Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Wat is het onbewuste contract dat je hebt met de narcist? Deel 2e +video

Liefde uit angst met behoeften en voorwaarden.

De waarheid is dat velen van ons dachten dat we liefde gaven en ‘beminnen’, maar de echte waarheid – wanneer we de kwetsuren door ons lichaam gaan volgen – is dat we de overtuigingen vinden ‘Als ik deze keer alleen maar liefheb, zul je van MIJ houden en IK zal veilig zijn.” Dat is dan het onbewuste contract dat je hebt met die narcist.

Dat was nooit ware liefde. Het was liefde uit angst met behoefte, voorwaarden en condities. 

En toen deze narcist waarmee ik een onbewust contract had, natuurlijk niet de liefde teruggaf die we onbewust probeerden te krijgen, als gevolg van wat we hen gaven, klampten we ons vast, wilden we hen dwingen.

Ze waren nooit in staat, als gevolg van hun onbewuste wonden. De waarheid was ook dat we niet in staat waren tot echte liefde vanwege onze onbewuste trauma’s. Degenen die onze kwetsuren creëerden, waren niet eerst echt verliefd of verkikkerd op onszelf (volledig).

Daarom dat het alleen maar ging om onszelf te helen, exact wat de narcist ons liet zien.

“Alle manieren waarop we niet van onszelf hielden.”

Dan kunnen we oprecht en authentiek liefdevol worden zonder conditie, zonder behoefte en verwachting – met andere, ook gezonde mensen.

Ik geloof dat zielsverwanten in ons leven verschijnen om onze reizen te ondersteunen en alle manieren weer te geven waarop we gezond met onszelf samenwerken.

Narcisten zitten enorm in deze categorie. Het was nooit de bedoeling dat we een relatie met hen zouden hebben, in plaats van via hen. Het was uiteindelijk de bedoeling dat we de ene onmisbare relatie genezen – die relatie die we met onszelf hebben.

Dit zijn de uitstekende relaties die ons op onze knieën brengen om te stoppen met naar hen als onze redders te kijken. We dienen in onszelf te komen, om eindelijk genoeg van onszelf te houden en onszelf te accepteren om de onze te zijn.

onbewuste contract narcist
@zelfzorgHelp

Als soevereine en onafhankelijke wezens hebben we een keuze, en hoewel ik niet kan zeggen wat je ervaring was.

Ik zou overwegen of zoiets van mijzelf komt dat gebrek aan ‘liefde en steun’ is, een egoïsche wond in mijn lichaam is, waarmee ik naar binnen zou gaan (reflecteren – mediteren) om cellulair op te laden, los te laten en te vervangen. (QFH)

Ik geloof niet dat er iets anders is dan liefde op de hogere niveaus. Dat iets die liefde op de hogere niveaus in de weg kan staan. Je moet natuurlijk op dat hogere niveau komen door de lagere niveaus te overwinnen. Je gaat dus moeten overdenken over het onbewuste contract dat je hebt met een narcist. Eventueel meerdere relaties die je nog zal aangaan met narcisten.

Ik had ook massale overtuigingen over het leven / God die me strafte.

Dat God of het leven niet van me hield, me vernietigde en me vervloekte, dat waren voor mij zoveel valse illusies en pijnlijke kwellingen (trauma). Dat energieveld van vorige generaties had zich doorgezet naar me. Deze levensincarnaties die zaten daar nog vast.

Als ik niet de hoeveelheid werk aan mezelf had gedaan die ik had gedaan, mijn energieveld vrijmaken en op niveau brengen met Quanta Freedom Healing, zou ik een andere ervaring hebben gehad.

Dat wil niet zeggen dat iemand van ons min of meer geëvolueerd is, dus denk alsjeblieft niet dat ik een ‘oordeel’ over je sessie geef.

In plaats daarvan voel ik echter dat dit een genezende aanwijzing voor je kan zijn.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen door te zien dat niet-acceptatie en slachtofferschap ons tot een eeuwigheid van ‘meer’ veroordelen brengt. En inderdaad, niemand in ons verleden zal ons daarvoor bedanken.

Er komt hiervoor geen vergoeding voordat we hierover “dankbaar” worden.

Het is gewoon wat het is.

Ik verzeker je dat de mensen die ik ken, die de rechtvaardigste zijn geweest over “wat mij is overkomen” (ik was er één van) en het QFH-systeem hebben gebruikt om te reflecteren, mediteren en te verschuiven, NARP helende hulpmiddel, allemaal liefde gevonden hebben.

Ze waren gewillige deelnemers aan de sessie, omdat ze genoeg van de pijn hadden die ze ZELF in het verleden allemaal hadden gedaan wat ze haatten over wat andere mensen met hen deden.

De waarheid is dat op het Kwantumniveau – er  ‘geen ander’ is die we alleen kunnen haten om onszelf ‘te vermommen en te vermijden’ als anderen.

Deze ontdekking en begrip hielp me onmetelijk, omdat ik uiteindelijk wist dat de hele veldslagen met de narcist er alleen maar waren om beter te worden.

Wat betreft het slachtofferbewustzijn van het mens zijn: we zijn allemaal op deze reis (vooral lichtwerkers) om volledig ondergedompeld te worden in de duisternis (angst, pijn, schuld) om de dichte energie van onze Innerlijke Wezens die verbonden zijn met het onnoembare, om onszelf en het collectief en deze planeet te doen evolueren.

De ziel combineert met de “persoonlijkheid” (menselijke vorm) om deze rijke ervaring te hebben. 

Wanneer we overlijden, wordt het persoonlijke voertuig vrijgegeven. Dan gaat de ziel vervolgens de volgende evolutie-ervaring voor zichzelf creëren, gezien haar volgende zoektocht naar zielevolutie en bijdrage.

Voor mij was het narcistische misbruik de KANS om contact op te nemen met het trauma in mijn innerlijke kind. Daardoor kon ik het trauma van binnen in mij loslaten en mijn cognitieve brein dat van generatie tot generatie werd opgebouwd uit de weg te ruimen. Het cognitieve brein uit de weg ruimen maakte me vrij van slachtofferschap. Dat duurt tot op de dag van vandaag verder.

QFH was en is de sleutel.

Ja, het onbewust contract met de narcist is er op zoveel niveaus – aangestoken voor “het krijgen van onze kansen voor zielsgroei”. Het is afhankelijk van het niveau van bewustzijn, over de timing waarin ze binnenkomen.

We kunnen bijvoorbeeld een groot aantal narcisten in de rij hebben staan, maar als we het ‘krijgen’ (zelfliefde) houden ze op te bestaan

We zouden de zielspartner kunnen hebben die we beoordelen als lief en ondersteunend op zielsniveau, maar totdat we onszelf liefhebben en accepteren, dan kan hij of zij ons podium niet betreden.

Is dit zinvol?

Graag uw reactie.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees