Categorieën
video Werktuigen & tools voor veerkracht weerbaarheid zelfgenezing

Kun je herstellen van narcistisch misbruik?

Vandaag gaan we diep in gaan op  de vraag hoe je kunt herstellen van narcistisch misbruik.

Ben ik voor altijd defect of niet in staat om te genezen?

Ik weet dat je deze gevoelens hebt ervaren. Ooit deed ik dat ook. Het voelt als: “Ik  ga er komen.” Dan is er de terugval naar de afgrond. Je vraagt je af waarom je niet beter wordt.

Ik weet dat dit niet is omdat je lui bent.

https://videos.files.wordpress.com/RT00piS9/het-innerlijk-proces-starten-van-de-bloeien-methode.mp4

Zoveel mensen die narcistisch misbruik hebben meegemaakt, zijn mensen die persoonlijke ontwikkeling niet uit de weg gaan.

Misschien probeerde je op veel verschillende manieren beter te worden. Je wordt niet beter. Dat is NIET omdat je niet kunt herstellen.

Ik beloof je dat je het kunt. Dit komt omdat de manieren waarop u probeert te herstellen niet werken. Laten we eens kijken wat we denken dat we zouden moeten doen wat niet werkt.

Negentig procent energie en focus dien je te  besteden aan zelfherstel en slechts tien procent aan het leren over narcisten.

En deze regel zou pas de eerste maand of zo moeten doorgaan. Daarna zou het allemaal om zelfherstel moeten gaan.

Ja, in eerste instantie is het belangrijk om te weten wat narcisten zijn en wat ze doen. Toch is het een totale illusie dat het onderzoeken en leren van alles wat er te weten is over narcisten je zal genezen. Dat is het niet.

Alles wat je moet weten over de narcist is dit: een narcist is een vals, leeg zelf met verschrikkelijke onzekerheden. Het narcistische onverzadigbare valse zelf moet gevoed worden, met de energie van anderen.

Ze zijn niet in staat tot gevoelens. Narcisten houden niet van de manier waarop we zijn. Ze zoeken geen relatie om de reden waarvoor wij dat doen. Gezonde relaties zijn niet mogelijk met hen.

De ECHTE waarheid van narcisten, of wat dat betreft, is deze:

Als we niet dezelfde waarden delen met mensen – zoals vriendelijkheid, eerlijkheid, authenticiteit, empathie en teamwerk – dan is deze persoon niet iemand waarmee we een gelukkig, gezond leven kunnen hebben.

Als we proberen mensen, narcisten of niet-narcisten te veranderen, misbruiken we onszelf echt. We blijven vastzitten in teleurstellende en pijnlijke relaties.

Dus, wat je ook doormaakt met je trauma, je enige hoop hieruit is ECHT naar binnen gaan om jezelf te genezen. Ik heb het dan over alle trauma’s inclusief co-ouderschap, eigendomsgeschillen, hartzeer, je verslaafd en trauma gebonden voelen en lijden aan alle narcistische misbruiksymptomen.

Alleen als je het innerlijke proces doet, kun je je afstemmen op het WARE Leven dat je geluk, veiligheid en fatsoen zal brengen, en degene achterlaat die dat niet doet.

Is dat moeilijk? Absoluut. Maar het is bijna onmogelijk zonder het innerlijke werk te doen. Onderzoek zal je daar NIET brengen. En zelfs als u de relatie verlaat, zult u moeite hebben om gezond te vertrekken. Ook dan is het moeilijk om je leven weer op te bouwen en te genezen.

Narcisten zullen in je leven blijven komen en een plaag zijn voor je innerlijke identiteit en ziel totdat je het zelfherstelwerk doet. Dit betekent dat je stopt met naar buiten te kijken WAT er met je is gebeurd. In plaats daarvan ga je naar binnen om te helen en vraag je je af WAAROM het gebeurde.

Een van de belangrijkste redenen waarom u niet herstelt, is omdat u ervoor kiest te geloven wat andere slachtoffers van narcistisch misbruik en hedendaagse therapeuten u vertellen.

Gelooft u dat u alleen maar kunt proberen de symptomen te beheersen?

Geloof je dat je coping-strategieën en mogelijk medicatie nodig hebt. Aanvaard je dat het jaren, zelfs een leven lang therapie kan duren, om te functioneren en te genezen. Ik verzoek u dringend om uw kracht terug te nemen. Je kunt ervoor kiezen NIET te geloven wat u wordt verteld.

Je hebt de macht om te beslissen dat je waarheid vooruit gaat. Er zullen geen traumasymptomen zijn om tegen te vechten als je de kracht hebt om in je kern te genezen.

Je wordt wat je kiest om over jezelf te geloven. Geloof je dat je ziek bent en dat je een slachtoffer bent.

Ja, je bent het slachtoffer geworden. Op dit moment ben je ziek. Wanneer je het trauma loslaat dat deze toestanden uit je lichaam verdrijft, zul je dat gewoon niet meer zijn.

Deelnemen aan en geloven in groepen die het slachtoffer zijn geworden, is een van de zekerste manieren waarop je ware genezing zult uitstellen of helemaal zult opgeven.

In die richting voel je wat troost in gedeeld slachtofferschap. Als echte genezing, bevrijding van de pijn en misbruikprogramma’s en patronen je doel is, zijn er betere opties voor je.

Een andere manier om het herstel ernstig te belemmeren, is te geloven dat je niet kunt genezen totdat de narcist voor de rechter is gebracht.

Dit zal je genezing volledig vertragen. De Wetten van het Leven werken als volgt: als we iets buiten onszelf nodig hebben om te veranderen om heel te worden, hebben we onze macht overgedragen en verandert er geen verandering.

Maar als je besluit om het je persoonlijke missie te maken om jezelf te genezen en heel te worden, het maakt niet uit wat er gebeurt of niet gebeurt (zonder voorwaarden), dan zul je onvoorwaardelijke heelheid van binnen bereiken.

Dan zul je de “Powerful Quantum Creator” leren kennen die je echt bent en de verschuiving aan de buitenkant zien die overeenkomt met je innerlijke staat van heelheid.

klik voor meer info

Voordat mensen met energetische lichaamsheling beginnen te werken, weten ze misschien wel of niet waarom het nodig is.

Het is noodzakelijk om trauma vrij te geven, omdat het de giftige infectie in ons is die ons niet toestaat om heel, echt en genezen te zijn.

Als je voortdurend het niet-genezen trauma in je hebt, heeft dit invloed op je hele emotionele, mentale en fysieke systemen.

Je gebruikt vitale levenskracht die probeert het trauma te overleven. Dit is de “staat van zijn” in overleven, in plaats van vrij te zijn om de schepping van je leven binnen te gaan.

Omdat het trauma zo pijnlijk is, kunnen we het vaak niet verdragen. Het is mogelijk dat we zelfmedicatie gebruiken met voorgeschreven medicijnen, overmatige lichaamsbeweging, meditatie of spirituele oefeningen.

Of we beginnen ‘zoeken’ of ‘onderzoeken’ om te proberen de angst weg te nemen en te voorkomen dat de depressie toeslaat.

Of we kunnen andere verslavingen aannemen, zoals roken, drinken, eten, porno bekijken, overmatig werken of een sociale media verslaving.

Als we constant deze dingen MOETEN doen- en we geloven dat we dat doen – komt dat omdat ze alleen onze symptomen beheersen.

Ze genezen ons NIET. We kunnen geen trauma mentaal, logisch of cognitief vrijgeven. Het kan niet worden gecontacteerd, geladen of geherprogrammeerd door onze cognitieve geest.

Het is gewoon niet mogelijk.

klik voor meer info

Energetische lichaamsheling is de nieuwe wetenschap om trauma aan te pakken.

Interessant is dat het in eerste instantie echt contra-intuïtief is om te doen. Het gaat om contact opnemen met onze gevoelcentra, waarvoor de meesten van ons niet zijn opgeleid om te doen.

Maar wanneer we ons opnieuw verbinden en thuis in onszelf komen, wordt dit het meest natuurlijke, rustgevende en krachtige proces om te doen.

Het is ook gemakkelijk! Oké, dus nu nodig ik je uit voor dit proces, om er meer over te leren en een Quanta Freedom Healing voor jezelf te ervaren.

Er is een systeem waarmee je je trauma kunt vinden, laden, vrijgeven, er vanaf kunt leven en genezen op alle gebieden van je leven – niet alleen narcistisch misbruik. Voor mij is dat het Engelstalige systeem NARP. Hoe het werkt kunt u lezen in het artikel innerlijk proces.

Bedoeling is dat je je eigenwaarde, identiteit en zelfliefde vindt, zodat je aan zelfpartnering doet en niet meer gevoelig wordt voor love-bombing.

Als je vragen hebt, antwoord ik graag.

3 methodes zodat de narcist je met rust laat. Deel 2 video

Hoe traumaverwerken stap voor stap?

Wat is het NARP herstelprogramma voor narcistisch misbruik? video

Herstellen narcistisch trauma: Hoe doe je dat? (groeitaak)

Herstellen van trauma? Kun je iemand zo ver krijgen om te willen? video

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren