Loslaten van codependentie met het innerlijke proces? Deel 1 +video

Loslaten van codependentie met het innerlijke proces? Deel 1 +video

Hoe doe je het innerlijk proces voor het loslaten van codependentie en voor het verdrijven van de narcist en verwijderen ongezonde emotionele afhankelijkheid bij jezelf? Je kunt jouw trauma verdrijven uit je lichaam. Dat is het loslaten van codependentie of het loslaten van emotionele afhankelijkheid aan de narcist.

Hoe minder trauma hoe meer je zelfliefde kunt ontwikkelen, en hoe minder kans dat je emotionele afhankelijkheid door de narcist kan getriggerd worden.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie.

Je bent dan totaal niet meer interessant voor een narcist.

Welkom op dit exclusieve artikel van narcisme.blog. Dank je wel voor het vertrouwen en ook als  je ons uw vraag voor hulp hebt gestuurd met de nodige context.

Als je een relatie hebt gehad of hebt met een narcist of een giftige persoon, heb je ongetwijfeld de ervaring gehad om iemand te worden “die je niet meer kent”.

Je bent plots enorm veranderd en je voelt je niet meer goed in je vel.

Na maanden, jaren of zelfs decennia doorgebracht te hebben met je rechten, gevoelens en gedachten te onderdrukken, heb je geen andere keuze dan je identiteit, dromen en doelen te verwijderen en te worden wat je nodig hebt om te overleven. Dat is meestal een ernstig verminderde persoon die zijn eigen levenskracht heeft afgesloten.

Zelfs na het verlaten van de narcistische relatie, als gevolg van het definitief verlaten of omdat je uiteindelijk voorgoed bent weggegooid, heb je waarschijnlijk nog steeds het gevoel dat je vastzit in een kooi met pijnlijke gevoelens en angsten.

Zelfs als de deur open is, voel je je misschien te doodsbang om deze kooi te verlaten, en de reden is:  je weet niet hoe je weer moet leven.

Het intense trauma, hersenspoeling en conditionering die je ontving van narcistisch misbruik veroorzaakte dit.

Je stem verliezen.

Je dromen opgeven.

Geloven dat je gebrekkig bent.

Doodsbang zijn dat je elke keer als je probeerde om voor jezelf op te komen dat er een prijs was om te betalen.

Je wist niet langer hoe je je leven kon laten werken, omdat je je macht weggaf.

Je deed dit in een poging om deze persoon te laten stoppen met misbruik van je te maken.

Om het anders te zeggen: De conditionering van de narcist is een serieus probleem.

Het is gebruikelijk voor een narcist.

Bovendien is er een duidelijk herstelproces voor het loslaten van emotionele afhankelijkheid dat we moeten doen om van narcistisch misbruik te herstellen.

Veel mensen geloven dat er niets meer te veranderen is aan het misbruik dat een narcist in ons wezen en onze hersenen heeft geïmplanteerd, maar ik kan je verzekeren dat dit zo niet is. Dit is waar dit artikel  over gaat.

We zullen eerst kijken naar de 5 belangrijkste traumaprogramma’s die onze innerlijke identiteit aanneemt als gevolg van narcistisch misbruik.

Zodra we dit grondwerk hebben opgezet voor het loslaten van codependentie, begrijp je precies hoe de narcist erin is geslaagd je geest, hart en ziel zo ernstig te beïnvloeden.

Je zult je duidelijk realiseren waarom het zo moeilijk is om jezelf op te pakken en verder te gaan met je leven.

Narcistisch misbruik is verraderlijk en dringt door tot in ons innerlijke wezen. Kneuzingen en snijwonden en fysiek misbruik kunnen voor iedereen gemakkelijk te zien zijn, maar, zoals velen van ons geloven, zijn de resultaten van emotioneel en mentaal misbruik net zo dodelijk en vereisen aandacht en genezing om effectief vooruit te kunnen gaan.

Dit is wat er gebeurt met mensen die hebben geleefd met aanzienlijk narcistisch misbruik: Het loslaten van emotionele afhankelijkheid wordt heel moeilijk.

Ze kunnen niet opkomen voor hun rechten.

Hun meningen en dromen worden verpletterd.

Ze dimmen hun licht

Ze mogen hun ware zelf niet zijn, omdat hun leven draait om het dienen van het valse zelf van iemand anders.

Hoe komt een persoon daaruit terug?

Hoe kun je jezelf genezen en herprogrammeren voorbij deze boeien? Weet alsjeblieft dat de informatie die ik deel niet gaat over hoe je een narcist kunt overleven en goed met hen in je leven kunt omgaan.

Het gaat over het loslaten van codependentie en je leven terugnemen.

Gescheiden zijn van de narcist en “Geen Contact” gaan is absoluut de beste manier om om te gaan met een narcist.

Bovendien is emotionele onthechting en het herwinnen van jezelf en kracht kunnen ook gebeuren als je nog steeds betrokken bent bij een narcist met parallel ouderschap, of op het werk of via familiebanden etc.

Loslaten van codependentie

In dit artikel ga ik je laten zien hoe en wat het betekent om te ontsnappen aan onderdrukking, vernedering en zelfs desintegratie en de manieren om die ontsnapping te doen, zelfs als dit alles is wat je je hele leven hebt meegemaakt  of, als je in vorige levens gelooft, zelfs vele levens.

Misschien heb je nooit de ervaring gekend je vrije, krachtige zelf te zijn. Misschien ben je altijd geconditioneerd om te worden onderdrukt, klein en niet te veel ruimte in te nemen.

Als je in de buurt van narcisten hebt gewoond, is dit 100% waar.

want het leven in de omgeving van de narcist moet helemaal over de narcist gaan.

De conditionering door een narcist is verraderlijk, krachtig.

Het hersenspoelen en trauma zijn zo impactvol dat onze innerlijke wezens zijn veranderd.

Veel mensen geloven dit: de schade is blijvend aan onze hersenen en ons zenuwstelsel, en ik ben hier om je te vertellen dat het niet zo hoeft te zijn, en ik neem daarvoor en voor jou een standpunt in.

Dat we absoluut de macht hebben om dit te genezen, maar we moeten heel duidelijk zijn over wat er is gebeurd en wat nodig is om los te komen van de conditionering van de narcist.

Ik wil één voor één met je doorgaan, enkele van de grootste programmeringsschade die we van narcisten ontvangen die schadelijk is voor ons Ware Zelf.

Dan gaan we één voor één precies uitleggen hoe we ons kunnen bevrijden van die programmering.

Nummer 1: We zijn/werden niet gehoord.

 Je leven, waarden, dromen en dagelijkse ervaringen zijn totaal niet relevant voor hem of haar.

Voor een narcist zijn zelfs alle gedachten en gevoelens die niet van hen zijn, volledig ongeldig.

Als je iets van jezelf probeert te delen met een narcist, zal hij of zij ongeïnteresseerd zijn, afwijzend, je ongeldig maken en het gesprek voortdurend bij zichzelf terugbrengen.

Dit zorgt ervoor dat je krimpt en opgeeft.

Als we niet worden gehoord en moeten vechten voor het luchtruim, dan is de moeilijkheidsgraad nauwelijks de moeite waard.

In plaats daarvan leren we onze gevoelens en de overtuigingen samen te trekken, op te kroppen en te internaliseren: ‘Ik ben niet interessant, het luisteren waard of genoeg gewaardeerd door anderen om belangrijk te zijn.’

Dus we beginnen te ontdekken dat zelfs in omgevingen waar de narcist dat niet is, we geen vertrouwen hebben, we niet graag onze ideeën of meningen laten gelden.

Tenslotte voelen we ons vaak afgewezen, overgeslagen en buitengesloten wanneer we tijd doorbrengen met anderen. Op die manier wordt het heel moeilijk om het nodige te doen vanuit een geïsoleerde positie.

Nummer 2: Onze dromen zijn verpletterd.

We leren van narcisten dat, omdat we onbelangrijk zijn, onze dromen dat ook zijn.

Volgens de narcist zijn ze ofwel vergezocht, onbelangrijk of egoïstisch.

Je wordt verteld hoe fout het is om die dromen te hebben.

Je krijgt alle redenen te horen waarom je ze niet kunt doen, niet zou moeten doen of een vreselijk persoon bent om ze te doen.

Met dit in gedachten voel je je als een dier dat elke keer dat je probeert op te staan ​​wordt geslagen en weer naar beneden wordt geduwd.

Als we proberen onze dromen te hebben, escaleert de straf en het misbruik en veroorzaakt zo veel trauma dat we kunnen bezwijken.

Als gevolg daarvan leren we geen dromen en ambities te hebben.

Overeenkomstig leren we dat alles wat we willen afhangt van de narcist die de bron ervan voor ons is – wat ze natuurlijk niet zijn. Elke dergelijke droom is beladen met trauma en komt voor een hoge prijs. De narcist zorgt ervoor dat de betaling uit onze ziel komt.

Nummer 3: Wij geloven dat we defect zijn.

Naarmate we steeds meer van onze meningen, gevoelens, gedachten en dromen verliezen, worden we meer en meer leeg, angstig en getraumatiseerd.

Dit  is niet de natuurlijke Ware Zelfstaat die onze ziel wilde leven, vandaar dat ze protesteert om ons er aan te doen herinneren.

Bovendien projecteert de narcist hun innerlijke verwonding zelf op ons door alle manieren te noemen die ze waarnemen dat we hun valse zelf niet adequaat dienen.

We zijn verdoemd als we dat doen en verdoemd als we dat niet doen.

Er is geen manier om een ​​narcist gelukkig te maken en hen gelukkig te houden. Ervan weg gaan mag niet volgens hem, want dat is loslaten van codependentie. De reden is omdat het onverzadigbare valse zelf altijd fouten zal vinden en meer zal eisen.

Als je lang genoeg te horen krijgt dat je dit of dat bent, of niet genoeg van dit of dat constant, beginnen we deze beledigingen te absorberen en te geloven.

We nemen aan dat we fout, ziek, gek, gebrekkig en zelfs slecht of narcistisch zijn. Dit heeft invloed op elk gebied van ons leven. Vanwege de schaamte, verwarring en pijn die we van binnen voelen, kunnen we beginnen met verminderen van menselijke interactie en geïsoleerde kluizenaars worden.

Nummer 4: Het spreekwoordelijke kleed wordt altijd onder u uitgetrokken.

Een van de heimelijke manieren waarop een narcist je straft omdat je je eigen leven, idealen of dromen wilt, is om je te beloven wat je wilt, de wortel te bengelen voor maximale uitbetaling aan zichzelf en je vervolgens te straffen door niet zijn belofte na te komen.

De rechtvaardiging is uitgebreide ‘excuses’, waaronder zeggen dat het iets ergs was dat je deed waardoor de narcist van gedachten veranderde. Net als een hond die zijn kooi verlaat en wordt vastgebonden om er weer in te gaan.

Je leert dat enkele wrede en kwaadaardige behandelingen door de narcist  jezelf kunt minimaliseren, zodat je je eigen leven niet meer wilt.

Nummer 5: We wijzen de narcist toe als de gever van onze levenskracht.

Emotioneel zijn we een gijzelaar. Het loslaten van codependentie lijkt op het eerste zicht onmogelijk. We mogen geen eigen gedachten, gevoelens, doelen, waarden, ideeën of dromen hebben. Alles wat we voelen, denken of willen moet afgestemd zijn op de narcist, anders zijn pijn en straf eraan verbonden.

In plaats van in ons eigen lichaam te zijn in een leven met een hart gericht leven, en het leven te navigeren vanuit een plaats van zelf-heelheid, is ons hele bestaan ​​nu gericht op wat de narcist wel of niet doet en wat hij of zij denkt.

We proberen de kruimels van liefde en verbinding te krijgen waarnaar we in de goede tijden hunkeren.

We proberen vervolgens de aanvallen te overleven wanneer de narcist in slechte tijden uithaalt.

Dit is letterlijk verwant aan het syndroom van Stockholm, het fenomeen van mensen die een sterke traumabinding hebben met hun ontvoerders en zich machteloos voelen om te overwinnen. Dit wordt in gang gezet door de gruwel van een vreselijke de-humaniserende behandeling.

Wanneer de gevangene voedsel, water of basiscomfort voor de mens uitdeelt en ‘je kunt vandaag leven’, creëert dit zo’n opluchting dat het zelfs als liefde kan voelen.

Het is te vergelijken met het zonder het te weten de narcist onbewust als onze God te maken.

Tragisch genoeg betekent dit dat al onze macht is weggegeven en dat we ons zelfs machteloos kunnen voelen om zonder de narcist te leven. We kunnen letterlijk, in ons leven vooruit, niet in staat zijn om beslissingen te nemen of acties voor onszelf te ondernemen.

Je kunt aannemen uit de analyse van deze 5 voorbeelden dat dit een krachtige invloed heeft zoals bij hersenspoeling, traumaconditionering en aangeleerde machteloosheid.

Wat nodig is om de narcist uit ons wezen en ons hoofd te krijgen en gezond verder te gaan met ons leven, is deze hersenspoeling uit te pakken en te leren hoe we deze programmering en conditionering kunnen overwinnen.

En dat kunnen we, want ik beloof je dat de kracht om te genezen en te overwinnen in je zit als je weet hoe je die kracht kunt benutten en ontketenen.

Dit noemen we zelfgenezing van trauma door loslaten van codependentie.

Het is niet omdat het bij ons heeft gewerkt  dat  het niet bij je zou kunnen werken, want tienduizenden verzenden die herstelling hebben bekomen met Melanie’s hypnotische beeld meditatie. Maar dan moet je ook het werk doen als een belangrijke prioriteit.

Dit betekent tot 3 x per dag in de eerste maand, zolang je het dagelijks leven niet aankunt. Daarna kan het minderen in functie van hoeveel en hoe erg je getriggerd wordt.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie.

Je zult nu wel weten dat ik zo’n fan ben van het Quantumwerk.

Kort samengevat betekent dat dat we het werk in onze innerlijke wezens doen om onze trauma’s los te laten en te herprogrammeren. Naarmate het innerlijk werk vordert kunnen we doorbreken in nieuwe manieren van zijn en levenstrajecten.

Als je niet innerlijk geheeld bent heb je geen toegang tot dit niveau van herstel.

De waarheid van ons leven, volgens neuron-wetenschappers, is dat 90-95% van ons leven op de leeftijd van 30 draait op de automatische piloot van onze onderbewuste programma’s.

Natuurlijk zijn onze onderbewuste programma’s geïnstalleerd tegen de tijd dat we ervaren hebben dat narcisten ernstig getraumatiseerd zijn.

In het geval dat  we deze getraumatiseerde onderbewuste programma’s niet genezen, blijven we gewoon ons verleden herhalen, het maakt niet uit op welke nieuwe manieren we onszelf proberen te ‘denken’.

Wat nodig is om een ​​verandering in ons leven te krijgen, is om een ​​echte somatische verschuiving in ons emotionele lichaam, in ons innerlijke, over dat onderwerp te krijgen.

Dit is de manier waarop we verder gaan als een andere persoon. Dat is precies wat de innerlijke Quantum-tools ons toestaan ​​te bereiken. Als je verder gaat met dit artikel te bekijken zal je leren hoe je die tools zelf kunt gebruiken door ze terwijl uit te testen op je trauma.

Wanneer we deze gebruiken, proberen we het trauma in zijn kern te helen, om een ​​ongekende doorbraak in ons leven te maken.

Het gevolg is dat we ons ware zelf worden en leven als een bron van onze Ware Kracht, zelfs als we nu nog geen idee hebben wat dit leven kan zijn.

En dit is zo veel effectiever dan proberen plannen te hebben om je trauma te ontkennen en te beheren, daar gaan dit artikel niet over.

Als je een aanzienlijk trauma hebt – wat narcistisch misbruik absoluut is – is proberen te vechten net als dat je constant voelt alsof je stroomopwaarts zwemt met een steen op je hoofd.

Dat zijn de oude paradigma’s van genezing.

Waarom zouden we daarin geïnteresseerd zijn wanneer er een zoveel eleganter, beknopter en effectievere manier is om te genezen?

Dat betekent dat je met de methode die we straks gaan uitleggen en op je toepassen direct je overtuigingen direct in je innerlijke wezen veranderen.

Zodra je een verandering in de mate van geloof hebt, verandert onmiddellijk hoe je je voelt en denkt.

Hoe u reageert, verandert.

Wat u kiest, verandert.

Alles verandert.

Dan zijn mensen en situaties die je oude innerlijke identiteit vertegenwoordigen gewoon niet meer in je realiteit; dus zo binnen zo buiten.

Je hele levenspad, landschap en alle personages erin veranderen.

Dat is de totale sleutel.

We bereiken dit alleen wanneer we een innerlijke verschuiving in ons hebben in ons emotionele zelf door het loslaten van codependentie.

Dus we gaan straks een diepgaande onderzoeksreis maken. De exacte trauma’s kunnen we uitgraven die ervoor zorgen dat we vast blijven zitten in de conditionering van de narcist. Op die manier kunnen we onze macht terug nemen en de generatieve bron van ons eigen ware leven worden.

Klinkt dat als iets waarvoor je me zou willen vergezellen?

Als je nog meer van je context wil duidelijk maken, e-mail naar mie.declercq@gmail.com.

Voeg me toe op Facebook als dat mogelijk is en veilig.

Word lid van onze gesloten ondersteuningsgroep Supportgroep Volwassen kinderen van narcisten op Facebook.

Wanneer je de Engelse taal goed begrijpt, kun je verder werken door alle modules van Narp te gebruiken en coaching krijgen vanuit het Internationale forum.  Je kunt lid worden van het online NARP-programma door de link te klikken in het menu. Daarbij kun je daar alvast al het gratis Engelstalig handboek Narcissistic Abuse downloaden. Je kunt je in het menu ook inschrijven voor een gratis masterclass met als onderwerp Recover, Heal & Thrive.

Ik kan niet wachten om het zelfgenezingsverwerkingsproces voor het loslaten van codependentie met je te delen, omdat onze grootste missie is om je te helpen beter te worden.

Het is onze visie om op die manier met velen in het verzet te kunnen gaan tegen een narcistischer maatschappij en voor een meer solidaire en humane maatschappij, waarin de mensenrechten gerespecteerd worden, want door zijn emotioneel, psychologisch en fysiek geweld overtreedt de narcist de mensenrechten.

Dus als je vandaag met deze aflevering te maken hebt en zelfs als je al zeer toegewijd bent aan je innerlijke werk, zal dit je echt een genezende superboost geven.

Het maakt niet uit waar je bent, zelfs als je dit werk nog nooit eerder hebt gedaan, zal het innerlijke werk je veel helpen.

Dit is het voornaamste werk dat je nu moet doen om onmiddellijk resultaat te verkrijgen. Alle andere teksten op narcisme.blog zijn eigenlijk supplementen, evenals alle andere suggesties.

Voor veel problemen hebben we specifieke teksten die je vindt via de zoekfunctie op onze website. Wat je vindt met de zoekfunctie kun je een goed antwoord bieden. Natuurlijk kun je ons ook via messenger of andere sociale media een PM sturen. Alle heel belangrijke links vind je in het menu.

Toch is de basis om maximaal te kunnen toepassen wat in die specifieke teksten staat, de mate dat je het innerlijke proces voor het loslaten van codependentie doet dat we straks met je overlopen en toepassen.

Ik hoop dat je dit artikel leuk vindt en doorgaat, zodat je een superboost in je zelfgenezing kunt doen en je ware zelf realiteit tot je levensvaardigheid kunt maken.

Onze onderbewuste programma’s

Zo. Ik hoop dat je je voordeel blijft doen met dit artikel, en naar mijn mening is het zo dat als we zeer ongewoon trauma hebben geleden, werken in onze onderbewuste programma’s vaak het enige werk is dat echt werkt.

Ik hoop dat dit je heeft geholpen om te laten zien waarom dat zo is en hoe het werkt.

Zo vaak praat ik met mensen over het verschil tussen informatieprocessen en transformationele processen.

Tegenwoordig hebben we niet alleen informatie doorgenomen, maar hebben we innerlijke transformatiewerk gedaan, dat is het echte werk om te genezen.

Als je voldoende de Engelse taal begrijpt, kun je je aanmelden bij Melanie’s herstelprogramma dat een uitnodiging voor een healing workshop met haar bevat, een set eBooks en nog veel meer.

Stuur naar ons uw terugkoppeling over je proces in je genezing. Ik zou graag willen weten wat er met je is gebeurd en hoe je je nu voelt, evenals alle vragen die je hebt beantwoorden.

Weet ook dat je ons steunt als je je onlineaankopen doet bij Bol.com via onze link onderaan deze pagina of de link in het menu. Dus tot de volgende keer. Blijf genezen, blijf glimlachen en blijf bloeien, want er is niets anders te doen.

Vragen, suggesties of commentaar? Ik antwoord graag.

Bekijk ook de hypnotische beeld meditaties als je specifieke moeilijkheden hebt met ontspannen.

Je vindt zowel meer achtergrond in het boek van Melanie als in ons artikel dat je vindt als je de zoekfunctie gebruikt met “test” met de titel “Hoe narcistisch misbruik snel overkomen. Test!” Alle links vind je in het menu.

Gezien haar programma downloadabel is, kun je gelijk wanneer onafhankelijk van wat je doet dat toepassen zonder verplaatsing gewoon door er naar te luisteren, maar niet terwijl je aan het rijden bent.

Ik sluit niet uit om je persoonlijk te spreken.

Maar ik ben ervan overtuigd dat het herhaaldelijk volledig  lezen en uitvoeren van dit artikel meer invloed in je genezingsproces voor het loslaten van codependentie zal hebben dan je vermoedt, want dit is wat we zelf hebben vastgesteld.

Als je echt diep zit is 2 uur per dag werken aan je herstel een echte noodzaak. Het kan enkele maanden duren voor je complete innerlijke vrede hebt want je zult versteld zijn wat er allemaal naar boven komt dat je ontkend had.

Namelijk het trauma zorgt onder andere voor een gedeeltelijk geheugenverlies over de relatie. Het is als het pellen van uien, onder elke laag zit er een nieuwe laag, tot je bij de kern kunt komen.

Zonder online programma is het heel moeilijk om een snelle transformatie naar herstel en bloei te hebben, maar niet als je begrip hebt van de werkwijze. Die vind je in de gelinkte teksten als je zoekt op werkwijze en heel veel werkt aan je” zelf-liefde tekort”.

Zeker in de beginperiode om je stabiliteit te herverzekeren.
Het is een noodzaak om systematisch te werken aan je zelfliefde tekort, zodat het negatieve in je leven stopt en kan transformeren. Links vind je in het menu of met de zoekfunctie.

Ik ben gemachtigd om coaching te geven als armoede consulente en als professionele orthopedagoge, maar daarbij werk ik ook nog fulltime.

Daarom dat ik je vraag me regelmatig uw vorderingen te sturen op een schaal van o tot 10.

(0=ik voel me superdepressief 10= ik voel me uitstekend in mijn vel.)

En het aantal keren dat je al dit artikel volledig hebt bekeken en de oefeningen hebt uitgevoerd is ook belangrijke informatie voor ons.

Vergeet ook niet dat je ons werk op narcisme.blog kunt ondersteunen door al uw aankopen online te doen via de link van bol.com die je onderaan deze pagina vindt. Waarvoor dank.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Hoe doe je het innerlijk proces van loslaten van codependentie aan de narcist? deel 2

nieuw boek van Melanie Tonia Evans
klik om te bestellen

In this paperback e-book audiobook you will find Melanie’s method of recovery that we highly recommend. After all, we have applied that blooming method to ourselves. For that reason, many personal experiences are the result of the daily use of Melanie’s method that we describe in our texts.

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees