Je Levensverwachting berekening

Je Levensverwachting berekening

Het is bewezen dat roken, overmatig alcoholgebruik en andere slechte gewoonten tot 60% van de vroegtijdige sterfgevallen veroorzaken en de levensduur verkorten. Elke persoon beïnvloedt zijn eigen levensverwachting. Door te kiezen voor een dieet, een slechte of goede gewoonte, fysieke activiteit, creëren we voorwaarden om extra jaren te leven of, integendeel, er een paar af te trekken.

levensverwachting
ontdek het narp-herstelprogramma

De levensverwachting is een maatstaf die wordt voorspeld met behulp van demografische kennis. Het toont het gemiddelde aantal extra jaren dat een persoon kan leven. Hoe nauwkeurig deze indicator wordt berekend, hangt af van de volledigheid van de censusgegevens van het land en de kwaliteit van de sterftestatistieken. Een belangrijke indicator is de duur van iemands gezonde leven zonder verlies van arbeidsvermogen. Gegevens over de prevalentie van verschillende ziekten in het land worden gebruikt om het te berekenen.

U kunt de levensduur “meten” met behulp van de Life Calculator, een moderne tool die de levensverwachting van een persoon schat. Het is gemaakt met behulp van wetenschappelijke kennis en onderzoek. De life calculator verschijnt in Oekraïnse en Engelse versie. Je kunt de pagina vertalen met de Google translator app.

De levensverwachtingcalculator analyseert enkele factoren, zoals gewoonten, eetgedrag, chronische ziekten, fysieke activiteit, enz., en schat in hoe deze de levensduur beïnvloeden. Het laat zien hoe positieve veranderingen de levensverwachting verhogen.

Om uw levensverwachting te achterhalen, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren:

1. Ga naar de site .

2. Vul alle items van de vragenlijst in, sla er geen over.

3. Krijg het resultaat en analyseer welke gewoonten van invloed zijn op uw levensduur.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken
Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma