Impact toxisch relatietrauma: wat kun er aan doen. +video

Wist je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze jarenlang en decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten door toxisch relatietrauma.

Er zijn enkele uiterst zeldzame personen die er gewoon overheen lijken te komen en verder gaan na vreselijk misbruik zonder veel speciale aandacht.
Maar voor de meeste mensen kan dat gewoon niet.
Over het algemeen is buitengewone emotionele verwonding en een verminderd vermogen om te functioneren de norm.

https://videos.files.wordpress.com/VNhfmazh/toxische_personen_willen_je_gedachten_controleren_met_leugens.mp4

Uitbarsting van toxisch relatietrauma 10, 20, 30 jaar nadien.

De mensen die de pijn wegdrukken, of het in compartimenten verdelen en gewoon doorgaan, krijgen over het algemeen een uitbarsting in een later stadium van hun leven.

Veel mensen, na het overwinnen van vreselijke zaken in hun leven, zijn geschokt om te ontdekken hoe impactvol toxisch relatietrauma is. Hoe toxische relatietrauma hen naar een plek kan brengen waar ze niet meer konden vooruit bewegen verrast hen achteraf.

Dit hoeven geen intieme partnerrelaties te zijn.

Het kan zijn met een familielid, een autoriteitsfiguur, iemand op je werkplek, een giftige buurman, een vriend – letterlijk iedereen.
Het geslacht of de religie of seksuele geaardheid dat u bent, maakt niet uit, kan het trauma nog steeds bestaan ​​en voortleven als een vreselijk, emotioneel virus in je.

Dit voortleven als virus van het toxisch relatietrauma is ook van toepassing ongeacht uw leeftijd, of de persoon nog in uw leven is of zelfs is overleden, of het misbruik vandaag of 40 jaar geleden heeft plaatsgevonden.

Melanie Tonia Evans waar ik hier al dikwijls over geschreven heb is een belangrijke inspiratiebron voor ons. Ze weet veel van dit fenomeen.
Ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen. Haar werd verteld dat deze aandoeningen onmogelijk te genezen waren.

Dit bracht haar ertoe een genezingsmethode te ontwikkelen die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen. Ook we hebben die genezingsmethode met succes gevolgd. Tegenwoordig is Melanie de 1 expert voor herstel van narcistisch misbruik ter wereld. Ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Simpel gezegd, weinigen hebben ons laten zien hoe we kunnen genezen van pijnlijke relatietrauma’s en programma’s in onze innerlijke wezens.

Er werd ons verteld dat we onze problemen met onze geest konden oplossen. Dat betekent door te lezen, te onderzoeken en erover te praten.
Maar ondanks onze beste inspanningen leiden jarenlange therapie niet tot een oplossing.

Wat kunnen we wel doen om de invloed van toxische relatietrauma te verlichten?

In plaats daarvan moeten we onze onderbewuste pijnlijke programma’s herprogrammeren om onszelf te ontwikkelen als een nieuw genezen zelf.

Om u te ondersteunen op uw genezingsreis, zijn Melanie en haar team bij MTE verheugd om aan te kondigen dat ze een gloednieuwe live online Global Masterclass hebben samengesteld.

Deze Masterclass is een online live-evenement. Bedoeling is je te begeleiden bij het opnieuw opbouwen van je leven en gedijen na misbruik. Het misbruik kan worden gepleegd door een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas of collega.

Het laat je ook de # 1 methode zien om dit op de eenvoudigste en krachtigste manier mogelijk te maken.

Dit Thrive evenement is niet alleen bedoeld om je te helpen loskomen en te genezen van elke situatie waarin misbruik wordt gemaakt. De masterclass leert je ook hoe je een nieuw en bekrachtigd leven kunt ontwikkelen dat niet langer wordt beïnvloed door giftige mensen.

Je dient te registreren voor uw ticket voor dit evenement voor herstel van misbruik.
Nadat u zich heeft aangemeld voor uw gratis ticket, krijgt u onmiddellijk toegang tot het volgende:

Een e-mailserie die veel van de moeilijke, maar nodige onderwerpen over misbruikherstel zal belichten.

En tot slot, toegang tot een ongelooflijk krachtige Engelstalige live Masterclass van 10 weken met Melanie en haar team. Waar ze tot in detail de 1 ste-methode zal behandelen waarmee je eindelijk kunt ontsnappen als onverschrokken, machtig en narcistisch-vrij.

Aan het einde van de Masterclass elke week is er ook een Vraag & Antwoordperiode. Dan kun je Melanie direct vragen stellen en gerichte begeleiding krijgen.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alle artikelen over traumaherstel op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees