De narcist sleutelpersoon in je leven. (video)

Hier vind je de Link naar de Nederlandstalige uitleg programma van Melanie.

Even belangrijk is hier de Link naar recovery programma.

Investeren in jezelf is belangrijk met het Engelstalig programma NARP van Melanie, zie knop aan de rechterkant.

Als illustratie van haar volledige programma kun je hier het programma van Melanie testen.

Veel van de vragen kun je stellen aan de zoekfunctie op onze website die al 1000 artikelen bevat.

Aanbevolen boeken:

foto cover van boek shame and codependency

Codependentie auteur en expert Darlene Lancer legt de geest en motieven van de narcist en de persoonlijkheid van hun partners uit in haar boek over codependentie.

Omgaan met een narcist onthult dat de onbewuste krachten hun wederzijdse aantrekkingskracht en relatiedynamiek sturen. Op dezelfde manier werpt het een licht op de schadelijke invloed die narcisten hebben op hun partners en kinderen.

Dit is ook een werkboek met strategieën die je zelfrespect kunnen verbeteren. Op unieke manier helpt dit boek om jezelf te respecteren en grenzen te stellen in relaties met verslaafden, narcisten of mensen die emotioneel grof zijn

foto cover boek Dealing with a narcissist
Als je eerst gecharmeerd was door een narcist, moest je al snel worstelen met egocentrisme, defensieve houding en escalerende kritiek en eisen.

Proberen te voldoen aan hen kan onmogelijk aanvoelen en geen van beide houdt misbruik tegen, en genereert geen oprechte zorgzaamheid en wederkerigheid. Je raakt gefrustreerd en gekwetst dat je gevoelens en behoeften worden afgewezen of genegeerd.

Gestaag nemen je zelfrespect, vertrouwen, vertrouwen en onafhankelijkheid af in de relatie, terwijl je meer van jezelf opgeeft.

Of je je relatie wilt verbeteren of indien je nog onzeker bent over blijven of weggaan, omgaan met een narcist – 8 stappen om zelfvertrouwen op te wekken en grenzen te stellen geeft duidelijkheid en hulpmiddelen om interacties met moeilijke mensen te doen.

Je versterkt je zelfrespect en krijgt het vermogen om grenzen te stellen en effectief te communiceren.

Acht stappen worden aanbevolen met specifieke oefeningen en technieken die van toepassing zijn op elke relatie met een moeilijke persoon — passief-agressief, controlerend, beledigend, manipulatief of met een borderline of narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Darlene Lancer, JD, LMFT boek concentreert zich op Narcisme.

Darlene is een Licensed Marriage and Family Therapist en expert voor relaties en codependentie. Dealing with a narcissist e-book kun je hier downloaden.

De mythe over Narcissus?

Wat is het continuüm van narcisme?

De oorzaken van narcisme?

Wat is de relatie tussen codependentie en narcisme?

Wat trekt een persoon naar een narcistische partner?

Welk type persoon raakt meestal betrokken bij een romance van een narcist?

Wat maakt narcisten zo defensief en moeilijk om mee te communiceren?

Positieve en negatieve indicatoren die een narcist zal veranderen?

Wat zijn de nodige stappen om met ze om te gaan

Er is veel discussie over de vraag of narcisten echt kunnen worden genezen

Wat is jouw mening over dit onderwerp?

Een ander besproken onderwerp is de vraag of er zoiets bestaat als gezond narcisme

Velen geloven dat elk narcisme ongezond is. Waar sta je in dit debat?

Het woord narcisme wordt tegenwoordig vrij nonchalant rondgegooid. Hoe pleiten we nauwkeurig voor slachtoffers van dit misbruik, terwijl we geen algemene uitspraken doen over deze aandoening die kan worden toegepast op gewonde mensen die daadwerkelijk in staat zijn te evolueren?

Niet iedereen is klaar of in staat om zichzelf volledig los te maken van zijn narcistische partner

Ze moeten hulpmiddelen leren om ermee om te gaan dat is waar je boek over gaat. Hoe houden ze hun kracht in stand wanneer de aard van deze aandoening is dat ze de mensen in de buurt van de narcist op een toxische manier infecteert?

You Can Thrive After Narcissistic Abuse. The #1 System for Recovering from Toxic Relationships by Melanie Tonia Evans. Paperback.

foto cover book You can trive after narcissistic abuse
klik voor meer info

Te verkrijgen ook als e-boek hier.

Je kunt gedijen na narcistisch misbruik van mijn mentor Melanie Tonia Evans biedt een helende en transformerende weg voor de mensen die dit het meest nodig hebben.

Geïnspireerd door haar persoonlijke ervaring, diepe wijsheid en krachtige inzichten, biedt dit boek van Evans alle hulpmiddelen die u nodig hebt om de effecten van narcistisch misbruik te veranderen.

Door de hulpmiddelen kun je uiteindelijk de pijn vrij geven en een nieuw leven claimen, niet alleen als een overlevende, maar als een bloeier.

Narcistische persoonlijkheidsstoornis is een veel meer voorkomend probleem dan dat de meeste mensen zich realiseren.

Of uw romantische partner, ouder of kind deze aandoening heeft, het zou goed zijn als u Melanie’s boek als een kaart gebruikt om u te helpen bij uw reis naar bevrijding en persoonlijk bekrachtiging

Een uniek herstelprogramma gemaakt door één van ‘s werelds toonaangevende online autoriteiten op Narcistisch Misbruik

Narcistische mishandeling werd oorspronkelijk gedefinieerd als een specifieke vorm van emotioneel misbruik van kinderen door narcistische ouders.

Meer recent is de term breder toegepast om te verwijzen naar enig misbruik door een narcist  — iemand die zijn eigen attributen bewondert -, in het bijzonder door volwassenen.

De narcist misbruikt de betrokken relaties mentaal, fysiek, financieel, spiritueel of seksueel.

Als je een gewelddadige relatie hebt gehad met iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, zul je beseffen dat niemand begrijpt waar je doorheen gaat, maar niet als ze het zelf hebben meegemaakt.

Melanie Tonia Evans werd meer dan vijf jaar lang door haar ex-man misbruikt. Het bracht haar bijna op een onomkeerbaar punt. Op haar laagste punt belandt, had ze een openbaring die de geboorte van de Quanta Freedom Healing  (QFH) Technique betekende

In “Je kunt bloeien na narcistisch misbruik.”

leer je:

Herkennen of je in een gewelddadige relatie bent,

hoe je jezelf kunt losmaken van het vermogen van de narcist om je te beïnvloeden of te misbruiken, je onderbewuste programma meer identificeren, het loslaten en het focus op zelfgenezing herstellen, gemachtigd worden en niet alleen overleven.

Dit revolutionaire programma is ontworpen om je van binnenuit te genezen, de effectiviteit is bewezen door duizenden mensen over de hele wereld.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.