De narcist sleutelpersoon in je leven. +video +audio

Hier vind je de Link naar de Nederlandstalige uitleg programma van Melanie. Even belangrijk is hier de Link naar recovery programma.

Investeren in jezelf is belangrijk met het Engelstalig programma NARP van Melanie. de link vind je in het menu. Als illustratie van haar volledige programma kun je hier het programma van Melanie testen.

Veel van de vragen kun je stellen aan de zoekfunctie op onze website die al 2000 artikelen bevat.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/de-bevrijding-van-narcistische-mishandeling-door-zielstransformatie.mp4

Aanbevolen boeken:

foto cover van boek shame and codependency

Codependentie auteur en expert Darlene Lancer legt de geest en motieven van de narcist en de persoonlijkheid van hun partners uit in haar boek over codependentie.

Omgaan met een narcist onthult dat de onbewuste krachten hun wederzijdse aantrekkingskracht en relatiedynamiek sturen. Op dezelfde manier werpt het een licht op de schadelijke invloed die narcisten hebben op hun partners en kinderen.

Dit is ook een werkboek met strategieën die je zelfrespect kunnen verbeteren. Op unieke manier helpt dit boek om jezelf te respecteren en grenzen te stellen in relaties met verslaafden, narcisten of mensen die emotioneel grof zijn.

foto cover boek Dealing with a narcissist
Als je eerst gecharmeerd was door een narcist, moest je al snel worstelen met egocentrisme, defensieve houding en escalerende kritiek en eisen.

Proberen te voldoen aan hen kan onmogelijk aanvoelen en geen van beide houdt misbruik tegen, en genereert geen oprechte zorgzaamheid en wederkerigheid. Je raakt gefrustreerd en gekwetst dat je gevoelens en behoeften worden afgewezen of genegeerd.

Gestaag nemen je zelfrespect, vertrouwen, vertrouwen en onafhankelijkheid af in de relatie, terwijl je meer van jezelf opgeeft.

Of je je relatie wilt verbeteren of indien je nog onzeker bent over blijven of weggaan, omgaan met een narcist – 8 stappen om zelfvertrouwen op te wekken en grenzen te stellen geeft duidelijkheid en hulpmiddelen om interacties met moeilijke mensen te doen.

Je versterkt je zelfrespect en krijgt het vermogen om grenzen te stellen en effectief te communiceren.

Acht stappen worden aanbevolen met specifieke oefeningen en technieken die van toepassing zijn op elke relatie met een moeilijke persoon – passief-agressief, controlerend, beledigend, manipulatief of met een borderline of narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Darlene Lancer, JD, LMFT boek concentreert zich op Narcisme.

Darlene is een Licensed Marriage and Family Therapist en expert voor relaties en codependentie. Dealing with a narcissist e-book kun je hier downloaden.

De mythe over Narcissus?

Wat is het continuüm van narcisme?

De oorzaken van narcisme?

Wat is de relatie tussen codependentie en narcisme?

Wat trekt een persoon naar een narcistische partner?

Welk type persoon raakt meestal betrokken bij een romance van een narcist?

Wat maakt narcisten zo defensief en moeilijk om mee te communiceren?

Positieve en negatieve indicatoren die een narcist zal veranderen?

Wat zijn de nodige stappen om met ze om te gaan

Er is veel discussie over de vraag of narcisten echt kunnen worden genezen

Wat is je mening over dit onderwerp?

Een ander besproken onderwerp is de vraag of er zoiets bestaat als gezond narcisme.

Velen geloven dat elk narcisme ongezond is. Waar sta je in dit debat?

Het woord narcisme wordt tegenwoordig vrij nonchalant rondgegooid. Hoe pleiten we nauwkeurig voor slachtoffers van dit misbruik, terwijl we geen algemene uitspraken doen over deze aandoening die kan worden toegepast op gewonde mensen die daadwerkelijk in staat zijn te evolueren?

Niet iedereen is klaar of in staat om zichzelf volledig los te maken van zijn narcistische partner.

Ze moeten hulpmiddelen leren om ermee om te gaan dat is waar je boek over gaat. Hoe houden ze hun kracht in stand wanneer de aard van deze aandoening is dat ze de mensen in de buurt van de narcist op een toxische manier infecteert?

You Can Thrive After Narcissistic Abuse. The #1 System for Recovering from Toxic Relationships by Melanie Tonia Evans. Paperback.

foto cover book You can trive after narcissistic abuse
klik voor meer info

Te verkrijgen ook als e-boek hier.

Je kunt gedijen na narcistisch misbruik van mijn mentor Melanie Tonia Evans biedt een helende en transformerende weg voor de mensen die dit het nodigst hebben.

Geïnspireerd door haar persoonlijke ervaring, diepe wijsheid en krachtige inzichten, biedt dit boek van Evans alle hulpmiddelen die u nodig hebt om de effecten van narcistisch misbruik te veranderen.

Door de hulpmiddelen kun je uiteindelijk de pijn vrij geven en een nieuw leven claimen, niet alleen als een overlevende, maar als een bloeier.

Narcistische persoonlijkheidsstoornis is een veel meer voorkomend probleem dan dat de meeste mensen zich realiseren.

Of uw romantische partner, ouder of kind deze aandoening heeft, het zou goed zijn als u Melanie’s boek als een kaart gebruikt om u te helpen bij uw reis naar bevrijding en persoonlijk bekrachtiging.

Een uniek herstelprogramma gemaakt door één van ‘s werelds toonaangevende online autoriteiten op Narcistisch Misbruik.

Narcistische mishandeling werd oorspronkelijk gedefinieerd als een specifieke vorm van emotioneel misbruik van kinderen door narcistische ouders.

Recenter is de term breder toegepast om te verwijzen naar enig misbruik door een narcist  – iemand die zijn eigen attributen bewondert -, in het bijzonder door volwassenen.

De narcist misbruikt de betrokken relaties mentaal, fysiek, financieel, spiritueel of seksueel.

Als je een gewelddadige relatie hebt gehad met iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, zul je beseffen dat niemand begrijpt waar je doorheen gaat, maar niet als ze het zelf hebben meegemaakt.

Melanie Tonia Evans werd meer dan vijf jaar lang door haar ex-man misbruikt. Het bracht haar bijna op een onomkeerbaar punt. Op haar laagste punt belandt, had ze een openbaring die de geboorte van de Quanta Freedom Healing  (QFH) Technique betekende.

In “Je kunt bloeien na narcistisch misbruik.”

leer je:

Herkennen of je in een gewelddadige relatie bent,

hoe je jezelf kunt losmaken van het vermogen van de narcist om je te beïnvloeden of te misbruiken, je onderbewuste programma meer identificeren, het loslaten en het focus op zelfgenezing herstellen, gemachtigd worden en niet alleen overleven.

Dit revolutionaire programma is ontworpen om je van binnenuit te genezen, de effectiviteit is bewezen door duizenden mensen over de hele wereld.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Hoe verander je je codependentie aan de narcist?

Loslaten van codependentie aan de narcist met het innerlijke proces? d 1

Trauma en traumazorg in Europa

alle artikelen over traumaherstel op narcisme.blog
alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
audio van deze blog op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees