Nooit vriendschap met uw ex-narcist na een scheiding. video

Kun je verder vriendschap hebben met uw ex-narcist?

Vriendschap met uw ex-narcist na een scheiding? NOOIT!

Terwijl gewone volwassen mensen in bepaalde omstandigheden kunnen overstappen naar een goede vriendschap nadat de relatie is geëindigd, is dit nooit mogelijk om een vriendschap met uw ex-narcist te ontwikkelen.

Haar ex-narcist heeft haar 2 jaar lang in een vriendschap met haar verstrikt nadat zij haar 5 jarenlange relatie had verbroken. Ze wou tot scheiding overgaan.

Ze probeerde 3 keer weg te lopen.

Elke keer wist hij zich weer een weg  in haar leven te wurmen.

De 3e keer zorgde zij ervoor dat hij voorgoed verdween.

Soms moet je doen wat nodig is.

Vriendschap met uw ex-narcist wil hij alleen om er “iets” uit te halen.

De reden dat het niet alleen onmogelijk is om vriendschap met uw ex-narcist aan te knopen na het daten, maar ook dat niet loskomen van je narcist tot zelfmoord kan leiden, is, omdat ze, zoals in elke relatie die ze hebben, er alleen in zitten voor wat ze eruit kunnen halen op financieel, emotioneel, sociaal en seksueel vlak.

vriendschap met uw ex narcist

Ze zullen niet alleen doorgaan je af te tappen.

Narcisten zullen hun invalidatie in je leven doen opleven.  Ze zuigen en putten uit je elk stukje zelfvertrouwen, kracht, zelfrespect en zelfs geld. Met dezelfde reden laten ze je als een schim achter van wat je ooit bent geweest, omdat er niets meer bij je te halen valt.

Wanneer zij dit hebben bereikt, zult u hen niet langer van dienst zijn en zullen zij onmiddellijk weglopen zonder rekening te houden met het trauma dat zij u hebben bezorgd.

Ze zullen niet terugkijken en zich niet slecht voelen voor wat ze hebben gedaan.

De narcist heeft hoe dan ook geen wroeging noch gewetensnood. Als hij niet meer kan profiteren is het gedaan. In feite zullen ze zichzelf en anderen die stom genoeg zijn overtuigen om hun verhalen te geloven dat ze opnieuw het slachtoffer zijn van iemands instabiliteit en gekte. Ja, ze zijn geestelijk gestoord genoeg om hun eigen leugens echt te geloven. Neem het van mij aan, ik ben deze weg langs geweest.

Als je met succes aan de greep van narcisten bent ontsnapt. RENNEN!

En kijk niet terug! Probeer geen vriendschap met uw ex-narcist te sluiten. Het is een leugen. Hun grote verklaring van vriendschap is een foefje om je lang genoeg te houden om je meedogenloos te straffen voor het beëindigen van de relatie. Als je jezelf wilt redden en het weinige dat ze niet hebben kunnen verwoesten, en je jezelf weer kunt gaan vinden door genezing, dan is dit de ENIGE manier.

GEEN CONTACT want vriendschap kennen en kunnen ze niet!

Die rotzooi eindigt niet door “gewoon vrienden” te zijn, het zal doorgaan. Want rotzooi is hun karakter. Daarbij is rotzooi in hun handelswijze, hun persoonlijkheidsstoornis.

Jij kunt dat niet veranderen. Zelfs al willen zij hun mentaliteit, hun gedrag enz. veranderen dan duurt het jaren voor er enig resultaat is in een therapeutische setting. Je zult nooit vrede hebben zolang ze in je leven zijn.

Je liefde en empathie maakt hen niet beter integendeel.

Daarom dat vriendschap met uw ex-narcist uw ondergang is. Je bent zo’n speciaal persoon die geen contact kan toepassen. Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren. Als je regelmatig terugkomt dan zal de kennis gebruikt worden in je leven. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat je het meeste raakte. We allen zijn nieuwsgierig om te horen wat je nog zou willen toevoegen. Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties. Sharing is caring!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees