Meer bewustwording en kennis aan je vingertoppen over veerkracht

Begrippen van A tot G.
Begrippenlijst narcisme van S.
Begrippen van T – Z .
Begrippen van O – R.

Maak hier een keuze uit boeken – e-boek – cd – dvd als je je wilt verdiepen om actie te ondernemen na misbruik door een narcist.

Een aanvullende service.
Films over persoonlijkheidsstoornissen.
Van kwetsuur naar litteken hulpverlening aan kinderen met complex trauma Paperback

Super interessant boek voor professionals en de hulpverlening. Je krijgt een goed inzicht in het hoe en waarom van trauma en hoe dit het functioneren van een kind en zijn gezin beïnvloed.

Debunking the Narcissist’s Smear Campaign.
How To Overcome A Narcissist’s Smear Campaign.
Fit For Life – Yoga voor Beginners. DVD.

U hebt al van yoga gehoord, maar u voelt dat uw zelfvertrouwen nog wat moet groeien om die unieke houdingen onder de knie te krijgen? Goed, dan is dit baanbrekende programma iets voor u!

Yoga is zowat de meest populaire, alternatieve lifestyle geworden met een scala aan voordelen; van een strakker lichaam tot meer ontspanning.

Susan Fulton toont u hoe het moet en leidt u door een reeks van lichaamsoefeningen die speciaal zijn ontworpen voor diegenen onder u die nieuw zijn in de wereld van de yoga.

Emotional Thinking. test.
Mentaal kapitaal versterk je mentale veerkracht en vermijd burn-out. Paperback. E-boek.

Neuropsycholoog Elke Geraerts over het belang van een veerkrachtig brein De burn-out-epidemie neemt ongekende vormen aan. Maar er is een oplossing: hoe groter je mentale weerbaarheid, hoe beter je beschermd bent tegen stress, burn-out en andere mentale problemen.

In dit grensverleggende boek toont brein expert Elke Geraerts wat de belangrijkste componenten zijn van mentale veerkracht, en hoe je deze kunt trainen om je mentale kapitaal te vergroten.

Recent wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat we zelf een aanzienlijke invloed hebben op ons mentale kapitaal. Met de juiste mindset kan de kans op een burn-out dus aanzienlijk worden verkleind, en met de juiste aanpak kan burn-out in je bedrijf sterk worden gereduceerd.

foto cover boek veerkracht onze natuurlijke weerstand
Veerkracht onze natuurlijke weerstand tegen een leven vol stress. Paperback.

Veerkracht is vandaag hét sleutelwoord als het gaat om de manier waarop we in het leven staan. Wat er ook gebeurt in ons leven (veranderingen, negatieve
gebeurtenissen, een verlies, een burn-out, een depressie, problemen veroorzaakt door stress op het werk…), steeds weer wordt de manier waarop we ons een weg banen door het leven bepaald door onze veerkracht.

Wetenschappelijk onderzoek leert ons steeds meer over het belang van veerkracht. Is veerkracht een persoonlijkheidskenmerk of iets wat door onze omgeving wordt beïnvloed?

Is veerkracht iets wat aangeboren is of kan je
veerkracht aankweken? Kan je je eigen veerkracht meten? En kan je je eigen veerkracht ook doen groeien?

Michael Portzky is neuro-pyscholoog. Hij is de auteur van zowat alle Nederlandstalige vragenlijsten over mentale veerkracht en bouwde de voorbije jaren een sterke reputatie op in het lezingencircuit.

In dit boek legt hij in begrijpelijke taal uit wat we moeten weten over veerkracht. Bovendien ontwikkelt hij een praktisch en onmisbaar actieplan voor wie de schade die veroorzaakt is door stress en aanverwante problemen stap voor stap wil herstellen…

foto cover Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness geluk, veerkracht & intuïtie
Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness geluk, veerkracht & intuïtie. Paperback.  E-boek.

‘Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness’ van Carolina Bont is het langverwachte vervolg op haar eerdere bestsellers over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit (meer dan 55.000 exemplaren verkocht). Als je hooggevoelig bent, is balans vinden in de hectiek van alledag een extra uitdaging.

Dit werkboek helpt om beter om te gaan met de lastige kanten van hooggevoeligheid én zo goed mogelijk de sterke kanten ervan te gebruiken.
Door te oefenen met mindfulness zet je gerichte stappen op weg naar meer innerlijke rust.

Op die manier kun je gaan toepassen wat wel werkt met narcisten.

Zo ontstaat er ruimte om meer te vertrouwen op intuïtie en te genieten van het leven. Daarnaast leer je technieken om je weerbaarheid te vergroten. De energie-uitwisselingen met je omgeving worden duidelijker, waardoor er nieuwe levenskracht vrijkomt.

Allemachtig via veerkracht naar invloed
Allemachtig via veerkracht naar invloed. Paperback.

We willen graag controle over wat rond en met ons gebeurt. En dat kan. Want veel meer dan met zaken als geld of positie heeft macht te maken met de juiste mindset. In dit boek tonen Katalien Bollen en Tine Bergen hoe je invloed kan krijgen door te investeren in je veerkracht, zelfkennis en soft vaardigheden.

Met praktische verhalen focussen ze op de situatie thuis, op het werk en in de samenleving. Op al deze domeinen kunnen we ons geregeld machteloos voelen. Waarom lijkt het alsof je kind de baas is?

Hoe kan het dat je vroegere soulmate nu het bloed van onder je nagels haalt? Wanneer begrijpt je baas dat je die job verdient? Hoe krijg je vat op die uitpuilende agenda? Waarom zou jij de fiets nemen als je buren altijd de auto kiezen? In wat voor wereld worden je kinderen groot?

Veerkracht Auteur: Aagje Vanwalleghem Taal: Nede
Veerkracht.
Aagje Vanwalleghem.

Hét boek voor iedereen die een droom heeft.
Ben jij bereid om hard te werken, af te zien, doelen te stellen, pijn te verdragen en toch door te gaan? Alles voor dat gevoel van euforie?
Aagje Vanwalleghem ging door een hel om haar droom te verwezenlijken. In een klimaat dat niet klaar was voor haar talent.

Zij nam op zestienjarige leeftijd deel aan de turnfinale op de Olympische Spelen in Athene en zette niet alleen zichzelf maar ook het Belgische turnen op de kaart.
Maar tegen welke prijs?
Dit boek brengt niet alleen de waarheid over haar afkomst, maar vertelt ook hoe Aagje Vanwalleghem het boegbeeld van het Belgische turnen werd.

Met een finale op de Olympische Spelen, de eerste Belgische turnmedaille ooit op een EK en veel wereldbekermedailles zette Aagje Vanwalleghem het Belgische turnen op de kaart.

Toch is Veerkracht niet alleen een sportief verhaal.

Het is ook een verhaal over vallen en opstaan, balanceren tussen twijfel en vertrouwen en over de kracht om de juiste energie aan te spreken en door te gaan.

Een topsportverhaal wordt hier omgevormd tot een schatkist vol inspiratie. Voor iedereen die het verschil wil maken in topsport, maar ook in het leven. Een inspiratie voor als je wil weten wat wel werkt met narcisten.

Talent is één zaak maar zonder het verwerven van bepaalde vaardigheden en denktechnieken kun je nooit doorbreken in een wereld waar elk resultaat staat of valt met een duizendste van een punt.

Het zijn precies die uitgangspunten die gaan helpen om toe te passen wat wel werkt met narcisten. Aagje Vanwalleghem geeft je met dit boek de kracht en de souplesse om je eigen koers te varen met een focus op de winnaarsmodus!

De bevrijding van narcistische mishandeling door zielstransformatie. video

Hoe je leven voorgoed van narcistische mishandeling bevrijden? video

Een aardingstechniek om te aarden als je je angstig voelt.

Is jouw man een narcist? Deel 3

Trauma therapie voor kinderen met oorlog-PTSS


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees