Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hoe kun je apathisch worden voor een narcistische misbruiker? +Video

audio van deze blog op narcisme.blog

Geloof je dat het mogelijk zal zijn om vrij te worden van de narcist?

Het is een mooie dag wanneer je niets voelt voor een misbruiker, en het heet ‘Je bent niet mijn realiteit’. Dat is apathisch worden voor een narcistische misbruiker. We willen daar allemaal komen. Ik weet dat Je daar ook onder valt! Liefst zo snel mogelijk.

Is apathisch worden voor een narcistische misbruiker onmogelijk?

Het kan je vergeven worden te geloven, vanwege hoe traumatisch, pijnlijk en verwoestend het misbruik is, dat het onmogelijk zal zijn om daar te komen. Ik heb dat ook geloofd, maar ik verzeker je dat dit niet waar is.

Ik je helpen precies te begrijpen hoe je deze plaats van complete emotionele vrijheid van misbruikers kunt bereiken, waar ikzelf en zoveel mensen nu van genieten. Bovendien, vind ik het geweldig als we deze buitengewone plek bereiken.

‘Je bent niet mijn realiteit.’

Mensen vragen me de hele tijd: ‘Zal ik kunnen stoppen met aan deze persoon te denken?’ Zal ik apathisch worden voor een narcistische misbruiker?’Krijg ik zo’n aantrekkingskracht op iemand anders?’ ‘Zal ik hem of haar uit mijn systeem kunnen halen?’ Ik wil dat je weet dat het antwoord een volmondig ja is.

In dit artikel ga ik je precies vertellen hoe je kunt apathisch worden voor een narcistische misbruiker.

Ok, voordat we beginnen, bedankt iedereen, die “narcisme.blog” volgt. Dank je wel voor het ondersteunen van onze missie. Als je je nog niet hebt geabonneerd, wil ik je eraan herinneren dit te doen. Als je dit artikel leuk vindt, zorg er dan voor dat je op de like-knop drukt.

Laten we beginnen met hoe je dit niet zult bereiken, zodat je je tijd niet verspilt.

Je wilskracht houdt je niet tegen om aan een narcist te denken en apathisch te worden voor een narcistische misbruiker.

Als iemand je vertelt om niet aan iets te denken, laat de gedachte om er niet aan te denken je er meestal aan denken. In feite is het hetzelfde voor elke energie.

Wanneer we proberen ons ergens tegen te stellen, wat een ‘anti-beweging’ betekent, waarbij we eigenlijk macht geven aan het ding dat we niet willen.

Mensen zeggen altijd: ‘Daar ben ik nu overheen!’. Geloof me, als je dit hoort, is het een zekere manier om te weten dat ze er helemaal niet over zijn.

Hier is de deal met de manier waarop onze onderbewuste trauma’s werken:

Ze beheersen onze geest. De hersenen volgen altijd het lichaam. De reden is dat we in overlevingsprogramma’s worden gegooid. Die delen van onze hersenen die ons proberen te beschermen, denken herhaaldelijk aan het trauma dat in ons leeft en dat ons nog steeds pijn doet.

Dit gaat over peptideverslaving, wat betekent dat we letterlijk verslaafd zijn aan de pijnlijke traumatische gedachten die we hebben.

Het is, omdat onze hersenen de gevoelens, de emoties en de somatisch gevoelde chemicaliën willen blijven produceren die overeenkomen met het trauma dat het alleen maar met de juiste werktuigen is dat we kunnen apathisch worden voor een narcistische misbruiker.

Dus we gaan voortdurend rond en denken voortdurend na over wat er met ons is gebeurd, hoe het anders had kunnen zijn, waarom we ‘wat’ niet of niet konden. Natuurlijk hebben we ook de mogelijkheid en de angst dat het opnieuw zou gebeuren.

In deze toestand zijn we opgesloten in overleven.

We kunnen niet ‘vrijuit gaan’ om de ruimte binnen en buiten onszelf te vinden voor creatie. Het is vermoeiend. Al die mentale en emotionele brandstof in ons verleden verbranden. Er is het constante herbeleven. Bovendien is er het proberen erover of er doorheen te duwen om apathisch te worden voor een narcistische misbruiker.

Is het te verwonderen dat onze bijnieren gestrest zijn en dat we geen energie, vreugde of inspiratie lijken te hebben?

Dit is de hoofdconclusie:

Als je je ergens aan denkt, en je nog steeds de emotionele lading in je lichaam voelt, dan zul je eraan blijven denken.

Dit komt, omdat je hersenen worden geleid door je cellulaire wezen om dit te doen. Je cellulaire wezen heeft je onderbewuste programma’s en zenuwstelsel. Je onbewuste wezen controleert 95% van je leven. Als je hier niet aan denkt, probeer je een tsunami te stoppen met een paar zandzakken.

Verslavingen om te verdoven.

Als je het niet snapt waarom je denkt en voelt zoals je doet, is de enige manier om uit de obsessieve gedachten en emoties van het trauma te komen, verslavingen aangaan om het uit te zetten of medicatie nemen.

En over het algemeen worden we nog steeds teruggedreven naar misbruikers, omdat we op die manier proberen het trauma voor ons weg te nemen door een nieuwe ‘geliefde’. Dan zeg je niet: Je bent niet mijn realiteit, maar je bent mijn alles. Dus hoe kunnen we het voor echt veranderen?

Maak je groei, je herstel, je genezing allemaal over jou.

Omdat we meestal het soort mensen zijn dat zich vaak richt op en verslaafd wordt door narcisten, hebben we er een carrière van gemaakt om ons leven allemaal over andere mensen te maken. Dit is ons normaal.

‘Als ik even bij je kan inchecken en je gelukkig maken. Als ik even bij je kan komen en ik geef je wat ik moet doen, om mijn waarde en liefheid te bewijzen, zul je me liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving geven.’

Omdat we niet kunnen verankeren in onze rechten, waarden, verdiendheid en zelfgenererende kracht, houden we afstand van onze levenskracht, terwijl we proberen iemand anders van ons te laten houden.

Degenen onder jullie die NARP al gebruiken en bloeien, zullen krijgen wat ik ga zeggen.

Dat is echt een radicale manier om naar narcistisch misbruik te kijken.

Het is zelfs contra-intuïtief voor wat de meeste narcistische mensen je zullen vertellen. Hier is het: Dit gaat niet over de narcist. Dit is alles gaat over jou.

Als we de zaken vanuit een meer diepgaande, Quantum energetisch en spiritueel perspectief bekijken, gebeurt dit alles met een reden.

Alles gebeurt voor je.

De situaties die in ons uiterlijke leven komen, laten ons zien wat er in ons innerlijk gebeurt. Je bent niet mijn realiteit als je je niet bevindt in mijn innerlijke.

Hoe verder we niet meer in lijn zijn met ons Ware Zelf en Ware Leven, hoe meer de situaties, het bewijs van verkeerde afstemming, pijn doen.

Als we thuiskomen en de beslissingen nemen die ons “ware zelf” en “ware leven eren”, houden de pijn en situaties op.

Dan kun je zeggen: Je bent niet mijn realiteit. Toch kan niemand ons naar huis brengen, behalve onszelf. Het is onze taak om dit als volwassenen te doen. Het maakt niet uit wat iemand anders wel of niet doet.
Ja, wat er gebeurd is, is verschrikkelijk, en narcisten zijn verschrikkelijk en doen schandelijke dingen.

Maar we roepen het allemaal over, op onszelf en verontschuldigen ons niet.
Het is gewoon de waarheid erkennen.
Ik moet mezelf glorieus verder ontwikkelen door deze waarheid echt te geloven en te accepteren. Je dient zelf te zorgen voor je realiteit en niet iemand anders.

Het is de basis van alle persoonlijke opstandingen die ik heb mogen waarnemen en die ik elke dag in onze gemeenschap zie blijven opduiken. Stap voor stap verschuiven mensen de innerlijke trauma’s uit hun lichaam. Ze worden meer en meer emotioneel onafhankelijk totdat ze apathisch worden voor een narcistische misbruiker.

Het ‘doel’ van de narcist, op een meer diepgaand, uitgebreider, zielevolutionair niveau, is om alle manieren waarop we nog niet zelfpartner zijn in onszelf, in ons bewustzijn te slaan als met een voorhamer.

Wakker worden om te genezen.

Hier zijn enkele van mijn opvallendste hiaten die zorgde dat narcistisch misbruik me stevig te pakken kreeg, me aanzette om te genezen als ik nog enige kans wilde hebben om te overleven, laat staan ​​bloeien. Hoe ik zo zelfkritisch en zelfstraffend was. De narcist weerspiegelde dat terug en nog wat!

Mijn onvermogen om me te verbinden, bij me te zijn en mezelf te kalmeren. Toen ik verdrietig was, weerspiegelde de narcist dit door me meer in de steek te laten of te straffen.

Mijn angst om te spreken vanwege mijn ongenezen angst voor kritiek, afwijzing, verlatenheid en straf.

Mijn angst voor andere mensen en mijn geloof dat ik niet veilig ben in het leven.
Sommigen eindigen met verlammende agorafobie en een psychotische / bijnierinstorting vanwege hun huwelijk. Anderen hebben haar uitval, ontwikkelen cvs en lijden onder chronische pijnen.
Mijn lijst gaat hier verder. Dit is wat je moet onthouden.

Deze trauma’s bevonden zich al in mijn energieveld vóór narcistisch misbruik zonder dat ik het wist.

Vele trauma’s hebben we geërfd, van vorige levens en collectieve vrouwelijke wonden, die verder werden aangevuld in jeugdtrauma, omdat onze jeugd overeenkomt met onze trauma’s die we toen hadden.

Toen ik volwassen werd, bliezen ze allemaal op in een enorm crescendo.

Waarom?

Omdat mijn ziel het onbewuste bewust wilde maken, zodat ik eindelijk wakker zou worden en mezelf van deze trauma’s zou bevrijden. Mijn ziel wilde dat ik apathisch zou worden voor een narcistische misbruiker. We denken dat narcisten ons gebruiken voor narcistische bevoorrading. Natuurlijk doen ze dat.

Maar wat als we op zielsniveau de narcist als instrument gebruiken om het bewijs te leveren van wat we moeten genezen?

Wat een verbazingwekkend instrument zijn ze, die narcistische misbruikers! Narcisten hebben een vermogen om precies in te stellen op precies wat we in onszelf hebben gemist.

Mijn kwetsuren gingen over het niet liefhebben, zien of omhelzen van mezelf, en deze overtuigingen waren degenen die hij me in grote getallen gaf! Hij leek zo sterk.

Eindelijk voel ik me veilig in het leven met je aan mijn zijde! ‘ Plus zijn imago was er een van ‘rijkdom’ – ‘Godzijdank zal ik nooit berooid zijn!’

Toen, zoals narcisten doen, keerde hij me al deze hiaten, mijn problemen, met meedogenloze wreedheid terug.

Mijn reactie was om vast te houden, terwijl ik probeerde de oorspronkelijke ‘redder’ te doen herleven. Natuurlijk, in mijn situatie, liet de narcist me in de steek, zowel letterlijk als mentaal. Hij stootte me fysiek, emotioneel en seksueel af, waardoor ik zo onveilig werd.

Het financiële misbruik dat ik heb meegemaakt heeft me ontheiligd. Moet ik meer zeggen? Mijn verhaal is je verhaal.

Dit lokmiddel en spel is wat elke narcist doet.

Ik beloof je, dit gaat nog steeds over jou. Hier is het kritieke deel. Wanneer je geneest van je trauma’s, zul je niet langer vasthouden aan iemand die je pijn doet, omdat je heel zult zijn en vol zelfliefde en eigenwaarde. Je hoeft dit niet te doen.

Wanneer je veilig bent in je leven, zul je nooit tolereren dat je bij toxische mensen bent die onveilig en beledigend zijn.

Wanneer je een zelfgenererende kracht wordt, die weet hoe je een leven kunt maken met andere beschikbare gezonde componenten, het maakt niet uit wat een andere persoon wel of niet doet, laat je ongezonde dingen los.

Niet alleen weerkaatsen narcisten perfect het fysieke, levensechte bewijs van onze innerlijke niet-genezen schaduwen.

De narcist is ook bezig met een spiritueel contract met ons.

Als je de narcist verantwoordelijk houdt voor je niet-genezen delen en naar binnen gaat om het werk te doen om jezelf te evolueren, is het zielcontract voltooid. Eindelijk verlaat de narcist je ervaring. Ik verzeker je dat dit waar is. Je zou kunnen zeggen: ‘maar ik ben vastgebonden in co-ouderschap.’

Ik kan je verzekeren dat er mensen in onze gemeenschap zijn die zeer succesvol ouderschap koppelen aan dezelfde narcisten die hun kinderen en hun leven tot een hel maken.

Ze kunnen dit doen, omdat hun zielcontract met deze misbruiker is geheeld en voltooid.

Deze mensen worden niet beïnvloed door de narcist en hun kinderen maken een fantastische reis met een gezonde, evoluerende ouder die voorop loopt.

De verhalen over ‘deze hel zal nooit eindigen’ zijn niet echt. Wat je logisch ook denkt, wat misbruikforums je kunnen vertellen, of zelfs wat iemand die nog niet wakker is van hun zielcontract, tegen je zult zeggen.

Wat de echte bepalende factor is, is ‘waar je ziel mee bezig is’, nogmaals, het draait allemaal om JOU!

Gewoon een te geweldige tijd hebben.

We weten dat we “afgestudeerd zijn van narcisme” wanneer we diep ondergedompeld zijn in het belichaamde begrip dat ‘je misbruik me naar mijn eigen glorieuze evolutie bracht’, en dit wordt onze focus.

Persoonlijk ben ik zo dankbaar dat narcistisch misbruik voor mij gebeurde, want anders zou ik niet het verbazingwekkende leven leiden dat ik doe.

Ik voel me geweldig.

Ik hou ervan elk trauma uit te pakken dat zich voordoet, omdat ik weet dat aan de andere kant mijn relaties met me, het leven en anderen veel verbazingwekkender zullen zijn.

Ik heb daar NOOIT iets van gehad vóór narcistisch misbruik.

Als ik terugkijk op de persoon die ik was, herken ik haar zelfs niet voordat ik misbruikt werd.

Ik gaf de macht altijd weg, was altijd bang, sprak me nooit uit. Bovendien stelde ik mijn vertrouwen steeds in anderen, vaak met verschrikkelijke gevolgen. Ik onderwierp mijn waarden steeds opnieuw, allemaal om te proberen bemind te worden. Was ik gelukkig en bloeiend vóór mijn opstanding? Nee!

Ik overleefde het hier alleen maar en geloofde echt dat het leven hard, eenzaam, onveilig en hard werken was. Nu aanbid ik het leven.

Dus alsjeblieft, degenen onder jullie die schrijven en zeggen: ‘Het spijt me voor wat je hebt meegemaakt’, ik ben dol op je compassie, is het niet nodig dit te schrijven. Ik verzeker je, ik zou er tien keer doorheen gaan, wanneer nodig, om te voelen en te leven zoals ik nu doe.

Kun je zien waarom ik zo gepassioneerd ben over dit onderwerp?

Het is, omdat ik weet dat dit alles op jullie wacht, het maakt niet uit je omstandigheden als je je situatie helemaal over jezelf maakt. Omdat je dan, net als ik, trauma loslaat door het innerlijke werk te doen om jezelf doelbewust te ontwikkelen. Trauma vrijgeven is het doel van het NARP-programma.

Wanneer je NARP gebruikt, zul je ook van je leven gaan houden. Als je dit wilt, schrijf dan hieronder: ‘Ik schep mijn ontzagwekkend leven, en je bent niet mijn realiteit!’

Je zult de vreugde en de schoonheid zien. Je zal gevoelens van liefde, heelheid en geluk hebben, gewoon, omdat je bestaat. Dingen zullen in zicht komen. Je zult naar voren stromen in je leven als je Ware Zelf, zaken ervaren waar je alleen maar van droomde.

Dit is wat er gebeurt voor alle durvers onder mijn lezerspubliek, die hun innerlijke trauma en pijnlijke programma’s beginnen vrij te geven.

Ze gaan terug naar welzijn. Dat is hoe we allemaal van nature zijn gecodeerd om te zijn. Het is je organische toestand, ongeacht hoe je leven er nu uitziet. Met de groeitaken lossen misbruik en pijnlijke programma’s allemaal op.

Door het uitvoeren van de groeitaken kun je apathisch woorden voor een narcistische misbruiker.

Pijnlijke programma’s verdwijnen allemaal tezamen met de mensen en situaties die hen vertegenwoordigen. Ook al de emotionele pijn of andere pijnen van je connecties met hen verdwijnen.

Narcisten zijn niet meer dan de katalysator.

Als ze niet waren komen opdagen om het werk voor je te doen, zou er iemand anders moeten zijn gekomen om dit te doen, je meer bewust maken van je ware zelf, zodat je kunt zeggen: je bent niet mijn realiteit.

Heb je je afgevraagd waarom narcisten blijven komen? Nu weet je waarom. Het is, omdat je het zielcontract hebt gemist.

Het zielcontract is het nodige om naar binnen te keren, om het werk te doen, om jezelf verder te ontwikkelen dan wat in je wordt geactiveerd.

Als je dit doet, beloof ik je dat het zal zijn: ‘Narcist wie?’ en ‘WAW, wat gaat er gebeuren en wat ga ik beleven in mijn leven?’ Dat is het leven zelf. Doe mee – serieus.

Ik kan je laten zien hoe je vandaag kunt beginnen met het claimen van het afstuderen van je zielcontract door op de onderstaande links te klikken. En als je dit leuk vond, klik dan op ‘Vind ik leuk’. Deel het ook met je groepen waarin je actief bent, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden.

Zoals altijd verheug ik me op het beantwoorden van je opmerkingen en vragen hieronder.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer

knop voor alle groeitaken
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees