sarcasme van de narcist

Sarcasme van de narcist en betuttelende toon van een narcist.

Narcisme en sarcasme.

Het kleineren en vernederen via sarcasme van een narcist is een sterke eigenschap. Hun toon is alleen maar één hulpmiddel in de gereedschapskist van de narcist.

Veel slachtoffers hebben gezegd dat hun partners erg sarcastisch waren. In feite lijkt het in veel gevallen hun tweede naam te zijn. Het is een manier om je ook te gaslichten, dus ja ze lijken het te gebruiken.

Ze begrijpen al te goed als mensen sarcastisch zijn met hen. Het brengt ze naar hun innerlijke kern. Sarcasme van de narcist wordt door hen als een lichte anarchistische verwonding beschouwd. In de toekomst zul je daar wat tijd en geld voor terugbetalen of boeten.

Narcisten geloven dat ze altijd gelijk hebben.

Omdat ze op hun beurt geloven dat ze superieur zijn, negeren ze de mening of advies van anderen.  Negeren doen ze met een passief-agressieve truc nl. met sarcasme van de narcist.

Sarcasme kan een leuke manier van communiceren zijn wanneer beide partijen betrokken zijn, maar narcisten gebruiken het chronisch als een manier om je te manipuleren en te degraderen.

Als je op narcistische sarcasme een of andere manier op reageert, moet je “te gevoelig” zijn.

Vergeet dat de giftige persoon constant driftbuien heeft telkens wanneer zijn grote slechte ego wordt geconfronteerd met realistische terugkoppeling. Maar nee, het slachtoffer is blijkbaar de overgevoelige.

Zelfcensuur of het sarcasme assertief benoemen?

Zolang je als een kind wordt behandeld en constant wordt uitgedaagd om jezelf te uiten, begin je een gevoel van hypervigilantie te ontwikkelen over het uiten van je gedachten. Dan ga je al opletten zelfs zonder berisping.

Deze zelfcensuur stelt de misbruiker in staat minder te moeten doen om jou het zwijgen op te leggen, omdat je uit jezelf gaat zwijgen.

Telkens als je een neerbuigend gedrag of een toon te horen krijgt, moet je het stevig en assertief benoemen. Je verdient het niet om als een kind te worden behandeld. Vanzelfsprekend moet je jezelf ook niet de mond laten snoeren om aan de verwachting van sommigen te voldoen.

Heb je een vraag, een inzicht of een verhaal om met ons te delen? Hier leest u hoe u contact kunt opnemen.

Ze zeggen “Hoe je één ding doet, is  “.

Ze zeggen niet zeker wie ‘zij’ zijn, maar zij zeggen het

“Hoe je één ding doet, is hoe je alles doet.”

En het is waar.

Heb je ooit iemand naar het meer of een zwembad zien kijken en ze zitten aan de rand?

een teen in het water.
dan hun enkel
daarna halen ze hun voet eruit, omdat het te koud is.

Dan doen ze alles opnieuw. Hun plezier verpesten.

Terwijl er wat verder 10 kinderen spatten in het water, genietend van hun tijd. Die gekke kinderen, toch?

Daar is een reden voor.  Zij gaan er volledig voor!

Kom binnen. Het water is warm.

Ben je klaar voor Echt bruikbare suggesties?

Het enige dat nodig is om iemands leven te veranderen, is deze post delen. Wil je dat doen?

Om dagelijks inspiratie en motivatie te krijgen, scrol je naar de onderkant van de pagina en voer je je naam in en abonneer je op mijn website.

Je kunt mijn Podcast en MP3 steeds opnieuw beluisteren om de boodschap van dit artikel te versterken. Ik kijk ernaar uit je weer te zien. Mijn naam. Ik geloof in jou!

Mirror, Mirror EBOOK Tooltip The Uses and Abuses of Self-Love

Mirror, Mirror. E-book. The Uses and Abuses of Self-Love.

Iedereen betreurt het narcisme, vooral in anderen. De resultaten zijn vervelend of absurd, of ze zijn zalig zich niet bewust van of trots op hun gedrag.,r zijn narcisme en ijdelheid echt zo slecht als ze lijken? Kunnen we ze vermijden, zelfs als we het proberen?

In Mirror, Mirror, Simon Blackburn, de auteur van dergelijke best verkochte filosofie boeken als Denk Goed zijnd, en Lust, zegt dat narcisme, ijdelheid, trots en zelfrespect zijn complexer dan ze voor het eerst verschijnen en hebben talloze goede en slechte vormen.

Op basis van de filosofie, psychologie, literatuur, geschiedenis en populaire cultuur, Blackburn biedt een verhelderend en onderhoudende verkenning van eigenliefde, van de mythe van Narcissus en het christelijke verhaal van de zondeval van vandaag het gevoel van eigenwaarde industrie.

Een sprankelende mix van leren, humor en stijl “Mirror, Mirror” onderzocht welke grote denkers hebben gezegd over zelfliefde van Aristoteles, Cicero, en Erasmus Rousseau, Adam Smith, Kant en Iris Murdoch. 

Uiteindelijk laat “Mirror, Mirror” zien waarom zelfrespect een nodig en gezond onderdeel van het leven is. Maar het suggereert ook dat we het vermogen om onderscheid te maken hebben verloren – laat staan ​​een balans te vinden tussen goede en slechte vormen van eigenbelang.

Self Love Changing Your Life Through Self-Love and Mindfulness (2 Books in 1), Learn How to Love Yourself More, Calm Your Mind, Reduce Your Stress and Live a Happier Life!

Self Love. Changing Your Life Through Self-Love and Mindfulness. 2 Books in 1, Learn How to Love Yourself More, Calm Your Mind, Reduce Your Stress and Live a Happier Life!

Leer hoe je jezelf meer kunt liefhebben, je geest kunt kalmeren, je stress kunt verminderen en een gelukkiger leven kunt leiden!

 Zelfliefde en Mindfulness

Boek 1: zelfliefde

In dit boek leer je over:

Zelfliefde en hoe het je zal helpen om in het leven van de wereld te leven De oorzaken van gebrek aan eigenliefde. De redenen waarom je zelfliefde zou moeten beoefenen. Het belang van zelfvertrouwen. Hoe u uw leven in eigen hand kunt nemen.

Hoe u uw uniciteit kunt omarmen en uw individualiteit kunt vieren. Daarbij ook hoe u uw sterke punten kunt identificeren en gebruiken naar uw voordelen, en ten slotte, de verschillende kleding dagelijks om weer lief te hebben.

Sta jezelf niet toe om voor eeuwig vast te zitten in zelfvernietigende gedachten. Neem die onmisbare stap naar het leven dat je echt verdient. We zijn allemaal geboren met het potentieel om groot te zijn en een naam te maken voor onszelf en het is gewoon een kwestie van kiezen.

Boek 2: Mindfulness
Mindfulness, het lijkt ieders tong en goede reden te zijn. Mindfulness is niet alleen een meditatie-oefening die je in je leven kunt doen, dat je een leven hebt dat een techniek is die je leven kan veranderen.

Ben je ooit overweldigd geraakt door het leven en niet weten waar je moet afslaan? Als je dat denkt, dan is mindfulness voor jou.

The Heart of Self-Love How to Radiate with Confidence

The Heart of Self-Love. E-book. How to Radiate with Confidence Ebook.   Paperback.

Dit mooie boek geeft je de belangrijkste taak van liefde: van jezelf houden. Lees het en wees aangemoedigd. Lees het en neem het op! Daphne Rose Kingma, de auteur van wanneer je denkt dat je niet genoeg bent: de vier levensveranderende stappen om van jezelf te houden en de toekomst van liefde.

De essentie van God en leven is liefde. Liefde is onze natuur. Van liefde komen we terug naar liefde van wie we terugkeren. Leeft reis naar ons “Soulful Purpose” en onze unieke uitdrukking van Goddelijke Liefde.

Heather Hans weet waar het allemaal over gaat, het hart van eigenliefde, is voor iedereen die worstelt met eigenwaarde en klaar is om in hun leven als leider te komen. Norman Wolfe, auteur van “The Living Organization”: bedrijf transformeren om buitengewone resultaten te creëren. Liefde is onze natuur.

Van liefde is waar we zijn en waar we zijn. Niets kan de liefde breken. Liefde geneest, liefde schept; liefde is de meest krachtige kracht van allemaal. Zonder liefde lijdt de mens – fysiek, emotioneel en spiritueel.

Wanneer mensen zichzelf niet kunnen liefhebben, komen ze van een dodelijk gif; wanneer deze giftige gedachten, gevoelens en gedragingen één persoon grijpen, wordt iedereen beïnvloed. Het hart van zelfliefde is een combinatie van instructie, inspiratie en memoires en goddelijke liefde.

Wonen in liefde, inclusief zelfliefde, is een grote foto en een kleine klus. Hans neemt problemen over van verslaving, angst, verlies, geluk, gezondheid en sociale rechtvaardigheid.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

over kenmerken toxisch persoon