babystapjes groeibeloften

Met babystapjes kun je je groeibeloften 100% nakomen

Indien je in 2023 een verandering wilt bij jezelf lees dan verder: Echte transformatie vindt plaats door kleine babystapjes te nemen in je dagelijkse groeibeloften waarvan je weet dat je ze 100% kunt nakomen. Maak dus geen grote groeibeloften die je toch niet kunt nakomen. Een groeibelofte kan bijvoorbeeld zijn een bepaalde reactie of gevoel dat je wilt veranderen op een toxische situatie of persoon.

Brein in gevaar met grote voornemens

Welke berichten er ook in onze cultuur worden gepusht, weersta alle drang om “grote voornemens” te maken. Je hersenen zijn niet ontworpen om ze te voltooien. Als we voornemens maken die te ver van onze huidige gewoonten af liggen, die te ver van onze vertrouwde levenservaring af staan, voelt ons brein alsof het in gevaar is.

Wat geen zo’n reactie teweeg brengt is bijvoorbeeld: elke dag een glas water drinken, 5 minuten mediteren, 10 minuten eerder wakker worden, dagelijks 5 pagina’s uit een boek lezen, 5 minuten een dagboek bijhouden, etc.

babystapjes groeibeloften
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Dit herstelt het zelfvertrouwen en omdat de veranderingen klein zijn, zullen de hersenen zich niet gedragen alsof ze zich in een bedreigende situatie bevinden.

Vier jezelf elke keer dat je je babystapjes groeibeloften houdt.

Blijf toegewijd, je zult versteld staan wat een paar maanden hiervan kunnen doen. Echte transformatie begint elke dag met kleine stapjes.

Ons ego houdt hier niet van, omdat het van onmiddellijke bevrediging en snelle oplossingen houdt. Maar het ego leidt ons tot zelfsabotage. Het wil namelijk geen verandering. De eerste reactie op de kleine stapjes nemen van ons ego is dan ook, dat is niet de moeite terwijl alle grote beloftes van de afgelopen jaren nooit hebben gewerkt. Maak jezelf dus niets wijs en volg de babystapjes methode voor verandering!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

begin stap voor stap blok
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees