Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Narcistische reputatie versterken door jou te beschadigen.

Alles in haar wereld is zwart en wit en jullie zijn allemaal ‘zwart’. Ze gooit alles wat ze kan tegen de muur in de hoop dat er iets blijft plakken om je reputatie te beschadigen.

Wees niet verbaasd – of ontzet – als ze buitensporige aantijgingen tegen je maakt in documenten die ze indient, in haar getuigenis tijdens de rechtszaak, op sociale media en met je vrienden.

Het promoten van haar versie van het verhaal is een deel van haar poging om de wateren te vervuilen en haar reputatie te versterken door de jouwe te beschadigen.

“Slutshaming” is een veelgebruikte tactiek om meisjes en vrouwen zich slecht te laten voelen over hoe ze zich kleden of gedragen.

Misschien zit je favoriete spijkerbroek bijvoorbeeld best strak, of draag je graag topjes die een klein decolleté laten zien. Je zou een reputatie kunnen ontwikkelen als een “ho” of “slet” omdat je ze draagt, ook al is er niets mis mee om jezelf uit te drukken door middel van mode. Studies suggereren dat vrouwen dit soort gedrag bijna net zo vaak vertonen als mannen. Dit soort gedrag komt voort uit diep seksistische sociale en culturele tradities die geloven dat vrouwenlichamen onderhevig zijn aan publieke commentaar, en het kan moeilijk zijn te accepteren dat deze kwetsende uitspraken niets te maken hebben met wie je werkelijk bent.

reputatie schaden
meer info @zelfzorgHelp

Dit soort reputatie kan heel moeilijk zijn om mee om te gaan, omdat het inherent kwetsend en oneerlijk is.

Je zult moeten beslissen in hoeverre je wilt voldoen aan de eisen van de samenleving en met hoeveel zelfexpressie je je prettig voelt. Praten met een adviseur kan helpen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees