Impact van toxisch relatietrauma en wat je er nu kunt aan doen.

Wist je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?
In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten door toxisch relatietrauma.


Er zijn enkele uiterst zeldzame personen die er gewoon overheen lijken te komen en verder gaan na vreselijk misbruik zonder veel speciale aandacht.
Maar voor de meeste mensen is dit gewoon niet mogelijk.
Over het algemeen is extreme emotionele verwonding en een verminderd vermogen om te functioneren de norm.

trauma

Uitbarsting van toxisch relatietrauma 10, 20, 30 jaar nadien.


De mensen die de pijn wegdrukken, of het in compartimenten verdelen en gewoon doorgaan, krijgen over het algemeen een uitbarsting in een later stadium van hun leven.


Veel mensen, na het overwinnen van vreselijke dingen in hun leven, zijn geschokt om te ontdekken hoe impactvol toxisch relatietrauma is. Hoe toxische relatietrauma hen naar een plek kan brengen waar ze niet meer konden vooruit bewegen verrast hen achteraf.


Dit hoeven geen intieme partnerrelaties te zijn.


Het kan zijn met een familielid, een autoriteitsfiguur, iemand op je werkplek, een giftige buurman, een vriend – letterlijk iedereen.
Ongeacht het geslacht of de religie of seksuele geaardheid dat u bent, kan het trauma nog steeds bestaan ​​en voortleven als een vreselijk, emotioneel virus in je.

Dit voortleven als virus van het toxisch relatietrauma is ook van toepassing ongeacht uw leeftijd, of de persoon nog in uw leven is of zelfs is overleden, of het misbruik vandaag of 40 jaar geleden heeft plaatsgevonden.


Melanie Tonia Evans waar ik hier reeds dikwijls over geschreven heb is een heel belangrijke inspiratiebron voor ons. Ze weet alles van dit fenomeen.
Ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen. Haar werd verteld dat deze aandoeningen onmogelijk te genezen waren.


Dit bracht haar ertoe een genezingsmethode te creëren die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen. Ook wij hebben die genezingsmethode met succes gevolgd.
Tegenwoordig is Melanie de 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld. Ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.


Simpel gezegd, weinigen hebben ons laten zien hoe we kunnen genezen van pijnlijke relatietrauma’s en programma’s in onze innerlijke wezens.


Er werd ons verteld dat we onze problemen met onze geest konden oplossen. Dat wil zeggen door te lezen, te onderzoeken en erover te praten.
Maar ondanks onze beste inspanningen leiden jarenlange therapie niet tot een oplossing.

Wat kunnen we wel doen om de impact van toxische relatietrauma te verlichten?

In plaats daarvan moeten we onze onderbewuste pijnlijke programma’s herprogrammeren om onszelf te creëren als een nieuw genezen zelf.


Om u te ondersteunen op uw genezingsreis, zijn Melanie en haar team bij MTE verheugd om aan te kondigen dat ze een gloednieuwe live online Global Masterclass hebben samengesteld. De Online Global Masterclass zal worden gehouden op donderdag 19 november 2020 om 18 uur (Brussels Time).


Deze Masterclass is een GRATIS live-evenement. Bedoeling is je te begeleiden bij het opnieuw opbouwen van je leven en gedijen na misbruik. Het misbruik kan worden gepleegd door een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas of collega.

Het laat je ook de # 1 methode zien om dit op de eenvoudigste en krachtigste manier mogelijk te maken.


Dit evenement is niet alleen bedoeld om je te helpen loskomen en te genezen van elke situatie waarin misbruik wordt gemaakt. De masterclass leert je ook hoe je een nieuw en bekrachtigd leven kunt creëren dat niet langer wordt beïnvloed door giftige mensen.

Je dient te registreren voor uw GRATIS ticket voor dit evenement voor herstel van misbruik.
Nadat u zich heeft aangemeld voor uw gratis ticket, krijgt u onmiddellijk toegang tot het volgende:


EEN GLOEDNIEUW, uitgebreid Engelstalig e-book. De titel van dit e-boek “Detach From a Narcissist and Get Your Soul Back – Effectieve strategieën voor geen en aangepast contact, parallel ouderschap en psychisch ophalen.” Je kunt het bij de registratie downloaden.


Een e-mailserie die veel van de moeilijke maar noodzakelijke onderwerpen over misbruikherstel zal belichten.


En tot slot, toegang tot een ongelooflijk krachtige Engelstalige live Masterclass van twee en een half uur met Melanie en haar team. Waar ze tot in detail de 1ste-methode zal behandelen waarmee je eindelijk kunt ontsnappen als onverschrokken, machtig en narcistisch-vrij.


Aan het einde van de Masterclass is er ook een Vraag & Antwoord-periode. Dan kun je Melanie direct vragen stellen en gerichte begeleiding krijgen.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Klik hier om alle informatie te vinden en uw GRATIS ticket voor dit evenement voor herstel van misbruik te bemachtigen.

Doe dit nu, want de stoelen zullen zeker vol raken.


Share
Leave a Comment
%%footer%%