Hoe krijg je het meest uit je toekomstige zelfdagboeken?

Hoe krijg je het meest uit je toekomstige zelfdagboeken?

Ik ben al jaren actief bezig om een ​​nieuwe versie van mezelf te maken. Ik heb zoveel verschillende technieken beoefend om mijn geest te conditioneren en mijn lichaam te genezen. Zoals autogene training, mantra’s, affirmaties en NLP switch. Een van de krachtigste hulpmiddelen die ik in mijn eigen leven heb gevonden, is wat ik ‘toekomstige zelfdagboeken’ noem of schrijven in mijn toekomstig dagboek. Nadat ik de verschuivingen in mijn eigen leven zag, wil ik een versie delen die bij je past.

De afgelopen maanden hebben duizenden van jullie het toekomstig dagboek methode gedownload van dr. Nicole LePera en gebruikt. Ze heeft berichten van over de hele wereld van mensen die genezing, zelfgroei ervaren en dromen manifesteren die ze altijd al hebben gewild met dit hulpmiddel. Het is een geluk om mensen te zien profiteren van deze krachtige tool.

De meest gestelde vragen over het toekomstig zelfdagboeken.

Ik wil dat jullie allemaal het meeste halen uit het toekomstige zelfdagboeken, dus hier komt het.

Waarom doe je aan toekomstig zelfdagboeken?

Het is magie! Ik maak een grapje.

Toekomstig zelfdagboeken werkt omdat het een bewust bewustzijn schept rond je gedrag en patronen. Voor velen van ons is deze oefening de eerste (en enige keer) dat we dit doen.

Ik heb het dikwijls over het onderbewuste gehad in verschillende artikels. Onderbewustzijn betekent letterlijk onder het bewustzijn. Het is de mentale software die in onze kindertijd is gemaakt terwijl onze hersenen in een theta-hypnotische staat waren.

We hadden deze mentale software nodig om te leren “zijn” in onze wereld. Als kinderen moesten we snel de taal leren, sociale normen, hoe te communiceren en wat er van ons werd verwacht van onze verzorgers. We konden niet bewust kiezen welke overtuigingen en gedragingen we wilden aannemen.

Ze zijn voor ons uitgekozen.

Op 7-jarige leeftijd werden we bewust terwijl onze hersengolven verschoven. We bleven opereren onder deze mentale software, onwetend van het bestaan ​​ervan.

We brengen 95% van onze tijd door in het onderbewuste.

Elke keer dat we iets doen zonder volledig aanwezig te zijn, draait het onderbewustzijn. We rennen op de automatische piloot. Denk aan je drive om naar je werk te gaan. Je geest denkt aan wat je die dag op je werk gaat doen, of de ruzie die je gisteravond met je partner had.

Toch maak je de juiste bochten. Je remt bij rood licht en rijdt als je groen ziet. Het onderbewuste is aan het werk. Wanneer je begint op te letten, zul je zien hoe dikwijls je in deze staat bent. Om ons gedrag te veranderen, moeten we ons bewust worden van ons onderbewuste gedrag.

Door aanwezig te zijn en ons bewust te zijn van onze gewoontelussen, kunnen we ze gaan verschuiven.

Toekomstig zelfdagboeken is een tool waarmee je bewust kunt worden. Hoe meer je het gebruikt, hoe meer je bewustzijn zich zal uitbreiden. Het is in deze staat van verruimd bewustzijn, waar je de ultieme bekrachtiging vindt: keuze in reactie.

Hoe begin ik aan schrijven in mijn toekomstig dagboek?

Je begint op pagina 1 getiteld ‘Zelfbewustzijn’. Deze stap wordt alleen maar één keer gedaan voor elke gewoonte waaraan je wilt werken om deze te veranderen of te ontwikkelen. Je gebruikt dit format om de gedragspatronen te vinden die je wilt veranderen.

Opmerking: ik krijg berichten van sommige mensen die niet kunnen achterhalen wat ze willen veranderen. Dit betekent dat je jezelf moet observeren voordat je kunt beginnen.

Als je niet weet wat je wilt veranderen, begin je dag dan met deze bedoeling: “Vandaag zal ik gedrag opmerken dat me weerhoudt van mijn hoogste potentieel.”

Doe dit 1-2 weken.

Schrijf de inzichten op (of voer ze in het notitieblok op je telefoon) als je ze krijgt.

Dan kunt u beginnen met stap 1.

Stap 1: Zelfbewustzijn van toekomstig dagboeken!

Ik zal hieronder enkele voorbeelden doornemen: Welk gedrag of patroon wil ik veranderen? Focus op EEN. “Ik wil ophouden defensief te worden in mijn dagelijkse interacties.”

Schrijf affirmaties of uitspraken die je zullen helpen dit te bereiken.

Laat deze natuurlijk stromen.

Denk hier niet te veel over na: ⁣

“Ik ben in staat om andere perspectieven te horen.”

“Ik ben rustig.”

“Maak ruimte tussen mijn reactie.”

“Ben veilig in mijn lichaam.”

Schrijf op hoe u dit nieuwe gedrag in het dagelijks leven kunt toepassen:

“Ik zal oefenen met het observeren van de gevoelens en gedachten die naar boven komen in plaats van uit gewoonte te reageren in de omgang met mijn familie.”

Nadat je stap 1 hebt voltooid, hoef je deze pas minimaal 30 dagen of totdat je de wijziging ziet, opnieuw te voltooien. Daarna kun je aan een nieuw patroon gaan werken.

Je gaat nu naar stap 2 in toekomstig dagboeken!

Stap 2: Ik zal hieronder voorbeelden bespreken:

Mijn dagelijkse bevestiging:

Ik ben kalm en vredig. Ik ben in staat om te observeren en niet te reageren.

Vandaag zal ik me concentreren op het verschuiven van mijn patroon van: …

Gewoonlijk reageren op situaties wanneer ze geconfronteerd worden met een emotionele trigger.

Ik ben dankbaar voor: …

De kans om een ​​andere versie van mezelf te worden. Mijn huisdieren, mijn familie, het vermogen om te schepen, mijn favoriete wandelpad.

De persoon die ik word zal meer ervaren: …

Vreugde, dankbaarheid, overvloed en het vermogen om in het huidige moment te leven.

Ik heb vandaag de kans om mijn toekomstige zelf te zijn als ik:

Pauzeer en luister in plaats van te reageren!

Als ik denk aan wie ik aan het worden ben, voel ik: …

Zelfverzekerd, voldaan, trots op mijn genezing.

Nu je enkele voorbeelden hebt, zal ik de meeste veelgestelde vragen beantwoorden over toekomstige dagboeken.

“Moet je elke dag toekomstig dagboeken doen?”

Ja. Deze techniek maakt gebruik van neuroplasticiteit. Onze hersenen zijn plastisch, wat betekent dat we door opzettelijke handelingen de paden in onze hersenen kunnen veranderen.

Er is echter samenhangende herhaling nodig om deze paden te veranderen. Deze oefening duurt alleen maar 5-8 minuten per dag, wat het gemakkelijk maakt om dagelijks te voltooien.

“Wat als ik een dag oversla aan toekomstig dagboeken?”

Geen probleem. Als je een dag overslaat, is dit geen probleem. Probeer te vermijden betekenis toe te kennen aan het overslaan van een dag d.w.z.: “Ik maak nooit af waar ik aan begin”, “Ik ben lui”. Bevestig voor jezelf dat je morgen weer begint. Bij elke nieuwe gewoonte zoals toekomstig zelfdagboeken zijn er momenten waarop we niet komen opdagen. Dit maakt deel uit van het pad om op jezelf te leren vertrouwen. Vandaag is een dag. Morgen is een nieuwe kans.

“Ik heb grote weerstand tegen toekomstig zelfdagboeken. Ik kan gewoon niet beginnen. Help!”

Weerstand (mentaal gebabbel) is normaal.

We hebben weerstand tegen de zaken die we het meest moeten doen voor onze evolutie. Het onderbewustzijn is krachtig en wanneer we proberen zijn patronen te doorbreken, zal er een mentale driftbui ontstaan. Voel je je angstig, bang of zelfs helemaal geblokkeerd om het te doen.

Dit overwinnen is onderdeel van het proces.

Elke keer dat je de keuze maakt om de oefening te doen, ook al schreeuwen je gedachten om het anders te doen, overwin je je mentale weerstand.

Concentreer je er niet op dat het “perfect” is of dat je het “goed” doet. Als je maar één vraag kunt stellen, doe dan maar één vraag. Elke dag opbouwen.

De handeling van het voltooien van een taak waaraan je je hebt toegewijd, zal nuttig zijn bij je genezing.

“Is ‘s ochtends schrijven in het toekomstig dagboek de beste of de juiste tijd?”

We schrijven elke ochtend in ons toekomstig dagboek. Dit is de tijd die voor mij het beste uitkomt. Dan ben ik in de creatiefste en ontspannen toestand. Dit is voor iedereen anders.

Sommigen van jullie willen het voor het slapengaan doen. Anderen doen het liever tijdens een lunchpauze. De tijd is onbelangrijk.

Het is de handeling van het voltooien die belangrijk is. Wilt u met een paar verschillende tijden experimenteren om te zien wat het beste werkt? Er is geen “juiste” tijd om toekomstig dagboeken te doen.

“Ik heb geen doorbraken. Werkt toekomstig zelfdagboeken voor iedereen?”

Toekomstig zelfdagboeken kan voor iedereen werken. Het is de handeling van bewust “bewust” worden. Het is echter alleen maar een weg naar dat bewustzijn. Je zult je meer bewust worden van hoe je denkt en je gedraagt.

Hoe meer u zich inzet voor de praktijk, zonder de ervaring te beoordelen, hoe beter uw resultaten zullen zijn. Verwachtingen rond een “doorbraak” kunnen je bewustzijn zelfs blokkeren.

toekomstig dagboeken, schrijven in je toelomst dagboek
Meer werktuigen voor zelfherstel van trauma?

“Ik wil niet 30 dagen hetzelfde patroon behouden, kan ik het veranderen?”

U krijgt het meeste voordeel als u zich aan één patroon houdt. Het stelt u in staat om uw volledige aandacht te richten op het maken van die ene verandering.

Je zult proberen het minstens de hele 30 dagen vol te houden om ervoor te zorgen dat je goed op weg bent om deze nieuwe gewoonte op te slaan als een nieuw onbewust patroon.

“Ik ben sceptisch over de werking van schrijven in toekomstig dagboek.”

Dit is mentale weerstand en het is normaal. Focus niet op sceptisch zijn. Richt je bewustzijn op de vragen. Beantwoord ze zo duidelijk als je kunt door te schrijven in je toekomstig dagboek. Naarmate je door het proces gaat, zal de sceptische weerstand vervagen.

Is het goed als we het toekomstige zelfdagboek typen in plaats van schrijven?

Ja. Maar je krijgt meer voordeel door te schrijven. De neurowetenschap laat ons zien dat schrijven in onze hersenen anders met elkaar in verbinding staat.

Ik worstel met het waarover ik een toekomstig dagboek moet schrijven?

Tijdens dit proces kun je mentale en emotionele blokkades tegenkomen. Dit proces zelf uitzoeken is een belangrijk onderdeel van genezing. Maak je geen zorgen om het “perfect” te doen. Focus op verbinding maken met je eigen innerlijke stem.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees