Narcistische mensen plannen laster vanaf de eerste dag

Narcisten haten het om te verliezen en alles wordt een spel. Als je dit nog niet hebt gezien, blijf dan op de hoogte om je strategie, tactiek, doel voor ogen te houden en dit te verwachten met een plan net zoals narcistische mensen plannen.

Echtscheiding zal het slechtste in de narcist naar boven brengen.

De slachtofferkaart is het eerste spel dat u kunt verwachten. Het maakt niet uit wie de scheiding heeft veroorzaakt, scheiding veroorzaakt een narcistisch letsel.

Ze kunnen niet verantwoordelijk zijn voor het mislukken van een huwelijk, dus moeten ze een ‘lastercampagne’ starten om je de schuld te geven, je gek te noemen en je te beschuldigen van alles wat ze doen of hebben gedaan.

Narcistische mensen plannen

De narcist weet dat tijd van het grootste belang is om je familie en vrienden te overtuigen van de vreselijke dingen die ze hebben meegemaakt toen ze met je getrouwd waren, dus verwacht dat ze proberen hen te bereiken.

Deze tactiek om bij uw familie en vrienden te komen, kan heel goed verborgen zijn via een berichtenstrategie.

Ze kunnen je vrienden en familie bellen om hen te vertellen dat je hebt gedronken en dat ze zo bezorgd om je zijn. Ze vertellen hen niet direct dat je een dronkaard bent, ze bouwen een dialoog op die overkomt als zorgzaam, maar maakt ze ook het slachtoffer van je dronken gedrag.

narcistische mensen plannen
online programma NARP

Ga vroeg naar uw familie en vrienden en bereid ze voor om te horen van uw binnenkort ex-partner.

Luister goed naar uw gesprek met hen om te zien of de narcist hen al heeft bereikt en wees voorzichtig met te veel delen totdat u er absoluut van overtuigd bent dat ze alleen loyaal aan u zijn.

Verwacht vrienden, buren en mogelijk familie te verliezen, omdat de voorbereiding door de narcist (reeds enkele maanden) en vaak zonder uw medeweten wordt gedaan..

Ze hebben vastgesteld welke van uw familie en vrienden hun onzin kopen en welke u altijd trouw zullen blijven.

Ga voorzichtig te werk en wees altijd alert op wie u kunt vertrouwen totdat ze hun loyaliteit hebben bewezen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees