en aspiraties te hebben.

We leren ook dat alles wat we willen, afhangt van het feit dat de narcist de bron is voor ons. Dat zij ze natuurlijk echt niet. Elke dergelijke droom is beladen met trauma en komt met een flinke prijs. De narcist zorgt ervoor dat de betaling uit onze ziel komt. Het sprookje dat hij of zij ons doet geloven ontploft in ons gezicht.

Nummer 3: We geloven dat we gebrekkig zijn.

Naarmate we meer en meer van onze meningen, gevoelens, gedachten en dromen verliezen,voelen we ons meer en meer leeg, angstig en getraumatiseerd omdat dit niet de natuurlijke Ware Zelf is die onze ziel van plan was te leven.

Onze ziel was heel bij de geboorte onafhankelijk van waar de geboorte plaats vond. Bovendien projecteert de narcist zijn innerlijke wraak op ons door alle manieren te noemen waarop zij denken dat we hun valse zelf niet voldoende dienen.

De narcist heeft een leegte die niet te vullen is. Vandaar dat het vanzelfsprekend is voor hem om de schuld daarvoor af te reageren op ons, hoe goed we ook zijn.

We zijn verdoemd als we het doen en verdoemd als we dat niet doen.

Er is geen manier om een narcistisch persoon gelukkig te maken en blij te houden omdat het onverzadigbare valse zelf altijd fouten zal vinden en meer zal eisen.

In essentie indoctrineert de narcist je constant dat je dit of dat bent, of niet genoeg van dit of dat hebt. Het gevolg is dat we beginnen deze beledigingen te absorberen en te geloven.

We nemen aan dat we verkeerd, ziek, gek, defect en zelfs slecht of narcistisch zijn. Dit heeft invloed op elk gebied van ons leven.

Vanwege de schaamte, verwarring en pijn die we van binnen voelen, kunnen we beginnen weg ons op te sluiten van menselijke interactie en geïsoleerde kluizenaars worden.

Ofwel zal de narcist ons dwingen ons te isoleren of zal hij/zij onze vrienden en kennissen benaderen met zijn leugens.

Zij zullen meegaan in dit verhaal, niet dat ze er mee akkoord gaan, maar dat is de gemakkelijke weg. Zwijgen en de pester, de lasteraar niet van weerwoord dienen. Hij/zij is immers charmant en is overtuigend.

Nummer 4: Het spreekwoordelijke jurkje trekt de narcist altijd onder je vandaan. Een van de verborgen manieren waarop een narcist je straft omdat je je eigen leven, idealen of dromen wilt is om je te beloven dat je zult krijgen wat je wilt door je maximaal in te zetten voor hem.

Hij zal zelfs meer beloven, zeggen dat dat de enige manier is voor winst voor jezelf en je na een tijdje straffen door de belofte niet in te vullen.

De rechtvaardiging die de narcist heeft zijn uitgebreide ‘excuses’.

Als voorbeeld kan hij/zij zeggen dat het iets ergs was dat je deed waardoor de narcist van gedachten veranderde.

Bijvoorbeeld je hebt een eigen gsm met wachtwoord, een eigen sleutel kortom iets waarover hij nog geen controle had, of verloor.

Net als een hond die zijn kooi verlaat en een gordel krijgt om erin terug te keren. Je leert dat je een of andere wrede en kwaadaardige behandeling kunt minimaliseren als je niet je eigen leven wilt.

Nummer 5: We wijzen de narcist toe als de gever van onze levenskracht.

Emotioneel zijn we een gijzelaar van de narcist. Het is ons niet toegestaan ​​om onze eigen gedachten, gevoelens, doelen, waarden, genot, ideeën of dromen te hebben.

Alles wat we voelen, denken of willen, moet op één lijn worden gebracht met de narcist, anders worden pijn en straf eraan gekoppeld. Ons dagboek, onze sociale media worden zorgvuldig nagepluisd tot we onszelf censureren.

In plaats van in ons eigen lichaam te zijn met een hartgericht leven door het leven te leiden vanuit een plaats van zelf-heelheid, is ons hele bestaan ​​nu gericht op wat de narcist wel of niet doet en wat hij of zij denkt en ons toestaat. Net als een slaaf.

We proberen de kruimels liefde en verbinding te krijgen waar we naar hunkeren in de goede tijden en proberen dan de aanvallen te overleven wanneer de narcist in de slechte tijden uithaalt.

Dit is letterlijk verwant aan het Stockholm-syndroom.

Dit syndroom is het fenomeen van mensen die een sterke traumabinding hebben met hun ontvoerders, die zch machteloos voelen om zich te bevrijden en zich o.a. emotioneel binden om te overleven.

Dit wordt opgezet door de gruwel van een verschrikkelijke de-humaniserende behandeling. Wanneer de ontvoerder voedsel, water of menselijk basiscomfort uitdeelt en daardoor suggereert dat ‘je vandaag nog kunt leven’, schept dit zo’n opluchting, dat het zelfs als liefde kan voelen.

Zonder het te weten, hebben we de narcist misschien onbewust als onze God geschapen. Hij wordt letterlijk onze redder in zo’n situatie omdat we aan niets anders meer kunnen denken dan overleven.

Tragisch genoeg betekent dit dat al onze macht is overgedragen.

Dit betekent dat we ons zelfs machteloos voelen om zonder de narcist te leven. We kunnen letterlijk  niet meer in staat zijn beslissingen te nemen of acties voor onszelf te ondernemen noch in het heden noch in de toekomst omdat hij ons wereldbeeld heeft bepaald en wij er mee een symbiose hebben gevormd door zijn programmering.

Dus aan deze 5 voorbeelden kun je zien dat dit een krachtige invloed heeft op hersenspoeling, trauma-conditionering en aangeleerde machteloosheid die we ondervinden. We hebben een angstig gevoel en een negatief zelfbeeld.

Lospeuteren en herconditionering zoals bij een verslaving.

Wat nodig is om de narcist uit ons wezen en ons hoofd te krijgen en gezond door te gaan met ons leven, is dit los te peuteren, uit te pakken en te leren hoe we deze programmering en conditionering kunnen overwinnen.

Dat kunnen we, omdat we weten van andere slachtoffers dat de kracht om te helen en te overwinnen in jou is wanneer je weet hoe je die kracht kunt gebruiken en kunt ontketenen.

Je zult wel weten dat ik zo’n fan ben van meditatie, mindfullness, spiritualiteit en transformationeel werk wat betekent dat we het werk in ons innerlijke wezen doen om onze trauma’s vrij te geven en te her-programmeren.

Op die manier kunnen we breken met het pad van de narcist naar nieuwe wegen in ons leven, die we simpelweg niet konden, als we onszelf niet op dit niveau hebben benaderd en veranderd.

Leef je op de automatische piloot, daar gaat verandering inkomen als je verkiest te veranderen?

De waarheid van ons leven is volgens neurologen dat 90-95% van ons leven op 30-jarige leeftijd op de automatische piloot werkt vanuit onze onderbewuste programma’s.

Natuurlijk zijn onze onderbewuste programma’s tegen de tijd dat we narcisten hebben meegemaakt, zwaar getraumatiseerd. Als we ze niet helen, herhalen we ons ​​verleden, ongeacht op welke nieuwe manieren we onszelf proberen te ‘herdenken’.

Op korte termijn kun je wel resultaat behalen met de overschrijving van die programma’s.

Evenwel als het basis fundament een open kwetsuur bevat ga je blijvend herstelwerken moeten uitvoeren tot je de basis aanpakt. Je kunt uiteraard hoger bouwen als de grondslag stevig is.

Sommige kwetsuren kunnen osteopathie nodig hebben, andere mindfulness, logopedie, speltherapie, groepstherapie. Bij andere personen zie je een groeiachterstand vanuit de verwaarlozing door narcistische ouders, dat kan betekenen een slecht gehoor, een slecht gezicht, slechte tanden of een zwakke rug en zullen specifieke behandelingen nodig zijn.

Daarom is een lichamelijk check-up bij hulpverlening zeer belangrijk.

Dit om uw zwaktes te kennen en te behandelen indien nodig omdat dit een exponentiële factor kan zijn die je gevangen houdt aan een trauma of juist dat trauma versterkt.

De geest heeft immers een belangrijk invloed op het lichaam, maar andersom mogen we dit zeker niet onderschatten.

Er zijn ook de vitamine tekorten die met onze westerse eetgewoonten kunnen gepaard gaan die van invloed zijn op de gevolgen van een trauma. Tevens is bij mensen een tekort aan beweging dat ook een tekort aan ontgifting en circulatie tot gevolg heeft.

Daarom is ook een bloedonderzoek van belang om alle gezondheidsrisico’s die je kunt oplopen als je met narcisten geleefd hebt in kaart te brengen, te behandelen of te kunnen uitsluiten. Zie ook de disclaimer van deze website en aanverwante in de header.

Dit betekent niet dat er geen werk is aan onze denkpatronen.

Zeer zeker zal cognitieve therapie en rationeel emotieve therapie een gunstige invloed hebben als we tientallen sessies volhouden. We hebben de tijd en rust nodig om die sessies te verwerken. Is dat niet onmogelijk als we onze andere verantwoordelijkheden niet kunnen opnemen?

Wat nodig is om een ​​verandering in ons leven te krijgen, is om een somatische verschuiving te krijgen in ons emotionele lichaam, in ons innerlijk zelf, over dat onderwerp.

Dit is de manier waarop we verder groeien als een ander persoon. Dat is kennelijk wat de innerlijke werktuigen en gemeenschapsvorming met gelijkgestemden kunnen bereiken.

Wanneer we deze gebruiken, proberen we het trauma in zijn kern te helen, om een doorbraak in ons leven te creëren.

De wording van ons Ware Persoonlijke Zelf en leven als een bron vanuit onze Ware Persoonlijke Kracht met acceptatie van onze zwaktes en lidtekens zou ook jou doel kunnen zijn.

Niet dat onze menselijkheid zo verschillend is van anderen waarmee we in connectie willen staan, maar hier en daar heeft een persoonlijke voorkeur zijn specifieke kleur.

Zelfs als we geen idee hebben wat dit is om zo te leven.

Immers we kunnen diepgaande kwetsuren hebben die ver teruggaan in onze kindertijd. Narcistische zorg heeft tot gevolg dat we niet de woorden hebben voor ons gevoel, dat we ons gevoel ontkennen of compleet in verwarring zijn over ons gevoel.

Gebrek aan communicatie, voedsel, hygiëne naast de beperkte opvoeding, de emotionele verwaarlozing zal ook een deregulatie tot gevolg hebben

van onze emoties welke die ook zijn. We hebben af te rekenen met gevoelens van diepe eenzaamheid, woede en wie weet hebben we deze door verslavingen gecompenseerd.

Innerlijk werk is zoveel daadwerkelijk dan proberen strategieën te hebben om te trachten je trauma te ontkennen en te beheren, en dat is niet waar ik op narcisme.blog over schrijf.

Stroomopwaarts zwemmen met baksteen op je hoofd. Je kunt dat niet want dat doe je toch niet.

Als je een significant trauma hebt, wat narcistische mishandeling absoluut is, in een poging om dat te bestrijden, kun je vergelijken met stroomopwaarts zwemmen met een baksteen op je hoofd.

Dat zijn de oude waardevolle paradigma’s van verandering. Waarom zouden we geïnteresseerd zijn in die wanneer er een beknopte en effectieve manier is omdat complementair aan te pakken? Ze sluiten elkaar niet uit, maar bouwen erop verder.

Sommige paradigma’s bouwen op analyse, andere op synthese, andere op oorzaak en gevolg, andere op het hoe en weer andere op het waarom. Al deze paradigma’s werken samen zoals een Russisch popje.

Dat is: verander je overtuigingen rechtstreeks in je innerlijke wezen, want zodra je een verandering in geloof hebt, kan onmiddellijk hoe je je voelt en denkt verschuiven.

Hoe je reageert op veranderingen.

Wat je kiest, verandert. Alles verandert. Dan zijn mensen en situaties die je oude Innerlijke Persoonlijke Identiteit vertegenwoordigen gewoon niet in je realiteit vandaar want zo binnen zo aan de buitenkant.

Je hele levenstraject, landschap en alle personages erin veranderen. Dat is de totale sleutel, en we bereiken dit alleen als we een diepgewortelde verschuiving in ons hebben in ons emotionele zelf.

Want we kunnen samen een diepgaande onderzoekstocht doen. Daarbij verdiepen we ons in de exacte trauma’s die verantwoordelijk zijn voor ons blijven zitten in de conditionering van de narcist, want als we dat beseffen kunnen we onze kracht terugnemen en de generatieve bron van ons eigen Ware Persoonlijke Leven bevrijden.

Klinkt dat als waar je graag bij zou willen zijn? Lees, kijk en luister dan aandachtig.

Het is goed hier even te pauzeren en op te schrijven waaraan je wilt werken. Je mag het me altijd met een persoonlijke boodschap sturen zodat ik je er verder bij kan helpen. Het is voor mij een genoegen je te helpen beter te worden, je te zien groeien en daarbij present te zijn.

Natuurlijk ben je al een tijdje toegewijd aan innerlijk werk, maar dat gaf nog niet het resultaat dat je verkiest.

Pauzeer deze video en jij scrolt omlaag. Velen reageren met een persoonlijk bericht en laat me weten waaraan je wilt werken – zodat ik dit voor je kan voorbereiden om te bespreken wanneer het je past.

.

Waar je ook bent in je proces naar groei, zelfs als je dit werk nog nooit hebt gedaan, het zal je helpen je doelen op te schrijven.

Nu kan ik je meenemen in de volgende video en tekst in het proces van liefdevol en effectieve zelfhulp om je innerlijke trauma’s te lokaliseren. Je kunt ze ook loslaten, stap voor stap afstand van nemen, stap voor stap vervagen als je er blijft aanwerken en de tips die ik geef blijf toepassen.

Eén van de aspecten die ik erg leuk vind aan dit veranderingsproces, is dat het onvoorwaardelijk is. U hoeft niet te weten hoe het werkt om te doen werken. Daarbij u hoeft niet te geloven dat het werkt om het te laten werken.

Dit proces is liefdevol en allesomvattend, wat betekent dat als je openstaat om het te ontvangen, je dat wel zult doen. Het is net als bij NLP, je hoeft niet de theorie te kennen om een techniek met succes toe te passen.

Je hoeft immers ook geen aerodynamica te kennen om in een vliegtuig te stappen. Toch vliegen 99.9999% op hun bestemming.

Er is ook geen tijd- en ruimtebeperking in de innerlijke wereld.

Alles is gewoon en gebeurt nu. Bovendien gaat je geest altijd met je mee. Feitelijk ook dus overal beschikbaar. Deze verandering is als een opname en is net zo krachtig als wanneer je bij mij zou zitten en dit live ervaart.

Ik praat met mensen over het verschil tussen informatieve cognitieve processen en transformationele onbewuste herprogrammering processen.

Tegenwoordig kunnen we in plaats van alleen maar over informatie te geven, het echte werk doen om te verbeteren!

Wanneer je een innerlijke verandering ervaart, zal je begrijpen hoe krachtig dit verschil is.

Ik vind het zo leuk dat jij begrijpt dat om ons leven te veranderen we onszelf moeten veranderen met onze overtuigingen en de programmering van de trajecten die we pijnlijk en onbewust opgesloten hebben want anders zou je hier niet zijn, samen met zoveel honderden lezers elke dag.

Wat zo opwindend is, is dat in het tijdperk waarin we leven, we zelfhulp technieken toepassen en het zal me een groot genoegen zijn je te laten zien hoe.

Vandaag deel ik met u een techniek dat daadwerkelijk verbetering bracht bij mezelf en anderen die het vrijwillig en consistent hebben toegepast.

Ik geef je hier in 2 video’s nog geen inzicht in deze techniek, want een video van 35 minuten staat het niet toe, wat normaal gezien kan in een gesprek van enkele uren. Want je vindt op onze website daarover via kernwoorden die je in de zoekfunctie plaatst of via de categorie balk.

Maar ik beloof je dat dit kan helpen. Ik laat je immers absoluut zien hoe we ons onderbewustzijn direct en krachtig programmeren.

Nu, hier is de primaire positie die je kunt innemen, met het werk dat we vandaag doen dat ik wil dat je een open geest hebt zoals een wegtrekkende zee.

Degenen van jullie die al een tijdje betrokken zijn bij narcisme.blog, weten dat er bewijs is dat deze processen werken.

Als je bemerkingen leest in standaard misbruikgroepen, in vergelijking met wat ik hoor, verschilt dat dag en nacht.

De reden hiervoor is zonder uitzondering dat ik nuances zie. Je gaat ook niet vooruit met zelfmedelijden, wel met zelfmededogen. Je hoeft niet strenger te zijn voor jezelf dan voor een ander. Ik zou niet in leven zijn na wat ik heb meegemaakt en zo bewustzijn met je kunnen delen op mijn website en videokanaal als ik het niet had gebruikt.

Zou ik in staat zijn om zoveel mensen te helpen die een ongekende verbetering tot gevolg hadden als ze die ook gehad hebben? Je dient echt af te dalen, en er te zijn om dat te bereiken, wat ik probeer te doen.

Als je nog niet bekend bent met zelfliefde, compassie,mededogen of erbarmen zal het echt raar lijken, of zelfs nieuw.

Ik beloof je dat het wetenschappelijk is en meetbaar erkend. Kwetsbaarheid daar heeft het iedereen over en het gevolg zou kunnen zijn verbondenheid. Je vindt daarover in boeken zoals de presentie theorie als je er wilt over begrijpen.

Degenen onder jullie die hebben ontdekt hoe ze van binnenuit kunnen veranderen, vragen zich af waarom we op dit moment niet in staat waren te verbeteren. Ook niet hoe gemakkelijk het is in vergelijking met onze manier om ons uit onze trauma’s te denken.

Dus alstublieft weet dat je vandaag in de war kunt raken door wat er gebeurt als je het logisch probeert uit te werken. Er zijn een aantal dingen die ik zal doen zonder te praten, omdat ik geen tijd heb om ze in deze video uit te leggen. Die volledige uitleg vindt plaats in verschillende teksten waar er tijd is.

Maar weet dat psychologie geen magie is.

Je zult echter de verbetering voelen, en dat is wat belangrijk is. Je hebt mijn uitleg niet nodig om vandaag je wat beter te voelen dan gewoonlijk, want wat er plaatsvindt, gebeurt niet met je logische geest. Het is wel puur menselijk en heeft veel te maken van hoe ons brein werkt.

Nogmaals je hebt mijn uitleg niet nodig om je wat beter te voelen nu. Integendeel, de heling vindt plaats in je onderbewustzijn waar het moet plaatsvinden, via de taal die het begrijpt van de emotionele/energetische verbinding.

Dit kan met specifieke intenties, visualisaties in de video en boodschappen naar je onderbewustzijn, die je helpen om je uit trauma’s en vrijheid te verwijderen. En dan is een aandachtige herhaling een onderdeel daar van.

U hoeft niet te weten hoe het werkt om te werken zoals ik al zei.

U hoeft niet eens te geloven dat het werkt voor hen om te werken. Bijvoorbeeld als je nu dank je wel zegt, ga je al een klein beetje beter voelen.

Gewoon omdat dankbaar zijn steeds helpt. Hoewel het niet logisch is, toch zoekt ondertussen je brein naar Waarom zou ik dankbaar zijn? Dit zoeken van je brein naar dat iets om dankbaar voor te zijn, kun je evenmin stoppen.

Ook al zeg je dat je het niet weet, je gaat iets ontdekken waarvoor je dankbaar kunt zijn, en als je op dat kleine iets focust geef je het energie. Lach het niet weg, want dan verdwijnt die dankbaarheid voor kleine dingen.

Dit proces is volledig liefdevol en onvoorwaardelijk, wat betekent dat als je openstaat om het te ontvangen, je dat wel zult doen.

Er is ook geen tijd- en ruimtebeperking in de geestelijke wereld, alles is gewoon en gebeurt nu. Deze verbetering als een opname is net zo krachtig als wanneer je bij mij zou zitten en dit gebeurde live. Je kunt er aan denken terwijl je andere dingen doet straks. Het kan je te binnen schieten als je het niet verdooft.

Er zijn enkele belangrijke afspraken die ik met u zal delen die dit werk voor u zullen helpen.

De eerste is dat alle ongemak, wat betekent dat alles wat niet in lijn en gezond is voor ons, een bijbehorend trauma-programma in ons wezen heeft.

Wat dit betekent is: als we dat traumaprogramma vinden en vrijgeven, zal dat ding dat niet in ons leven heeft gewerkt, dat het gaat verdwijnen.

Ten tweede: je traumaprogramma’s zitten niet in je brein.

Ze zitten in je cellulaire zenuwstelsel, in je lichaam. Je brein heeft geen andere keus dan deze programma’s te volgen, en als we onze hersenen proberen te dwingen anders te denken dan de krachtige programma’s die onze innerlijke identiteit zijn, kunnen we ons letterlijk een complete mislukking voelen, want als ons trauma belangrijk is, is het onmogelijk om te doen.

Iedereen weet trouwens dat als ik je zeg van niet aan een olifant te denken dat je dat onmiddellijk doet.

Dit is precies de reden waarom de principes van de wet van aantrekking niet werken voor mensen met een aanzienlijk trauma.

Immers je kunt een Ferrari niet in de garage rijden waar een oud wrak staat. Je moet het trauma verwijderen en eerst ruimte maken.

Anders blijven we als het ‘roestige oude wrak’, ongeacht wat we proberen te denken. Ruimte maken door te denken of door te proberen niet te denken werkt niet. Maar door obsessief aan de narcist te denken ga je geen ruimte scheppen toch?

Dus wat dit betekent is: hoe meer u hierover nadenkt, hoe minder dit proces werkt.

Je wilt niet denken, blijf gewoon open en adem en volg de instructies en voel.

Het is jouw lichaam dat alle wijsheid en antwoorden bevat. Je logische brein maakt alleen informatie op basis van het voorgeprogrammeerde verleden en dat is precies waar we uit willen breken. Er is hoop dat in de nabije toekomst een aha moment ontstaat die de puzzel volledig klaarmaakt, wat nu nog brokstukken zijn.

De oude manier om te helen is om in onze hoofden te blijven hangen en dingen als: ik moet uitzoeken wat het is, over wie het gaat, hoe dit te bestrijden en een manier te leren om anders te zijn enz. Enz., Te proberen te intellectualiseren .

Maar wat als ik je zou vertellen dat niets van dat alles nodig is?

Of dat wie of wat het trauma veroorzaakte, is zelfs niet nodig om te onderzoeken of te begrijpen?

In feite is alles wat nodig is om een ​​verbetering te ervaren die je consistent dagelijks toepast  waarbij er geen overblijvend trauma meer is om te proberen te overleven en te beheren dat je de dichte pijnlijke energie in je lichaam voelt.

Laad het op met zelfliefde en compassie.

Laat het los uit je wezen en breng in de Bron om het te vervangen en je kunt een kleine verbetering op die wond krijgen dat dan een litteken wordt.

Maar als je ermee doorgaat betekent dat je niet meer tientallen jaren van therapie doormaakt om het te integreren en op te lossen. Maar therapie mag natuurlijk, het zal dit zelfs versnellen.

 

Wanneer je cellulaire innerlijke programma’s verplaatst, word je automatisch anders; je weet hoe je moet zijn, hoe je moet verschijnen en hoe je je leven kunt laten werken in die gebieden die je voorheen niet had.

Er is niets te leren, alleen wie u al opnieuw kunt activeren. Je bent getraind en getraumatiseerd uit je Ware Zelf.

Dat waren we allemaal, en pas als je deze waarheid begint te leven, begrijp je dit.

“Te simpel!” Zou je kunnen zeggen. “Zo eenvoudig kan het niet!”

Ik hoor je, want ik had ooit gedacht dat het ook belachelijk was. Dat was totdat ik deze realiteit elke dag begon te leven en omringd was door een gemeenschap van honderden mensen die ook ervoeren wat ik voel.

Ik herinner specifiek een boodschap van iemand die een paar maanden nadat ze werd verkracht haar dader trotseerde. Hij zou haar niet kraken, want zij was wie ze was. Niet schuldig, ze was iemand om lief te hebben, om compassie te voelen, zij was liefde waard.

Oké, zo velen van jullie in je gesprekken met mij zeggen dat je komt uit een narcistische familie. Je wilt je specifieke wonden vinden en verplaatsen.

Weet alsjeblieft in deze video en tekst  dat het onmogelijk is voor mij om aan al je wonden tegemoet te komen. En ik volg altijd wat mijn geest me in geeft Ik zou je oorspronkelijk helpen om je bewust te. worden van al deze wonden, en toen kreeg ik te zien hoe ik dit echt kon doen, namelijk om je goed te tonen met de eerste wond, en dan zou je weten hoe je het moet doen met al je wonden.

Dat is van vitaal belang als je gezond wilt worden, krachtig wilt evolueren en echt het ontvouwen van een nieuwe toekomst voor jezelf wilt beheersen.

Dus, wat we nu gaan doen, is je helpen om naar binnen te keren en de eerste manier beginnen waarop we kracht verliezen vanwege de conditionering van de narcist  en wat nog belangrijker is dat ik je help wakker te worden met je ware kracht om te verbeteren in jouw leven, op de beste manier die ik weet hoe het dat kan doen, zodat je dit proces kunt voortzetten.

Weet dit: om echt te veranderen moeten we bereid zijn om zelfpartner of onze eigen leider van onszelf  te worden.

Dat betekent dat in plaats van voor onszelf te rennen en het innerlijke geschreeuw met dingen zoals voedsel, sociale media, slaapmiddelen, drugs of het vasthouden aan anderen te verdoven, we ons wenden tot deze innerlijke trauma’s met 100% openheid, onvoorwaardelijke acceptatie en toewijding, zoals we zouden doen. voor een gewond klein kind dat we liefhebben en voor altijd willen helen en liefhebben.

Het is de enige weg naar huis, onze eigen persoonlijke thuis omdat het enige pad om te veranderen hoe andere mensen ons hebben behandeld, is om te stoppen met hetzelfde voor onszelf te doen.

We moeten afstand nemen van zelfmijding, zelfpijniging, zelfsabotage, zelfverwonding, zelfverloochening en onszelf pijn doen met zelfveroordeling.

In plaats daarvan moeten we beginnen onszelf lief te hebben op een manier dat we zouden willen dat het ons tot verbetering aanzet. Dan alleen zal de rest van de wereld volgen.

Er is geen hoop als we dit niet omarmen voor ons leven in de toekomst, en er is niemand anders die dit voor ons gaat doen.

Dus zo binnen zo zonder. Dus nu liefde voor jezelf.

Oké, voordat we beginnen, pauzeer deze video en haal een notitieblok en een pen.

Oké laten we nu beginnen. Om deze verandering te starten, moet je me toestemming geven om in je ruimte te komen. Dit proces is een gezamenlijke bekrachtiging ervaring.

Door middel van intenties en visualisaties samen zullen we samen uw onderbewuste programma’s opnieuw bedraden, maar dit kan niet gebeuren zonder uw toestemming. Dus zeg ‘Ja’ in je hoofd of hardop.

Nu laten we deze intentie samen stellen en herhaal na mij.

Ik kom naar je toe om je vast te houden, van je te houden en naar je te luisteren zonder enig oordeel. 

Het spijt me heel erg dat ik niet bij je ben geweest.

En ik beloof je nooit meer weg te gaan. 

Ik weet nu dat jij en ik terug moeten integreren in liefde en heelheid om levenskracht en verandering binnen te laten. Ik hou van je, en nu kom ik eeuwig voor je en altijd en zo is het. ‘

Oké  laten we onze eerste wond goed bekijken.

Geen stem hebben is enorm.

We worden niet gehoord.

We geloven niet dat we belangrijk, gevalideerd of gewaardeerd zijn voor wat we te zeggen hebben.

De manifestatie in ons dagelijks leven is dat we ons klein voelen en over het hoofd gezien en alleen.

Aan onze behoeften, verlangens en waarden wordt niet voldaan.

Dit is een gegeven als we narcistische mishandeling hebben ondergaan.

We lijden aan deze wond.

We hebben trauma’s in ons die de ervaring en de verschrikkingen opwekken of geen stem hebben.

 

 

 

Ok, we gaan beginnen met het claimen en veranderen van je grootste wond met betrekking tot narcisme.

Ik wil dat je je dagboek naast je hebt.

Sluit je ogen en haal een paar keer diep adem in en uit.

Stel je voor dat je je lichaam en je hart opentrekt.

Dat je alleen concentreert op je ademhaling.

Als er gedachten in je hoofd komen, negeer ze dan, geef ze geen energie en kom terug naar je adem.

Nu gaan we je lichaam vragen om te onthullen waar deze eerste wond zich voordoet, omdat je geen stem hebt en niet gehoord wordt.

Wat is het eerste trauma dat dit veroorzaakt?

Dit is waar je op moet vertrouwen. Waar ergens in je lichaam iets oplicht als een dicht gevoel, een zwaar gevoel of een pijnlijk gevoel.

Het dicht gevoel kan somatisch zijn zoals het eigenlijk pijn doet of een emotioneel gevoel als een angst.

Dat zwaar gevoel kan overal zijn.

Jouw pijnlijk gevoel kan in je hart zijn, solar plexus je zonnevlecht, je rug. Het kan in je maag zijn. Het kan zo groot zijn dat je het overal onder je huid voelt.

Schrijf op waar je het voelt. Het kan heel subtiel zijn als je los van je lichaam bent . Ga gewoon vertrouwen. Deze gevoelens worden sterker naarmate we meer zelfpartner zijn, mededogen voor onszelf hebben.

Het gevoel kan enorm zijn; je voelt het zo veel. Ongeacht, noteer waar je het voelt. Vertrouw.

Nu ga je contact maken met jezelf en er zijn twee opties.

Je kunt informatie over deze wond gebruiken als je geïnteresseerd bent. Maak je geen zorgen.  Als je de details niet wilt maak je geen zorgen. Indien je te bang bent om naar hen toe te gaan maak je geen zorgen. Of je  kunt er misschien nu niet bij. Maak je dan geen zorgen, ze zijn niet eens nodig om een ​​dienst te krijgen.

Ok, dus je gaat je Innerlijke “schat” of iets vertederend noemen als je een vrouw bent.  Of “partner” of zoiets als je een man bent.

We moeten praten met ons innerlijke wezen. De manier waarop is dezelfde manier als we met een jong kind gaan praten. Uiteraard een kind waarvan we willen dat we graag zien en van houden.

Als je informatie wilt, vraag je Innerlijk Wezen wat is de oorsprong van deze wond, waar komt het vandaan?

Doe dit met gevoelens van diepe liefde en verbinding.

Hou dan gewoon je aandacht bij je dagboek.

Je kunt een scène krijgen van toen je een kind was. Of van vorige levens. Misschien van een herinnering aan een voorouder. Of je kunt een beeld krijgen van een wond die je genetisch hebt geërfd.

Je kunt veel verschillende gevoelens, visies en woorden krijgen. Beoordeel deze niet, probeer deze niet te veranderen of ruzie te maken met deze.

Laat je hier niet van walgen. Gewoon onvoorwaardelijk en liefdevol toestaan, open blijven en ademen en schrijf ze op.

Nu. Als u geen verbinding wilt maken met deze informatie, hoeft u alleen maar de wond in u te voelen. Je kunt er een innerlijke foto van maken. Het maakt niet uit hoe u zich dat ook voorstelt.

Misschien wil je er beschrijvende woorden over schrijven, ook als zwaar, dik, dicht  met gaten erin. Wat er ook komt.

We zullen dit snel doen, wacht even.

Oké, je kunt je afvragen waarom we ons verbinden met de innerlijke wond. Trouwens heeft niet alles en iedereen ons eerder verteld dat niet te doen? Weet je dat heeft niet gewerkt, toch?

Het antwoord is eenvoudig. Het is omdat als we niet bereid zijn om volledig bij onszelf te zijn, we onze wonden niet kunnen helen. We kunnen niet helen wat we niet bereid zijn te voelen. Wat we weerstaan ​​blijft bestaan. Wat we negeren, gaat verder.

En in schril contrast staat wat we vasthouden en omarmen verbetert.

Oké dus als ik zeg, verbind je je met de wond heb dan geen weerstand. Want die wond heb je geïdentificeerd met liefde en fascinatie. Terwijl hou je je lichaam open en adem je zonder enige weerstand!

En ja, het kan pijnlijk aanvoelen.  Maar we gaan het binnenkort vrijgeven. De vrijheid is dichtbij. Obsessie hiermee verdwijnt. En als je contact maakt met je wond ga dan niet in het vreselijke hoofdverhaal. Daar is het waar ons ego, de interne narcist, ons graag wil vernietigen.

Als je je lichaam open hebt dan zal je dat niet doen. Wanneer je ademt dan ga je dat niet doen. Indien je intentie liefde is voor je Innerlijke Wezen kan je dat niet doen.

Waarom is liefde jou intentie voor je Innerlijke Wezen? Dat helpt dat Innerlijke Wezen, dat deel dat niet gezien werd.

Wil je met onze emotionele wonden te zijn? Je kunt volledig aanwezig zijn zonder angst en met liefde. Ook met fascinatie want we worden daardoor niet gedood. Ook al kan dit echt als lichamelijk letsel voelen. Het kan voelen net zoals een snee in ons been.

Als we wegrennen van onze innerlijke wonden worden ze harder. Jouw wonden worden  luider daardoor. Ze proberen ons naar binnen te keren om hen te veranderen.

Ok dus verbind je met de wond in je lichaam. Vraag je Innerlijk Liefdevol om informatie over waar het over gaat. Laat je zien hoe de wond eruit ziet.

Wees gefascineerd. Weet dat door hiermee stil te staan verandering komt. Je staat stil met liefde en acceptatie. Heel snel ga je het vermogen hebben om dat specifiek gevoel los te laten. Leg de details vast.

Geef jezelf tussen één en twee minuten en het maakt niet uit of je een beetje of veel krijgt. Pauzeer de video en doe dit nu.

Ok. Nu ben je terug. Je bent verbonden met jouw informatie die hebt vastgelegd over deze wond. Ik wil dat je deze wond voelt. Ik wil dat je  e intensiteit van deze wond beoordeelt.

Hoe krachtig voel je deze pijnlijke, dichte energie in je lichaam als een somatisch of emotioneel gevoel?

Een 10/10 zou zijn: ‘Dit trauma is enorm, ik voel het zo veel!’ en 1/10 zou zijn ‘Ik voel het amper in mijn lichaam’.

Schrijf op wat deze lading is.

Pauzeer deze video nu om verbinding te maken en het op te schrijven.

Stel je nu het trauma in jezelf voor.

Zie het letterlijk als iets als zwarte klodders of wat je maar wilt.

Er is geen goede of foute beschrijving. Stel je dan voor dat je die rommel, dat spul, op en neer laat gaan. Je doet dit via de bovenkant van je hoofd.

Laat het echt los.

Het is tijd om het te laten gaan.

Je kunt je voorstellen dat een enorme kosmische stofzuiger hem eruit zuigt.

Gebruik welke methode of visualisatie dan ook die bij u past.

U kunt Hogere Wezens zien die het voor u verwijderen.

Je kunt het doorspoelen in het toilet. Je kunt het verbranden.

Zie wanneer het je hoofd verlaat dat het allemaal weer oplost naar het oorspronkelijke niets. Terug naar liefde en ‘ik zal er zijn’ voor recycling.

Pauzeer de video totdat je dit zo veel mogelijk hebt gedaan.

Voel dan de ruimte die zich in jou heeft geopend waar dat trauma ooit was.

Stel je nu een bal van licht boven je hoofd voor.

Dit Licht is je Hogere Zelf, God, Bewustzijn, Levenskracht wat je maar wilt denken aan deze Hogere Macht.

Dit is je Super Bewustzijn.  Je hoogste potentieel.

Stel je een pijplijn voor vanuit je hoofd naar de bal van Licht.

Breng dit Licht nu door de pijplijn en vul jezelf met dit Licht.

Zie alle duisternis en schaduwen wegspoelen. Je vult jouw duisternis met dit Licht. Een licht dat verbetert wat je logisch niet kunt veranderen.

Je hoeft niet te weten hoe het je verandert. Denk er niet eens over na, vul gewoon met Licht. Pauzeer deze video om zoveel mogelijk te vullen.

Nu dat je terug bent gekomen, schud je armen en adem.

Oké, ga terug naar wat je hebt vastgelegd over dit trauma. Maak er opnieuw verbinding mee. Beoordeel nu de emotionele intensiteit van de 10.

deel 4 b

Let op hoeveel je het hebt verschoven.

Ok, dit was dus een belangrijk onderdeel van je onderbewustzijn waarmee je hebt gewerkt. Een belangrijk onderdeel waarmee je kunt werken tot je het resultaat bekomt dat je wilt.

Nu ga ik wat meer van je onderbewustzijn, andere compartimenten door die techniek verschuiven, openen en verplaatsen. Blijf gewoon open en adem.

Neem een ​​paar keer diep adem. Oké, maak nu verbinding met de wond en beoordeel het opnieuw. Let op als het weer is afgenomen.

Dus daar heb je het. Dit werkt aan het veranderen van je onderbewustzijn in je lichaam.  Direct op het niveau van de oorzaak. Dit werkt in plaats van te proberen de symptomen logisch te beheersen.

Dat is wond nummer 1. We werken eraan geen stem te hebben.

Dit is het belangrijke punt. Wanneer we wonden verschuiven die we veranderen, moeten we de zaken op de juiste manier opruimen. Alleen dan kunnen we dit echt doen.

Als we kanker zouden wegnemen, zouden we ervoor willen zorgen dat we alles wegnemen. Dat we er niets van over hebben om het weer in te nemen. We zouden ook het milieu in het lichaam willen opruimen waardoor kanker in de eerste plaats daar kon zijn. Het is hetzelfde met onze innerlijke identiteit 100%.

Dus laten we even kijken waar we zijn met deze wond.

Heb je dagboek bij je.

En ik wil met je een doel formuleren om je stem te vinden. Ik geloof dat het zoiets zou zijn als:

‘Ik kan volledig spreken en vrij zijn om mij te zijn, wat er ook gebeurt.’

Laten we dit herhalen, zodat je het in je dagboek kunt noteren.

‘Ik kan volledig spreken en vrij zijn om mij te zijn, wat er ook gebeurt.’

Ik wil dat je je een eerdere ervaring voorstelt. Een ervaring waarin je weet dat je doodsbang bent om over te praten. Een ervaring dat je gruwelijk hebt afgesloten kan nu verschijnen, als je daar toe bereid bent.

Voel hoe het zou zijn om nu te spreken.

Het is schoon en krachtig en helder, of is er nog steeds weerstand en angst in je?

Beoordeel hoe schoon dit in je lichaam aanvoelt.

Een 10/10 zou zijn – WAW Ik kan! Ik ben daar! Ik kan volledig spreken! 

Een 1/10 zou zijn dat ik me nog steeds gevangen voel in mijn lichaam en dat los laten kan ik nog helemaal niet.

Voel in jezelf en beoordeel jezelf eerlijk.

Waarom is het belangrijk om in ons te voelen wat er aan de hand is?

Nogmaals, het antwoord is simpel. Immers het gevoel altijd aan het evenement voorafgaat. Jij bent hier de co-creator. Kun je niet zo echt als mogelijk iets in het Universum in jezelf voelen? Als dat niet kan, kan het niet in het Universum buiten je verschijnen. Je weet, dus zo binnen zo buiten.

Je hoeft het te voelen, horen, ruiken en zien in je geest wat je wilt.

Is er nog een reservering? Is er nog steeds angst? Voel je je op een bepaald niveau nog steeds dat je het niet verdient? Voelt het beschamend om te spreken? Als je nog geen 10/10 bent, is het beste wat je voor jezelf kunt doen, blijf verbeteren.

Blijf het innerlijke werk doen zoals we nu doen. Doe dat werk elke dag opnieuw. Herhaal deze video totdat je de nieuwe mogelijkheden in jezelf ontdekt.

De trauma’s in je lichaam op dezelfde manier vinden en hervatten en loslaten en vervangen.

Je kunt een 10/10 bereiken. Dan zullen er diepere lagen verschijnen in een later stadium. Waarschijnlijk vind je het moeilijk om daarover opnieuw te spreken. Maar geef nooit op.

Dit betekent alleen maar dat diepere wonden in je onderbewustzijn nu een kans hebben om naar boven te komen. Diepere wonden kunnen worden vrijgegeven. Bovendien gaat dat eeuwige proces door.  We blijven verschuiven. Worden we gewoon gelukkiger, vrijer en vollediger?  Jazeker.  Dit groei proces blijft door gaan tot het einde. Of het stopt als je niet verder gaat met reflecteren op je gewonde zelf.

Wat ik vooral zou aanraden is om niet door te gaan naar ditzelfde proces voor de andere vier wonden. Wacht totdat je alle trauma’s die te maken hebben met deze eerste wond volledig opruimt. Wacht  tot een 10 op 10 vandaag.

Dan kun je je verplaatsen naar de trauma’s van Nummer 2: Jouw dromen die werden vernietigd.

Nogmaals, je zult je lichaam vragen om je de trauma’s te tonen die betrekking hebben op dit gevoel. Identiek het voelen want je gaat er verbinding mee maken. Erover schrijven. Dit gevoel kan je loslaten. Dit gevoel kan je naar de Bron brengen. Waarom kan je jouw gevoel vervangen? Als je je vervult en dankt  dan kan jebeoordelen hoe het voor jou nu voelt.

En ga door totdat je jouw doel hebt bereikt. ‘Ik ben vrij en opgewonden om mijn dromen te genereren’ . Je gaat voor een 10/10.

Dan nummer 3: het geloof dat je defect bent. Dit gaat over verschrikkelijke schaamte. Maak daar verbinding mee. Ruim het allemaal op, totdat je een 10/10 wordt over jouw doel. ‘Ik ben heel en beminnelijk en volledig acceptabel zoals ik ben’.

Dan nummer 4: het gevoel dat het spreekwoordelijke vloerkleed onder je wordt teruggetrokken. Narcisten die veelbelovend zijn en dan wreed terugslaan.

Schakel al die trauma’s uit tot je een 10/10 bereikt over jouw doel.

‘Andere mensen hebben geen macht over mij. ik ben vrij om mijn eigen dromen te reamoseren. Ik ben vrij mijn eigen wensen te genereren met gezonde componenten en mensen.’

En nummer 5: het weggeven van al onze kracht aan een ander.

Schakel al dat trauma uit.  Want totdat je een 10/10 bereikt over het doel ‘Ik ben mijn eigen levenskracht is je werk nog niet af. Jouw verandering is rechtstreeks verbonden met de onbeperkte voorraad van Levenskracht en Creatie zelf’. Ik zal er zijn voor mezelf en voor de ander.

Nooit zelfs, kun je tevreden zijn met minder dan 10 op 10.  Wist je dat is de basis voor zelfliefde en compassie? Dat is de basis om steeds weer opnieuw liefdevolle relaties op te bouwen.

Zo is het ‘ik zal er zijn’ dan zo binnen zo buiten.

Nieuwe gebeurtenissen manifesteren zich als je in die staat de dingen doet waarvan je voelt dat je ze moet doen.

Wanneer we het op een innerlijk niveau voelen, dan zijn deze dingen organisch gewoon en komen ze. De innerlijke staat van zijn zet de gebeurtenis voort. Als het innerlijk aanwezig is dan komt het goed met wat je doet. Dan komt alles goed. Je leven ontvouwt zich van binnenuit mits je er dan massaal op ageert.

En weet alsjeblieft alles waar je naar vroeg.  Wat je wilt verschuiven kan worden verschoven. Zelfs alle blokkades en weerstanden die je moet verschuiven en veranderen.

Alles en dat is precies waar “omgaan met narcisme” en “het ontwikkelen van zelfliefde” steeds weer ophammert.

Je kunt leren hoe je elk trauma dat een barrière om je Ware Zelf te zijn overwint.  Je kunt jouw Ware Persoonlijk Leven leven door inzicht, door hard werken op een verstandige manier. Vergeet niet je hart, geest en ziel er bij te betrekken.

Zo Ik hoop dat je hiervan hebt voordeel gehad. We zijn nederig.  Naar mijn mening is werken in onze onderbewuste programma’s vaak het enige werk dat echt werkt.  Heb je niet een extreme trauma gehad? Daarom hoop ik dat dit je heeft laten zien. Waarom dat is. Hoe het werkt.

Zo vaak praat ik met mensen over het verschil tussen informatieprocessen en transformationele processen.

Vandaag hebben we niet alleen informatie doorgenomen maar innerlijk transformationeel werk gedaan.  Weet je dat dit het echte werk is om te verbeteren in wat jij wilt bereiken.

Als je verder vooruit wil komen, volg dan mijn website.  Onderschrijf mijn videokanaal, bookmark en kom regelmatig elke dag 15 min terug. Lees een boek of e-book dat ik suggereer. Volg een online training die ik aanbeveel en voor jou heb geselecteerd.

 

Laat ook je feedback over jouw verandering door deze werktuigen te gebruiken hieronder achter.

Ik zou graag willen weten wat er voor u is gebeurd. Hoe u zich nu voelt, en ook antwoorden op al uw vragen.

Blijf veranderen en mededogen hebben voor je gewonde Innerlijke Zelf en de kwetsbaarheid van een ander.

Blijf glimlachen en blijf bloeien, want er is niets anders te doen.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Je lijdt onder de pijn ten gevolge van blootstelling aan narcistische mishandeling. Bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Johan en Annemie Persyn-Declercq.

Veel succes !

 

 

1 Feedback on “Hier kun je Loskomen van de narcistische Conditionering.”

  1. Ga er mee aan de gang heel heftig allemaal hoop idd dat het me lukt …. wil weer vrij zijn

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.