Wat is het Thrive programma? Opstaan uit angst en pijn en in kracht staan.

Ik weet dat alles wat ik hier zeg zoveel gemakkelijker gezegd dan gedaan is, maar de ervaring van narcistisch misbruik duwt ons naar nieuwe en hogere niveaus van persoonlijke ontwikkeling. (en naastenliefde) Daarmee word je geholpen in het Thrive programma.

Niet alleen omdat we meer zelfvertrouwen en macht zouden willen hebben, maar eerlijk gezegd, want als we dat niet doen, kunnen we niet ontsnappen aan het trauma. Zonder meer zelfvertrouwen te ontwikkelen kunnen we niet ontsnappen aan de vreselijke symptomen van misbruik, de gevoelens van machteloosheid en hulpeloosheid die ervoor zorgen dat we slachtoffer blijven.

De geschiedenis heeft keer op keer bewezen met ongelooflijke mensen, dat ze niet zomaar op een ochtend in pracht wakker werden. Ze kregen de zaden, als een pijnlijk leven, dat nodig was om hun ongelooflijke evoluties op te eisen en te actualiseren.

Ik weet dat dezelfde kans er ook voor je is.

Als je weet dat opstaan ​​uit angst en pijn en in je kracht en waarheid staan iets is dat je graag wilt, dan nodig ik je uit om op deze reis te gaan, waarbij Melanie je hand en hart vasthoud. Dit is wat we doen, net als ikzelf en duizenden andere Thrivers programma gebruikers doen.

Ik zou graag willen dat je het THRIVE programma bekijkt. Het aanstaande healing Bootcamp laat je zien hoe je op solide en snelle manieren kunt verschuiven om macht over te dragen van narcisten, aan de persoon die een gezond, veilig, bevredigend en ongelooflijk leven leidt.

Door te leren uw waarden te identificeren, te vertrouwen op wat u voelt, grenzen te laten zien, de trauma’s en programma’s los te laten die u vasthielden, zult u het vertrouwen, het welzijn en de levenskracht krijgen om van u en uw leven op te bouwen.

Hoe kun je veilige en gezonde nieuwe bevredigende relaties krijgen met het Thrive programma?

Leer ook hoe u veel van uw bestaande leven kunt verbeteren!
Nogmaals, kijk eens naar THRIVE programma. Dat is een Engelstalig online trauma herstelprogramma. Voel wat deze intens liefdevolle, ondersteunende en transformerende reis van tien weken voor je zou kunnen doen. Als dat niet in je mogelijkheden ligt, doe dan de Nederlandstalige groeitaken die je vindt in het menu.
Ik hoop dus dat je kunt voelen hoe gepassioneerd ik ben over het Thrive programma.
Ik kijk er zo naar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden …

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees