vertrekken voor de kinderen

Vertrekken voor de kinderen? Is dat het beste?

Ik wil ze niet in de steek laten. Ik wil niet vertrekken voor de kinderen, maar dit vechten is niet goed voor ze. Je ex sleept je kinderen mee naar de arena van de rechtbank om hun verhaal na te vertellen aan de bemiddelaar, de rechter, iedereen die wil luisteren.

Het kind moet dit verhaal keer op keer herhalen totdat ze zich afvragen of het waar is. Dit alles is traumatisch voor de kinderen. Maar zonder hen zou je ex-argument niet zo krachtig zijn.

En dus blijven ze ze meeslepen. En als ze niet worden verhoord, krijgen ze alle details te horen van het proces en hoe vreselijk je bent om ze hier doorheen te laten gaan.

Ze kunnen nu niet op vakantie omdat je al hun geld aan de rechtbank uitgeeft. Dus misschien is weglopen de beste optie. Maar als je wegloopt, worden je kinderen overgeleverd aan de genade van je ex.

Wie hun hoofd zal vullen, zal liegen over hoe je niet om hen gaf en hen achterliet om een ​​nieuw leven te beginnen. Ze zullen emotioneel worden verwaarloosd en gecontroleerd, net zoals jij werd verwaarloosd.

vertrekken voor de kinderen
Hier vind je hoe je kunt helen en bewust een nieuwe versie van jezelf kunt creëren!

Ze verliezen zichzelf en elk vertrouwen dat ze hebben gehad. Weglopen klinkt niet veel beter. Dus wat doe je dan? De duivel of de diepblauwe zee? Of misschien is er een andere optie.

Is er een manier om jezelf, je kinderen te beschermen en toch te vechten? Is er alleen een ander perspectief nodig? Wij kunnen uw schouders zijn om op uit te huilen, uw klankbord voor nieuwe ideeën en de advocaat van de duivel om je te helpen kijken naar verschillende en frisse benaderingen. We zijn hier wanneer en als je ons nodig heeft, neem dan contact op.

Wat kun je doen?

Als we behoeftig zijn, of als we eenzaam zijn, of als we leeg zijn, dan laten we deze mensen binnen. Dus persoonlijke ontwikkeling is alles, en ik wil echt dat je weet dat je dit niet alleen hoeft te doen.

Het NARP-programma en de NARP-gemeenschap is zo’n gemeenschap van mensen die je zullen helpen de ontwikkeling te doen die ze zelf ook hebben gedaan.

Ik hoop echt dat dit je kracht heeft gegeven, en ik hoop dat het logisch is. Als wat ik vandaag met je heb gedeeld logisch is, laat het me dan weten in je opmerkingen hieronder. Ik zou het heel leuk vinden om daarover van je te horen.

Om je meer duidelijkheid te geven over wat je hebt meegemaakt en wat je ontwikkeling hierin is, zou ik graag de link met je delen de groeitaken.

Het zal je echt uitleggen wat je hebt doorgemaakt, en het geeft je gratis toegang met methoden om je te helpen echt krachtig te genezen.

Dus ik hoop echt dat dit heeft geholpen, en ik hoor graag van je.

Vliegende apen beschamen als we vertrekken.

Wat ik wilde van mijn ouders dat ze niet konden geven?

“Helpen van pleegouders om te gaan met scheiding, verlies en rouw”

Het is niet onaardig om een narcist uit je leven te verwijderen.

kenmerken van de narcistische vader

Kinderen van een narcist


Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees