Categorieën
Recent sociale media post

Tijdige voorbereiding bij echtscheiding van een narcist

Informatie om te scheiden

Het belangrijkste wat ik aan diegenen die nog niet zijn begonnen met het verzamelen van hun persoonlijke informatie die nodig zal zijn bij hun scheiding vertellen, is dat het de moeite waard is om het vroeg te doen in plaats van te wachten. Tijdige voorbereiding bij echtscheiding van een narcist is absoluut een must.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Dingen komen altijd op bij een scheiding die uiteindelijk meer tijd in beslag nemen dan je zou willen. Hoe meer tijd u heeft besteed aan het verzamelen en ordenen van deze informatie tijdens uw scheiding, hoe minder tijd u moet besteden aan andere, belangrijkere aspecten van uw zaak en leven.

Als je een paar uur over hebt, zou ik die tijd besteden aan het invullen van de checklist die we nu doorlopen.

De basis van het leven van u en uw echtgenoot is nodig om de oorspronkelijke echtscheidingsaanvraag op te stellen.

Dat betekent de naam van uw echtgenoot (ik hoop dat u deze al kent), hun geboortedatum en rijksregisternummer is nodig om een ​​scheiding aan te vragen. Als u deze informatie niet aan uw advocaat kunt verstrekken wanneer hij of zij daarom vraagt, betekent dit waarschijnlijk dat uw zaken een tijdje zullen worden vertraagd terwijl u ernaar probeert te zoeken.

Als u vervolgens kinderen heeft, moet u ook hun geboortedata en burgerservicenummers verzamelen. Maak geen kopieën van hun socialezekerheidskaarten, aangezien het een potentieel probleem voor privacy en beveiliging is dat hun burgerservicenummers over de hele wereld zweven.

Bewaar die informatie op een veilige plaats en bewaar hun data voor sociale zekerheid in een kluis zodat ze niet in verkeerde handen vallen.

Vervolgens moet u bevestigen hoe lang u en uw echtgenoot getrouwd zijn.

Bevestig dat u de datum van uw bruiloft correct heeft.

Vervolgens moet je erachter komen op welke datum jullie allemaal gescheiden zijn of niet meer samenwonen als man en vrouw.

In het oorspronkelijke verzoekschrift wordt u gevraagd de rechtbank te vertellen op welke datum u allemaal van elkaar bent gescheiden.

Een deel van het proces waarover u in een vroeg stadium met uw advocaat moet praten, is of u al dan niet een of meer fouten in uw oorspronkelijke verzoek tot echtscheiding aanvoert.

Kortom, vertel je de rechtbank dat je om een ​​specifieke reden een echtscheiding aanvraagt.

Het kan zijn dat uw echtgenoot u in de steek heeft gelaten en u geen middelen heeft om te leven.

Of uw echtgenoot heeft mogelijk geweld tegen u gepleegd. Of misschien is uw echtgenoot binnen het huwelijk ontrouw geweest en noemt u overspel als de schuld voor echtscheiding.

Het alternatief hiervoor zou zijn om de rechtbank te vertellen dat meningsverschillen ertoe hebben geleid dat u een echtscheiding heeft aangevraagd.

Dit betekent dat jullie allemaal niet goed genoeg konden opschieten om nog langer te trouwen en dat je niet verwacht weer bij elkaar te komen. Dit is de meest voorkomende basis voor een scheiding.

#traumabinding #relatiememes #relatiequotes #zelfliefde #zelfrespect #zelfbewustzijn #bekrachtiging #groeiquotes #welzijn #emotionelegroei #emotioneleintelligentie #emotioneelonbeschikbaar #zelfgenezers #emotionelegezondheid #orthopedagogischegedachten #therapeutischegedachten #narcismeblog #zelfzorg #zelfcoaching #zelfherstel

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren