Contact met mijn ex-narciste is schade voor u

Ik herinner me verschillende keren dat ik probeerde mijn contact met mijn ex-narciste te beëindigen.  Ze had een gebrek aan sociale vaardigheden en enkele mentale gezondheidsproblemen. Ondanks dat ze al weer een nieuwe relatie had, kon ze me niet gerust laten.

Contact met mijn ex-narcist(e).

Ik herinner me verschillende keren dat ik probeerde mijn contact met mijn ex-narciste te beëindigen.  Ze had een gebrek aan sociale vaardigheden en enkele mentale gezondheidsproblemen. Ondanks dat ze alweer een nieuwe relatie had, kon ze me niet gerust laten.

Maar op één of andere manier stalkte ze me. Contact met mijn ex-narciste had ik ‘s nachts als ze bleef voor mijn deur staan en dreigde met zelfmoord. Als ik een vrije dag had en de bibliotheek bezocht dan was ze daar toevallig ook.

Ging ik gaan hardlopen dan kwam ik haar tegen. Als zoiets verschillende malen in een 6 tal weken voorvalt dan is dat wel beklijvend.

Het was haast niet mogelijk om geen contact met mijn ex — narciste uit te voeren, omdat ik een openbare functie had. Ik slaagde er meestal in om het als een klanten relatie te beschouwen en gewone vriendelijkheid te tonen. Maar dat zorgde er voor dat ze me ‘s nachts opwachtte.

Reputatieschade door de ex-narcist.

Ze dreigde met scenes te maken in het openbaar. Die bedreigingen maakte ze niet terwijl er getuigen bij waren.Telkens als ik contact met mijn ex-narciste had, stelde ik haar in de mogelijkheid om me te chanteren. Binnenin werd mijn woede groter.

Ze wou haar niet bij mijn beëindiging neerleggen. Ze stelde me de meest onnozele vragen aan de balie om toch maar een gesprek te beginnen. Soms kreeg ik zelf vanuit het openbaar gebouw een telefoon of een sms.

En dat om de 10 minuten wat erg stresserend was. Ik kan dan best ook begrijpen dat iemand waarvan de stalker in het bezit is van compromitterende foto’s erg chantabel is. (sexting)

Ik wilde dat ik me gehouden had aan de geen contact regel op de dag dat ik het uitmaakte met haar en me nooit meer in mijn privé ruimte had toegelaten. Wel werden er beveiligingscamera’s geplaatst om toch bewijzen te kunnen hebben van haar gedrag.

Om uiteindelijk het contact met mijn ex-narciste te kunnen verbreken las ik zelfs niet meer haar berichtjes.  Op het einde blokkeerde ik haar op mijn email, mijn whatsapp en sociale media.

klik op de foto

We bleven oorspronkelijk vrienden op haar suggestie voordat ik de narcistische psychologische mishandeling had geïdentificeerd. Dat was een van de slechtste beslissingen van mijn leven toen. Maar zij was meedogenloos in haar verzet tegen mijn geen contact regel.

Zij dacht dat zij recht had op mijn tijd, aandacht, bewondering en middelen.

Ze interpreteerde elke afwijzing van contact met mijn ex-narciste een afwijzing van haar eisen als een daad van agressie. Ik zou altijd de telefoon moeten opnemen, ik zou altijd haar sms moeten beantwoorden.

Als ze het moeilijk had, zou ik altijd met haar moeten praten. Als ik weigerde om haar met mijn wagen te laten rijden reageerde ze met aanhoudende woede en wraakzucht.

Dan dreigde zij met de carrosserie “toevallig ” te beschadigen. Zij vond dat zij dan niet verantwoordelijk was voor haar daden.

Gedurende 6 maanden van ‘vriendschap’ werd het misbruik absoluut wraakzuchtig van aard, maar elke keer dat ik probeerde het uit te maken bedelde zij en smeekte zij om toch weer haar vriend te zijn. Zij gebruikte harde situaties in haar leven om mijn medelijden te vergaren.

Het psychologisch misbruik wordt intenser bij contact met mijn ex-narciste.

Maar elke keer als ik er opnieuw intrapte, bleef ik rondhangen en werd het psychologisch misbruik intenser.

Dit is een goed voorbeeld waarom geen contact zo belangrijk is voor je overleving als je geen kinderen hebt met je ex.

Elke keer dat je de geen contact regel breekt, heeft de narcist nog een kans om meer schade aan je toe te brengen. Zij doen dat ook elke keer. Ik weet uit de eerste hand dat de eerste paar dagen en weken van Geen Contact vreselijk moeilijk zijn. Het is als afkicken van een verslaving wat psychologen trauma binding noemen.

Volhouden tegen stalking en volhouden van de geen contact regel.

Maar ik ben hier om je te vertellen dat als je je er elke dag aanhoudt, het eenvoudiger zal worden! Je mag niet opgeven.

Je hebt echt de emotionele zelfbeheersing nodig om met de geen contact regel door te gaan, ondanks zijn inspanningen om het te doorbreken. Voor anderen zal misschien helemaal niet reageren gemakkelijker en effectiever zijn.

Maar de bottom line is dat zolang je slechte dingen alleen in je hoofd en niet in het echte leven gebeuren, je echte strijd voor controle over je emoties is.

klik op de foto

Op een dag zul je je realiseren dat je goed herstelt en verder gaat

Het is niet van de ene op de andere dag en de gevolgen van het misbruik hebben langdurige gevolgen op verschillende gebieden van ons leven zoals de levensduurte.

Na een periode van rouw (minimum 1 jaar) is de narcist niet langer beheersend en draagt hij of zij niet meer​​ bij aan de pijn en het leed die ze je hebben veroorzaakt.

Ik ondernam alle stappen die mogelijk waren om verder contact met mijn ex-narciste onnodig te maken. Geschenken en briefwisseling die ik ontving, stuurde ik ongeopend terug.

Om effectief te handelen, moet men de kwetsbaarheden en vatbaarheid van de narcist identificeren en herhaalde, toenemende acties tegen hen maken — totdat de narcist loslaat en verdwijnt

Contact met de politie houden als er gevaar is.

Als hij-zij bang is van de politie, dan moet je zeker de politie verwittigen. Maar als er geen echt gevaar is kan dat de situatie nog verder doen escaleren.

Echter, als de narcist schade toebrengt aan je bezitting of dieren dan is dat wel een voorteken dat de narcist in zijn volgende stap geweld zal uitoefenen op jou.

Je hoeft niet veel te doen behalve een vage verwijzing uitspreken, een onheilspellende toespeling maken, een mogelijke ommekeer aangeven. De narcist(e) doet de rest voor je.

Hij of zij is als een klein kind in het donker, en maakt precies dezelfde monsters die hem met angst verlammen. Toch zijn ze heel alert om zelf geen slachtoffer te worden.

Ook bestaan er beveiligingsagenten die gespecialiseerd zijn om stalking tegen te gaan.

Stalking door jouw ex-narcist.

Stalking is een term die vaak wordt gebruikt om te verwijzen naar ongewenste of obsessieve aandacht van een persoon of een groep tegenover een andere persoon. Stalkingsgedrag houdt verband met intimidatie en kan bestaan ​​uit het volgen van het slachtoffer in eigen persoon of het controleren van hen.

Het woord stalking wordt gebruikt, met enkele verschillende betekenissen, in de psychologie en psychiatrie en ook in sommige rechtsgebieden als een term voor een strafbaar feit. Stalkers kunnen bedreigingen en geweld gebruiken om hun slachtoffers bang te maken.

Ze kunnen ook vandalisme en materiële schade aanrichten of fysieke aanvallen plegen die vooral bedoeld zijn om bang voor te zijn. “Stalking is een vorm van psychische agressie, waarbij de dader herhaaldelijk, ongewild en ontwrichtend in de levenswereld van het slachtoffer binnendringt, met wie ze geen relatie hebben (of niet meer hebben).

De stalker kan ook de bedoeling hebben om uw reputatie online aan te vallen.

Om tijdig nieuwe informatie over je op internet te vinden kun je Google Alerts instellen.

Bovendien kunnen de afzonderlijke handelingen die de inbreuk uitmaken, op zich niet leiden tot psychische mishandeling, maar wel samen (oplopend effect).

“Volgens een studie richten vrouwen zich vaak op andere vrouwen, terwijl mannen over het algemeen alleen vrouwen stalken. Een ex die al jouw vrienden bezoekt en daar belastert, valt ook onder de noemer stalking. Via een strafzaak kan een contactverbod opgelegd worden aan een stalker.

klik op de foto

Blijf bij No Contact en je zult voor eens en altijd op het pad van genezing, herstel en groei komen.

Ik wil ook nog benadrukken dat al de activiteiten die je doet om het contact te verbreken legaal moeten worden nagestreefd, bij voorkeur door de goede diensten van advocatenkantoren en op klaarlichte dag. Gebruik zeker ook geen geweld maar verwen ze ook niet.

Er is natuurlijk niets mis mee om uw deuren beter te kunnen vergrendelen. Ook is een logboek (bijvoorbeeld via notities op je gsm of records) bijhouden van alle activiteiten belangrijk voor een reconstructie, zo ook de emails en sms bijhouden op een veilige plaats.

Als ze op de verkeerde manier worden gedaan, kunnen ze afpersing of chantage, intimidatie en veel andere strafbare feiten zijn.

Als je regelmatig terugkomt naar mijn website kan de kennis gebruikt worden in jouw leven. Daardoor is mij volgen aan te raden. Daar hou ik van. Toegepaste kennis is macht. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Bovendien zijn andere lezers ook nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Laat me weten of je ideeën uit dit artikel creatief kon toepassen. Wat zijn jouw bevindingen over jouw contacten met je ex-narcist?

Daarnaast kun je nu ook dit artikel downloaden in de audioversie. Als je liever dit artikel beluistert met als titel “Contact met mijn ex-narciste is schade voor u” doe het met aandacht.

Bovendien bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Heb je nog bijkomende adviezen en ervaringen hoe je een stalker narcist moet behandelen.

Aanverwante artikelen.

Dader typen stalking.

De negen fasen van stalking.

Advocaten over de stalking wet.

Het proces van zelf-transformatie onderzoek van ons hogere potentieel om effectief te leven.

Liefdes stille transformatie het einde van je spirituele zoektocht.

Het Wetende Hart de weg van de soefi: verdieping en transformatie.

Het pad van transformatie.

Waarom Hij? Waarom Zij? Begrijp je persoonlijkheidstype en vind de juiste partner.

Waarom Hij? Waarom Zij? Test je persoonlijkheid en vind de ware liefde.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Bekijk commentaren

 • Hallo,
  Heel interessant wat je neerpent.
  Ik ben 7j getrouwd geweest met een narcist,heb er 3 kinderen mee en in oktober komt de scheiding voor de eerste keer voor.

  Ik vroeg mij nu gewoon af,mijn ex man is narcist,maar nu draait hij de rollen om.
  Zijn wagen verstoppen,niet antwoorden op sms'en die enkel en alleen betrekking hebben op de kinderen.spullen aan mijn voordeur zetten voor de kinderen en toch ook wel voor mij en onmiddellijk wegrijden en noem maar op......

  Terwijl ik hem niet eens zoek,of bel mbt de relatie die ik stop gezet heb enzovoorts.... is da ook iets narcistisch??

  Hij is heel agressief zowel psychisch als fysiek in die 7j huwelijk.
  Nu lijkt alles gedraaid,ze er rustig,geen verwijten,geen controle niks.is dat stilte voor de storm?
  Of is het ook voor hem duidelijk dat het over is?waarom draagt die dan nog de trouwring vraag ik mij dan af......

  Alvast bedankt

  Grts sabrina

  • Dag Sabrina, ik denk dat je juist bent in je analyse, mogelijks de stilte voor de storm. Hij wil hoe dan ook 'aandacht' zoeken zodat je blijft nadenken over hem, zoals je gedaan hebt. Hij voedt daarmee een mogelijke trauma-binding. Wat je kunt doen is telkens als hij in je gedachten opkomt 'delete' of 'stop' zeggen maar wel de veiligheid in acht nemen zoals deuren sluiten, noodnummers bij de hand en/of de politie vragen om een oogje in het zeil te houden zodat ze op de hoogte zijn van zijn raar gedrag. Je zorgen maken en piekeren zonder die acties haalt niets uit. De beste wraak is het leven van een goed leven en innerlijke rust. groeten Johan

Recent Posts

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • communicatie
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

%%footer%%