vitamine D, verklaringen gezondheid kind

Verklaringen i.v.m. gezondheid – kind die je kunt weigeren.

Heb je “verklaringen” gehoord toen je je zorgen maakte over de gezondheid van je kind bij een zorgverlener?

Verklaringen voor gezondheid van je kind op ontwikkelings-, gedrags- en geestelijke gezondheidsproblemen die je niet zomaar mag accepteren van de arts van jouw kind, een zorgverlener, een pleegzorgbegeleider, een leerkracht, familie enz.

Ze zullen het ontgroeien! Wat relatine geven zou hier helpen! Je maakt je te veel zorgen! Het is normaal voor hun toestand en diagnose. Dit is het gevolg van je ouderschap en opvoeding dat het probleem is. Het is gewoon genetica. Ze heeft veel trauma’s meegemaakt, je kunt daar niets aan doen. Je moet dat kind als een normaal kind behandelen. Kinderen reageren beter bij de korte pijn. Sommige kinderen hebben hier meer moeite mee dan andere. Het is gewoon hoe het is bij kinderen van die leeftijd. Dat pestgedrag is eigen op de leeftijd. Wie is hier de expert? Ze moeten doen zoals de andere kinderen doen.

Helaas komen deze verklaringen voor de (mentale) gezondheid van je kind veel te vaak voor wanneer ouders hun bezorgdheid uiten over de ontwikkeling, het gedrag, de stemming, de angst en meer van hun kind.⁣

Hoewel beoefenaars geruststellend willen zijn, zijn deze reacties afwijzend en kunnen ze op veel manieren schadelijk zijn!

Als je zich zorgen maakt over enig aspect van de ontwikkeling, het gedrag of de gezondheid van uw kind, heb je het recht om gehoord te worden en om die zorgen te doen onderzoeken. en je dus niet zomaar neer te leggen bij algemene verklaringen voor de gezondheid van je kind.

Je kunt dan zeker op zoek gaan naar bijkomende informatie of een tweede opinie vragen, of een ervaringsdeskundige opzoeken, of nagaan welke onderzoeken er al gebeurd zijn over dit soort probleem.

verklaring gezondheid kind
Ik leer je helen en bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren!

Hier zijn enkele veelvoorkomende “verklaringen” voor de gezondheid van je kind die ik je aanmoedig om te weigeren:

Sommige kinderen worstelen meer dan andere:

dit is waar, maar het maakt het niet normaal of betekent niet dat er niets aan gedaan kan worden.⁣
⁣Het is gewoon genetica: genetica kan een deel verklaren van wat er met je kind aan de hand is, maar genetica is verre van het definitieve antwoord.⁣

Jouw opvoeding die je geeft is het probleem:

we kunnen allemaal profiteren van extra vaardigheden, onderwijs en ondersteuning om aan de behoeften van onze kinderen te voldoen. En tegelijkertijd is ouderschap alleen niet het enige probleem.⁣

Het is normaal voor hun toestand/diagnose:

als uw kind een diagnose heeft, mogen zorgverleners er niet vanuit gaan dat eventuele problemen die zich voordoen het gevolg zijn van die diagnose. Hierdoor wordt het verkenningsproces stilgelegd en blijven belangrijke behoeften en problemen onbeantwoord.

Je maakt je te veel zorgen:

alle ouders maken zich zorgen, vooral wanneer een kind problemen vertoont of gezondheidsproblemen heeft. Het is niet gepast om zorgen weg te nemen door ouders te vertellen dat ze zich te veel zorgen maken. Ouders moeten hun zorgen laten horen en onderzoeken, en kunnen ook baat hebben bij ondersteuning om angst en stress te verminderen.

Ze zullen het ontgroeien:

er zijn zeker gedragingen en problemen die tijdens verschillende fasen van de kindertijd kunnen komen en gaan. Als je zich echter zorgen maakt over specifieke problemen met jouw kind, is het over het algemeen niet de beste aanpak om te wachten om te zien of ze ze zullen ontgroeien. We moeten nieuwsgierig zijn naar wat er nu aan de hand is en hoe het kind en de ouders kunnen worden ondersteund. ⁣

Laat een ️commentaar achter als dit resoneert. Ben je aan de ontvangende kant geweest van een van deze “verklaringen” voor de gezondheid van je kind? Ik hoor graag je mening.

Hoe lang wil je jezelf negatief behandelen?

Dag van de rechten van het kind

Hebt u een narcistische dochter in de familie? Deel 1b

Onveilige hechting en oudervervreemding wordt gelegitimeerd door jeugdzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

De moeilijkheid om dialectisch te kijken naar jouw ervaringen.

OCPD & persoonlijkheidsstoornis kenmerken. Deel 1

Zelfgenezing van narcistisch misbruik: bedenkingen! Deel 2


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees