Narcistische Conditionering: Hoe hiervan loskomen? Deel 1 +video  +audio

Narcistische Conditionering: Hoe hiervan loskomen? Deel 1 +video +audio

audio van deze blog op narcisme.blog

Bekijk de instellingen van de tss voor de juiste taal!

Dit is een oefening die je dagelijks kunt doen om de narcistische conditionering te doorbreken. Je leert terug wat mensen zonder PTSS doen om problemen te overwinnen op natuurlijke manier.

Eerst leer je wat je niet meer weet, dan leer je hoe het werkt om te veranderen, door herhaling wordt het een patroon om alle problemen die je in je leven gehad hebt met narcisme op te kuizen.

Als je een relatie met een narcist of een toxische persoon hebt meegemaakt, heb je ongetwijfeld de ervaring een individu te worden die je niet kent door narcistische conditionering.

Na maanden, jaren of zelfs decennia te hebben doorgebracht met de onderdrukking van je rechten, gevoelens en gedachten, heb je geen andere keuze dan je identiteit, dromen en doelen te laten zinken en te worden wat je maar wilt zijn om te overleven, dat is het gevolg van de narcistische conditionering

Dat is een ernstig gedegradeerde persoon die zijn eigen levenskracht heeft uitgeschakeld.

Zelfs na de afsluiting van de narcistische relatie, als gevolg van het definitief verlaten of omdat je uiteindelijk voorgoed bent weggegooid, heb je nog altijd het gevoel dat je vastzit in een kooi van pijnlijke gevoelens en angsten. Dat is de narcistische conditionering.

Zelfs als de deur open is, voel je je te doodsbang om deze kooi te verlaten, en de reden is: je weet niet hoe je opnieuw moet leven.

Het intense trauma, hersenspoeling en narcistische conditionering die je kreeg door narcistische mishandeling veroorzaakte dit.

De poging om deze persoon te doen stoppen met misbruiken

Je stem verliezen, je dromen opgeven, geloven dat je gebrekkig was, doodsbang zijn dat elke keer dat je probeerde jezelf te laten gelden dat er een prijs te betalen was, en niet langer wist hoe je je leven moest laten werken, vanwege de verkwanseling van je kracht in een poging om deze persoon te laten stoppen met jou te misbruiken.

De narcistische conditionering is een aanzienlijk probleem.

Het is gebruikelijk. Er is een herstelproces dat we moeten uitvoeren om het te kunnen herstellen.

Mensen geloven dat er geen herstel komt na het misbruik door een narcist. Ze denken dat hij of zij in ons wezen is. Daarbij denken we dat onze hersenen zijn geïmplanteerd.

Opnieuw zal ik je verzekeren dat dat het geval is. Deze tekst analyseert dit onderwerp. Maar die narcistische programmering kun je gedaan maken.

Als je goed kijkt en leest zullen we de 5 grote traumaprogramma’s bekijken die onze innerlijke identiteit opneemt als gevolg van narcistische conditionering.

Zodra we dit basiswerk grondig hebben bekeken, zul je je gedetailleerd begrijpen hoe de narcist erin is geslaagd om je geest, hart en ziel zo ernstig te beïnvloeden of te programmeren.

Wanneer je dit begrijpt, zul je je beseffen waarom het zo moeilijk was om jezelf op te pikken en verder te gaan met je leven. Waarom je er dan hard moet gaat veranderen is duidelijk.

Narcistische conditionering is langzaam sluipend en sijpelt door in ons innerlijk.

Kneuzingen, wonden en lichamelijk geweld zijn gemakkelijk voor iedereen te zien, maar, zoals velen van ons denken, zijn de resultaten van emotioneel en mentaal misbruik juist zo dodelijk, vragen aandacht en verbetering als we werkelijk verder kunnen gaan.

Dit is wat voorspelbaar is met mensen die hebben geleefd met belangrijke narcistische programmering.

Ze kunnen niet opkomen voor hun rechten. Hun meningen en dromen zijn verpletterd. Ze dimmen hun licht. Ze mogen hun Ware Zelf niet zijn, omdat hun leven draait om het valse zelf van de narcist. Hoe kom je daarvan terug? Kun je dat veranderen, zodat je je authentieke zelf bent?

Hoe kun je jezelf verbeteren en herprogrammeren uit deze emotionele, psychologische boeien?

Weet alstublieft dat de informatie die je hier vindt niet gaat over hoe je een narcist kunt overleven en er beter van kunt worden in je leven. Het gaat erom vrij te komen en je leven terug te nemen. Afgescheiden zijn van de narcist en “Geen Contact gaan” is absoluut de beste manier om te doen.

Emotionele onthechting en herwinning van je zelf en macht kan ook plaatsvinden als je nog altijd samen bent bij een narcist met parallelle opvoeding, of op het werk of via familieverbindingen, enz.

In deze tekst en video laat ik je zien hoe en wat het betekent om vrij te komen van verlamming, onderdrukking en vernedering.

Zelfs als je gedesintegreerd bent. Je gaat de manier ontdekken hoe je dat kunt doen zelfs als je bijna niets hebt in je hele leven. Ook als je gelooft in vorige levens of in meerdere levens bestaat de mogelijkheid om je te herstellen van het misbruik in je geest, hart en ziel.

Heb je nooit de ervaring gekend en erkend van je vrije, krachtige zelf te zijn?

Ben je altijd al geconditioneerd geweest om te onderdrukken, klein te blijven en niet te veel ruimte in te nemen? Als je rond narcisten hebt geleefd, is dit 100% waar, omdat het leven in de omgeving van de narcist alles te maken heeft met de narcistische programmering.

De narcistische conditionering is verraderlijk, hij is krachtig. De hersenspoeling en het trauma zijn zo indrukwekkend dat onze innerlijke wezens zijn veranderd. Mensen geloven dit: de schade is permanent voor onze hersenen en het zenuwstelsel.

Niet iedereen gelooft dat, en voor mij en jou hoeft dat niet zo te zijn.

We kunnen absoluut de macht hebben om dit te veranderen, maar we moeten duidelijk zijn over wat plaatsvindt. Bovendien is er grote klaarheid nodig over wat je kunt doen om los te komen van de conditionering van de narcist.

Ik wil één voor één een deel van de grootste programmeer schade of narcistische conditionering schade bespreken met jou die we van narcisten ontvangen die schadelijk is voor ons Ware Zelf. Alleen dan zullen we op een moment begrijpen hoe we ons los kunnen maken van die narcistische programmering.

Nummer 1: De narcist hoort ons niet en we nemen niet deel.

Je leven, waarden, dromen en dagelijkse ervaringen zijn helemaal niet belangrijk voor hem of haar. Voor een narcist zijn zelfs gedachten en gevoelens die niet van hen zijn ongeldig en onbruikbaar. Als je jezelf met een narcist probeert te delen, zal hij of zij ongeïnteresseerd zijn, je afstemmen, je op de vingers tikken en het gesprek voortdurend opnieuw naar zichzelf brengen.

Dit zorgt ervoor dat je krimpt en opgeeft.

Als de narcist ons niet hoort moeten we vechten voor de ademruimte. Dan is eigen identiteit niet de moeite waard om te uiten. Daarentegen leren we ons in te houden, op te croppen en onze gevoelens te internaliseren, evenals de overtuigingen ‘Ik ben niet interessant, niet hun aandacht om te luisteren waard of genoeg gewaardeerd door anderen om belangrijk te zijn’.

Dan beginnen we te vinden dat zelfs in omgevingen waar de narcist niet is, we gebrek aan vertrouwen hebben. Na een tijdje houden we er niet van om onze ideeën of meningen te verdedigen. We voelen ons verslagen, gepasseerd en buitengesloten wanneer we tijd doorbrengen met anderen.

Nummer 2: Onze dromen zijn verpletterd, we zijn ze volkomen uit het oog verloren.

Dat is narcistische conditionering

Je voelt je als een beest dat elke keer dat je probeert op te staan slagen krijgt. De narcist duwt je telkens terug naar beneden. Als we onze dromen proberen te realiseren, escaleert het misbruik. Dat veroorzaakt zoveel trauma dat we kunnen bezwijken om onze dromen af te zwakken.

Ten slotte leren we geen dromen en aspiraties te hebben.

We leren ook dat alles wat we willen, afhangt van het feit dat de narcist de bron is voor ons. Dat zij ze natuurlijk niet. Elke dergelijke droom is beladen met trauma en komt met een flinke prijs. De narcist zorgt ervoor dat de betaling uit onze ziel komt. Het sprookje dat hij of zij ons doet geloven ontploft in ons gezicht.

Nummer 3: We geloven dat we gebrekkig zijn.

Naarmate we meer en meer van onze meningen, gevoelens, gedachten en dromen verliezen, voelen we ons meer en meer leeg, angstig en getraumatiseerd.

Dit is niet het natuurlijke Ware Zelf dat onze ziel wil leven.

Onze ziel was heel bij de geboorte onafhankelijk van waar de geboorte plaats vond. Bovendien projecteert de narcist zijn innerlijke wraak op ons door alle manieren te noemen waarop zij denken dat we hun valse zelf niet voldoende dienen.

De narcist heeft een leegte die niet te vullen is. Daarom dat het vanzelfsprekend is voor hem om de schuld daarvoor af te reageren op ons. Het maakt niet uit hoe goed we ook zijn.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische conditionering. Bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op onze website om je leven te veranderen.

Lees meer

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.
nieuw boek van Melanie Tonia Evans
klik om te bestellen

In dit Engelstalig e-book luisterboek paperback vind je de methode van Melanie om te herstellen die we heel sterk aanbevelen. Immers, die bloeien methode hebben wijzelf op ons toegepast. Om die reden zijn veel persoonlijke ervaringen het gevolg van het dagelijks gebruik van Melanie’s methode die we in onze teksten beschrijven.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer