De antisociale narcist behandelde hen als stront

De narcist behandelde hen als stront. Hoever gaat een narcist in het liegen en bedriegen?

Heb je je ooit afgevraagd hoe laag de narcist zal vallen om zijn schrikregime over argeloze levens te voltooien?

Ik was laatst aan het denken over een beetje inzicht op een situatie van een vriendin die me echt in shock had gebracht met haar verhaal van een antisociale narcist.

De narcist blijkt in staat tot pure duivelse daden.

Dit was niet de eerste keer dat ik daarmee geconfronteerd werd.

Maar deze keer was het een heel nieuw niveau.

Toen haar narcist voor het eerst zijn ‘grote entree‘ in haar leven maakte, was een van zijn grootste verleidingsmiddelen om medelijden te wekken met een meisje waarmee hij een relatie gehad had en die bevriend was met een vrouw die op zeer jonge leeftijd aan borstkanker stierf.

Het is best mogelijk dat er een stuk waarheid in het verhaal van de narcist zit.

Die jonge vrouw leefde in buitengewone stress en trauma voor ze stierf.

In de eerste fase van haar relatie met hem huilde de narcist van tijd tot tijd.

Nadat hij bij haar was binnengetrokken gebeurde dat niet meer. Hij sprak nauwelijks nog over dat meisje.

Niets meer over dat ze haar leven verloor en hoe belangrijk ze voor hem was.

Zij kreeg in het begin dus heel veel medelijden met de narcist toen hij haar vertelde dat haar familie haar kwam halen en haar mee naar huis nam om te sterven.

Hoe die familie van het meisje weigerde om de narcist op welke manier dan ook te contacteren.

Natuurlijk dacht zij dat de familie het vreselijk vonden omdat te doen omdat hij van haar hield en ze zulke goede vrienden waren.

Zij had medelijden met hem, zij haatte de pijn die hij doormaakte.

Blijkbaar waar hij naar streefde.

De waarheid over deze antisociale narcist.

Na alles wat zij heeft meegemaakt in de handen van dit monster, en het allerbelangrijkst, de verhalen die zij van zijn vrienden uit de buurt die zij had gehoord gedurende de tijd dat hij bij haar was, deed haar compleet veranderen van mening.

Hij behandelde haar precies zoals hij haar had behandeld.

Kennelijk hetzelfde zoals alle narcisten hun aanbod behandelen.

Zij had gehoord: “Oh man, hij behandelde haar als stront!” En: “Hij deed precies hetzelfde voor haar als hij aan het doen is en jou heeft gedaan!”.

“Hij was zo gemeen en vreselijk voor haar.”.

Haar familie haatte hem vanwege de manier waarop hij haar behandelde.’

Grappig, om hem te horen spreken, de familie haatte hem omdat ze een vreselijke familie waren en hij de enige was die om haar gaf en ze waren jaloers. Natuurlijk.

De antisociale narcist moest zichzelf als de held afschilderen.

Zichzelf als held afschilderen was om te voorkomen dat hij de duistere waarheid onder ogen zag.

In het begin, na het leren van deze dingen en het kennen van de geest en emotieloze toestand van de narcist, was ik verrast dat hij zelfs na haar dood geen enkele vorm van verlies of wroeging of gevoelens van welke aard dan ook ervoer.

Narcisten zijn niet in staat tot liefde, mededogen, spijt, het zijn emotieloze monsters achter het masker dat ze dragen.

Toen had zij haar aha-moment.

Dat toen zij eenmaal verslaafd was geworden aan hem, zij nog zelden of nooit meer de naam van dat meisje hoorde.

Het was allemaal onderdeel van het masker, de show, de façade, het imago.

Een beetje zoals de bikers-t-shirt die hij droeg voor elke eerste date waarop hij ging, zodat hij kan proberen een of andere goedgelovige vrouw suggereren dat hij een fietser is.

De geperfectioneerde methodiek van de antisociale narcist.

Het is verbazingwekkend voor haar de hele structuur en patronen van leugens die hij nauwkeurig heeft geconstrueerd om zijn volgende slachtoffer naar binnen te halen te zien. Uiteindelijk is het duidelijk allemaal voor haar na de feiten.

Hoe laag zal de narcist buigen om zijn voorraad aan vrouwen en geld te krijgen?

Ik denk dat de vraag niet is hoe laag zal een narcist vallen? Voor hem is er immers geen bodem.

Er is blijkbaar niets in deze wereld te heilig voor hem om het niet te gebruiken.

Zelfs niet de herinnering aan een van zijn overleden slachtoffers.

Als het zijn doel dient om te krijgen wat hij wil. . . zal de antisociale narcist het gebruiken.

Het kwaad dat nog altijd aan mij wordt onthuld, is donkerder en nog veelzeggender dan wat ik ooit vroeger in mijn leven heb gezien.

Werken aan je trauma gebieden die hij of zij veroorzaakt heeft, zal leiden tot jouw genezing.

En net wanneer je denkt dat het niet meer sadistischer kan worden bij een antisociale narcist, is er een andere laag aan wreedheid in de maak. Je wordt opnieuw verbluft door de pure verdorvenheid van de narcistische acties.

Als je regelmatig terugkomt naar mijn website kan de kennis gebruikt worden in jouw leven. Daardoor is mij volgen aan te raden. Daar hou ik van. Toegepaste kennis is macht. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Bovendien zijn andere lezers ook nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Laat me weten of je creatief kon werken met dit artikel.

Bovendien bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Heb je ervaringen met heel dubieuze leugens en acties van de antisociale narcist? Laat het ons weten in de commentaren.

Aanverwante teksten over de antisociale narcist

Handboek psychopathie en de antisociale-persoonlijkheidsstoornis.

Wat denk je, is jouw buurman sociopaat?

De lessen van de psychopaat. E-Boek. Levenslessen van heiligen spionnen en seriemoordenaars.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%