Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Scheiden van je huis? Denk op de kost op lange termijn. +audio

audio van deze blog op narcisme.blog

Bekijk al je opties voor je verdere leven

Hoewel het een zegen is als je niet te veel tijd aan het onderwerp van het huis kunt en mag besteden, is het nu de tijd om echt achterover te leunen en alle opties voor je verdere leven te overwegen, ook deze over het scheiden van je huis.

Zodra jouw scheiding op gang komt, wordt jouw aandacht in tien verschillende richtingen tegelijk afgeleid.

Misschien heb je het gevoel dat je nooit de kans hebt gehad om je verwachtingen voor je leven en je huis na de echtscheiding echt in kaart te brengen.

Het zou leuk zijn om de huiskwesties voor de scheiding te kunnen oplossen, maar de kans is groot dat je het pas aan het einde van je zaak volledig kunt beëindigen.

Soms denk je ten onrechte dat het huis voor de kinderen zeer belangrijk is.

Soms denk je dat het te moeilijk is om van alle positieve herinneringen te scheiden en door het huis te behouden vermijd je die kwestie. Maar op de lange termijn kan het best dat juist het huis je teveel aan het verleden doet denken en een struikelblok is voor je bevrijding.

Maar eveneens is verandering van locatie iets waarvan je de kostprijs op lange termijn dient in rekening te brengen. De afstand tot jouw werk en tot de school voor de kinderen verandert.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees