Leer je les uit het verleden en ga a.u.b. verder!

Leer je les uit het verleden en ga a.u.b. verder!

Zeuren over het verleden is iets groots geworden dat ik in 2022 voor anderen wil vernietigen.

De buitengewone verspilling van energie die zeuren met zich meebrengt, is onthutsend. Gemorste melk heeft de grond geraakt, dat is spijtig meer niet. Je kunt niet terug, er zijn geen tijdmachines.

Neem jezelf in handen en ga verder. Ik beloof het, als je vecht tegen het stilzitten, kan er zoveel goeds gebeuren.

Als je blijft hangen, is dat gebaseerd op onzekerheden en ik sta te popelen om dit gesprek voort te zetten, want ik hoop dat slechts een van deze berichten je helpt om “fuck it” te zeggen. Het is tijd voor verandering!

verleden
Hoe kun je snel het verleden verwerken?

Fuck gisteren. Leer ervan, maar laat het geen invloed hebben op morgen.

Gisteren kan niet worden gewijzigd.

Maar je kunt het gebruiken als een aanwinst om te leren, zodat het vandaag en morgen beter kan.

Laat het verleden je er echter nooit van weerhouden aanwezig te zijn en kijk voor meer inspiratie op narcisme.blog.

Het kan belangrijk zijn om te genezen van de pijn vanuit het verleden. De pijn kun je verschuiven uit je lichaam met de nodige werktuigen.

Doe elke dag een babystapje om je trauma te herstellen, maar meer hoef je niet te doen. Maar doe het dagelijks. Werk dan aan je doelen en geniet ook van je dag.
Als je altijd gefocust bent op het verleden, blijf je daar. Leer je les en leef een beter leven. Creëer de beste versie van jezelf.

We kunnen snel reflecteren en leren zonder stil te hoeven staan ​​en vast te lopen.
Blijf niet hangen in het verleden. Wat er is gebeurd, is al gebeurd, je kunt het niet veranderen.

Dus accepteer het en ga verder, anders verpest je je cadeau. Concentreer je op jezelf verbeteren, slijp elke dag, stel doelen, wees gedisciplineerd en stop met het geven van een F over de mening van andere mensen.

Meer info over de Nederlandse editie!

Dat is alles wat je hoeft te doen.
Ik probeer mezelf er elke dag aan te herinneren.

Als wat er nu aan de hand is, over 1 week, zelfs 1 maand of zelfs 1 jaar niets uitmaakt, dan is het de negatieve energie niet waard. Ga verder. Dat alleen al heeft me een gelukkiger mens gemaakt en als zo een betere blogger gemaakt.
Er zijn NOG geen tijdmachines. Ik houd er niet van om wat nog niet is gedaan af te doen als onmogelijk … er waren geen raketten tot op een dag dat er waren.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma