Iemand die oprecht om je geeft, zul je gevoelens niet willen kwetsen! +video

Het behouden van je waardigheid is niet iets waar toxische personen in geïnteresseerd zijn. Bovendien is het niet normaal dat een partner het soort woorden uitspreekt die beledigend zijn en je gevoelens kwetsen.

Toxische personen zullen altijd rechtvaardigen waarom ze je bedriegen en je gevoelens kwetsen. En je kunt er zeker van zijn dat elke reden die ze bedenken gewoon weer een leugen is.

Nogmaals, als ze je gevoelens kwetsen in je relatie, moet je begrijpen dat niet alle partners of echtgenoten valsspelen. Het is niet normaal. Bovendien is het niet zo gewoon als de toxische persoon je wil doen geloven. Er zijn mensen op deze wereld die volledig trouw zijn aan hun partners en echtgenoten. En dat verdien je ook!

Toxische personen kunnen beweren dat ze je per ongeluk bedrogen hebben omdat ze zo gewild zijn!

In dit geval zijn er twee kampen van mensen die de narcist willen. 

Het eerste kamp omvat mensen die gewoon niet weten wie of wat deze persoon is. 

Het tweede kamp zijn natuurlijk mensen die nog steeds traumatisch met hen verbonden zijn zoals vroegere partners, vroegere echtgenoten en vroegere geliefden en alle mensen waar de narcist bij betrokken was. Maar niet als ze sterk genoeg waren om er van weg te komen en er van weg te blijven.

Begrijp echter dat de mensen in kamp één niet met zoveel zijn als de narcist denkt. 

Wat er gebeurt, is dat iemand naar de narcist glimlacht of hallo zegt. Plots bedenkt de narcist zich dat deze persoon ze wil. In werkelijkheid kan die persoon de narcist vervelend, arrogant of eigenwijs vinden. 

Ze mogen ze helemaal niet leuk vinden, maar de narcist heeft al een verhaal verzonnen. Maar zelfs meer dan dat, ze willen je gewoon jaloers maken, omdat ze graag mensen trianguleren en mensen jaloers maken om hun gevoelens te kwetsen. Kortom, niet zoveel mensen “willen” de toxische persoon als ze zeggen.

Tools voor zelfgenezing en weerbaarheid vind je hier!

De narcist is een pathologische leugenaar om je gevoelens te kwetsen!

Niemand kan dit aan de narcist veranderen, zelfs hun eigen kinderen niet. En als de eigen kinderen van de narcist ze niet kunnen veranderen, kun je er zeker van zijn dat geen enkele andere nieuwe vlam ze ook zal veranderen. Vroeg of laat vallen ze door de mand.

Dit is waarom het belangrijk is om de narcist niet op te volgen en hun sociale media niet te bekijken. De statussen die de narcist op sociale media zet zijn speciaal voor jou ontworpen en voor de buitenwereld. De narcist wil zijn illusie verder kunnen inprenten, ook bij zijn of haar nieuwe vlam.

Je kent het effect van woorden vaak herhalen, zodat je ze begint te geloven. 

Dit is in wezen wat je jezelf aandoet als je op de sociale media van de narcist springt, en je gelooft in de foto’s die ze daar plaatsen.

Al die foto’s zijn alleen maar een illusie; het zijn rekwisieten om iedereen die aan hem twijfelde te laten geloven dat de narcist eindelijk veranderd is. Het is een nieuw spel dat ze spelen.

Ik verzeker je dat als je stopt met kijken naar hun sociale media en je stopt met het vragen van vrienden en familie over de narcist je deze leugens niet meer zult geloven.

Trouwens, ik heb al deze reacties ook gehad, dus ik veroordeel je niet daarom.

Ik wil je zeggen dat zolang je dat allemaal doet, je niet verder kunt gaan met je leven. Je dient echt het emotioneel contact in jezelf met hen te verbreken. Je kunt de pijn die ze veroorzaakt hebben uit je lichaam verschuiven. Je kunt de blokkade om met je eigen leven verder te gaan uit je lichaam verschuiven.

Als je dat niet doet, kun je je neurale paden niet veranderen. Je zult je denkprocessen niet kunnen veranderen, wat betekent dat de toxische persoon je gevangen zal houden in hun schrikbewind.

Er zijn effectieve manieren ontwikkeld om los te komen van narcistisch misbruik. 

Met de tools voor zelfgenezing kun je onmiddellijk je conflicten, stress en drama verminderen. Deze tools vind je allemaal in het menu.

Herinner jezelf tientallen keren per dag eraan dat je zeker een gewenst persoon bent. Er is minstens één iemand op deze wereld die veel van je kan houden. Je bent niet alleen schattig, maar je kunt ook echt sexy zijn. 

Net zo heb je altijd jezelf kunnen redden, emotioneel en financieel, in moeilijke omstandigheden dat kun je nu ook. Dus denk maar niet dat de verspilzieke egoïstische persoon iets kan bijdragen aan je economische of financiële stabiliteit.

Je bent nog altijd aantrekkelijk, je kunt jezelf terug laten stralen!

Vrienden die je zomaar laten vallen en meegaan in het misbruik zijn geen vrienden.

Je hoeft jezelf niet te bewijzen aan een narcist, trouwens kijk eens na of je vindt dat je steeds jezelf hebt moeten bewijzen ook bij je ouders vooraleer je liefde kreeg?

Misschien heb je ook een te laag zelfbeeld, en denk je verkeerd als je gelooft dat niemand anders je zou willen. Narcisten kunnen zeker niet in een glazen bol kijken, je kunt je eigen toekomst scheppen. Er zijn 10.000 mensen in de wereld die in je geïnteresseerd zijn.

Er zijn dokters, advocaten, therapeuten die buitengewoon intelligent zijn, maar op de een of andere manier kan de narcist in hun leven hen ervan overtuigen dat ze dat niet zijn.

Als je met iemand samenleeft kan die persoon je kwetsbaarheden versterken en onvoorspelbaar gedrag gebruiken om je van de kaart te brengen. Je kunt je moeilijk onttrekken aan de negatieve energie van iemand waarmee je samenleeft. Het kan een negatieve dynamiek veroorzaken waar jij gescheiden raakt van belangrijke delen van jezelf.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer