Smaad van een narcist(e) gelooft niet iedereen.

Niet iedereen gelooft de smaad van de narcist, daarom kan je je angst verminderen, want de narcist heeft geen echte vrienden. En sommigen beseffen dat hij iemand is met een ziekelijke liefde voor zichzelf.

Sommigen beseffen dat hij of zij iemand is met een ziekelijke liefde voor zichzelf.

De narcist(e) vindt het normaal dat hij of zij zichzelf bij alles in het middelpunt zet. Daarvoor kan hij of zij een leugencampagne starten. Schaamte en empathie bestaat niet in hem of haar.

Hij of zij heeft een onvermogen om een relatie aan te gaan. Hij of zij kan liegen als de pest. Sommigen geloven de smaad van de narcist.

Een connectie van mij uit de groep slachtoffers van narcisten waar ik regelmatig mee chat had een aangename surprise toen zij vandaag voor een paar dingen in de supermarkt stopte.

Normaal gesproken is mijn vriendin op haar hoede als ze winkelen gaat voor het geval ze haar ex-narcist ziet.

Gelukkig maakte ze dit nog niet mee.

Maar vandaag zag zij één van zijn vrienden, één van zijn kamergenoten.

De narcist(e) heeft geen echte vrienden om over te praten.

Meestal alleen cafévrienden.

Zij is goed op de hoogte van zijn lastercampagne over haar tegen iedereen die hij kent zowel in hun vroegere kennissenkring als bij de familie.

De smaad van de narcist(e) is irrationeel.

Narcisten moeten roddelen om te proberen hun leugens en valse maskers die ze in het openbaar dragen te beschermen.

Sowieso, ze zag een “vriend” van hem in de winkel, eerst in een gangpad en daarna bij de kassa.

Dat voelde angstig aan. Maar ze gaf niet op en keerde niet terug op haar stappen.

Ze probeerde oogcontact te vermijden, denkend dat haar ex-narcist tegen iemand gelogen had over haar die zou luisteren naar hem.

Het verhaal eindigt dat zijn auto van de ene op de andere neus was geparkeerd met de hare.

Ze keek naar hem op toen zij haar autodeur opendeed.

Hij stond daar naar haar te zien alsof hij wachtte tot zij naar hem zou kijken.

Toen zij keek, glimlachte hij vriendelijk naar haar.

De blik op zijn gezicht zei: “Het is OK, ik weet het, en ik geloof er niets van. Je bent OK.”

Hij glimlachte en knikte naar haar toen hij de verademing op haar gezicht zag.

Zij ademde uit en voelde haar schouders ontspannen en zij glimlachte terug naar hem.

Haar angst voor de smaad van de narcist was voorbij.

Toen zij in haar auto stapte, giechelde zij een beetje en besefte ze: “Er zijn sommige mensen die door het valse imago heen kunnen kijken. En niet in het zondebokmechanisme trappen.

Ze zijn niet dom genoeg om alles te geloven wat de narcist(e) zegt.”

Wij zijn dankbaar voor allen met een eigen opinie en die zich niet inlaten met roddels.

Ik ben dankbaar voor dit treffen vandaag van mijn vriendin.

Heb je ook zo’n verrassende ervaring gehad vandaag? Laat ze ons weten in de commentaren hieronder.

Als je regelmatig terugkomt naar mijn website kan de kennis gebruikt worden in jouw leven.

Daardoor is mij volgen aan te raden. Daar hou ik van. Toegepaste kennis is macht. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Bovendien zijn andere lezers ook nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Laat me weten of je welke tips uit deze tekst je kon toepassen. Heb je een smaadcampagne meegemaakt?

Ook bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Klaar voor de volgende stap? Klik dan hier.

Onthoud: je hebt de macht om op elk gewenst moment van het onbewuste naar het bewuste leven over te schakelen en te groeien in onoverwinnelijk worden! Als je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een verdomd goede dag om helemaal onoverwinnelijk te worden.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel te liken en te sharen van dit artikel of foto.

We zijn out-reachers die hier zijn om je te helpen onoverwinnelijk te worden en je interne blokkades te overwinnen, zodat je een ongelooflijk geweldig leven kunt maken!

We schrijven over persoonlijke ontwikkeling, manifesteren & meer voor slachtoffers van narcisme.

We weten dat je graag zou verlost zijn van de narcist en zijn invloed op jouw leven. Klik dan hier.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Related Post
Share
Leave a Comment

Bekijk commentaren

 • Achteraf komen vaak de tongen los ...dat doet opnieuw puzzelstukjes ineen vallen en bevestigd dat je nog zo gek niet bent ;) Mij helpt het om de narsist te bekijken (met een witte doktersjas aan; ook al ben ik er geen) als een zieke om zo afstand te nemen. Eens je het doorziet is het zo voorspelbaar(heel soms zelfs amusant) en zal het je alsmaar minder raken. Het zijn woorden voor de wind van een ongeneeselijk ziek persoon. Het heeft geen zin met zwijnen in de modder te worstelen want ze houden ervan! Blijf trouw aan jezelf ❣️

Recent Posts

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing

De verhalen van het ego en het werken aan het ego.

Estimated reading time: 4 minutes Annemie hier, De video/artikel van vandaag gaat over het ego en in het bijzonder over… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing

6 Stappen om het ego te verzachten met egowerk (groeitaak)

Estimated reading time: 11 minutes Ik leer veel over egowerk. Ik heb ontdekt dat het een van de krachtigste hulpmiddelen is… Read More

 • complex trauma
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • trauma

Hoe narcistische moeders CPTSS veroorzaken

De link tussen narcistische moeders en CPTSD Complexe posttraumatische stressstoornis en narcistisch emotioneel misbruik. Als we denken aan posttraumatische stressstoornis… Read More

%%footer%%