Zal karma werken bij een narcist met zijn geweldig leven? +video +audio

audio van deze blog op narcisme.blog

Ik weet hoe schokkend het voelt om een ​​narcist ermee weg te zien komen.

Hier ben je getraumatiseerd, versnipperd en achtergelaten zonder je gezondheid, geluk en middelen. Dan twijfel je of dat nu het karma bij een narcist is. Maar de narcist gaat de zonsondergang in met hun gloednieuwe liefde alsof je nooit hebt bestaan.

Natuurlijk is het meer dan verwoestend om te geloven dat er geen meelevende Schepper of een uitstekende natuurlijke orde van zaken is.

Bevinden we ons echt in een omgekeerd universum, waar slechte mensen en slecht gedrag worden beloond.

Waar het de juiste mensen zijn die gewond raken en vernietigd worden.

Hier deel ik met jou mijn waarheid over dit alles.

Hoe, ondanks hoe het lijkt, er een welwillend universum is dat ons een enorme spirituele vergoeding verleent voor alles wat we hebben verloren.

Is er een goddelijke vergelding voor narcisten zonder dat we zelfs, maar iets hoeven te doen om dat te laten gebeuren? Is dat het karma bij de narcist zijn slachtoffer?

OK. Dus hier hebben we twee lange kanten van dit onderwerp over de vraag wat het lot van de narcist zal zijn.

De eerste, die gaat over het vreselijke onrecht dat we lijden over wat er met de narcist gebeurt nadat we ons leven zo afschuwelijk hebben gedecimeerd.

De tweede is deze invalshoek, die ook mensen aanzienlijk plaagt: de bezorgdheid over het lot van de narcist vanuit het gezichtspunt om hen niet te kunnen redden van het vreselijke lot van hun valse zelf.

Veel mensen, die het vreselijke wanordelijke zelf dat de narcist is, hebben erkend, haten de gedachte hoe ze hierop zullen eindigen. Weet voor die mensen dat ik dit ook voor jou ga behandelen.

Het is mijn grootste wens om je te helpen uit het trauma te komen.

In vrede te komen en het grotere beeld van ‘wat is het lot van de narcist.

Dat is echt belangrijk, omdat ik je beloof dat het een volledige sleutel is voor je herstelreis.

Oké, laten we er gewoon in duiken en kijken waar dit ons naartoe brengt.

De brandende vraag die mensen stellen is deze: betaalt karma de narcist terug voor wat ze doen?

Mijn antwoord daarop is ‘Ja’. Dan vragen mensen: ‘Wanneer gaat het gebeuren?’ Ik antwoord ze met: ‘Het gebeurt hen elke seconde van hun bestaan, elke dag.’

Dan kijken mensen naar me alsof ik een “alien” ben. Ze zeggen tegen me: “Maar hij of zij heeft het huis, de auto’s. De narcist heeft het geld, de levensstijl, een nieuwe minna(a)res. En nu ben ik alleen, ik kan dat zelfs niet verwerken. We kunnen nauwelijks eten op tafel zetten.”

Weet alsjeblieft dit: het geluk in ons leven, niets ervan, heeft iets te maken met wat we ‘krijgen’ of wat we ‘hebben’.

Dat is een illusie.

Voordat je denkt dat ik je gewoon een soort donzige ‘love and light’ New Age post geef, wil ik je uitdagen om hier dieper op in te gaan, terwijl ik het je uitleg.

Geluk heeft alleen te maken met wie we zijn.

Werkelijk welvarende mensen ter wereld zijn de rijkste wezens. Dit heeft eigenlijk niets te maken met wat ze wel of niet hebben. Sommige multimiljonairs hebben een ongelooflijk gezond Wezen, en er zijn mensen zonder geld, die ook een overvloedige welvaart hebben.

Ongelooflijk rijke mensen kunnen arm zijn op dit niveau. Narcisten zijn totaal berooid op dit niveau, omdat er “GEEN Zijn” is. Ik bedoel dat er letterlijk geen waar Zelf is binnen een narcist. Ik kan bijna de vragen horen die dit voor je oproept.

Je denkt: “Op dit moment ben ik ellendig. Ik ben berooid op alle niveaus.

Ik heb zeker geen geluk of voorspoed op enig niveau.”Wat zeg je over mijn wezen?’

Wat ik zeg is dat je je wezen kunt genezen.

JIJ kunt jezelf genezen, door je interne trauma los te laten, in bewustzijn en afstemming.

Daar zul je niet alleen je wezen bloeien, maar ook waar je alles kunt krijgen wat je wilt.

Dit zal niet het gevolg zijn van het proberen je wezen te creëren. Dit is het gevolg omdat deze dingen een goede uitbreiding zijn van je al gevestigde wezen.

Dan, het maakt niet uit of je bescheiden of grootse dingen verkrijgt, je zult ze echt liefhebben en waarderen.

Hier is een van de belangrijkste dingen om te begrijpen.

Wanneer we ons wezen afhankelijk maken van valse bronnen, zullen we nooit liefhebben, waarderen of tevreden zijn met wie of wat we hebben.

Vertrouwen op valse bronnen betekent mensen en dingen buiten “onze relatie met onszelf” en onze Hogere Macht als bron nemen.

Dat zijn precies de narcisten die een pure, levende hel hebben.Het geloof van de narcist maakt niet uit wat ik krijg, mijn ego zal zich er uiteindelijk mee vervelen.

Het geloof van de narcist is om er een fout in te vinden en iets beters nodig te hebben om het te vervangen.

Stel je dit eens voor.

De narcist denkt dat hij of zij het ding of de persoon heeft gevonden om eindelijk het geschreeuw weg te nemen dat uit een leeg, vreselijk gapend gat in hem of haar opkomt.

Na enkele dagen word je high als een vlieger door de verlichting van die pijn.

Dan ontdekken dat die pleister eraf valt en het innerlijke geschreeuw weer terug herbegint.Dat is de echte nachtmerrie van de narcist.

Dit is waarom ze zo blij zijn met elke nieuwe bron van narcistische voorraad Of het nu een nieuwe geliefde, nieuwe auto of nieuw huis is ze zijn voor een heel korte tijd blij. Dan worden die dingen allemaal vroeg of laat weer levenloze ergernissen.

Niet aantrekkelijk genoeg, niet duur genoeg, niet groot genoeg.

Iemand anders heeft een betere versie dan de narcist.

Dat is de benarde toestand van de wandelende doden. Daarom moet de narcist altijd energie, hulpbronnen en levensbloed consumeren en stelen. Denk hier eens over na!Waarom zijn er zoveel rijke en beroemde mensen die lijden aan chronische depressie, drugsverslaving en zelfmoord?

Mijn mening is dat ze, ondanks alles, nooit duurzame vrede en geluk hebben gevonden. Ze dachten dat dingen zoals geld en privileges hen geluk zouden bieden.

Deze mensen die hun leven of substantie tragisch hebben beëindigd, misbruikten zichzelf om te vernietigen.Ja, narcisten doen dit ook.Deze mensen kunnen wel of geen narcist zijn geweest, maar het volgende vind ik juist.

Als er een Ware Zelf achterbleef in de narcist, zouden ze echte voorspoed hebben gehad. Narcisten zouden stralen vanuit de vreugde van het leven dat ze leefden.

De voorwaarde is dat ze het hebben ontmoet en het hebben genezen tot heelheid.

In echte termen, hier achterover kijkend naar zoveel echte resultaten over de levens en de narcisten, zie ik altijd een patroon. Een specifiek karma bij een narcist.

Dat patroon is dat de mensen die misbruikt zijn door narcisten, die vastbesloten zijn om te genezen en hun focus af te wenden van wat de narcist wel of niet doet, zullen slagen.

Als ze hun aandacht afleiden van wie of wat de narcist wel of niet hoeft te doen en dat regelmatig spreekt voor zichzelf en het ongedaan maken met de narcist, wordt de narcist betrapt en ontrafeld.

Deze mensen nemen hun macht terug van de narcist die niet meer in staat is om hen te beïnvloeden.

Meer en meer mensen melden dat narcisten rechtszaken tegen hen verliezen. Dat deze narcisten hun rechtvaardige woestijnen krijgen.

Ik geloof echt dat dit meer te maken heeft met de persoon die dit meldt. Karma bij de narcist is meer hun wezen, dan de narcist die zijn karma verwerkt. Laat me alsjeblieft uitleggen waarom.

Het algemene systeem van leven, of je het nu God, Bron, Schepping of Bewustzijn wilt noemen, daarvan geloof ik dat het zo werkt: ‘Ik geef je MEER van wie je bent.’

Voor ons, als we het slachtoffer worden, shell-geschokt, haatdragend en verwoest, zeggen de algemene radertjes van het leven: ‘OK Jo, Anne of Greg, ik reageer op “je Zijn” hier is MEER van wie je bent.’

Natuurlijk ontvouwt alles wat we proberen gewoon in meer trauma en wanhoop voor ons.

In het geval van de narcist is er echter GEEN Zijn.

Er is geen echt zelf thuis.

Het is opgerold, opgedroogd en in de hoek. De narcist heeft het lang geleden gescheiden en het valse zelf op zijn plaats heeft gezet.

Het hele leven van de narcist is een cartoon uitgesneden met dingen die niet eens gevoeld of verbonden kunnen worden.

Voor de narcist heeft niets “EEN ANDERE” betekenis dan de betekenis van het Valse Zelf voeden.

De narcist is zo onverbonden met God / Bron / Creatie / Bewustzijn.

De narcist maakt deel uit van een malafide stoornis die geen eigen bewustzijnssysteem heeft.

Kortom, narcisme is een virus dat een wet op zichzelf is.

Omdat het is losgekoppeld van een Hogere Bron, is er geen mogelijkheid om toegang te krijgen tot vreugde, liefde en ware levenskracht.

Hoger Bewustzijn reageert niet op de narcist.

De narcist doet het allemaal voor zichzelf, leeft in de realiteit van de hel op aarde, helemaal alleen.

Ze leven los van het organische floreren en voeling van het leven, als gevolg van hun keuzes om daarvan gescheiden te blijven.

OK, dus waarom vallen narcisten echt neer?

Waarom verliezen ze spullen, eigenschappen, toegang, rechten, privileges en macht?

Dit gebeurt wanneer hun slachtoffers genezen en hun macht terugnemen.

Meer en meer elke dag zeggen mensen dat het karma de narcist heeft geraakt.

Maar eerlijk gezegd was het hun EIGEN goede manifestatie – karma, omdat de narcist – zonder zelf – geen eigen energie heeft.

Een vriend vertelde me hoe haar ex-narcistische echtgenoot haar en haar kinderen dertien jaar lang terroriseerde en pijn deed.

Uiteindelijk verliet ze hem en werkte hard aan haar genezing.

Toen ze anti-angst werd, wat het vermogen is om geen enkele angst of negatieve emoties over de narcist te hebben, nam ze kalm en duidelijk zijn bedreigingen voor het gerechtsgebouw.

Ze gaf hem vervolgens een interventiebevel voor haar en haar kinderen.

Daarna liep ze rustig de rechte lijn door van het creëren van een ouderschapsverzoek, waarmee hij weigerde in te stemmen. Hij bedreigde haar opnieuw per e-mail.

Dat was geen verrassing.

Opnieuw presenteerde ze dat als het bewijs dat haar volledig werd toegewezen.

Dit is de deal met de narcist die geen pure levenskracht heeft, ze hebben je angst nodig om je pijn te doen.

Er werkt niet iets bij de narcist als een bewustzijnscomponent. Daarom geeft het leven je meer van je wezen, maar NIET voor de narcist!

Ze hebben namelijk geen wezen.

Zoals een dame zei: ‘Toen ik niet bang voor hem was, kon hij me niets meer aandoen.’

Het leek erop dat zijn karma kwam, maar het was ECHT haar Ware Zelf bekrachtigde nivellering die de maker was van wat er gebeurde.

Omdat narcisten zwaar vallen als ze vallen.

We denken dat het karma is.

Ik wil dat je hierover nadenkt.

We weten dat er geen samenwerking is met narcisten.

Er zijn geen onderlinge afspraken of win-winresultaten.

Het is een alles-of-niets-deal.

En wanneer je je Ware Zelf geneest en ontketent in de vergelijking – je moet zo van binnen creëren, zo zal het zich buiten je wezen manifesteren.

Dan worden onze verlangens en gezondheidsbehoeften vervuld, en de narcist verliest wat ze probeerden te doen – je verslaan.

Dat is de deal.

Hoe zit het met narcisten naarmate ze ouder worden, wat gebeurt er daar?

Deze delen gebeuren helemaal vanzelf – absoluut.

Laat me uitleggen wat er gebeurt als we de natuurlijke volgorde van de dingen bekijken, zonder een echt verband met levenskracht, liefde en vreugde?

Dit: alles begint kapot te gaan.

Het is precies zoals elke entiteit die besmet is met kanker.

Het is vernietigd.

karma bij een narcist
Hoe versterk je jezelf?

De narcist is besmet met het valse zelf, het ego gaat uit zijn dak waardoor het niet alleen de omgeving van de narcist vernietigt, maar ook de narcist.

Toen je het uitging met je narcist, leek het erop dat hij of zij meteen verder ging met het leven, is het niet?

Het lijkt erop dat de narcist gelukkig de zonsondergang is in gereden, mogelijk met een nieuwe liefde, en het hoge leven leidt alsof er niets is gebeurd.

Of heb je de hoovering ontvangen?

De narcist beweert onsterfelijke liefde voor jou te hebben als een poging om je terug in de relatie te krijgen.

Maar het volgende dat je op Facebook ziet of van vrienden hoort, is dat de narcist verder is gegaan.

De narcist heeft een zogezegd prachtige tijd.

Het lijkt totaal alsof je bent weggegooid. De narcist lijkt echt geen pijn te hebben.

Je denkt waarom lijdt de narcist niet zoals jij? Hoe is hij of zij zo snel verder gegaan?

En waarom is hij of zij niet bedlegerig, verlamd door chronische pijnen, nauwelijks in staat om deel te nemen aan het leven, of worstelt om te eten en slapen zoals jij bent.

Ik leg uit wat de narcist ECHT ervaart nadat je de relatie hebt beëindigd, of geen contact bent begonnen.

Ook als de narcist degene was die de relatie heeft beëindigd.

Dit artikel legt uit waarom de narcist doet alsof hij op de top van de wereld staat.

Dat ligt natuurlijk mijlenver van de waarheid.

Ik deel ook een onmisbaar onderdeel van het herstel van Melanie dat je hopelijk helpt om duidelijk te krijgen hoe je het onrecht kunt overwinnen.

Hopelijk helpt het om afgunst en afkeer van ‘het geweldige leven van de narcist’ te overwinnen.

Natuurlijk weet ik dat het een uitdaging kan zijn om wrok los te laten, vooral als je leven praktisch en financieel sterk is afgenomen sinds het scheiden van de narcist.

Het is zo belangrijk om te onthouden dat de persoonlijkheid van de narcist is opgebouwd rond een vals zelf te zijn.

Valse zelven zijn niet echt. Ze nemen geen verantwoordelijkheid. Ze vermijden doelbewust om te gaan met pijn om echt te worden.

Dit is de reden waarom een ​​narcist niet zelf-reflecteert, niet in zelfmedelijden valt of in de schijnbare pijn en hopeloosheid die wij wel kennen.

Vermijden is niet het antwoord.

Laten we dit model met gewone mensen bekijken.

Niet-narcistische mensen die besluiten om ‘gewoon door te gaan’ na emotioneel trauma, doen dit echt op eigen risico.

Ze ‘gaan’ door pijn heen (meer als een bulldozer er doorheen) maar ze gaan er nooit mee om.

Als gevolg hiervan groeien ze nooit door pijn.

Ze gaan door met dezelfde opgeheven innerlijke programma’s en niet-genezen delen en blijven dezelfde pijn, angst en teleurstelling in hun leven aantrekken en ervaren.

Onvermijdelijk komen op een dag al hun kippen thuis om te slapen, omdat er geen ontkomen is aan het ware zelf.

Dingen worden uiteindelijk zo pijnlijk dat het onmogelijk wordt om de innerlijke pijn te negeren.

Weet je waar ik het over heb? Dit is jouw ervaring geworden als gevolg van narcistisch misbruik.

Je weet dat de pijn zozeer ongewoon is dat je nu geen andere optie hebt dan omgaan met je verstoten delen.

Er is geen andere optie dan genezen, omdat je niet in staat bent om weer rechtop te staan ​​en een geweldig leven te creëren, maar niet als je doet wat nodig is om te genezen.

Godzijdank dat ik er eindelijk te krijgen dat wanneer ik narcistisch werd misbruikt!

Dit is geweldig!

Wat gebeurt er als de angst om hetzelfde te blijven groter wordt dan de angst om te veranderen?

Dan zijn we in de perfecte positie om verantwoordelijkheid te nemen.

Wanneer we met onze pijn kunnen zijn, kunnen we onze persoonlijke programma’s en onafgemaakte kinderzaken helen. Rustig blijven ademen is dat er groot onderdeel van.

Dan zijn we in de perfecte positie om te transformeren in het individu en het leven dat we echt willen zijn.

Mensen die dit vermijden, hebben deze mogelijkheid niet.

Narcisten zijn niet trouw aan zichzelf, en ze leven een vals bestaan.

En het leven zal onvermijdelijk meer van de pijnlijke niet-genezen programma’s opleveren als teleurstellende en pijnlijke ervaringen.

Ik hoop dat je een beeld krijgt van de narcist.

Valse blijdschap en vervulling.

Ja! De narcistische persoon is gedoemd tot meer van hetzelfde spul.

Het narcistische individu heeft een leven vol complicaties, relaties die eindigen en het aantrekken van verwoesting en pijn in hun leven.

>Er is geen einde aan het opgebruiken van mensen en goederen, ze op te branden en verder te moeten gaan.

De narcist als gevolg van een gebrek aan zelfbewustzijn, zelfverantwoordelijkheid en zelfwerk kan nooit blijvende liefde, geluk, geluk, vreugde en vrede creëren.

De narcist krijgt nooit alle mooie aspecten van het leven die samen met ons creëren via ons Ware Zelf.

Ik heb narcistische individuen ontmoet, en dit heb ik geleerd.

Ze rapporteren allemaal dezelfde dingen.

Ze hebben me allemaal verteld dat als ze ‘s ochtends wakker worden, ze worden geplaagd door een belangrijk innerlijk’ gat ‘, intense pijn en angst in zich.

Met dat ‘gat’ komt de manische golf van zelfhaat, zelftwijfel en intense schaamte.

Net als een junkie die iets nodig heeft, iets om de rand uit te schakelen, moet de narcist de wereld in om te beginnen met het extraheren van narcistische toevoegingen om zich beter te voelen.>

Alleen wanneer de narcist aandacht en energie krijgt, ervaart hij of zij tijdelijke verlichting van de intense innerlijke kwelling die altijd hardnekkig is.

Als gevolg daarvan moet de narcist de beste vakantie hebben, geweldige kleding, een flitsende auto, associaties met succesvolle mensen, chique diners.

De narcist moet het nieuwste en het beste hebben en alles wat zijn of haar ego zal voeden.

Begrijp alsjeblieft dat materiële bezittingen geen echt geluk kunnen schenken.

Echt geluk en voldoening.

Zaligheid, vreugde, verbinding met het leven, bron en zichzelf worden, worden nooit bereikt door materiële bezittingen, activiteiten of andere mensen. Vreugde wordt alleen gemaakt door onze ziel. Zaligheid wordt ooit gemaakt door onze verbinding met ons Ware Zelf.

Als je ooit een meevaller in je leven hebt gehad, maar je toch ongelukkig voelde met een emotioneel deel van je leven, weet je dat het ‘spul’ of ‘geld’ hol aanvoelde.

Geld heeft je niet vervuld.

Van deze dingen heb je zeker geen goed gevoel over jezelf gekregen.

Maar denk eens aan de momenten in je leven waarin er geen specifiek uiterlijk bezit of prestatie was, maar toch voelde je gelukzaligheid, liefde voor het leven en zelf, en het vredige wezen. Je voelde je verbonden met het oneindige verlangen en het leek tijdloos.

Eerlijk gezegd, wanneer je hierin voelt, zul je zonder twijfel weten dat liefde, vreugde, verbondenheid en echte vrede een staat van zijn is.

Echte vrede wordt niet gecreëerd door externe omstandigheden.

Een deel van onze gehechtheid aan de narcist was een overtuiging dat uiterlijke omstandigheden ons geluk konden schenken.

Voor velen van ons leek de narcist die ons leven binnenkwam ons alles te geven.

De narcist sprak over het geven van ons de levensstijl, de liefde, het plezier, de gebeurtenissen die ons gelukkig zouden maken. Toen we deze dingen verloren, dachten we dat we ons leven hadden verloren, onze vreugde verloren en alles verloren wat we dachten dat ons leven zou moeten zijn.

Dat is totdat we de waarde van het leven naar een veel dieper, spiritueel en zielsniveau brachten – een niveau waar we de waarheid echt konden kennen.

De verschuiving in perceptie.

Toen ik scheidde van mijn narcistische relatie, verloor ik bijna alles wat ik bezat. Het leek erop dat ik jaren van mijn leven door de afvoer had gespoeld.Was ik razend? Ja! Voelde ik me bedrogen, verontreinigd, opgelicht en vernietigd? Ja, in het begin deed ik dat.

Leed ik zo ernstig dat ik zelfs mijn voordeur niet uit kon lopen zonder een pijnaanval te hebben? Was ik zo kreupel dat ik nauwelijks kon functioneren? Opnieuw een ​​daverend, ja!

Was mijn ex-narcist aan het daten, drinken, eten, nieuwe en betere kleren kopen en een wow van een tijd hebben? Ja!

Meer info over de Nederlandse editie!

Het was duidelijk dat ik hier geen slachtoffer van zou blijven.

Ik weet dat ik de volgende twintig jaar van mijn leven had kunnen doorbranden met het onrecht van iedereen. Godzijdank deed ik dat niet en koos ervoor om mijn perceptie naar een veel bevrijdender niveau te tillen.

Ik besloot mijn afgunst, pijn en angsten over geld en bezittingen los te laten.Ik liet de behoefte aan grotere en betere dingen in mijn leven los.

Voor het eerst in mijn leven concentreerde ik me op het waarderen van mijn emotionele toestand.

Dit was de eerste keer in mijn leven waar ik mijn emotionele vrijheid en de vreugde om van mezelf te houden om wie ik was als een authentiek persoon te doen en te zijn.

Voor het eerst voelde ik me een persoon die echt geluk zou kennen dat op niets anders rust dan op mij.

De vrijheid en vreugde die ik op deze nieuwe reis ervoer, waren niet te beschrijven. Ik heb mezelf en mijn omgeving echt gewaardeerd om de juiste redenen.

Ik veranderde mijn kleine eenheid in een oase van liefde.

Dit werd een toevluchtsoord om te genezen en een plek om mooie mensen te bezoeken om vreugde, liefde en waarheid te delen.

De waarde die ik in mijn leven ontving, was veel groter dan de ‘valse valuta’ die ik bij de ex-narcist had.

Niet langer was het ‘spul’ beladen met het lopen op gebroken eierschalen, machtsstrijd, en ook niet werd ‘spul’ in mijn gezicht gegooid of als een wapen met voorwaarden gebruikt.

Alles wat ik in mijn leven heb gecreëerd, was van mij en het werd geboren uit genezing, vreugde en inspiratie.

Mijn ex-narcist is nu (blijkbaar) rijk, en ze heeft ook een reeks verbroken relaties, rechtszaken en rotzooi om mee om te gaan.

Het maakt me niet uit of ze rijk wordt – want ik heb wat ze nooit (helaas) kan – echt innerlijk geluk.

Ik weet zeker dat ze niet is veranderd.

Ik weet zeker dat ze nog steeds elke ochtend wakker wordt met de knagende pijn van een gemarteld innerlijk dat herhaaldelijk moet worden onderdrukt door meer ‘dingen’ te verkrijgen.

Karma bij een narcist draagt ​​ook dezelfde innerlijke demonen die ze nooit heeft opgewekt en genezen.

Ze draagt ​​dezelfde innerlijke demonen, het maakt niet uit welke vakantie de narcist heeft geboekt, welke man ze vermaakt, of welke nieuwe kleren er in haar kledingkast zitten.Je narcist is niet anders, maar jij bent compleet anders.

Het lot is erger dan de dood.

Wees alsjeblieft niet jaloers op je ex-narcist. Omdat het lot voor narcisten hetzelfde is als voor iedereen, die zich blijft onttrekken aan het leven om zichzelf te vermijden.Uiteindelijk is het vermogen en de energie om elke dag uit bed te komen en de onverzadigbare behoefte te voeden om de innerlijke demonen te compenseren op.

De narcist wordt oud en ziek, ze verliezen hun uiterlijk, hun charme en hun charisma.

Ze verliezen hun formidabele vermogen om mensen te verleiden, domineren en intimideren. Het zijn niet de onsterfelijke goden die ze graag zouden willen denken dat ze zijn.

Uiteindelijk worden alle narcisten geconfronteerd met hun gekwelde zelf dat ze een levenslange carrière van vermijden hebben gemaakt.

Uiteindelijk, net als de foto van Dorian Gray op een dag, komt de narcist oog in oog te staan ​​met hun gruwelijkste nachtmerrie.

>De nachtmerrie is het gemartelde zelf dat geen enkele hoeveelheid vermijding, materialiteit, manipulatie, uitbuiting of leugens zou kunnen vermijden.

Ze ontmoeten het echte gemartelde zelf dat geen gelijkenis vertoont met het pathologisch geconstrueerde valse zelf.

Wanneer dit gebeurt, heeft de narcist geen tijd meer om er iets aan te doen.Het is het einde van de lijn. Er zijn geen oplossingen. Het rare portret liegt niet.

De narcist heeft niet het voorrecht liefdevolle herinneringen te hebben. Hij of zij heeft geen kennis van bijdragen, of het gevoel een opmerkelijk en betrouwbaar integriteitsleven te hebben geleid.

De narcist kan zijn of haar sterfelijkheid niet accepteren en vreedzaam sterven.

In plaats daarvan is de narcist een ‘machine’ die alleen is gebaseerd op de onmiddellijke behoefte aan narcistische voorziening, die continu moet worden gevoed om een ​​gemartelde ziel te verlichten. Daarom is de gemartelde ziel ‘de laatste realiteit die staat’.

Begrijp je dus “dat de narcist een geweldig leven heeft” dat dat een belachelijke illusie is. Lees dit artikel telkens opnieuw wanneer je die gedachten koestert.

Als je dit artikel nuttig vond, sluit je dan bij ons aan, je vindt alle links in het menu.Deel in de reacties hieronder wat de invloed van dit artikel op je is en welke inspiratie je mogelijk heeft opgedaan bij het lezen.

Narcisten worden oud en ziek, ze verliezen hun uiterlijk, hun charme en hun charisma. Ze verliezen hun formidabele vermogen om mensen te verleiden, domineren en intimideren. Het zijn niet de onsterfelijke goden die ze graag zouden willen denken dat ze zijn.

Uiteindelijk worden alle narcisten geconfronteerd met hun gekwelde zelf dat ze een levenslange carrière van vermijden hebben gemaakt.

Uiteindelijk, net als de foto van Dorian Gray op een dag, komt de narcist oog in oog te staan ​​met hun gruwelijkste nachtmerrie.

De narcist komt oog in oog te staan ​​met het gemartelde zelf dat geen enkele hoeveelheid vermijding, materialiteit, manipulatie, uitbuiting of leugens zou kunnen vermijden.

Ze ontmoeten het echte gemartelde zelf dat geen gelijkenis vertoont met het pathologisch geconstrueerde valse zelf.

Ook voor degenen onder jou die begrijpelijk overstuur zijn, vind je een artikel over het onbewuste contract dat je hebt met de narcist. Je zult meer te weten komen over de narcist die dit lot tegemoet gaat op oudere leeftijd. In dat artikel deelde Melanie Tonia Evans over haar “Life Between Live-sessie” die onthulde wat zielen aan het doen zijn. Melanie deelde haar visie waar de narcisten terechtkomen, inclusief het lot van narcisten.

Je kunt veel vinden als je de zoek-functie & categorie op “narcisme.blog” gebruikt.

Ik zou echt graag willen dat je dat artikel bekijkt. Dat artikel is vooral belangrijk als je diepbedroefd bent over het lot van de narcist. Ik weet dat sommigen van jullie vooral een gebroken hart hebben, omdat de narcist je kind is.Het kan helemaal verwoest zijn, omdat je je zo zorgen om hen maakt.

In de LBL-sessie van Melanie ontdekte ze dat er maar een plaats is waar zielen uiteindelijk naartoe gaan – dat is Eenheid – wat de Liefde van de schepping is.

We gaan daar allemaal naartoe waar we vandaan komen.

Terug naar liefde.

Toen ik genas, bracht dit me zoveel troost en vreugde om te weten dat gekwetste mensen die mensen pijn doen, ook liefde ontvangen.

We zitten hier allemaal samen in, en degenen die het meest van moeten houden, gaan niet zonder. Dus ik hoop dat dit je heeft geholpen om je leven in de wacht te zetten totdat de narcist hun karma krijgt.

Ik hoop dat je door de afspraken kunt accepteren dat je kunt loslaten en de narcist op hun reis kunt laten, hoe het er ook uitziet.

Wanneer we genezen en verbonden worden met ons Ware Zelf en Ware Leven, kan het ons niet schelen als de narcist de lotto wint. Het maakt niet meer uit of de narcist een supermodel date of alle thee in China bezit.De reden waarom?

Omdat we weten dat ze nooit het wezen kunnen ervaren dat we nu hebben.

We houden dat niet op als een straf voor hen, omdat we als een waar Zelf een waar leven hebben dat niveau van zijn voor iedereen wilt.

En we weten dat iedereen daar op een dag naartoe gaat.

Het is niet dit leven, omdat er uiteindelijk nergens anders heen kan.

Dus ik hoop dat je dit artikel leuk vond. Ik zou graag een discussie over dit onderwerp met je willen hebben – dus scrol naar beneden en laat hieronder je opmerkingen en vragen achter.

Als je meer wilt weten over hoe je echt kunt genezen van giftige relaties en narcistisch misbruik, ga dan naar het menu.

Dus blijf genezen, blijf glimlachen en blijf bloeien, want er is niets anders te doen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Herstellen van trauma? Kun je iemand zo ver krijgen om te willen?

Ervaringsdeskundige en psychiater zijn het eens: ‘Er moet meer aandacht komen voor de spirituele kant van psychisch lijden’

Techniek om je beter te voelen. deel 2

Het valse leven van de narcist. Waarom doen ze wat ze doen?

narcistisch misbruik herstelprogramma
dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

7 reacties op “Zal karma werken bij een narcist met zijn geweldig leven? +video +audio”

 1. vera ducatteeuw avatar
  vera ducatteeuw

  Wat een prachtig artikel rond Karma en de narcist. Het helpt me nog maar eens een stap verder om mijn innerlijke wonden te genezen en me te doen beseffen dat ik de beste oplossing gekozen heb door alle contact met de narcist te verbreken.

 2. johanpersyn avatar

  Ik ben blij dat dat artikel zo goed helpt in je stappen om je innerlijke wonden te omarmen met liefde. groeten Johan

 3. Kristel Daniels avatar
  Kristel Daniels

  Ik woon 160km van de jongste dochter, zij neigt naarhaar vader (nc) ik verwoorde al eens ” door heel de pijnlijke maar voiral financiële sloop door hem kan ik t mij momenteel niet veroorloven om regelmatig bij haar ( of andere familie/ vrienden( op bezoek te gaan . Haar antwoird ” het was je eigen (idd) egoïstische keuze om daar te wonen en dan had je maar bij papa moeten blijven had je geen geldproblemen gekend
  Mijn antwoord naar haar ” lieve schat ik hoop dat jezelf nooit deze keuze hoeft te maken en weet dan zelfs wanneer ik de rest van mijn dagen in een boomhut zonder enig comfort moet doorbrengen , deze vrijheid meer waard zal zijn dan om het even welke rijkdom in euros

 4. johanpersyn avatar

  Het is pijnlijk te beseffen dat hoogst waarschijnlijk precies omwille van het geld en het gemak bij een misbruiker blijft en wie dat niet doet een egoïstische keuze maakte. Het tegendeel is waar, alleen doordat jij je durft sterk op te stellen bestaat er een mogelijkheid dat de cirkel van misbruik wordt doorbroken. Veel sterkte Johan

 5. Myriam Verschueren avatar
  Myriam Verschueren

  Ontzettend verhelderend,ik zit ook nog maar net in het helen van wat de ernstige narcist pshygopaat mij heeft aangedaan.Ook het verwerken moet nu opgang komen,want ik verval continue in het waarom ,en zeker ook in het ontecht te mieten aanvasrden en dat iemand jou zo kan beliegen en bedriegen,en zich maar als slachtoffer kan uiten naar buitenwereld terwijl hij en ik weet wat hij flikte.Dus ja ook heel veel woede.De gedachte het niet echt afgesloten te kunnen hebben ,uitpraten.En zeker het innerlijke bij mezelf van ontzettende boisheid,onrecht en toch nog dat gevoel blijven houden,dat je nog van hem houd en dat je gerechtigheid wil om zijn gruwelijke manieren van omgaan met jou lieve ziel en zeker vertrouwrn.Dit stuk is dus voor mij van grote waarden,want ik wil deze man echt uit mij hoofd en systeem jrijgen want daar is hij 24/7 nog in en dat moet eruit.Want ik weet dat ik zoveel meer waard ben dan hem.Thx voir dit mooie bericht

 6. Myriam Verschueren avatar
  Myriam Verschueren

  Ik heb net stuk geschreven,en geposd ,kan t niet terug vinden

 7. johanpersyn avatar

  Dank je wel Myriam. Zoek eens met de zoekfunctie op narcisme.blog naar werkwijze, daar kun je vinden hoe de Narp methode werkt om de pijn uit de systeem te krijgen. En ook de tekst over zelfzorg en zelfpartner is ontzettend belangrijk nu voor jou. Sterkte Johan

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees