Wat is het Thrive programma? Opstaan uit angst en pijn en in kracht staan.

Ik weet dat alles wat ik hier zeg zoveel gemakkelijker gezegd dan gedaan is, maar de ervaring van narcistisch misbruik duwt ons naar nieuwe en hogere niveaus van persoonlijke ontwikkeling. (en naastenliefde) Daarmee word je geholpen in het Thrive programma.

Niet alleen omdat we meer zelfvertrouwen en macht zouden willen hebben, maar eerlijk gezegd, want als we dat niet doen, kunnen we niet ontsnappen aan het trauma. Zonder meer zelfvertrouwen te ontwikkelen kunnen we niet ontsnappen aan de vreselijke symptomen van misbruik, de gevoelens van machteloosheid en hulpeloosheid die ervoor zorgen dat we slachtoffer blijven.

De geschiedenis heeft keer op keer bewezen met ongelooflijke mensen, dat ze niet zomaar op een ochtend in pracht wakker werden. Ze kregen de zaden, als een pijnlijk leven, dat nodig was om hun ongelooflijke evoluties op te eisen en te actualiseren.

Ik weet dat dezelfde kans er ook voor je is.

Als je weet dat opstaan ​​uit angst en pijn en in je kracht en waarheid staan iets is dat je graag wilt, dan nodig ik je uit om op deze reis te gaan, waarbij Melanie je hand en hart vasthoud. Dit is wat we doen, net als ikzelf en duizenden andere Thrivers programma gebruikers doen.

Ik zou graag willen dat je het THRIVE programma bekijkt. Het aanstaande healing Bootcamp laat je zien hoe je op solide en snelle manieren kunt verschuiven om macht over te dragen van narcisten, aan de persoon die een gezond, veilig, bevredigend en ongelooflijk leven leidt.

Door te leren uw waarden te identificeren, te vertrouwen op wat u voelt, grenzen te laten zien, de trauma’s en programma’s los te laten die u vasthielden, zult u het vertrouwen, het welzijn en de levenskracht krijgen om van u en uw leven op te bouwen.

Hoe kun je veilige en gezonde nieuwe bevredigende relaties krijgen met het Thrive programma?

Leer ook hoe u veel van uw bestaande leven kunt verbeteren!
Nogmaals, kijk eens naar THRIVE programma. Dat is een Engelstalig online trauma herstelprogramma. Voel wat deze intens liefdevolle, ondersteunende en transformerende reis van tien weken voor je zou kunnen doen. Als dat niet in je mogelijkheden ligt, doe dan de Nederlandstalige groeitaken die je vindt in het menu.
Ik hoop dus dat je kunt voelen hoe gepassioneerd ik ben over het Thrive programma.
Ik kijk er zo naar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden …

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren