Bruikbare suggesties over loslaten van de narcist.

Door fuck it te roepen kun je op een ultieme manier leren loslaten. Het is de nuchtere, hedendaagse weergave van spirituele wijsheden als ‘overgave’, ‘laten gaan’ en ‘wu wei’.

fuck it loslaten en vertrouwen

“Fuck it” daagt je uit om in het nu te leven, stressvolle situaties het hoofd te bieden en vooral naar jezelf te luisteren.
Een uitdagend, grappig en nuchter boek.

Fuck it het maakt allemaal niet uit

Dit toepasbare vervolg op Fuck it helpt te ontsnappen aan negatieve gedachten en getob. Wie regelmatig ‘Fuck it’ zegt, maakt in veel gevallen een psycholoog of therapeut overbodig.

‘Fuck it’ zet de dingen weer in het juiste perspectief van het grote geheel. Zo krijgen we scherp wat we écht willen en gaan we daarvoor, wat anderen er ook van denken.
‘… een oefening in accepteren en loslaten, maar dan zonder esoterisch gezever.’ — de Volkskrant over Fuck it.

In dit boek ontwikkelt de schrijver een toegankelijk model op weg naar persoonlijke groei, met twee benen op de grond neergezet, suggestief geschreven, maar zonder iets op te dringen.

Een logische en heldere structuur geeft effectief houvast op het pad naar inzicht.

De praktische toepassing wordt bevorderd door het ontwakend besef dat er een andere manier is van naar jezelf kijken. Het is geen boek dat je even uitleest.

De inhoud zal bij stukjes en beetjes geleidelijk in het bewustzijn binnensijpelen. Analyseren is verstandig, aan een zinvol leven verder gestalte geven vereist echter ‘de weg naar binnen’.

 E-book.

Op kernachtige manier laat Jan Geurtz zien hoe we een relatiecrisis kunnen benutten voor versnelde spirituele groei.

Jan Geurtz – Over liefde en loslaten.
Over liefde en loslaten is een persoonlijke gids op je spirituele zoektocht naar de essentie van het bestaan.

Van Geurtz verschenen eerder de bestsellers De opluchting, de verslaving voorbij, het einde van de opvoeding, verslaafd aan de liefde, verslaafd aan denken, bevrijd door liefde en Vrij van gedachten.

Doorgaans reageert ons ego op een levenscrisis met weerstand en veel pijnlijke gedachten. Daardoor maken we ons leven extra ellendig en uitzichtloos.

In Over liefde en loslaten laat Jan Geurtz zien dat bijvoorbeeld een relatiecrisis, en elke pijnlijke emotie die we dan ervaren, in wezen een opening is naar spirituele groei.

Met korte praktische instructies wordt getoond hoe we de sprong kunnen maken vanuit ego’s beknellende gedachten en emoties naar ruime open liefdevolle staat van zijn.

Hierdoor veranderen pijnlijke emoties zoals eenzaamheid, frustratie of angst in toegangsdeuren naar wat in het boeddhisme de ‘boeddhanatuur’ genoemd wordt en in Advaita de ‘non-duale essentie’, een natuurlijke staat die vrij is van lijden.

loslaten van een narcist wil een deel van mijn hart gewoon niet.

Gelijkgestemden – trek het je niet aan wat ze denken.

Hoe het innerlijk proces van loslaten van codependentie doen? deel 2

Loslaten van codependentie aan de narcist met het innerlijke proces? d 1

Echt bruikbare boeken met oplossingen loslaten

Loslaten en opbouwen van je leven met Melanie Tonia Evans.

geef me de informatie button

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees