Creativiteit ontwikkelen werkt helend.

Als je de complexiteit begrijpt van wie de narcist is waarmee je te maken hebt, voel je zich al wat beter. Gewoon “benoemen” brengt verlichting, omdat het een vorm van insluiting is.Je voelt je minder alleen daardoor.

Maar het is ook gewoon dat je veel twijfelt. Trouwens, in deze specifieke situatie kunnen zaken snel veranderen. Als je er vertrouwen in hebt dat je gerechtigheid op de een of andere manier dient, zou je de motivatie kunnen vinden om op te staan en jezelf terug goed krijgen met creativiteit.

Één van die manieren is ten volle je creativiteit gebruiken om uiting te geven aan jouw ervaring en de wonden die dat oproept.

Onze missie is om emotionele genezing te ondersteunen met kunst en creativiteit voor mensen die in pijn, verdriet, angst of stress leven.

Hier promoten we soms ook online cursussen aan aan ons lezerspubliek om jouw creativiteit te stimuleren. Deze online cursussen met expressieve kunst zijn voor iedereen die emotionele, spirituele of fysieke gevolgen ondervindt van een verwoestend verlies enorm helend. Als je zo’n cursussen met succes hebt gevolgd laat het ons weten in de commentaren.

Beschrijven via kunst

Dat kan ook een angstaanjagende ziekte, een onbeheerste omstandigheid, een familie-onthouding of andere levensprocessen zijn dat je wilt beschrijven.

Duizenden mannen, vrouwen en kinderen hebben hun pijn een stem gegeven met creativiteit door verf, kleur, persoonlijke verwerking op doek of in het ontwikkelen van online vaardigheden.

Dit doen ze met het schrijven of het maken van foto’s, zodat ze hun creativiteit hebben aangewend om tot innerlijke rust te komen.

Onder creativiteit verstaan ​​we altijd verhalen vertellen, poëzie, muziek, dans, beeldende kunst, schilderkunst, beeldhouwkunst, alles wat men gewoonlijk als creativiteit ziet.

We geloven dat kunst, zoals schrijven of met foto’s je verhaal vertellen en genezing samengaan om er één te worden.

Naarmate creativiteit en genezing samenvloeien, zal het vakgebied van de kunst veranderen en zal het medische veld veranderen.

Voor velen van ons is helende creativiteit een spiritueel pad, een transformationeel proces, een manier van zijn.

Wij stimuleren bij onze lezers creativiteit om te helen van misbruik, om de kracht van het creatieve proces als een helende kracht aan te wenden.

Ik geloof dat creativiteit de genezende mechanismen van het lichaam vrijmaakt om te genezen.

Veel van mijn lezers geloven dat het lichaam, geest en ziel verenigd zijn. In kunst en genezing is geen interpretatie of therapie nodig. Het creatieve proces is de genezer. Hier is creativiteit op zich al transformationeel.

Het gebied van de kunsttherapie en het gebied van expressieve kunst maakt ook gebruik van kunst in genezing. Er is de neiging zich meer te concentreren op therapie of methode en betekent training en / of licentiëring, hoewel er veel overlap is in werkmethoden.

Het zijn prachtige velden en zijn meestal anders dan waar men creativiteit en genezing bespreekt. De kunstenaars en instructeurs waar we over praten zijn meestal geen getrainde kunstexperts of beeldende therapeuten.

Het zijn gewoon mensen die het creatieve proces van kunst gebruiken om zichzelf, anderen en de aarde te genezen.

creativiteit
Emotionele, spirituele, creatieve, psychologische en fysieke groeitaken

Creativiteit geneest.

Onderaan dit artikel vind je informatie over hoe creativiteit geneest, en hoe elke persoon zichzelf kan helen met kunst, muziek en dans enz.

In “narcisme.blog” kun je ook de gedeelde ervaringen van genezers vinden die werken in medische programma’s met kunst, en van kunstenaars die helende kunst maken om zichzelf, anderen en de aarde te genezen.

Onze website bevat links (aanverwante teksten) naar andere kunst- en genezingssites, aarding-sites en sites voor ritueel helen op het web. Je kunt dit vinden via categorie zoek en de zoekfunctie.

We hebben ook links naar kunsttherapie en sites met expressieve kunst voor lezers die geïnteresseerd zijn in kunstzinnige therapie. We zien onszelf als een medemens die digitaal aanwezig willen zijn, om je, anderen en de aarde te helpen genezen.

Ik geloof dat kunst en genezing van jezelf, anderen, de gemeenschap en de aarde zullen genezen. Het is iets wat je doet. Het is een daad om te genezen met jouw geest.

Innerlijke vrede bereiken door gebruik van creatieve gaven.

De narcistische wereld kan geen vrede produceren. Zelfzorg wel.

Trauma en traumazorg in Europa

Een emotionele kater herstellen is mogelijk

Aardingsoefening voor het zenuwstelsel voor als je wakker wordt.

Veranderen zonder terug slachtoffer te worden van een narcist? Deel 1

Hoe kunnen we onze trauma’s echt helen?


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees