Houding bij co-ouderschap met een narcist! + audio +video

Houding bij co-ouderschap met een narcist! + audio +video

Co-ouderschap met een narcist is absoluut niet leuk voor je, maar het kan dubbel moeilijk zijn voor jouw kinderen.

Als je ze gezonde emotionele ondersteuning (wat de juiste houding bij co-ouderschap is) biedt en ze zo snel mogelijk in therapie krijgt, neemt hun kans op het ontwikkelen van emotionele veerkracht enorm toe. Dat is de juiste houding bij co-ouderschap met een narcist. Je hebt dan onmiddellijk een relaas van een professioneel, die je wanneer nodig kunt gebruiken om juridisch je kind te beschermen.

Het is echter belangrijk om te beseffen dat niets doen jouw kind niet helpt. Wanneer een kind opgroeit in een beledigende en traumatische omgeving, kan dat gevolgen hebben voor de ontwikkeling op de lange termijn.

houding bij co-ouderschap. Het is een ware uitdaging co-ouderschap met een narcist te proberen toepassen
Hoe ga je de kinderen terugwinnen van een narcist? Video

Jouw kinderen zullen enkele beproevingen hebben, zoals alle kinderen, maar met jouw hulp kunnen ze opgroeien en leren hoe te genezen, vooral als je ze uit giftige omgevingen verwijdert en hen jouw volledige liefde en steun geeft. Daarom is het nodig dat jijzelf relaxed, creatief bent en je volledige focus op je kinderen kunt brengen als ze bij je zijn.

Deze video bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Het beste cadeau dat je je kinderen kunt geven, is je eigen genezing.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

audio van deze blog op narcisme.blog
alle teksten over ouderschap