Overwinnen van depressie en angst!

Overwinnen van depressie en angst!

1. Overwinnen van depressie en angst!

Als je lijdt aan een depressie en angst, zoek dan hulp. Tegen iemand praten zal je je vooruit helpen.

Maak een verbintenis met jezelf om aan jezelf te werken. Je KUNT je leven helemaal omdraaien want je VERDIENT het. Dit is niet het einde en de laatste Inspirerende speech over depressie.

Het is een vreemde tijd waarin we nu leven, waar mensen uit de landen met de meeste welvaart, het gevoel hebben dat ze het minste hebben. Mensen die leven in landen met de meeste welvaart hebben redenen genoeg om gelukkig te zijn, maar ze lijken het minste geluk te hebben. Waarom is dit zo?

Is het omdat ze de welvaart onderling vergelijken?

We vergelijken onszelf met iedereen die meer heeft, in deze sociale mediawereld waarin we leven. Daardoor voelen we ons nooit genoeg, omdat een ander altijd beter zal zijn in een bepaald gebied.

Vergelijking is de dief van vreugde. – Theodore Roosevelt

Vergelijk jezelf nooit met anderen. Het maakt niet uit hoe geweldig je bent, als je niet DANKBAAR bent voor wie je bent en wat je hebt, zul je nooit gelukkig zijn. Er zal altijd iemand zijn die meer geld heeft dan jij, er zal altijd iemand zijn die het beter doet dan jij, iemand die fitter is dan jij, er beter uitziet dan jij … Als je jezelf altijd vergelijkt, verlies je altijd.

Een ding dat andere mensen nooit over je zullen hebben: ZIJ ZIJN JULLIE NIET.

Je grootste troef is dat je uniek bent.

En als je VRIJ bent om precies te zijn zoals je bent, is dat de beste manier om te leven. Hoe minder je er om geeft om de meningen van andere mensen, hoe gelukkiger je bent. Dat veronderstelt ook dat de andere mag zijn wie hij is en er is een akkoord dat je het niet eens moet zijn.

Ongeluk en depressie komen wanneer je je concentreert op wat je niet hebt. In plaats daarvan, als we waarderen wat we hebben, en ons concentreren op waar we willen zijn, kunnen we ons bijna meteen beter voelen. Waardering en dankbaarheid is de krachtigste manier om depressies of lage staten van zijn te overwinnen.

Je kunt niet tegelijkertijd diepe dankbaarheid en negativiteit voelen.

Als je zegt dat je het kunt, VOEL je de dankbaarheid niet. Je zou kunnen zeggen dat je dankbaar bent, maar je zou het niet kunnen voelen, omdat de wetenschap laat zien dat dankbaarheid en depressie niet samengaan.

Een ander belangrijk uitgangspunt dat velen helpt die lijden aan depressies en angsten is dit: ze zijn bijna zeker dat ze niet 100% van de tijd, in elk geval, depressief of lijden aan de angst.

Ze hebben een selectieve (niet bewust gekozen) depressie of selectieve angst.

Er ZIJN momenten, zelfs als ze kort zijn, van lachen, van zich hoopvol voelen over de toekomst, korte momenten van geluk, van verbinding met anderen, korte momenten van liefde en zich goed voelen. Het is zeker geen bewuste selectie, maar iets wat tot stand komt met triggers en een leven lang geconditioneerde gedachten.

“Ik kan alleen maar gelukkig zijn als x y z in mijn leven voorkomt”. Regels als ik kan alleen gelukkig zijn als …. zal altijd voor ongeluk zorgen, omdat het leven altijd uitdagingen en obstakels op je weg werpt. Als je dit in gedachten houdt, kun je op intellectueel niveau begrijpen dat depressie en angst niet permanent hoeven te zijn. Je kunt erachter komen waarom je zich down voelt, door te leren hoe jouw brein werkt, hoe jouw geest werkt en je kunt het richten op iets wat op lange termijn veel beter aanvoelt.

Vergelijking is een ander groot probleem, vooral deze dagen met de toename van sociale media en de verbazingwekkende openbaring van filters. Filters waarmee je in één beweging op een supermodel lijkt, maar ook de filters die veel op hun leven van toepassing zijn, zoals alles in hun leven overdrijven om zichzelf groter en beter te laten lijken. Alle negatieve dingen worden weggelaten die echt pijn veroorzaken.

De gelukkigste mensen op aarde vergelijken zichzelf nooit met anderen.

Ze lopen hun eigen wedstrijd. Ze zijn blij voor alle anderen om de hunne op eigen tijd en op hun eigen manier te lopen.

Gelukkige mensen hebben niet het beste van alles. Ze MAKEN het beste van alles.

Dingen zullen NOOIT zijn zoals gepland. Dit is het leven, geen film.

Hoe je reageert op hoe dingen werken, bepaalt de kwaliteit van je leven.

Laat me je dit vragen.

Geloof je dat er OOIT in de geschiedenis van deze wereld een mens leefde die depressief was? Een mens die liefde in een wereld van lijden MAAR NOG STEEDS op de één of andere manier slaagde hij of zij erin om dat te veranderen. Hij kon het leven niet alleen geweldig voor hem maken, maar ook benijdenswaardig voor anderen?

Natuurlijk is dat zo.

De waarheid is dat de pijn die je voelt als je depressief bent, komt vanuit je gedachten over je huidige levenssituatie of situaties.

Niet de gebeurtenissen, maar je gedachten over de gebeurtenissen.

Verander je gedachten en je verandert je leven.

Gebruik de pijn voor een groter voordeel. Het belangrijkste uitgangspunt bij het overwinnen van het ongeluk van een depressie is NIET om je te concentreren op de depressie. Dat is wat de meeste mensen doen en de reden waarom het nooit weggaat.

In plaats daarvan zou je je moeten concentreren op waar je wilt zijn.

Concentreer je op de gevoelens die je wilt voelen. Richt je op de persoon die je wilt worden en werk eraan om de dingen te doen die je moet doen om die persoon te worden.

Voel hoe je je zou voelen als alles in je leven op zijn plaats viel.

Een van de snelste manieren om een ​​depressie te onderdrukken, is om een ​​boeiende toekomst te creëren, een groter doel voor jouw leven. Als je oprecht opgewonden bent voor je TOEKOMST, kun je nu niet meer ellendig zijn en kun je alles wat in het verleden is, loslaten.

Het ding dat je in beweging houdt, is een gevoel van een TOEKOMST hebben. Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen en een like te geven. Heb je je al gratis geabonneerd? Dan is het nu tijd

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees