Uitbreken uit de narcistische conditionering Deel 4 +video

Uitbreken uit de narcistische conditionering Deel 4 +video

Wat is het eerste trauma dat dit veroorzaakt?

Dit is waar je op moet vertrouwen. Waar ergens in je lichaam iets oplicht als een dicht gevoel, een zwaar gevoel of een pijnlijk gevoel. Het dicht gevoel kan somatisch zijn zoals het eigenlijk pijn doet of een emotioneel gevoel als een angst. Door naar die gevoelens te gaan kun je uitbreken uit de narcistische conditionering.

Dat zwaar gevoel kan overal zijn.

Jouw pijnlijk gevoel kan in je hart zijn, solar plexus je zonnevlecht, je rug. Het kan in je maag zijn. Het kan zo groot zijn dat je het overal onder je huid voelt.

Schrijf op waar je het voelt. Het kan heel subtiel zijn als je los van je lichaam bent. Ga gewoon vertrouwen. Deze gevoelens worden sterker naarmate we meer zelfpartner zijn, mededogen voor onszelf hebben.

Het gevoel kan enorm zijn; je voelt het zo veel. Ongeacht, noteer waar je het voelt. Vertrouw.

Nu ga je contact maken met jezelf en er zijn twee opties.

Je kunt informatie over deze wond gebruiken als je geïnteresseerd bent. Maak je geen zorgen.  Als je de details niet wilt, maak je geen zorgen. Als je te bang bent om naar hen toe te gaan maak je geen zorgen.

Of je kunt er misschien nu niet bij. Maak je dan geen zorgen, ze zijn niet eens nodig om een ​​dienst te krijgen.

Oké, dus je gaat je Innerlijke “schat” of iets vertederend noemen als je een vrouw bent.  Of “partner” of zoiets als je een man bent.

We moeten praten met ons innerlijke wezen. De manier waarop is dezelfde manier als we met een jong kind gaan praten. Uiteraard een kind waarvan we willen dat we graag zien en van houden.

Als je informatie wilt, vraag je Innerlijk Wezen wat is de oorsprong van deze wond, waar komt het vandaan?

Doe dit met gevoelens van diepe liefde en verbinding.

Hou dan gewoon je aandacht bij je dagboek.

Je kunt een scène krijgen van toen je een kind was. Of van vorige levens. Misschien van een herinnering aan een voorouder. Of je kunt een beeld krijgen van een wond die je genetisch hebt geërfd.

Je kunt veel verschillende gevoelens, visies en woorden krijgen. Beoordeel deze niet, probeer deze niet te veranderen of ruzie te maken met deze.

Laat je hier niet van walgen. Gewoon onvoorwaardelijk en liefdevol toestaan, open blijven, ademen en schrijf ze op.

Nu. Als u geen verbinding wilt maken met deze informatie, hoeft u alleen maar de wond in u te voelen. Je kunt er een innerlijke foto van maken. Het maakt niet uit hoe u zich dat ook voorstelt.

Misschien wil je er beschrijvende woorden over schrijven, ook als zwaar, dik, dicht met gaten erin. Wat er ook komt.

We zullen dit snel doen, wacht even.

Oké, je kunt je afvragen waarom we ons verbinden met de innerlijke wond. Trouwens heeft niet alles en iedereen ons eerder verteld dat niet te doen? Weet je dat heeft niet gewerkt, toch?

Het antwoord is eenvoudig. Het is, omdat als we niet bereid zijn om volledig bij onszelf te zijn, we onze wonden niet kunnen helen. We kunnen niet helen wat we niet bereid zijn te voelen. Wat we weerstaan ​​blijft bestaan. Wat we negeren, gaat verder.

En in schril contrast staat wat we vasthouden en omarmen verbetert.

Oké dus als ik zeg, verbind je je met de wond heb dan geen weerstand. Want die wond heb je geïdentificeerd met liefde en fascinatie. Terwijl hou je je lichaam open en adem je zonder enige weerstand!

En ja, het kan pijnlijk aanvoelen.  Maar we gaan het binnenkort vrijgeven. De vrijheid is dichtbij. Obsessie hiermee verdwijnt. En als je contact maakt met je wond ga dan niet in het vreselijke hoofdverhaal. Daar is het waar ons ego, de interne narcist, ons graag wil vernietigen.

uitbreken uit de narcistische conditionering
@zelfzorgHelp

Als je je lichaam open hebt dan zal je je dat niet doen. Wanneer je ademt dan ga je dat niet doen. Wanneer je bedoeling liefde is voor je Innerlijke Wezen kun je dat niet doen.

Waarom is liefde je bedoeling voor je Innerlijke Wezen? Dat helpt dat Innerlijke Wezen. Dat deel dat niet gezien werd.

Wil je met onze emotionele wonden te zijn? Je kunt volledig aanwezig zijn zonder angst en met liefde. Ook met fascinatie want we worden daardoor niet gedood. Ook al kan dit echt als lichamelijk letsel voelen. Het kan voelen net zoals een snee in ons been.

Als we wegrennen van onze innerlijke wonden worden ze harder. Jouw wonden worden luider daardoor. Ze proberen ons naar binnen te keren om hen te veranderen.

Oké, dus verbind je met de wond in je lichaam. Vraag je Innerlijk Liefdevol om informatie over waar het over gaat. Laat je zien hoe de wond eruit ziet.

Wees gefascineerd. Weet dat door hiermee stil te staan verandering komt. Je staat stil met liefde en aanvaarding. Heel snel ga je het vermogen hebben om dat specifiek gevoel los te laten. Leg de details vast.

Geef jezelf tussen één en twee minuten en het maakt niet uit of je een beetje of veel krijgt. Pauzeer de video en doe dit nu.

Ok. Nu ben je terug. Je bent verbonden met jouw informatie die hebt vastgelegd over deze wond. Ik wil dat je deze wond voelt. Ik wil dat je e intensiteit van deze wond beoordeelt.

Hoe krachtig voel je deze pijnlijke, dichte energie in je lichaam als een somatisch of emotioneel gevoel?

Een 10/10 zou zijn: ‘Dit trauma is enorm, ik voel het zo veel!’ en 1/10 zou zijn ‘Ik voel het amper in mijn lichaam’.

Schrijf op wat deze lading is.

Pauzeer deze video nu om verbinding te maken en het op te schrijven.

Stel je nu het trauma in jezelf voor.

Zie het letterlijk als iets als zwarte klodders of wat je, maar wilt.

Er is geen goede of foute beschrijving.

Stel je dan voor dat je die rommel dat spul, op en neer laat gaan. Je doet dit via de bovenkant van je hoofd.

Laat het echt los.

Het is tijd om het te laten gaan.

Je kunt je voorstellen dat een enorme kosmische stofzuiger hem eruit zuigt.

Gebruik welke methode of visualisatie dan ook die bij u past.

U kunt Hogere Wezens zien die het voor u verwijderen.

Je kunt het doorspoelen in het toilet. Je kunt het verbranden.

Zie wanneer het je hoofd verlaat dat het allemaal weer oplost naar het oorspronkelijke niets. Terug naar liefde en ‘ik zal er zijn’ voor recycling.

Pauzeer de video totdat je dit zo veel mogelijk hebt gedaan.

Voel dan de ruimte die zich in jou heeft geopend waar dat trauma ooit was.

Stel je nu een bal van licht boven je hoofd voor.

Dit Licht is je Hogere Zelf, God, bewustzijn, levenskracht wat je maar wilt denken aan deze Hogere Macht.

Dit is je Super Bewustzijn.  Je hoogste potentieel.

Stel je een pijpleiding voor vanuit je hoofd naar de bal van Licht.

Breng dit Licht nu door de pijpleiding en vul jezelf met dit Licht.

Zie alle duisternis en schaduwen wegspoelen. Je vult je duisternis met dit Licht. Een licht dat verbetert wat je logisch niet kunt veranderen.

Je hoeft niet te weten hoe het je verandert. Denk er niet eens over na, vul gewoon met Licht. Pauzeer deze video om zoveel mogelijk te vullen.

Nu dat je terug bent gekomen, schud je armen en adem.

Oké, ga terug naar wat je hebt vastgelegd over dit trauma. Maak er opnieuw verbinding mee. Beoordeel nu de emotionele intensiteit van de 10.

Let op hoeveel je het hebt verschoven.

Oké, dit was dus een belangrijk onderdeel van je onderbewustzijn waarmee je hebt gewerkt. Een belangrijk onderdeel waarmee je kunt werken tot je het resultaat bekomt dat je wilt.

Nu ga ik wat meer van je onderbewustzijn, andere compartimenten door die techniek verschuiven, openen en verplaatsen. Blijf gewoon open en adem.

Neem een ​​paar keer diep adem. Oké, maak nu verbinding met de wond en beoordeel het opnieuw. Let op als het weer is afgenomen.

Dus daar heb je het. Dit werkt aan het veranderen van je onderbewustzijn in je lichaam.  Direct op het niveau van de oorzaak. Dit werkt in plaats van te proberen de symptomen logisch te beheersen.

Dat is wond nummer 1. We werken eraan geen stem te hebben.

Dit is het belangrijke punt. Wanneer we wonden verschuiven die we veranderen, moeten we de zaken op de juiste manier opruimen. Alleen dan kunnen we dit echt doen.

Als we kanker zouden wegnemen, zouden we ervoor willen zorgen dat we alles wegnemen. Dat we er niets van over hebben om het weer in te nemen. We zouden ook het milieu in het lichaam willen opruimen waardoor kanker in de eerste plaats daar kon zijn. Het is hetzelfde met onze innerlijke identiteit 100%.

Dus laten we even kijken waar we zijn met deze wond.

Heb je dagboek bij je.

En ik wil met je een doel formuleren om je stem te vinden. Ik geloof dat het zoiets zou zijn als:

‘Ik kan volledig spreken en vrij zijn om mij te zijn, wat er ook gebeurt.’

Laten we dit herhalen, zodat je het in je dagboek kunt noteren.

‘Ik kan volledig spreken en vrij zijn om mij te zijn, wat er ook gebeurt.’

Ik wil dat je je een eerdere ervaring voorstelt. Een ervaring waarin je weet dat je doodsbang bent om over te praten. Een ervaring dat je gruwelijk hebt afgesloten kan nu verschijnen, als je daar toe bereid bent.

Voel hoe het zou zijn om nu te spreken.

Het is schoon, krachtig en helder. Of is er nog steeds weerstand en angst in je?

Beoordeel hoe schoon dit in je lichaam aanvoelt.

Een 10/10 zou zijn – WAW Ik kan! Ik ben daar! Ik kan volledig spreken! 

Een 1/10 zou zijn dat ik me nog steeds gevangen voel in mijn lichaam en dat los laten kan ik nog helemaal niet.

Voel in jezelf en beoordeel jezelf eerlijk.

Waarom is het belangrijk om in ons te voelen wat er aan de hand is?

Nogmaals, het antwoord is simpel. Tenslotte het gevoel altijd aan het evenement voorafgaat. Jij bent hier de co-creator. Kun je niet zo echt als mogelijk iets in het Universum in jezelf voelen? Als dat niet kan, kan het niet in het Universum buiten je verschijnen. Je weet, dus zo binnen zo buiten.

Je hoeft het te voelen, horen, ruiken en zien in je geest wat je wilt.

Is er nog een reservering? Is er nog steeds angst? Voel je je op een bepaald niveau nog steeds dat je het niet verdient? Voelt het beschamend om te spreken? Als je nog geen 10/10 bent, is het beste wat je voor jezelf kunt doen, blijf verbeteren.

Blijf het innerlijke werk doen zoals we nu doen. Doe dat werk elke dag opnieuw. Herhaal deze video totdat je de nieuwe mogelijkheden in jezelf ontdekt.

De trauma’s in je lichaam op dezelfde manier vinden, hervatten, loslaten en vervangen door licht.

Je kunt een 10/10 bereiken. Dan zullen er diepere lagen verschijnen in een later stadium. Waarschijnlijk vind je het moeilijk om daarover opnieuw te spreken. Maar geef nooit op.

Dit betekent alleen maar dat diepere wonden in je onderbewustzijn nu een kans hebben om naar boven te komen. Diepere wonden kunnen worden vrijgegeven. Bovendien gaat dat eeuwige proces door.

We blijven verschuiven. Worden we gewoon gelukkiger, vrijer en vollediger?  Jazeker.  Dit groeiproces blijft door gaan tot het einde. Of het stopt als je niet verder gaat met reflecteren op je gewonde zelf.

Wat ik vooral zou aanraden is om niet door te gaan naar ditzelfde proces voor de andere vier wonden. Wacht totdat je alle trauma’s die te maken hebben met deze eerste wond volledig opruimt. Wacht tot een 10 op 10 vandaag.

Dan kun je je verplaatsen naar de trauma’s van Nummer 2: Jouw dromen die werden vernietigd.

Nogmaals, je zult je lichaam vragen om je de trauma’s te tonen die over dat gevoel gaan.  Identiek het voelen want je gaat er verbinding meemaken. Erover schrijven.

Dit gevoel kun je loslaten. Dit gevoel kun je naar de Bron brengen. Waarom kun je je gevoel vervangen? Als je je vervult en dankt dan kun je beoordelen hoe het voor jou nu voelt.

En ga door totdat je je doel hebt bereikt. ‘Ik ben vrij en opgewonden om mijn dromen te scheppen’. Je gaat voor een 10/10.

Dan nummer 3: het geloof dat je defect bent. Dit gaat over verschrikkelijke schaamte. Maak daar verbinding mee. Ruim het allemaal op, totdat je een 10/10 wordt over jouw doel. ‘Ik ben heel en beminnelijk en volledig acceptabel zoals ik ben’.

Dan nummer 4: het gevoel dat het spreekwoordelijke vloerkleed onder je wordt teruggetrokken. Narcisten die veelbelovend zijn en dan wreed terugslaan.

Schakel al die trauma’s uit tot je een 10/10 bereikt over jouw doel.

‘Andere mensen hebben geen macht over mij. Ik ben vrij om mijn eigen dromen te realiseren. Ik ben vrij mijn eigen wensen te scheppen met gezonde componenten en mensen.’

En nummer 5: het weggeven van al onze kracht aan een ander.

Schakel al dat trauma uit.  Want totdat je een 10/10 bereikt over het doel ‘Ik ben mijn eigen levenskracht is je werk nog niet af. Jouw verandering is rechtstreeks verbonden met de onbeperkte voorraad van Levenskracht en Creatie zelf’. Ik zal er zijn voor mezelf en voor de ander.

Nooit zelfs, kun je tevreden zijn met minder dan 10 op 10. Wist je dat is de basis voor zelfliefde en compassie? Dat is de basis om steeds weer opnieuw liefdevolle relaties op te bouwen.

Zo is het ‘ik zal er zijn’ dan zo binnen zo buiten.

Nieuwe gebeurtenissen manifesteren zich als je in die staat de dingen doet waarvan je voelt dat je ze moet doen.

Wanneer we het op een innerlijk niveau voelen, dan zijn deze dingen organisch gewoon en komen ze. De innerlijke staat van zijn zet de gebeurtenis voort. Als het innerlijk aanwezig is, dan komt het goed met wat je doet.

Dan komt alles goed. Je leven ontvouwt zich van binnenuit op voorwaarde dat je er dan massaal op ageert.

En weet alsjeblieft alles waar je naar vroeg.  Wat je wilt verschuiven kan worden verschoven. Zelfs alle blokkades en weerstanden die je moet verschuiven en veranderen.

Alles en dat is precies waar “omgaan met narcisme” en “het ontwikkelen van zelfliefde” steeds weer optimmert.

Je kunt leren hoe je elk trauma dat een barrière om je Ware Zelf te zijn, overwint.  Je kunt je Ware Persoonlijk Leven leven door inzicht, door hard werken op een verstandige manier. Vergeet niet je hart, geest en ziel er bij te betrekken.

Zo Ik hoop dat je hiervan hebt voordeel gehad. We zijn nederig.  Naar mijn mening is werken in onze onderbewuste programma’s vaak het enige werk dat echt werkt.  Heb je niet een zeer ongewone trauma gehad? Daarom hoop ik dat dit je heeft laten zien. Waarom dat is. Hoe het werkt.

Zo vaak praat ik met mensen over het verschil tussen informatieprocessen en transformationele processen.

Vandaag hebben we niet alleen informatie doorgenomen, maar innerlijk transformationeel werk gedaan.  Weet je dat dit het echte werk is om te verbeteren in wat jij wilt bereiken.

Als je verder vooruit wil komen, volg dan mijn website.  Onderschrijf mijn videokanaal, bookmark en kom regelmatig elke dag 15 min terug. Lees een boek of e-book dat ik suggereer. Volg een online training die ik aanbeveel en voor jou heb geselecteerd.

Laat ook je terugkoppeling over jouw verandering door deze werktuigen te gebruiken hieronder achter.

Ik zou graag willen weten wat er voor u is gebeurd. Hoe u zich nu voelt, en ook antwoorden op al uw vragen.

Blijf veranderen en mededogen hebben voor je gewonde Innerlijke Zelf en de kwetsbaarheid van een ander.

Blijf glimlachen en blijf bloeien, want er is niets anders te doen.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling. Bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op onze website om je leven te veranderen.

Tot slot

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen om diep te begrijpen dat het belangrijkste aspect van alles is dat je een gezond en genezen “zelf” hebt en niet wat de narcist nu denkt.

Dan heb je het vermogen om op je gevoel te vertrouwen, te spreken, te confronteren, te controleren en de tijd te nemen voor mensen, en niet zo behoeftig te zijn als blindelings vertrouwen zonder de nodige zorgvuldigheid. (aan bewijzen)

En bovenal VERTROUW en KEER TERUG naar uzelf en ga weg van mensen omdat ze het vermogen of de wens niet hebben om uw waarden en waarheden te delen. (niet dat we het over alles altijd het dienen eens te zijn)

Na narcistisch misbruik kunnen we zeker naar binnen keren om onszelf te helen om deze eigenschappen te ontwikkelen, om op een gezonde manier de mensen en situaties in ons leven te kiezen die de capaciteit hebben voor eerlijkheid, vriendelijkheid, steun, ware liefde en teamwork.

Ik zou je graag helpen om je ware “zelf” te ontwikkelen, door je te verbinden met mijn gratis bronnen om je genezing en ontwikkeling te ondersteunen om daar te komen.

Zoals altijd kijk ik uit naar uw opmerkingen en vragen hieronder – kunt u zich vinden in dit artikel? Heb je enkele domeinen bij jezelf genezen? Aan welke werk je nog?

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Naar Deel 1

Deel 2

Deel 3

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees