Echt bruikbare boeken met oplossingen loslaten.

Echt bruikbare boeken met oplossingen loslaten.

Van kwetsuur naar litteken. Hulpverlening aan kinderen met complex trauma. Paperback.

Fuck it loslaten, ontspannen en gelukkig zijn. Paperback.  E-book.

Door ‘fuck it!’ te roepen kun je op een ultieme manier leren loslaten. Het is de nuchtere, hedendaagse weergave van spirituele wijsheden als ‘overgave’, ‘laten gaan’ en ‘wu wei’. Fuck it daagt je uit om in het nu te leven, stressvolle situaties het hoofd te bieden en vooral naar jezelf te luisteren.
Een uitdagend, grappig en nuchter boek.

Fuck it 2 / Het maakt allemaal niet zoveel uit. Paperback.E-book.

Dit toepasbare vervolg op Fuck it helpt te ontsnappen aan negatieve gedachten en getob. Wie regelmatig ‘Fuck it’ zegt, maakt in veel gevallen een psycholoog of therapeut overbodig.

‘Fuck it’ zet de dingen weer in het juiste perspectief van het grote geheel. Zo krijgen we scherp wat we écht willen en gaan we daarvoor, wat anderen er ook van denken.
‘… een oefening in accepteren en loslaten, maar dan zonder esoterisch gezever.’ — de Volkskrant over Fuck it.

De Enige Uitweg Is De Weg Naar Binnen. Paperback.

In dit boek ontwikkelt de schrijver een toegankelijk model op weg naar persoonlijke groei, met twee benen op de grond neergezet, suggestief geschreven, maar zonder iets op te dringen. Een logische en heldere structuur geeft effectief houvast op het pad naar inzicht.

De praktische toepassing wordt bevorderd door het ontwakend besef dat er een andere manier is van naar jezelf kijken. Het is geen boek dat je even uitleest. De inhoud zal bij stukjes en beetjes geleidelijk in het bewustzijn binnensijpelen.

Analyseren is verstandig, aan een zinvol leven verder gestalte geven vereist echter ‘de weg naar binnen’.

Over liefde en loslaten de levenscrisis als spirituele doorbraak. Paperback. E-book.

Op kernachtige manier laat Jan Geurtz zien hoe we een relatiecrisis kunnen benutten voor versnelde spirituele groei.

Jan Geurtz – Over liefde en loslaten
Over liefde en loslaten is een persoonlijke gids op je spirituele zoektocht naar de essentie van het bestaan.

Van Geurtz verschenen eerder de bestsellers “De opluchting” “De verslaving voorbij” “Het einde van de opvoeding” “Verslaafd aan de liefde” “Verslaafd” aan denken” “Bevrijd door liefde” en “Vrij van gedachten”.

Doorgaans reageert ons ego op een levenscrisis met weerstand en veel pijnlijke gedachten. Daardoor maken we ons leven extra ellendig en uitzichtloos. In “Over liefde en loslaten” laat Jan Geurtz zien dat bijvoorbeeld een relatiecrisis, en elke pijnlijke emotie die we dan ervaren, in wezen een opening is naar spirituele groei.

Door korte praktische instructies wordt getoond hoe we de sprong kunnen maken vanuit ego’s beknellende gedachten en emoties naar ruime open liefdevolle staat van zijn.
Hierdoor veranderen pijnlijke emoties zoals eenzaamheid, frustratie of angst in toegangsdeuren naar wat in het boeddhisme de ‘boeddhanatuur’ genoemd wordt en in Advaita de ‘non-duale essentie’, een natuurlijke staat die vrij is van lijden.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikels met boeken ebooks en dvd's op narcisme.blog